עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 2 דגמים: Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Retail Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Bulk

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי Pentium 3 800 256 ram G4MX 440 64 Mg ואני רוצה לקנות את ?GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI? איך לדעתכם הוא יפעיל משחקים? ואם יש לכם המלצה אחרת בתקציב של 700-750 ש"ח אני אקבל בברכה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הממשק שלי AGP לכן אין לי הרבה בחירות.התלבטתי בינו לבין HD 2600PRO או 9600Pro הזול (240 שקל). בסוף החלטתי לקחת X1950GT . אני יודע שמשחקים חדשים לא יעבדו חלק ,אך זה לא כל כך איכפת לי.אני כמעט ולא משחק בכלל(Q3 פעם בשבועיים).אני מחליף כרטיס מסך רק בגלל שקניתי מסך חדש (200P7ES) ואין לי בגרוטאה שלי חיבור דיגיטלי (9200SE). אם כבר להחליף אז לפחות למשהו נורמלי. אגב הספק שלי FSP350GLN יחזיק? תודה ושבת שלום.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by dgolverk,

הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, יש ברשותי כבר חצי שנה את החלקים הבאים: לוח GIGABYTE P35-DS3 זכרון CORSAIR 4GB DDR2 800 מעבד E2140 ספק חלש של FOXCONN 255W בפיק שלו הוא מגיע ל-355W. מארז COMPUCASE A619 יש לי את כל שאר החלקים לבניית מחשב קומפלט אבל אין צורך שאני יציין אותם מכוון שאין להם השפעה על בחירת כרטיס מסך. את החלקים קיבלתי מחבר, החלקים לא היו בשימוש מעולם מפני שתכננתי לשדרג לספק וכרטיס מסך איכותיים אבל אין באפשרותי להשקיע סכומי כסף גדולים. ועכשיו לשאלה המרכזית איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות על מנת להנות מהמשחקים החדשים? תודה רבה מראש לכל העונים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כמו שרשמתי בכותרת : ה-X800GTO2 של SAPPHIRE וה-6800GS של LEADTEK. שתי החברות טובות מאוד בעיניי ואני צריך ביצועים ללא OC.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Phlip_dE-SuSsa,

כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. GEFORCE4 TI4200 או 4400? כי לRadeon 9500 יש תמיכה בDX9 ולGEFORCE4 אין

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Titan777,

אוקיי אז ערב טוב לכם, נתחיל בזה שהיה חסר כבל בספק 750W מודולרי של TT אז שמתי בינתיים 550W סטנדרטי. הכבלים בסטנדרטי לא מגיעים לכרטיס מסך אז הייתי צריך לחבר לכרטיסי מסך את המפצל שמגיע איתם באריזה ובעצם המפצל הזה מתפצל ל2 כבלים של כמו חיבורי מאוורר(המלבן הלבן הזה) אז קיצר לכל כרטיס יוצא 2 כאלה מהמפצל של הכרטיס אז כאילו צריך 4 חיבורים עכשיו של המלבן הלבן הזה אז בגלל שלספק אין מספיק כי צריך לחבר גם מאווררים ועוד דברים אז חיברתי רק אחד לכל כרטיס ובעצם יש 2 חיבורים.. זה משנה? כי לא נראה לי שהוא צריך 2 חיבורי חשמל, או שכן?? כי הכל עובד..(למרות שאני מאוכזב מהמחשב החדש קצת) ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת שהם עובדים כSLI, ושהמחשב לא רק מזהה שיש 2 כרטיסים(או שאם הוא מזהה את 2 הכרטיסים …

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Zod,

שלום, לאחרונה קניתי תמפרט הזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| ובלחץ המפרט לא עובד את ה 50 FPS ב 3DMARK05 אני מקבל 4.9K. מה זה יכול ליהות? תודה :s05:

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, היום יש לי P4 1.7 ווילי, שכידוע, זה מעבד מסריח ובנוסף יש לי 256 RDRAM. לפני כמה ימים חבר הביא לי P4 1.6 נורת'ווד עם 512 RD, אמנם זה לא אתלון 64 עם גיגה DDR, זה מחשב שיכול להריץ דברים פה ושם. העניין הוא שלי כרגע יש R9000 עם 64 MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לנורת'ווד, אז אני צריך בעצם את עזרתכם בבחירה של כרטיס, אני מדגיש לא יקר, אני הולך לצבא עוד שבועיים ולא מעוניין להשקיע! אך כרטיס שיריץ משחקים כמו SA, ומה שבעצם חשוב, הוא שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס, במילים אחרות, הכרטיס שיתאים ביותר למעבד! ברור לי שככל שאקנה כרטיס חזק יותר כך אקבל יותר ביצועים, אך עדיין המעבד יקשה מאוד על הכרטיס מסך! תודה מראש, גיא

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by lipa,

יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי, אני רוכש מחשב חדש, ה-5870 עולה בערך פי 1.5 מה-5850 איפה שאני גר. האם שווה לי לקנות עכשיו 5870? או שלהסתפק ב-5850 ובעתיד אולי להוסיף לו עוד אחד? הם התוספת כסף שווה את התוספת ביצועים? יש לציין שאני ככל הנראה אקנה מסך עם רזולוציה 1920X1080. תודה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. נגיד ומצאתי מציאה כרטיס מסך כ 250$ מה עלות המיסים עליו? כדוגמא איך זה עובד? שלמתי למוכר 250 דולר.. המוצר מגיע לארץ מה אני אמור לשלם בנוסף? איך אני מחשב את זה לפי מה? עד כמה זה נכון...? על פי הצו החדש יינתן פטור מלא ממכס מקניות באינטרנט בסכום של עד 325$. כרטיס מסך כולל?..אוקי פתור ממכס אך מה כן אני אומור לשלם איף אני מחשב את זה? אשמח לקצת ידע בעניין תודה

25. Started by Black_Citadel,

לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.