כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה כרטיס PCIE חדש, במקסימום מקסימום של 2000 שקל. מה הכי חזק? הוא קונה בדר"כ ב KSP ונועה, אז אם אפשר להתחשב בקטלוג שלהם זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 6420 INTEL 2GB RAM 400 HEC חושב על כרטיס מסך בטווח המחירים של 400-600 ואני מתכנן אולי לקנות מסך 23 אינצ FHD חשבתי על GTS450 1GB השאלה שלי אם לא יהיה צוור בקבוק ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שניהם של GIGABYTE שניהם 256 MB תודה
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שמתי לב שעל הגב של הHD4870x2 יש 4 נורות קטנות כאלו קרוב לחיבור pci-e 8pin כשאני מדליק את המחשב הן כולן נדלקות לרגע וכשאני עושה ריסטרט נדלקת רק אחד... מה זה אומר?והאמת אני דיי אוהב את המראה של זה יש אפשרות לגרום להן ליהיות דלוקות כל הזמן? ויש קטעים נדירים במשחקים וב3Dmark שאני שומע מין רעש הייתי אומר קצת חשמלי מהכרטיס מסך וכששמתי את המאורר על 30% ושיחקתי פתאום היו קטעים שהמאורר קפץ ל100% האם זה כי הכרטיס יתחמם?עכשיו כשהוא על 35% זה לא קורה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה מה שיש לי בבית הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים או שלא ? הנה לינק נתונים על המסך http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בקרוב בנצ'ים... לאלו שזוכרים את הבעיה שהייתה לי שזה לא הצליח להעלות את חלונות XP, זה נפתר, אבל רק בעזרת פירמוט והתקנה מחדש. ניסיתי הכל לפני, לא עזר. אבל עכשיו הכל פועל טוב ואני שמח. אני שם לב שאני אחד הראשונים פה עם ה7800GS, אז אני ייתן בנצ'ים בקרוב.. ונראה את כוחו של הכרטיס
-
- 13 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.. בכל מקרה יש לי כרטיס מסך חדש של geforce 9800 GT עד היום הייתי בחיבור רגיל לכרטיס המסך הקודם עם מסך LG 1970 HR אבל כיום התחברתי עם DVI כי אין לו יציאה רגילה..בקיצור, זה נראה זוועה...כואב בעיניים והאיכות ממש לא חדה כמו קודם.. .משהו לא ממש מסתדר לי..ולפי הבנתי DVI אמור להיות יותר חד וטוב..אז מה בדיוק הבעיה?? :-\ צריכה להוריד משהו? לעדכן? לסנכרן? לקנות כבל חדש?? כי על הכרטיס יש 2 כניסות ואני מחוברת לשחורה ולא ללבנה כי ללבנה הכבל לא מתאים... רעיון למישהו? :-[ תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה. עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט. המחשב: Intel Pentium 2.4 800 FSB 512 DDR 400 Gfx Radeon 9600XT 128 MB MOBO Intel Rocklake
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1100 ש"ח. איזה כרטיס מסך לגיימר הכי כדאי??
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הסתובבתי באתר של toms וראיתי כתבה מעניינת http://graphics.tomshardware.com/graphic/19971109/3d-04.html Motoracer looks as good as it gets. ;D תראו את הפיקסילים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
??? ???האם ה X-1800XT יצא כבר?? כי בכול המקומות כתוב שהוא יצא בדצמבר יש אותו ב KSP יחד עם ה XL. מוזר...
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מקבל מלוגיק את הX1900XT של ספיר ב 2550 ואם תהיה ירידה בשבוע הקרוב אז המחיר יתעדכן לפיה אם כדי לי או שכדי לקנות אותו מנועב או מKSP כי המוכר שיגע אותי על החברה שהיא חשובה ועד העכשיו הבנתי שהיא לא כל כך חשובה וגם שזה לא טוב שחנות עושה יבוא אשי ושזה פגעה באחריות תוכל לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה? האם הוא מנסה לעבוד עלי או שמה הוא צודק (כרגע הזמנתי ואני מחכה רק ל E6600 שיגיע סוף חודש ) בבקשה תוכלו לעזור לי אני משקיע הרבה כסף ואני לא רוצה שיעבדו עליי תודה מראש (אני מצטר אם נקבתי בשמות של חנויות אם אסור לי אני ישנה סליחה)
-
- 13 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב שלי QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה אני בשלבי קניה של כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 1GB ומסך T240 זה יפתור את הבעיה? ואיזה כרטיס לפי דעתך אני צריך רק ATI בבקשה 4870 חייב פה?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ה 4870 שלי החליט לעשות בעיות ומציג נקודות וקווים על המסך. קניתי אותו לפני שלוש שנים כמעט מחנות אמינה. עדיין באחריות. מה הנוהל בדרך כלל? האם חובה לספק לי כרטיס חלופי? כמו כן מה המקביל לכרטיס כזה היום. עד שאקבל תשובה מהחנות והיבואן נראה לי שבמידה ולא אקבל כרטיס חלופי ארכוש לי אחד. אף פעם לא מזיק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלוויזיה בחלון על המחשב (לא כל כך מעניין אותי Time shifting וכו') המליצו לי על הכרטיס הנ"ל (גרסת expert), ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון איתו - האם קולטים את כל הערוצים כמו שצריך? והאם הוא יכול לעבוד עם ממיר דיגיטלי של HOT, או שאפשר לקלוט בו רק ערוצים אנלוגיים?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרטיס 1 - X1600PRO ? מה הרמה שלו ? http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=153 טוב למשחקים LOW MED ? כרטיס 2 - X700 אותו דבר לגביו ? ASUS EAX700\TD\256MB
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ערב טוב... לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך (8800GT) ואני צריך להביא חדש! המטרות הם בעיקר למשחקים, אינטרנט וכ'ו... לא משהו רציני! המפרט: Intel Q6600 2.4Ghz Asus P5KC OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz התקציב הוא לא גדול.. עד 600 ש"ח בלי חריגות! אני מחפש את התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל מכרטיס מסך בתקציב הזה ומהמפרט שלי! תודה...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
המבצעים על הכרטיסים הנ"ל http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30479&promoid=1065 http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA כאשר ה SONIC אמור להגיע באזור ה 5 לספטמבר http://www.directcanada.com/products/?sku=24790BD0706&vpn=AE=4870S+0452&manufacture=Palit%20Multimedia%20Inc. על כל הכרטיסים יש מס על המחיר בסך 12% נוספים ...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה לכרטיס AGP עד 400 ש"ח , לצרכי משחקים בינוניים בעיקר ועבודה שוטפת. רציתי לשאול האם יש סיכוי שכרטיס מסויים יאפשר Playback של תכני (HD (X264 למרות שהמעבד הוא רק P4 2.4Ghz ?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא חיפשתי שידרוג אבל זה לא אומר שחסכתי בשביל אחד.. המקסימום ישתנה רק אם יוכח מעל לכל ספק ששווה את ההשקעה הנוספת. הצעות ?
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות redeon x800 pro \XT תלוי אם יהיה xt או G-force 6800 ultra הם עולים אותו דבר בערך זה לא משנה אבל מה יותר טוב למשחקים כאילו דום 3 הוא עובד יותר טוב על Nvidia מאשר על redeon אז אני לא יודע אולי רוב המשחקים יעבדו יותר טוב ב nvidia גם אני זוכר שפעם משהו אמר לי ש ל nvidia יש מנוע יותר חזק למשחקים אבל אני לא יודע אז מה כדאי לי יותר? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-