עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tilien,

היי חברים אני משתמש בכרטיס מסך R9 290 http://content.hwigroup.net/images/products_xl/199164/4/amd-radeon-r9-290.jpg וכשאני משחק הוא מגיע לטמפרטורות דיי גבוהות ואני צריך להשתמש בMSI afterburner וזה נהיה די רועש לפעמים ומרגיז חשבתי לקנות קירור לכרטיס מסך יש המלצות למשהו שיתאים לכרטיס מסך הזה? חשבתי אולי על http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=NZXT&cart=143621978613892404〈=heb או משו בסגנון תודה :!~

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היי חבר'ה, המחשב שלי כבר לא צעיר: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 MSI GTX460 2GB 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE SeaSonic S12 II 430W נקנה לפי מספר שנים מ-TMS, מרוצה ממנו מאוד. לא משחק בטירוף אבל לפעמים יש מצב רוח... ויש המון מצב רוח עם הוויצ'ר החדש! מהראשון והשני נהנתי בלי סוף (עבדו מצויין על המחשב הנ''ל), ה-3 נראה לי כבר לא יסחוב היטב אז חשבתי על שדרוג במקסימום PRICE\VALUE. על מה אתם ממליצים? חשבתי על איזור ה600 ש''ח.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Dr-XP,

יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by look-GOD,

המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום. קניתי את הכרטיס, של חברת gigabyte. כשאני מחבר מסך HDMI - הכל תקין. כשאני מחבר מסך עם DVI, אני רואה הכל תקין, עד שמערכת ההפעלה (Win 10) עולה, ואז התצוגה נכבית. חשבתי אולי זה קשור להגדרה, וחיברתי במקביל את מסך עם HDMI. אבל הכרטיס לא מזהה את המסך שמחובר עם ה-DVI. (גם לא בחלון ההגדרות של Nvidia.) המסך DVI תקין לחלוטין. הוא עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה, אפשר להיכנס איתו לביוס, והבעיה מתחילה רק כשמערכת ההפעלה עולה. מה יכולה להיות הבעיה?

7. ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו. בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן). המעבד הוא E8400 לוח GIGABYTE EP43-DS3L ספק cooler master rs500 pcar-a3 מארז CM590 יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול להתקין על המחשב שלי ? חומרה : מעבד אינטל I5 לוח אם : gigabyte ga h81m hd3 ספק כוח : סיסוניק 420W 8GB RAM חשבתי על הכרטיס הזה , מה אתם אומרים ? הכרטיס הזה הוא PCI 3 ויש לי PCI 2 אבל לפי מה שהבתי ההבדל הוא 5% מקסימום בביצועים. המשחק הכי "כבד" שאני מעוניין להריץ הוא בטלפילד 4. ובעיקר אני אוהב משחקי אסטרטגיה וזה נראה שהכרטיס הזה מספיק בהחלט. [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by thebestnickname,

אז ככה, התקציב עומד על 900 שקל עם חריגה, מה כן- אעדיף לשלם פחות, העיקר שיהיה משתלם מבחינת ביצועים-מחיר. בבעלותי כרגע GTX560 TI , i7- 4770 8GB Ram, אני רוצה כ.מ חדש. עכשיו- לפי מה שהבנתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu זה מחיר מציאה ממש, ואין לי בעיה עם זה שזה משומש וזה. האם אני ארגיש הבדל ביצועים דרסטי ממה שיש לי כרגע? האם עדיף לשים עוד 350 שקל בשביל משהו חזק יותר? השיפור ישתלם? קיצר הצעות בבקשה, תודה מראש.

10. הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה

11. האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by rroonnii,

מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by shemiraz,

שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. הכרטיס הנ"ל מוצע כבר למכירה באתר נועה (לא אני לא עובד שם, פשוט היום ראיית את זה) במחיר של 3380 שקל, בהחלט מחיר סביר בהשוואה למחיר המגוכך שדורשים מאיתנו על 800XT כנראה דיברתי מוקדם מדי, הרגע הסתכלתי שוב והם העלו את המחיר ל3700 שקל! (נו, עדיין זה פחות מהסכום שמוסרי שילם P: )

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני קונה מחר תכרטיס כזה לבן דוד שלי אז של איזה חברה הכי טוב הבנדאל ובטוח הכרטיס נפתח תודה

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by itaylevi,

בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. בקרוב בישראל? אולי רק בהדרגה. מחירי חלק כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 50 של NVIDIA מקבלים ירידות נאות ברחבי אירופה במקביל לגידול במלאי הזמין והיצע סוגי הדגמיםלכתבה

20. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. הרבה זמן לא צחקתי ככה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by pxst17,

כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד Intel CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 המחשב מחובר לטלוויזית פלזמה, 50" ברזולוצייה של 1920 על 1080. אני משתמש ב XP+SP3. בזמן ההתקנה השתמשתי בדרייוורים שסופקו בדיסק ההתקנה -כאשר אני מתחבר דרך היציאה האנאלוגית (D15) אני מקבל תמונה תקינה בכל רזולוצייה מ 800 על 600 עד 1920 על 1080. -כאשר אני מתחבר דרך יציאת ה HDMI אני מקבל תמונה עד רזולוצייה של 1680 על 1050 (התמונה מעט לא ממורכזת ולא יפה לצפייה). כאשר אני מנסה לשנות ולעבור לרזולוצייה של 1920 על 1080 המחשב קורס ומאתחל את עצמו. התקנתי את הדרייוורים המעודכנים מאתר היצרן "VGA_XP(14.46.3.5328)" אולם הבעייה לא נפתרה, למישהו יש רעיון?

דיונים חדשים בפורומים