עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואם אפשר גם קצת פירוט על הכרטיס של הGEFORCE כי בחיים לא שמעתי עליו כלומר ידעתי שיש 6800 ואז יצא ישר 7600 אף פעם לא שמעתי שיצא 7300 ואני צריך את הכרטיס בשביל משחקים כי התקציב שלי נמוך יחסית כלומר 300-400 ש'ח וגם איזה כרטיס של RADEON מקביל ל-7300GEFORCE למשל יש את ה-7950GEFORCE שמקביל נראה לי ל-1850שלRADEON וגם אני צריך עוד סטיק של 512RAM ואל פסק אז אולי אתם מכירים איזה חנות שתקמבן לי את כול אלה כלומר כרטיס מסך RAM ואל פסק במחיר של עד900ש'ח זה יהיה אחלה ודרך הגב יש לי PCI EXPREES תודה רבה למי שיעזור ולמי שניסה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:

5. Started by Ubuntu,

שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by shil_o,

יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by kopler,

שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה. עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט. המחשב: Intel Pentium 2.4 800 FSB 512 DDR 400 Gfx Radeon 9600XT 128 MB MOBO Intel Rocklake

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  8. היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  9. LP פירושו כנראה LOW PROFILE והכוונה היא שהכרטיס בעל גובה נמוך. SILENT פירושו כנראה "ללא מאוורר" (קירור פסיבי). לפי מה שהבנתי ASUS מוכר כרטיס HD4350 בשני דגמי משנה, האחד הוא LP והשני הוא כרטיס בגובה רגיל. הבעיה בכרטיסי LP הנ"ל שהנפיחות של גוף הקירור חוסמת את הסלוט שצמוד לו אם הוא די קרוב לסלוט PCIE, חסימה כזו תהיה במחשב שלי . הדגם של גובה רגיל ניקרא גם ONE SLOT מכיוון שגוף הקירור אינו נפוח , לכן אינו חודר לתחום של סלוט נוסף. מבדיקה שעשיתי, כל מוכרי חלקי מחשב הידועים בארץ מוכרים את כרטיסי אסוס הנ"ל רק את בדגם משנה LP אבל אולי פיספסתי חנות שמוכרת בדגם של גובה רגיל. האם אתם מכירים איזשהיא חנות שמוכרת כרטיס אסוס HD4350 מדגם שאינו LP (כלומר כרטיס בגובה רגיל) ?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by kfirlion,

שמעו, יש לי כרטיס מסך x1900xt וכתוב לי בתוכנה everest שיש לי 48 Pixel Shader ו-8 Vertex Shader, רציתי לדעת מה משמעותם?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות את ה5770 מבחינת ביצועים המחשב הוא מחשב למשחקים, יש לי מסך 17" LCD ומעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8GHz Quad בנוסף אני צריך ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך ולמעבד.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by nargila,

שאלה gf4 sdram vs gf4 ddr מה ההבדל בOC ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by Xenasis,

לאחרונה החלטי אם אבי שכדי שנעביר את כל הוידאו המשפחתי לפורמט דיגטלי כלשהו....)VCD, SVCD, DVD...( איזה חומרה לדעתכם כדאי לי לקנות... תודה מראש אמנון אריאל

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by asdasdasd,

הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by ABCD,

כרטיס מסך X850 pro יותר טוב מ X800XL?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by qpalzm,

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/index.html כמדי שנה, האתר של טום מעלה השוואת ביצועים מעודכנת בין הכרטיסים הקיימים בשוק. ההשוואה הנוכחית עוסקת בכרטיסים לאפיק PCIe. enjoy

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. נתונים של 2 המסכים: סוני: מאג: בלי עניין של מחיר, איזה מביניהם יותר טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. לפני כמה ימים המחשב שלי שבק חיים. מנסיוני הבנתי שמדובר בבעיה בספק (ספק גנרי 350w). כשפתחתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך בולט החוצה מהתושבת שלו. הוצאתי את הכרטיס, הפכתי אותו ואופס.... המאוורר פשוט נפל החוצה. כל הסימנים מורים שהמייסבים המיקרוניים של המאוורר פשוט נשחקו (המאוורר מסתובב כשיש מתח חשמלי, אבל מחליק לאיטו החוצה). האם יש דרך להחליף את המאוורר או שפשוט צריך להשלים עם רוע הגזירה ולקנות כרטיס מסך חדש? נ.ב. גם ככה חשבתי על קניית מחשב חדש עוד שבועיים-שלושה, השאלה אם לקנות כרטיס חדש או להמתין בסבלנות?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. שלום ראיתי שיש עכשיו ירידת מחירים של ה8800GTS איזה כרטיס עדיף מבין ה2 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E או הקליבר שנמכרים ב1300 +- או Twintech NVIDIA® GeForce 8800GTS 512MB DDR3 שנמכר ב1250 +- מצד אחד ידוע שהGTS נותן ביצועים טובים יותר.. מצד שני הנתונים הטכניים של הGT יותר טובים 700 לעומת 650 ליבה ו 2000 זיכרון לעומת 1940 של הGTS אני יודע שהקירור של הGT הנ"ל מצויין ויהיה אפשר לעשות עוד OC נחמד איתו את הקירור של הGTS אני לא מכיר ואני לא יודע אם הוא טוב בכלל.. איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ללא OC האם הGTS יתן ביצועים טובים יותר? האם לGTS יש פוטנציאל OC גבוהה ? או שהקירור שלו לא מספיק טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה. הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי. אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין. ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין. עריכה: הוספתי רשי…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by eli33,

שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. היי שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד עם תוכנת הפעלה של ויסטה . אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזית LCD 42 דרך כבל HDMI ולחלופין דרך כבל VGA. קבעתי דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך, Nvidia 9300GS תצוגה כפולה Clone. במקרה של כבל ה-HDMI אי אפשר לבחור רזולוציה ונותרים שוליים רחבים שחורים מהצדדים. במקרה של כבל ה-VGA ניתן לבחור רזולוציה של מסך רחב, אבל התצוגה ב-LCD מתחילה להבהב בשחור. ניסיתי לשנות קצב רענון וזה לא עזר (האופציות לבחירה מתחילות מ-60 ומעלה). יש למישהו רעיון? אבי.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by tripdd,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים