כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. הזמנתי את הכרטיס הנ"ל: https://ksp.co.il/?uin=69406&select=.1044..35..8716..869.&txt_search= ראיתי שהחיבורי חשמל של כרטיס הזה הם 1 x 6-pin, 1 x 8-pin. בספק שיש לי(מצורפת תמונה) יש רק חיבור אחד לPCI, כשזה שצמוד אליו הוא למעבד. היכן אני מחבר את החיבור השני?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טרי מהיום: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-rtx-3070-ti-graphics-cards-tackle-amd-radeon-rx-6000-big-navi-lineup/ תקציר מנהלים: על רקע הבנתה של נוידיאה כי הסבב הזה ביצועיו של RDNA2 קרובים מתמיד לאלו של ספינות הדגל שלה, מה שמעמיד את בכירותה במצב מסוכן, היא נחלצת לשולחן השרטוט בבהילות שיא על מנת להשיק כרטיסים חדשים שישפרו את הביצועים של 3070/3080 הנוכחיים. 3080ti הוא כרטיס ביניים שבין 3080 הרגיל ל- 3090. למען האמת אין שם הרבה מקום לתמרן מלכלחילה, הביצועים של שני אלו קרובים. בכל אופן, 3080ti יחזיק 15% יותר ליבות מ- 3080 הרגיל (שהם רק 5% פחות מ- 3090 אגב) ויעלה את רוחב פס הזכרון מ- 320bit ל- 384bit בשידוכם ש…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. התקנתי לחבר שלי Windows 7 (Ultimate, 32 Bit) על המחשב והכל הלך חלק, אבל יש בעיה (קראתי באינטרנט שיש את אותה להרבה אנשים) עם הכרטיס מסך .. כשהוא נכנס ל - Youtube ופותח כמה Tabים המסך נהיה שחור לכמה שניות, חוזר לעצמו והמחשב מוציא את ההודעה הבאה nvidia windows kernel mode driver בלה בלה בלה ואז הסרטונים ביוטיוב נהיו ירוקים .. ז'תומרת שהוא מריץ את הסרטון כאילו מהתחלה הוא כולו תמונה ירוקה .. קראתי שיש פתרון לבטל את ה - Hardware Acceleration אבל זה בלתי אפשרי במחשב שלו כי זה נעול משום מה (חיפשתי איך לבטל את הנעילה ולא מצאתי) .. ניסיתי גם להתקין דרייברים שונים (מחקתי קודם כל את הדרייברים הקודמים לפני כל גרסא שהתקנתי) וזה לא עוזר .. יש לו GeForce 8500GT .. מה נ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ההשקה הרשמית והביקורות של דגמי AMD החדשים מאפשרים לנו לקבל את השוואת הביצועים המסקרנת והמיוחלת אל מול דגמיה המעודכנים של NVIDIA - בצילו של קיצוץ המחירים הבלתי צפוי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
וואו! מישהו קיבל 18477 ב 3DMARK על ה DEFAULTS עם ה Radeon9700!!!! ועם אוברקלוק רצחני של 3600 מגה הרץ מחשב!!!!!!!!! אבל משהו נראה ליי פה מוזר, כתוב שיש לו FSB 9729MHz זה הגיוני בכלל??? נראה לי זיוף :-\ הנה הלינק: http://service.madonion.com/compare?2k1=4263880
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך GF 630 שהוא כבר מיושן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח לשימושים הבאים: אינטרנט וידאו בFHD מוסיקה מסמכים משחקים כגון: פיפא , פרו אבולושן , ניד פור ספיד , GTA . עם עדיפות לNvidia .
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחיל לדגדג לי בקצות האצבעות שדרוג לכרטיס, יש משחקים שהוא מתחיל קצת לגמגם בהם. מעבד: i7 4790K לוח: Asus Z87 Maximus VI ראם: 32GB DDR3 1600MHz ספק: Seasonic ברונזה כלשהו עם הספק של 600 או 650 וואט. כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 4GB רזולוציית מסך: 2560x1080 השאלה היא האם יותר נכון מבחינת עלות/תועלת לשדרג ל970 יחיד או לקנות עוד 770 עם 4GB ולעשות SLI, אני חושב שה4 ג'יגה על הכרטיס (כפול 2) יהיו סבבה לרזולוציה של המסך שלי. כמו כן, אני לא בטוח שהספק יחזיק SLI ואת המעבד (בלי אוברקלוק כרגע) מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השתגעתי כבר! כל ביקורת אומרת משהו אחר אין כסף להשקיע 1700 על כרטיס מסך! עד 1K יכול לעלות עוד 200 ל-1950, יתאים לי לשלם פחות 200 -8600GT האם ישנה החלטה סופית ? המחשב חזק 6600 2G עם מסך 19 גיימר בינוני פלוס.
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע על הכרטיס מסך Asus GTX550 TI במחיר 485₪. המפרט שלי הוא : E7300 GA-EP43-DS3 4gb memory SeaSonic 550w Dell U2311 (1920x1080) מה דעתכם על הכרטיס? המחיר טוב במבצע הזה, השאלה איך הוא ואם יעשה את העבודה? (להריץ משחקים הכי חדשים ברמה טובה), זה בערך התקציב שלי. כרגע אני עם 4850HD וכמובן, האם יהיה צוואר בקבוק ואצטרך לעשות OC למעבד? תודה לכם
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-