עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by theguy,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 600 שקל על כרטיס חדש. אני מתלבט איזה כרטיס מסך חדש לקנות בבקשה תעזרו לי ותמליצו כל כרטיסי מסך טובים שמחירם עד 600 ש"ח (בשביל משתמש מומצע)

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by Avi313,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by e.t,

מיקרוסופט לא תשחרר את DirectX 10 ל-XP, הוא יהיה זמין רק לוויסטה: http://www.theinquirer.net/?article=32444

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  5. מה בידיוק ההבדלים בין השניים בביצועים? מה שראיתי זה שהמחיר שונה ב400ש"ח (1620 לעומת 2020) אז זה בכלל משתלם? וגם רציתי לדעת אם ל- Sapphire ATI X1800XT 256 mb יש את אותם דרישות מערכת כמו Connected3D ATI x1800GTO 256mb, תודה רבה .

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by rollita,

אני מעוניין לקבל המלצה למסך ואשמח לשתי אפשרויות LCD ו-CRT. המסכים צריכים להיות זולים : LCD סדר גודל של 1200 ש"ח CRT סדר גודל של 700 ש"ח. השימוש הוא אופיס, אינטרנט וזהו. האמינות של המסכים היא בדרגת חשיבות גבוהה מהתקציב, חשוב לי שהמסך ישמש אותי לאורך זמן גם אם מדובר בעוד 100-200 ש"ח (אבל מסיבות של אמינות ואיכות שימוש, לא כדי לקבל מסך עם פרמטרים קצת יותר טובים)

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Evyatar,

היי יש לי את הכרטיס 9600XT על AGP ואני רוצה להחליף אותו, יש לי לוח AGP של אינטל זיכרון 512 ומעבד 2.6 של אינטל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד בסביבות ה1300 ש"ח. שיהיה מותאם לAGP. שמעתי על ה7600GT שעומד לצאת אבל האם כדאי לחכות ולקנות אותו או שהגירסה שלו לAGP תהיה חלשה מהPCI-E שלו ועדיף לקנות עכשיו משהו טוב אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by ZorD,

שלום לכולם. גייסתי קצת כסף מהצד לשידרוג קל למחשב, הנקודה הרגישה אצלו היא הכ.מסך לכן ארצה לקנות אחד חדש. מיכיוון שאני לא מעודכן מספיק בנושא אבקש את עזרתכם בעיניין, איזה כרטיס מסך טוב אפשר למצוא בטווח המחירים הנע בין 700 ל-800 ש"ח כיום? חשוב לציין שאיני מתכוון לבצע עליו OverClock לכן בבקשה אל תציאו לי כ.מסך אשר יהיה אוברקלוקר טוב ובכך אוכל להפיק ממנו יותר ביצועים. אני פשוט מחפש את הכ.מסך הכי שווה מבחינת עלות\ביצועים בטווח המחירים שציינתי. לא משנה לי אם הוא מחברת Nvidia או Radeon. שמתי עיין על ה6600GT ועל ה7600GS מה דעתכם? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by mushee,

אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי. אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי. אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים: 6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit. X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d. בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by netanel38121,

האם הוא יותר טוב מ ה 6800GT ואם כן במה זה מתבטא? כי אני שוקל להחליף את ה 6800GT שיש לי עכשיו תודה נתי

12. ועוד משהו. יש לי X1800GTO ואיך שאני מעלה את הווינדוס (XP PRO) אני מקבל הודעת שגיאה וה-CONTROL CENTER,זה שיושב בצד ימין למטה נסגר לי וזה קורה כל הזמן. המחשב לאחר פירמוט והתקנתי את הדרייבר שוב וזה לא עוזר. מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/?article=32438

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by g1zey,

אני מחפש כרטיס מסך שיסחוב לי למשך שנה ככה עם חיבור DVI ושהכרטיס יעלה בסביבות ה 500-600 ש"ח . איזה כרטיס עדיף מבין המוזכרים בכותרת ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by SD Project,

מה יותר טוב משלושת הכרטיסים הללו ?! Leadtek Geforce 7800GS 256MB DDR3 375\1200 או BFG GeForce 7800GS 256MB DDR3 357\1200 או PNY Geforce 7800GS 256MB DDR3 375\1200 אני מעדיף את אילה מכיוון שיש לי אפיק AGP... תודה אנשים, ניאו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by moshe_ha,

תודה לעוזרים אני פשוט לא מעודכן כבר....

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  19. שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. הת'רד הזה הוא בשביל להראות לחבר מהי התושבה הנכונה הוא אומר שאם הוא קונה 7800GTX כפול ליבה ושם את זה על לוח הSLI שלו ואז מחבר לחריץ השני 7800GTX רגיל אז הפ יעבדו אני אומר שהם לא יעבדו כי דבר אשון צריך לוח שתומך בquad sli ודבר שני צריך quad יכול לעבוד רק עם 4 GPU ולא 3 וSLI רגיל יכול לעבוד רק עם 2 ולא עם 3 מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by er0101,

המשחק קצת כבד אצלי בהגדרות בינוניות, מדי פעם הגרפיקה "נעצרת" לשניה. איזה כרטיס מסך צריך כדי להריץ את המשחק בגרפיקה גבוהה ואיזה צריך בשביל גרפיקה הכי גבוהה? לחצו על ה"מפרט מחשב" כדי לראות את המפרט שלי. לידע כללי: איזה כ. הכי טוב? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=51207976&Pn=Radeon_X700_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=336328&Pn=GeForce_6600_OC_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=339257&Pn=Radeon_X1300_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=329502&Pn=Ve…

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by מתן123,

שלום קניתי מסך דק 19 אינצ של hp לפני איזה שבוע והוא מציג את התמונות לשולחן עבודה , משחקים ואייקונים ארוכים יותר, מתוחים יותר כלפי אורך ופחות כלפי רוחב כלומר נוצרת תמונה ללא איזון של רוחב ואורך..לדוגמא תמונות שאני פותח בתוכנת צייר כלשהי התמונה מוצגת כמו שצריכה להיות אבל שאני שם אותה לדוגמא כרקע אז היא מתוחה יותר כלפי מטה..וגם במשחקים אותו הדבר. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תראו, ראיתי לאחרונה שהמסך שלי עושה בעיות הוא מתחמם בטירוףףף ולא הבנתי למה. אז שמתי אותו במחשב השני שלי והוא לא התחמם בכלל. החלפתי מסך שהיה לי מהמחשב השני עם שלי שלו היה לו כלום, ויום אחד אני בודק אם היו לו פיקסלים שרופים ואני מגלה שיש לו אחד. השאלה שלי אם הספק כוח\לוח אם אוו כרטיס מסך יכולים לגרום לשריפה של פיקסלים בגלל סיפוק מתח\ גרימה לחימום יתר של המסך?? דבר נוסף, יש לי 6600GT בטמפ' של איזה 40 מעלות מנוחה +-.. זה משפיע על איכות התמונה? שאלה נוספת שמתרידה אותי זה אם מותר לשטוף תמסך בסמרטוט מים לח? אוו שצריך חומר מיוחד?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 5 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים