עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני קונה מחשב חדש (E8400 וכו וכו..) ככה שהמחשב לא מהווה צוואר בקבוק. הבעיה היחידה שלי היא שהמחשב לא אמור לשמש בתור מחשב משחקים אז חבל להשקיע בכרטיס מסך רציני. בגלל שיש תקציב לזה אני רוצה שתמליצו לי על הכרטיס הכי כדאי ביחס של תקציב-ביצועים (עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך) כרגע ראיתי שניים אפשריים: 1. 9600GT שעולה 811 שח 2. 8600GTS שעולה 650 שח. הייתי מעדיף משהו זול יחסית כי הכרטיס הולך להיות מוחלף עוד כשנה בכרטיס קוואדרו לפיתוח גרפי. תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הסטנדרטי לבין דגם EXTREME אני שם לב להבדל של 50 מגה הרץ וזה ניראה לי ממש זניח אבל משום מה זה מצדיק העלאה במחיר של 100 שקל לדוגמא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=471&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& לעומת: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=398&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& או לחילופין: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=LV361&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67&aff=Zap〈=he לעומת: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=LV360&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67&aff=Zap〈=he (חוץ מזה שהפוזה של הבחורה שונה) האם שווה להוציא עוד קצת כסף…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by er0101,

סתם מתוך התעניינות, מה הסדר גודל של ביצועים של 8600GT 256MB בSLI? בשביל SLI צריך בדיוק אותו כרטיס? אותו GPU ב2 הכרטיסים או מה?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO + והרבה משחקים דורשים כל מיני דברים שאין לו(כמו SADOW V3 ועוד). רציתי להחליף אותו בכרטיס מהדור החדש יותר. יש לי מחשב AMD 3000+ ולוח אם EPOX 8KDA. הטלוויזית LCD שלי מחוברת למחשב, אם זה משנה איכשהו... המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by alonkl,

איך הטכנולוגיות עובדות? ואיזה מהן מנצלת יותר את שתי הכרטיסים? האם יש אפשרות לשים שתי כרטיסים שונים?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by saturn,

יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  8. היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by Evil Inside,

אני מחר כנראה הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין אם להשאיר את ה9600 SE שבדיל או להשקיע עוד 500 שח ל 9600 XT. אני לא גיימר מטורף...אבל אני גם משחק לא מעט.. אוהב משחקים בסגנון קול אוף דיוטי ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע בXT.. השאלה העיקרית שלי היא לכמה זמן הSE יחזיק ולכמה זמן הXT יחזיק?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by arbel-ru,

שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by i.k,

מישהו יודע מי היבואן של חברת Albatron בארץ ומה כתובת האתר שלו?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by sariti,

חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל 6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +... אז מה אתם אומרים ? תודה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  18. איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  20. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592

21. Started by RobiNooB,

נתנו פה אז לינק לתוכנה חדשה שמשאירה תמיד את ה VSINCE ON דלוק במשחקי OPEN GL .... מישהו זוכר את השם או אולי לינק ? תודה .

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

24. לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך

25. יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.