כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם Raddeon X9250 יכול להריץ Windows Vista עם ה Aero Glass המחשב שלי בעל מעבד פנטיום 4 2.8g לא HT ועם 1G זיכרון
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך זה שה8800 של פאליט 1GB יותר זול מה512MB של אסוס? עדיף לקנות 512 של אסוס על ג'יגה של פאליט? palit(1415): http://tms.co.il/product/4958 asus(1540): http://tms.co.il/product/4756
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1) צריך חוות דעת על הכרטיס מסך msi radeon 7970 o.c 2) האם ניתן לעשות עליו עוד o.c [ מגיע עם o.c כבר מהמפעל ] 3) האם ב 3000 שקל עדיף כרטיס מסך האחר * שימוש גיימינג כבד + חיבור לled 46
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים הבאים: radeon x850 xt 256 mb agp אפשר גם XL או PRO וגם אפשר X800 חברה:לא כל כך משנה.. ICQ-274971492 טלפון-0776460021 (שמי רמי) על המחיר אני עדיין לא סגור אבל הוא גמיש ויש על מה לדבר תלוי גם בכרטיס..אז דברו איתי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon X1800GTO PCIe 256MB VS EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card מה יותר חזק מבחינת משחקים? מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי. יש לי בנייד ATI RADEON HD 5650. ראיתי שיצא היום CATALYST גרסה חדשה. האם אני יכול להתקין את זה ובעצם אלה יהיו הדרייברים שלי, גם במחשב נייד? ולפני זה השתמשתי בכרטיסי NVIDIA גם בנייחים אז אני לא כל כך מבין בזה. אני צריך להתקין גם דרייבר רגיל לכרטיס מסך או שאני מתקין רק את CATALYST וזהו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בקרוב בע"ה , ורציתי לדעת - אני קונה את המסך T220 22'' LCD 2ms 1:20000 DVI WideScreen ותיכננתי לקנות ת'כרטיס מסך 4870HD 1Gb , המסך הזה מצריך 1GB ? או שאפשר להסתדר בלי , אבל בכל אופן אומרים שעוד שנתיים ידרש 1Gb למשחקים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב שינצל את הcf במלואו עכשיו יש לי hd 5770 ומחשב יחסית סבבה ואומנם המסך שלי lg w2220p הוא ברזולוציה 1680 אבל אני מרגיש שהביצועים במשחקים הם קצת הרבה פחות מהציפיות שלי מהכרטיס ועכשיו השאלה שלי אם למכור אותו ולקנות 5850 או פשוט לקנות עוד 5770 (ד"א הספק הוא seasonic m12 II 620w ) אהה ועוד שאלה הספק יחזיק cf נכון? ואם אני ארצה להוסיף ולעשות גם עוד oc בעתיד? תודה רבה לעוזריםםם בבקשה תענו התשובות חשובות לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתודה מראש. מערכת: מעבד - athlon TB 1.4 זיכרון crucial 256 cas2.5
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
בכל כרטיסי המסך החדשים יש שני יציאוות למסך זאת אומרת שני יכול להשתמש בשני מסכים ואפילו בארבע עם SLI אבל מה זה אומר אני מבין שלא כולם מראים אותה תמונה כי זה לא שימושי אז איך זה עובד בדיוק אני רואה את התמונה הרגילה על שני מסכים כאילו במקום שני מסכים אני מקבל מסך אחד עם פס באמצע? ואיך זה בדיוק עובד במשחקים אני יכול להגדיר שמסך אחד יהיה מפה עוד אחד יהיה הנשקים והמרכזי אני אשחק אני צריך הסבר כי זה נשמע לי הזוי
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
קניתי את המסך http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCDMonitor/Monitor_LCDMonitor_172T.htm של סמסונג מה אתם אומרים עליו? בעד\נגד\משהו
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-