כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
לאור מתקפת הכרטיסים המגיעים עם קירור פאסיבי ישירות מהמפעל, חשבתי לשאול מה אתם חושבים על זה. האם זה גימיק? האם יש מקום לכרטיסים כאלו גם מחוץ למחשבי מדיה? ואם אפשר לעשות איתם בכלל OC לדעתכם? (האא כן, וקחו עוד קצת תמונות של הכרטיס החדש של GeCube) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI. נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מתי הכרטיסים החדשים של NVIDIA יגיעו לארץ? כמה הם יעלו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הכרטיסים מסך החדשים של ג'י פורס, שאמרוים לצאת ב12 לנובמבר. מה אמור להיות סדר גודל המחירים שלהם?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם מבין אלה עד 200 שקל וכאשר אתם בוחרים בבקשה תגידו עד כמה הוא יותר טוב מה כה fx5200 תודה לכם,אם יש המלצות אחרות או עיסקאות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע GFORCE FX6200 - 256 http://66.241.251.119/product.asp?pID=29&cID=9&c=18921 GECUBE RADEON 9250 128MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1934 6200 tc http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15192 http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1245&language=he&ref=2 כמו שאמרתי איזה עסקה הכי טובה עד 200 ש"ח ל agp (אפשר גם עסקאות אחרות שאתם מכירים) ואיך הכרטיס החדש יהיה לעומת ה 5200? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האם כל כרטיס שנשלח דרך השילוח של איביי בטוח 100% משלמים מע"מ? יש את השורה Customs services and international tracking provided לפי מה שאני מבין זה לא כולל את המע"מ שם אלא רק את השחרור עצמו. לא מזמן הזמנתי קלאץ לרכב המוכר רשם 30 אירו על חלק שעולה 700 והכל עבר חלק. פעם שתפסו אותי נתנו לי אזהרה שילמתי את המע"מ וזה השאלה אם יש דרך לקמבן משלוח בלי מע"מ ובכל זאת שיהייה איזשהוא ביטוח הבנתי שאם באמת המוכר מסכים לזה ויהייה נזק אז החבילה לא תהייה מבוטחת בסכום האמיתי כי החברים שם זורקים את הקרטונים טוב טוב. מישהו פה הזמין מאיביי עם חוויות טובות של הדור האחרון 3080 3080ti?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפניכם מדריך מלא המכיל את כל הכרטיסים המומלצים לעת כתיבתו. הנתונים מתעדכנים כל חודש, או כל פעם כשהעדכון הוא חיוני ביותר. אתם מקבלים הצעות על סמך מחירים משוערים ומבחני ביצועים אמינים! חלק זה של המדריך עוסק בהמלצה לכרטיסים באפיק PCIE, כרטיסים מומלצים לאפיק AGP -למעטה. הכרטיסים במדריך מסודרים על פי טווחי המחירים המתאימים לשוק הכרטיסים, הם מהווים חלק עיקרי לעיון וחיפוש אחר כרטיס מומלץ במדריך. בסוף כל טווח מחיר יופיע סיכום על הכרטיסים - מה כדאי לקנות אם יש אפשרות להוסיף מעט לתקציב, על מה כדאי להתפשר והערות אחרות. כל כרטיס יקבל ציון בהתאם ליעילותו ובהתאם לכרטיסים אחרים בקטגוריה: - יחס עלות/ביצועים נדיר! כרטיס מומלץ ביותר! - יחס עלות/ביצועים טוב, הכרטיס הטוב ביותר בטווח ה…
-
- 213 תגובות
- 54k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים על כרטיסי מסך(מן הסתם חחח). יש לי ספק כוח Liberty Enermax 500W וחבל לי מאוד להחליף אותו ואני מסתכל פה ושם בNVIDIA ורואה שרוב הכרטיסים צריכים 550 לפחות(כל הכרטיסים החדשים של סדרת ה200) ואני רוצה לדעת איזה כרטיסים אני אוכל להריץ אפילו עם 500W. המפרט: מעבד: Intel 8400 3.0GHZ לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ Reaper 2GB x2 1066 כרטיס קול: Creative X-FI Xtreme Music כרטיס מסך: 8800 GTS 640 MB כונן קשיח:WD 320 GB עוד 5 מאוררים מחוברים, 3 מהם על הספק ועוד כונן אופטי אחד תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש כרטיסים המקבילים לאלו שנמצאים כיום בשוק: Nvidia 5200Fx Radeon 9800 תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדלים בין כל החברות שמייצרות כרטיסי מסך למעבדים גרפיים מסוימים כמו כמו 4850HD או נניח לדוגמא 9800GT וכו' נניח, ה4850 של גאיינוורד מול ה4850 של סאפיר, אם המעבד הגרפי הוא בדיוק אותו מעבד, על מה אני משלם יותר (בהנחה שהקירור הוא אותו קירור והחיבורים נשארים סטנדרטיים 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO) ? האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף (לפעמים 100-150 שקלים יותר) ולרכוש כרטיס של חברה יותר "נחשבת" כמו אסוס ? אני לא מדבר על ביצועים אגב כי זה ברור שכולם זהים (תקנו אותי אם לא) אלא אני מדבר על איכות הכרטיס והסיכוי לתקלות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הX1900XT ורציתי לשאול האם הוא בכלל לא יתמוך ב DX10 ומה תהיה ההשלכה של אי התמיכה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
למישהו יש מידע האם הכרטיסים של גיגה בייט 3080 שורה תחתונה עובדים כמו שצריך? וספציפית לדגם GIGABYTE GEFORCE RTX 3080 GV-N3080EAGLE OC-10GD תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו פו מכיר את החברה? האם מישהו היתעסק אם הכרטיסים שלהם? מעניינת אותי איכות הפילטרים של הכרטיסים שלהם מכיון שאני רוצה לקנות כרטיס שלהם אז אני רוצה לדעת במה מדובר. תודה רבה מראש לכול מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-