כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, אם אפשר אז קצת עזרה: מעבד: Intel core duo E6550, 1333Mhz לוח אם: Asus P5N-E s775, 650i SLI זכרון: 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: eVGA 8600GT ספק כוח: Thermaltake 550W מסך: Samsung 22" 1680x1050 יש המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח? ותודה אמיתית למי שמתפנה לעזור!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש את ההתלבטות הזאת בעיקר בין 5850 לבין 6850 למה הרבה מאוד אנשים ממליצים ללכת דווקא על ה5850 ולא על הכרטיס החדש שהוא יותר חדיש , יותר ביצועיסט , יותר קריר?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המעבד כרגע 6420 על stock, אני מניח שבלי OC הוא יאט את המחשב. נניח שאני אעלה אותו ל-3G, שום דבר אחר לא ייצור צוואר בקבוק? הלוח אם 945. תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בתוכנה 3DMARK06 הוא מראה לי קבוע FPS 30-40 אני מרגיש שהכרטיסים לא עובדים כמו שצריך או שלא מנוצלים עד הסוף צריך את עזרתם איך אני בודק את זה ?? 9800gt X2 innod3
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש למישהו driver ל geforce4 mx 440 with opengl
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חברים אני לא מצאתי את הכרטיס הזה בארץ!!! http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3335390&sku=P450-8806&SRCCODE=WEBTV&CMP=OTC-WEBTV זהו גירסא חדשה ל 8800gts של XFX שעשו עליו overclock והוא שווה בכמעט לנתונים של 8800gtx!! תראו בעצמכם באתר למעלה!! והוא אפילו חצי מהמחיר של gtx !! אז חברים הוא הגיע לארץ או שהוא בתהליכים או שבכלל לא???? תודה...
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי GT 545 של EVGA ואני הבנתי שהליבה שלו זו אותה הליבה של ה GTX 550 Ti ליבת GF116 יש לליבה הזאת 192 מעבדים אבל ב 545 רק 144 פתוחים. עכשיו אני מכיר את האופציה לצרוב ביוס אחר על הכרטיס כמו של ה 550 וככה בעצם לפתוח את כול ה 192 מעבדים המאוחדים. אופציה זו אני מכיר מסדרה ישנה יותר של כרטיסי מסך אם כי של AMD, וגם דבר כזה היה קיים בחלק מהמעבדים של AMD אם אני לא טועה. בכול אופן האם זה אפשרי בכרטיס הזה? http://www.evga.com/articles/00637/ תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
איזה מהאפרויות האלה : http://forums.ort.org.il/files/30/1591014/9994748.bmp (התמונה עולה לאט ...) אני צריך להפעיל או לסגור בשביל לקבל ביצועים גבוהים יותר .
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512MB. הדרייברים שלי הם מגרסא 195.62. אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס עם 2.24 RIVATUNER, והוא אומר שהוא לא מזהה את הדרייברים של הכרטיס(תמונה מצורפת). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים הזה? שיהיה AGP
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עשיתי פורמט הכל...דרייברים הכי עדכנים...5.1 נוסה גם כן..ולא עוזר בקשה תעזרו לי!!!!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=27225 וגם הוא יהיה זול יותר מX1800XT איזה חזק זה הולך להיות :
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-