עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by squeezo,

רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום? עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך? כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה... אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068 אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות... (חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על…

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by composite,

אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. רציתי לשאול כמה השפעה יש לרמת כרטיס המסך על איכול ה-TV OUT. אני משתמש המון באופציה של ה-TV OUT לצורך צפיה בסרטים בטלויזה ולכן אני שוקל להחליף כרטיס מסך. היום יש לי GF MX400 ואני לא צריך כרטיס טוב יותר לשאר הישומים שבהם אני משתמש (אני ממעט מאוד לשחק במחשב). לכן רציתי לשאול אותכם האם כדאי להחליף כרטיס מסך רק בשביל היישום הזה? האם יש השפעה כל כך גדולה? ואם כן - איזה כרטיס מומלץ. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by dino,

ה-LG 795FT+ נחשב מסך טוב? או שיש במחיר שלו מסכים יותר טובים? למי שיש הצעות למסך 17 במחיר של עד 1300שקל אני צריך לדעת בשביל חבר. תודה מראש, ודרך אגב המסך למשחקים שיהיו על רדאון 9500פרו, שיוכל לפעול ב-1600X1200.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by marking,

צריך דריוורים בשביל הסוג הזה... ובכלל מה יעזור לי הדריוורים? ישפרו את המראה והFPS שלי?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by asilic,

הי יש לי ראדון 8500 BUILT BY ATI ורציתי להתמש בTV -OUT שלו כדי לראות סרטים על הטלויזיה ויש לי כמה שאלות: 1)איך האיכות של הTV -OUT של הכרטיס? 2)איך מפעילים את ה TV -OUT? 3)מה הצורה הכי טובה לחבר את זה לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by gshhar,

איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??

12. Started by amit22,

אני הרבה זמן כבר מנסה למצוא ביקורת על Albatron FX5900EPV חיפשתי בגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי

13. שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Last week we've talked about 3 new graphic cards from Nvidia (GeForce 8500 GT, 8600 GT and 8600 GTS) and new ForceWare drivers confirmed their existence along with several other unannounced cards like 8300 GS, 8400 GS and 8800 Ultra. GeForce 8800 Ultra should replace 8800 GTS as Nvidia's fastest desktop solution. It should be released in late April just in time to match release of ATI's R600-based cards. It is believed that such card will outperform fastest R600 card from ATI. NVIDIA_G80.DEV_0191.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTX" NVIDIA_G80.DEV_0193.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTS" NVIDIA_G80.DEV_0194.1 = "NVIDIA GeForce 8800 Ultra" NVIDIA_G80.DEV_019E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4600…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by fish,

העם זיכרון פנימי 512MB DDR2 מגביל בביצועים את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 640?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by vav,

שלום, הצעות והמלצות לכרטיסי מסך לשוק הבינוני-אם כזה נחשב עד ל600\700 שקל גם נווידיה וגם ATI באים בחשבון תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by Polonian,

האם E6300 יעשה צוואר בקבוק ל8800GTS 320mb/640mb?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by makron1,

רציתי לשמוע דעתכם לגבי האפשרות שבכותרת... סליחה מראש שאני לא בקיא בחומר האם זה בכלל ישים לשלב בין שתי ליבות שונות אפילו ששתיהן של NVIDIA ? ואם כן האם הניצולת של שילוב כזה תהיה עדיפה על כרטיס 8800GTX בודד ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. מי שחיפש דרייברים חדשים עם לוח בקרה הישן של נוידיה ... אז חבר'ה מאתר NGOHQ הוציאו דרייברים עם אופטימזיציות הדרייבר הוא 158.22 והוא על אחריותכם - לא מנוידיה !!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1631

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. שלום לכם ידידי אשמח לעזרתכם, אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלי כבר תקופה, כרגע יש לי ATI Radeon 4800 וברצוני לשדרג אותו, התקציב בין 300-350(אפשר לחרוג עד 400), המעבד שלי הוא כפול ליבה של אינטר E8500 3.17 תןדה מראש על עזרתכם, ושיהיה לכם שבוע טוב !

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by EFSenable,

שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  24. כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה

25. Started by singera,

שלום לכולם למרצה שרכב מחשב I7 ועובד עם טבלט WACOM והתוכנה הנ"ל ההכרטיס הגרפי של הI7 לא סוחב ונגרם DELAY שמפריע לרינדור ואיכות ההוראה. בתור בדיקה שמתי GTX 460 אשר שיפר את הדיליי באופן משמעותי. לכרטיס מחוברים הטבלט של WACOM עם מסך FHD דרך מפצל (יציאת הHDMI) וליציאת הVGA מחובר מסך עזר 19" ברזלולציה 1280*1024. היות והכרטיס הושאל הוא זקוק לכרטיס חדש האשלה היא האם ללכת על הGTX760 4GB או על ה GTX950 2GB שנהנה ממחיר של 880 ש"ח בKSP. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28226&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26432&am…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.