עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. יש לי 6600GT והוא מחובר קבוע לטלויזיה שמוגדרת כמסך משני.... לפני שעידכנתי את הדרייברים של הכ.מסך (מהאתר של INVIDIA) הייתי רואה וידאו בשני המסכים...עכשיו אני רואה בטלויזיה חלון שחור איפה שאמור להיות וידאו... כשאני הופך את הטחויזיה להיות מסך ראשי אז אני לא רואה וידאו במחשב...רק בטלויזיה... האפשרות של FULL SCREEN במסך המשני עובדת אבל זה כאילו בזום...התמונה חתוכה ומרוחה ככה שזה לא ממש עובד... איך אני מסדר שזה יהיה כמו לפני העדכון?שאפשר לראות וידאו בשני המסכים....

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  3. VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BuNKeR,

שלום לכולם המחשב שלי מחובר (כרטיס מסך GF 2) לטלויזיה בעבר הייתי רואה סרטים בסבבה הכל היה מצויין מאז שיצאו הדריברים החדשים גירסא 4X לפני כמה חודשים אני לא מצליח לראות סרטים על המסך של המחשב אני רואה את הסרט אבל בטלויזיה במקום לראות את הסרט אני רואה את הנגן עם מסך שחור למה זה ? יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. שלום, בדיוק התקנתי את הכרטיס השני שלי - 260 GTX. המערכת מזוהה היטב, הכל תקין וגם שדרגתי לדרייברים האחרונים. העניין הוא שניסיתי את הבנצ'מארקים של LOST PLANET ו-GTA4 ופשוט אין שום הבדל בשימוש עם ובלי SLI. האם אני מפספס משהו או שמה יש משחקים שפשוט ה-SCALING שלהם שואף ל-0 ב-SLI? תודה לכול העונה, X נ.ב. ניסיתי את NHANCER והגרף שם רוב הזמן מלא לחלוטין במשחקים אצלי.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  7. נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Titan7777,

לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכם , יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT שיש בו 3 יציאות VGA DVI ו HDMI קניתי כבל HDMI 1.3 תומך בהעברת סאונד וחיברתי בין המחשב לטלוויזיה , זה היה עניין של שניות עד שקיבלתי תמונה באיכות מעולה , אבל אני לא מצליח לקבל סאונד , מה שאני כן מקבל מסיבה כלשהי זה מין רעשים מציקים כאשר אני מזיז את העכבר או מקליד משהו במקלדת .. אם למישהו יש מושג אולי בנוגע לדרייבר , הגדרות או כל פתרון אחר בשביל לקבל סאונד אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by oryosef1,

שלום לחברי הפורום, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500gt ולוח אם msi p45 חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך יציאת הDVI עם מתאם לHDMI, התמונה עובדת אבל הקול לא מועבר. חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר הזה http://www.hardwaresecrets.com/article/How-to-Use-The-SPDIF-Connector-Available-on-GeForce-Video-Cards/600/2 ועקבתי אחרי ההוראות כדי לחבר את הכבל מהלוח אם לכרטיס מסך. כמו כן, בדקתי בהגדרות הקול שחיבור SPDIF מוגדר כברירת מחדל ואפילו הפכתי את הכרטיס קול ללא זמין (מצורף תמונה) אך עדיין לא שומעים מהטלוויזיה מה לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video

14. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by sapir386,

יש לי CF Sapphire 6870 תראו תוצאות בבדיקה עם CF http://3dmark.com/3dm06/15999382;jsessionid=afhtwma407q7?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999382%3Fkey%3DyCZ3DZXXe6Xec6PsvVnt730UMzfChx בלי: http://3dmark.com/3dm06/15999416;jsessionid=7ot58ddbhwn8?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999416%3Fkey%3D8PAs2cjfuSpBDMYL0XsfWc8Kkr5Y96 והמחשב חדש=/ התקנתי את הדרייברים האלה הכי מעודכנים http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx יש מצב שאני בכלל צריך להתקין מהאתר של Sapphire את הדרייברים אוו שזה לא משנה? בבקשה עזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dorman2,

התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. Started by אנטי-פסטו,

שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**

18. Started by n0fo,

יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by ilu_xa,

לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם. חיכיתי לכרטיס הזה הרבה זמן, שהוא מיד הזמנתי אותו. אבל עכשיו, לאחר שיש לי אותו כ 4 ימים, אני בהחלט יכול להגיד שאני לא אוהב אותו, למה? כי הוא מריץ לי משחקים מאוד לאט, ולפעמים אני בכלל שוכח שהחלפתי את הGeForce 2mx שלי. ניסיתי את שלושת המשחקים התלת המימדיים האהובים עליי על הכרטיס, ומה ראיתי? 1) Dungeon Siege עובד לאט, עובד ב20 FPS שזה בדיוק כמו שהGF2 הריץ אותו. 2) Neverwinter Nights גם עובד לא משהו, וגם במסכי טעינה ובסרטים, התמונה נראית כמו פאזל מקוביות שכל החלקים החליפו את מקומם, ובכלל, שיוצאים מהאקדמיה, (מי ששיחק יודע על מה אני מקשקש) ומטיילים בעיר, הכל זז מאוד לא חלק. 3) GTA 3, עובד חלק, אבל לפעמים נתקע. עדיין מאכזב. ניסיתי את כל הדרייוורים האפשריים, אני משחק …

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by ANTIVIRUS,

לינעול!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. היי, קניתי אותו לפני כחצי שנה ושיחקתי איתו במשך חודש אחד בלבד ואין לי מושג מתי יזדמן לי שוב בכלל לגעת במחשב (הרבה עבודה). ולכן הכרטיס סתם שוכב במחשב שמעלה אבק. הבנתי שאני יכול למכור בקלות ב-1500 ש"ח, השאלה האם צפוי לצאת כרטיס זהה או טוב יותר בחודשים הקרובים במחיר הזה או פחות? כדאי למכור?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. עוד דגמים בדרך אל החנויות - שיתרמו למגמת הפחתת המחיר הממוצע מהחודשיים האחרונים?לכתבה

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  25. Started by tomer03,

כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.