עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחשב שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ Graphic: Adapter String RADEON X550, 256MB מטרות המחשב: משחקים בעיקר. לא לראות הכל על מקסימום, פשוט שאוכל להנות מדברים, גם במדיום וכאלה. בנוסף גם קצת עבודה באינטרנט, הורדות של משחקים וזהו. הנה הכרטיסים שאני יכול לקנות, פשוט כי הם נמצאים בחנות שאני קונה ממנה. מעוניין רק באלה, תביעו דעתכם, יש פה מבחר: 1. ‏ASUS‎ - ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI P…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by dabaz,

למישהו יש את המוצר הנ"ל? אם כן, יש הפרעות באיכות השידור בבית? אם אני אחבר עם כבלים, אז צריך שני כבלים, אחד ליציאת טלויזיה מהכרטיס מסך ואחד ליציאה של סאונד מהכרטיס קול. בערך 20 מטר כבל. איך נקראים הכבלים האלה? ואם יש ירידה באיכות בכבל של 20 מטר? ה-iCtv שווה 575 ש"ח בכלל? לינק: http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by Shlompy,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 450 MHZ, אני לא זוכר בדיוק איזה לוח יש לי. נראה לי שיש לי AGP X4. השאלה היא כזאת, GEFORCE 4 MX, יכול לעבוד על הלוח שלי? או שאני חייב AGP X8?? תודה. שלומי.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by EzE126,

אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. באתר של [ftp=ftp://http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93[/ftp] פורסם דרייבר חדש לכרטיסי GeForce מס' הגרסא 66.93 WHQL. נאמר שהדרייברים תואמים את כל כרטיסי הג'יפורס לדורותיהם (מה שמשמח אותי כי באמת שאני רוצה להפטר מה 30.82 המיושנים). כפי שחלק מכם ודאי יודעים בגרסאות הקודמות לא הייתה תמיכה לכרטיסים שאינם תומכים בDX8 לפחות, מה שגרם לתצוגה מעוותת של 16 צבעים במשחקים. להלן רשימת השיפורים בגרסא זו: Added support for GeForce 6600, GeForce 6600 GT, and GeForce 6200 Added support for SLI Added support for using HDTV over DVI connectors Added support for 512 MB frame buffer GPUs Added support for advanced DVI timing on all GeForc…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. קניתי DELL E248WFP - מדובר במסך 24 אינטש (עד היום השתמשתי במסך 17"), והבנתי שלעיתים במסכים גדולים צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך במשחקים ברזולוציה גבוהה. לוח האם הנוכחי שלי הוא ASUS P5B וכרטיס המסך הנוכחי הוא BFG Geforce 8800GT OC2 512MB - מספיק חזק? אם לא, אבקש המלצות לכרטיס בתקציב שרשמתי שמתאים למערכת שלי (בפרופיל כתוב המפרט המלא אם זה משנה).

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. היי, אני קונה מחשב חדש (E8400 וכו וכו..) ככה שהמחשב לא מהווה צוואר בקבוק. הבעיה היחידה שלי היא שהמחשב לא אמור לשמש בתור מחשב משחקים אז חבל להשקיע בכרטיס מסך רציני. בגלל שיש תקציב לזה אני רוצה שתמליצו לי על הכרטיס הכי כדאי ביחס של תקציב-ביצועים (עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך) כרגע ראיתי שניים אפשריים: 1. 9600GT שעולה 811 שח 2. 8600GTS שעולה 650 שח. הייתי מעדיף משהו זול יחסית כי הכרטיס הולך להיות מוחלף עוד כשנה בכרטיס קוואדרו לפיתוח גרפי. תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. Started by NightElf,

שלום לכולם... ראיתי פה באחד הפורים שמישהו זרק שהויסטה יהיה מותאם לכ. מסך של 256bit. האם השמועה הזדונית נכונה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. Started by KaPuT,

אני די נעול על ה454 התקציב גבוה בגלל שהייתי עם מסך 15של אלונקס5 שנים וסוף סוף אני מחליף ואני צריך גם המלצה למסך 17 לאבא שלי עד 1200 הוא עובד רק עם פוטושופ

11. Started by King Of Action,

1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו או שמע עליה משהו . 2. האם שווה לקנות XpertVision radeon 8500 LE ב-470 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by masterb,

סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by corwin,

בניתי לי מפרט בפנדה עם כרטיס מסך : albarton ti4280 שעולה 630 שקל. האם כרטיס כזה שווה את המחיר הזה, או שכדאי לי לקחת כרטיס אחר במחיר הזה? אבל התקציב שלי הוא גג 650 שקל.

15. Started by דנדן,

מה קורה חברה? מה דעתכם על הכרטיס הזה? GeForce 7900 GT KO SUPERCLOCKED של EVGA http://www.evga.com/articles/304.asp הוא שווה משהו? הוא חזק? אני חושב לקנות אחד משומש, ולא חדש, אז תגידו לי איך הוא מבחינת כרטיס ולא מחיר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by pk1,

ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. שלום, כמה שאלות.. 1. רציתי לדעת אילו כרטיסי מסך תומכים בטכנולוגיית הייבריד קרוספייר, איזה כרטיסי מסך משתלבים עם ערכת השבבים 780G ומנצלים את היכולות שלה? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי.. מצאתי רק מידע על תמיכה בקרוספייר, אבל אני חושב שזה שונה מהייבריד קרוספייר 2. במידה וארצה לעשות OC ל780G, אני אצתרך להוסיף קירור? 3. זה אפשרי לעשות OC גם לערכת השבבים וגם לכרטיס הנוסף שעובד איתו בתצורה היברידית? 4. 780G + כרטיס נוסף, נאמר 3450, לאיזה כרטיס מסך של NVIDIA ניתן להשוות את הביצועים של השילוב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by The Winter King,

פתחתי את הקופסא וראיתי את המדבקה (שאי אפשר לפספס) שאומרת לחבר את הכרטיס לספק. מכיוון שזה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, רציתי לדעת אם זה נכון?

20. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by Galit17,

במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by jitz,

יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by redbull52,

שלום, נשרף לי הGForce FX5200 בגלל הפסקת חשמל. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל לא משהו בשמיים, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 500 ש"ח? ושיתאים לי לסלוט בלוח אם זאת אומרת שיהיה באותו מבנה כמו הקודם. תודה לכל העוזרים!

24. asus - V9520 GF FX5200 128MB,TV asus - RADEON 9200SE TV 128MB תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  25. אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים