עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by angelos21,

מישהו יכול לומר לי אם ה X1800XT 512MB חזק יותר מX1900GT 256MB????? כי בנעה קומפ שניהם עולים אותו מחיר!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5289

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by lmlm,

חח סתכלו על המבחנים ש ATI עשו בין ה 1900XTX ל 7950GX2 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2735 ATi אומרים: Does not function as a dual-GPU solution in every game. * Is slower than a single GeForce 7900 GT in games without a Forceware AFR profile * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at XHD resolution * Does not offer the best "bang for the buck" * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at comparable image quality settings * Still trails the Radeon X1K series in video quality ועוד הם אומרים של 7950GX2 יש בעיות עם המשחקים * Battlefield 2 * Elder Scrolls IV: Oblivion * Tomb Raider: Legends לעומת זאת שהאתר אומר שאין שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by crabrocket,

מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  4. מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????

• 18 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by rtr,

מקווה מאוד שזה לא נכון !! "DirectX 10 GPUs to Consume up to 300W " "The new GPUs will range in power consumption from 130W up to 300W per card" http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2770 מה עובר להם בראש !!

• 15 תגובות
    • 922 צפיות
  6. שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  7. איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מאוד מאוד מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע האם המפרט שלי שווה משהו או שינצל את תכונות הכרטיס כמו שצריך. התקציב הוא 800 בערך המפרט: לוח אם של ASUS 800 1024 DDR 3200 Intel pentum4 2.4 800 fsb fx5200 איכס וכל השאר פחות חשוב ד"א : במידה ואתם רואים שהמחשב שלי כן שווה את השדרוג אז תנו הצעות לכרטיסים הכי משתלמים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by The SONY Man,

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by garnett,

שלום יש ברשותי מסך מיותר שאותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף למסך הקיים, השאלה שלי איך אפשר לעשות זאת, כאשר אין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך נוסף. בתודה. ויום טוב לכולם!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by arm123,

אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר מכויין שהוא מכוון על עבודה חלשה מהמפעת אני לא מתכנן OC או משהו, מה עדיף 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 כרגע יש לי את שניהם אבל זה נראה לי מיותר.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by deso,

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  14. אממ כנראה סדרת ה8*** של nvidia וה2*** של ati מה לדעתכם ייקרה? כל הכרטיסים הבאים ייצאו מחוברים ז'א שתי כרטיסים ביחד ? או שעדיין יצאו כרטיסים בודדים לחלוטין?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. http://canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=006598&cid=999.821 שווה 550 שקל?

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by enter,

eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED או CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אותו מחיר תודה.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by er0101,

מה אתם מציעים? זו הדרישה היחידה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ilyadd,

היום לצערי הכרטיס מסך שלי (GeForce 4 mx440 64mb) נשרף אחרי 4 שנים (בשנה האחרונה הוא עבד בלי מאוורר). רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקבל ב500 שקל. אני לא ממש גיימר שדורש ביצועים גבוהים אז שהיה משהו לא בשמיים אבל שהיה טוב+ *ואפשר גם בפחות כסף*. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DeNon1,

שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!

22. Started by amit_amit,

שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל טוב מאוד גם למשחקים או שעדיף כרטיס 7900 למשחקים?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  23. eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED נראה לי ממש אחלה למערכת AGP.. מחכה לשליח.. 1500 שקל כולל משלוח 3 שנים אחריות נקנה מנועה :-) המערכת AMD 64 3000+ @2300mhz 1024 ddr a-data kn8s s754 AGP

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by brk2k,

שלום ( ), אני מחפש מסך CRT בסביבות ה-500 ש"ח (פלוס מינוס 50 ש"ח) תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by Chymes,

מאחר ואני משתמש ב-AGP אפשרויות השדרוג שלי מוגבלות. בהתחלה חשבתי שאולי עדיף לשדרג את כל המערכת (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך ואפילו מארז), אבל זה יוצא יקר מידי בשביל משכורת חייל. אבל אני עדיין רוצה ליהנות מאובליביון או HL2 בסופי שבוע. אינני עומד לשדרג את המערכת בשנים הקרובות, אז חשבתי שעדיף לקנות את הכרטיס החזק ביותר שיש כיום ליציאת AGP. הכרטיס הוא 7800GS, שעולה כ-2000 ש"ח. (תנו לינק אם ניתן לקנות את הכרטיס במחיר נמוך יותר). קראתי שזה כרטיס מפלצתי, אבל האם משתלם להשקיע כסף בכרטיס כל כך חזק למחשב מיושן? האם המערכת תסרס את הכרטיס? מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 512MB DDR 400 ABIT NF7 כונן קשיח די ישן. (אולי זה יכול להגביל...)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים