כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה ...לפעמים שאני על המחשב המסך הופך לשחור לאיזה 10 שניות ואז אחרי זה חוזר...וזה קורה בלי סיבה ... רציתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שזה יסדר את הבעיה אבל אני לא מצליח לפרמט כי שאני מכניס את דיסק הפירמוט זה עושה מסך שחור ואני לא יכול לפרמט ... לא עולה כלום ... אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס מסך ? לקחת אותו לחנות שיראו איפה הבעיה ... כי הבעיה היא או במסך או בכרטיס מסך ואני לא חושב שהבעיה היא במסך אז לקחת את כול המחשב או רק את הכרטיס מסך ? ויש איזה תוכנה שיכולה לבדוק אם כול החלקים של המחשב עובדים כמו שצריך ? שכאילו מבצעת פעולות אז ככה בודקת אם הכול עובד בצורה תקינה .. ? תודה מראש לעונים ..
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הטמפ שלי היא בין46-48 במנוחה וכאן כתוב שהיא צריכה להיות על 33 (לי יש את xfx) http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19 מה לעשות??
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קראתי בארכיון חדשות שלפני שנה ATI ו-ASUS הכריזו (כל אחת לחוד) על פיתוח כרטיס מסך חיצוני למחשב נייד. זה יצא לפועל/נמצא בפיתוח או שכל הפרוייקט בוטל?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את GEFORCE 7900GT. אבל נראה לי שמחירו צפוי לרדת בעקבות : -יציאת כרטיסים חדשים (7900GS , 7950GT) של NVIDIA -יציאת כרטיסים חדשים (X1950 , X1900XT 512MB) של ATI מה שבטח יחמם את מלחמת המחירים בין החברות. -אולי אפילו יציאת כרטיסים ראשונים של DX10. השאלה שלי היא ,בהתבסס על נסיונם הרב של חברי הפורום בנושא , מתי לדעתכם תהיה בארץ ירידת מחירים משמעותית של 7900GT ? (ולא, אני לא מתכוון לחכות לכרטיסי DX10) תודה מראש, ראובן
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ? מה ההבדלים בינהם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5911 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7307
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס X800GTO ועם אני רוצה אני יכול להחזיר אותו ולהוסיף 150שקל כדי לקחת 6800GS רציתי לדעת עם שווה להשקיע את הכסף? מי יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זה הכרטיס ואני לא יודע אפילו איזה חברה... אני חושב שזה XFX... ואם מישהו יכול להביא לי דגם מלא שלו בבקשה הכרטיס | /\
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, האם ספק כוח ENERMAX MODU82 525W,אמור להספיק לפעולתו התקינה של הכרטיס מסך הנ"ל (ASUS EAH5770=ATI RADEON HD5770),כי כרגע ישנן בעיות בתצוגת דפי אינטרנט באינטרנט אקספלורר (כמו לדוגמא:הפירסומות בדפי האינטרנט מופיעים כריבועים/מלבנים שחורים+התמונות בדפי האינטרנט מופיעות כריבועים לבנים ריקים,כשבתוכם X אדום ושיבושים בתצוגת סרגלי הכלים של גוגל+רדיו ישראל,אשר גורמים לפעמים לדף האינטרנט להיתקע והפיתרון היחיד הוא לסגור את דף האינטרנט,ולהפעיל מחדש את האינטרנט אקספלורר מחדש)? *מערכת ההפעלה שלי היא:Windows 7 Ultimate 32-Bit. *הספק כוח הנ"ל+כרטיס המסך הנ"ל - הם חלק ממפרט המחשב שלי. תודה רבה מאוד מראש נ.ב.אם צריך עוד פרטים לגבי מפרט המחשב שלי ובכלל - רק תשאלו,ואענה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב (מסך LCD) שעיקר השימוש בו הינו למטרת פיתוח תכנה ועיון במסמכים. האם הכרטיס הגרפי משפיע על איכות וחדות תצוגת הטקסט ואם כן, מהו הכרטיס הטוב ביותר למטרה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…
-
כשאני משחק בקטעים מסויימים קורה שיש לי מן קפיצות/רעידות בתמונה (לא תקיעה) זה לא נראה כמו "מריחה" אבל אני לא מומחה גדול למסכי LCD ברשותי פנטיום 4 1.7, 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MSI RADEON 9800PRO התופעה קיימת גם ב1280X1024 וגם ב 1024X768 במשחקים אחרים לא שמתי לב לתופעה הזאת, אבל צריך להגיד שבכל השאר לא השקעתי כל כך הרבה זמן כמו בזה וזה גם המשחק הכי חדש לעומת האחרים.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוקיי לאחר שביררתי מעל 10 כרטיסי מסך נשאר לי להחליט בין 2 כרטיסי מסך שהכי מתאמים לי מבחינה תקציבית ובשביל צרכיי. הראשון הוא רדון 9550 256 מגה , השני הוא ג'פורס 6200 גם עם 256 מגה , לשניהם מחיר זהה של כ - 440 שקל (בורב החנויות). אני מתלבט בין שניהם , המטרה העיקרית של הכרטיס החד הוא להריץ משחקים בצורה טובה יותר משמעותית מהג'יפורס 4 MX440 שיש לי כיום. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך כרטיס מסך בעיקר למישחקים בסביבות ה 300 שקל ל AGP תודה
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חשבתי על R9800 PRO, אני לא רוצה משהו בומבסטי בסביבות ה 150-200 דולר...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-