עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shloosh,

אל תגידו לי להתחיל לעשות כל מיני מודים כי אני לא בקטע של זה... רציתי לדעת כמה ירדו מהביצועים אם אני אוסיך 7800gt ללוח שכאמור לא תומך ב-SLI. בסה"כ כרגע הכרטיס שלי על x8 ולא יורד בכלל הביצועים,אז אם אני אוסיף עוד כרטיס הוא יפעל ב-8 או 16? בכל אופן גם אם הוא יפעל ב-8 זה לא יוריד בכלל מהביצועים,כי גם עכשיו לא יורד כלום. או שהתמיכה ב-sli לא קשורה בכלל לאפיק שבו הכרטיסים עובדים? *עריכה* הבנתי שבכלל אני לא יכול להוסיף כרטיס בלי שאני עושה את המוד... בשביל מה dfi שמו אופציה של SLI בלוח שאי אפשר לחבר 2 כרטיסים... מה הם עושים צחוק??

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  2. אם אפשר PCIe וגם AGP לא שיתמוך בשניהם דגם מכל סוג הכוונה.. כמובן שיריץ משחקים בצורה מעולה ... מחיר 1000-2000

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by ilyadd,

בעיקרות איך הוא. שווה משהו אחר בסביבות 500 שקל אולי יותר(AGP). רציתי ללכת אליו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 שווה או לא?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by -R-E-L-,

http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13624&catid=883 זה נראה קצת חשוד במחיר הזה נראה לכם הגיוני?

5. אז ככה , יש לי מסך vga וכרטיס מסך שמשדר בvga (דגמים : ASUS ge-force 5700 כרטיס מסך , והמסך הוא viewsonic g75f ) , עכשיו , עוד חודשיים , אחריי שאני אעבוד בחופשת הקיץ , אני אקנה מחשב חדש ,עם כרטיס מסך חדש, שסביר להניח שישדר למסך בצורת dvi , השאלה שלי היא עם לקנות מסך חדש , או אם לי כסף למסך חדש , מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by bbnbbn,

אי אפשר במקרה להשתמש ביציאת S-VIDEO גם כדי לקלוט שידורים מהממיר הדיגיטלי? נניח ויש לי את התוכנה שמאפשרת לצפות בשידורים דרך כרטיס טלויזיה רגיל, אני לא יכול להשתמש בה כדי לצפות דרך שידור שמתקבל ב-S-VIDEO? תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. Started by ziros,

שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  8. את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by AMIT12,

כבר הרבה זמן שלא משנה איזה דריבר אני מתקין ,אני לא מצליח לסיים התקנה של דרייבר בלי אותה הודעת שגיאה . אחרי שאני מתקין את הדריבר אני מנסה להגיע לATI קונטרול סנטר ואני מקבל הודעת שגיעה . המשחקים נראים מגעיל כתוצאה מחוסר היכולת להגדיר את הAA והAF . תודה לעוזרים. http://img90.imageshack.us/my.php?image=43543ia.png

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  10. Started by taimor,

יש לי כמה שאלות בקשר לכ.מסך הזה. זאת רשימת התמיכה של הלוחות שלו: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp?vendor=gigabyte יש פה בעיה, אני אולי קונה אותו, הבעיה היא שהלוח שלי הוא GA-K8N Ultra-9, כעיקרון הוא דומה 1 ל1 לGA-K8NF-9, יש להם אותה מבנה, אותה צורה צי'פסט על צ'יפסט ואפילו קופסה דומה ומקבלים איתם אותו דבר (יש אותו לחבר שלי אז עשיתי השווה) רק הבעיה שהלוח שלו תומך ושלי לא? האם זה אולי כי הם לא עשו בדיקות? כאילו אני רוצה לדעת אם הלוח שלי יריץ את הכ.מסך הזה או לא ?

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Leo101,

שלום... רציתי לדעת איך הביצועים של 5900xt? האם יותר טובים מ6600 רגיל?

12. Started by ashkenazone,

אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  14. Started by Drogba,

יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  15. באתי לקנות X700 אבל בסוף אני יכול לקנות ב750 אז איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות במפרט: P4 1.6 768 DDR לוח אם של AGPX4 רק.. מעבד לוח אם מסריחים אבל חפיף..

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  16. :jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FatallChill,

נכון כשמחברים את המחשב לטלויזיה נגיד כדי לראות סרט אז הסרט הוא כמו שרואים אותו על המסך הרגיל כאילו לא על כל המסך אז השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הסרטים בטלויזיה על כל המסך?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. אז ככה אני לא יודע מה לעשות,מאחר והמפרט לא משהו ופתאום אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים הכי טובים שיש (במיוחד היטמן החדש) אז הרבה אמרו לי שעם מפרט כמו שלי פשוט לא שווה להשקיע בכרטיס מסך מאחר והוא לא יוכל לנצל את המשאבים שלו מאחר ויש לי מפרט על הפנים,אז אמרתי לעצמי ניגש למומחים אשמח לקבל עצות 4s800mx עם כרטיס מסך מובנה מעבד:אינטל פנטיום 4 3000mhz פרסקוט זכרות ג'יגה בשתי חתיכות,שוב הלוח לא שווה כלום כי הוא גם לא תומך בדיול זכרון או מה שזה אומר בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך טוב (שיעלה איזה 700 שקל) או שבכלל לא שווה....

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  19. ראשית, המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך ל-AGP 8X עד 900 ש"ח, כמה שפחות יבורך ואפשר גם כרטיסי מסך יד-שניה. אני חשבתי לקנות X800XL, או 6800GT, או 6800GS, או 6600GT ואז התחיל כבר לכאוב לי הראש, לכן פתחתי את הטופיק הזה. ב-X800XL גרסת ה-PS וה-VS היא 2.0, לעומת 3.0 בכרטיסי ה-6X00 - זה משמעותי בכלל? ולעתיד? שיהיה לכולם יום טוב ואחלה סוף שבוע!

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EyalNem,

מאז שקניתי את המחשב, תמיד אבל תמיד היו לי מין "הבזקים" כמעט בכל משחק ששיחקתי.. אם אפשר לקרוא לזה עיוותים.. אז עיוותים. הכרטיס מסך שלי : GeForce 6200 NX LE

• 19 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by PROSK8,

שלום 1.סתם מעניין אותי יש כרטיס של GTX כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 אבל זה זה GT? ואם יש אז אפשר תמונה? 2.ומה עושה הדבר הזה השחור הזה שנראה כמו מתען לפלפון 3. יש שמעות אם ASUS מתכננת כזה כרטיס מסך ל7900GTX או יותר טוב ל7950GX2 ;D תודה לעוזרים

22. Started by GodOfGames,

שלום , אני צריך שתמליצו לי על כ.מסך מסדרת GeForce שעולה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה טוב ואיכותי ומסגול להפעיל את המשחקים של היום בלי בעיות . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  23. תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by Xardas,

יש לי את המסך 2-3 שנים ובזמן האחרון אני מתחיל לראות דברים מטוטש... (למשל השעון למטה קשה להבין מה כתוב שם , בעיקרון הכל...* ובזמן האחרון קניתי רמקולים 5.1 ושמתי אותך קרוב למסך... אבל כתוב שהם מצופים או משו ולא מפריעים... אבל יכול להיות שאלה הם? ומה אני יכול לעשות כדי שלא יראו מטושטש? או שזה נזק בלתי הפיך? תודה!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by crabrocket,

שמעתי שהכרטיס הזה אמור להגיע לארץ ל agp. א. האם שווה לחכות לו או לקנות x800gto? ב. מתי בדיוק הוא יגיע? ג. וברמה של איזה כרטיס הוא יהיה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים