כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס הזה וכתוב פה באתר שיצאו דרייברים חדשים אז מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה אני צריך להוריד כי אני לא מבין בזה??
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני רוצה לקנות כ.מסך אז איך הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 משתלם ? אני משתמש ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך זה יתאים לרזולוציה זו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בסביבות ה600 (או פחות אפילו) שיוכל להריץ חדשים (ממש לא חייב על הגדרות גבוהות) פשוט בינתיים הFX5200 שלי מקרטע אפילו על הגדרות נמוכות. חשבתי על משהו בכיוון ה6600 אבל לא ראיתי 6600 בממשק AGP. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב? ולשלוח גם קישור לחנות אם אפשר
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחיר לשניהם הוא כמעט זהה ואני קונה מחשב עם ויסטה-מלבד dx10 האם יש הבדלים מהותיים ביניהם? שניהם 256mb/128bit ועוד שאלה בבקשה-האם הדרישות לספק כח זהות בשניהם? תודה תודה נ.ב-מדובר במחשב e6320 ,זכרון 512x2
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שכזה: מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן. כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר. מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה ל…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי רדאון 9600 XT חדש דנדש מארצות הברית. המחשב כולו חדש לחלוטין. פנטיום 4 - 3G זיכרון פנימי 512 dual channel של Kingston ניסיתי להפעיל call of duty, אבל משום מה זה מראה את זה עם הרבה שגיאות צבעים, והמחשב נתקע כל הזמן ובכלל כאילו הכרטיס מסך דפוק. נראה לי שזה בגלל שלא התקנתי DirectX 9.0b ניסיתי להתקין DirectX 9.0c אבל משום מה זה לא מתקין לי את זה. אני לוחץ על "הסכמה לתנאים" (באנגלית) ואז זה פתאום קופץ לי לחלון האחרון וכתוב לי שההתקנה הסתיימה, ואפילו לא היה את החלון שהאחוזים עולים.. וגם אני לא רואה את directx ברשימת התוכנות שמותקנות לי במחשב... ככה שנראה לי שזה בעייה ב DirectX מה לעשות ??? אני ממש נואש פה... כמו כן גם התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס המסך שלי. יש …
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי GT 545 של EVGA ואני הבנתי שהליבה שלו זו אותה הליבה של ה GTX 550 Ti ליבת GF116 יש לליבה הזאת 192 מעבדים אבל ב 545 רק 144 פתוחים. עכשיו אני מכיר את האופציה לצרוב ביוס אחר על הכרטיס כמו של ה 550 וככה בעצם לפתוח את כול ה 192 מעבדים המאוחדים. אופציה זו אני מכיר מסדרה ישנה יותר של כרטיסי מסך אם כי של AMD, וגם דבר כזה היה קיים בחלק מהמעבדים של AMD אם אני לא טועה. בכול אופן האם זה אפשרי בכרטיס הזה? http://www.evga.com/articles/00637/ תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שבצד ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך בעיקר עקב חוסר תמיכה ב-SM3 ובכלל התיישנות כללית פשוט מחשב אני לא הולך להחליף. חשבתי על ה-HD2600XT הוא נראה לי האופציה הטובה ביותר יש לי מספר שאלות לגביו: אני מניח שיהיה צוואר בקבוק, עד כמה הוא יהיה משמעותי ועד כמה אני יראה שיפור בביצועים להערכתכם ? (אולי כבר יהיה כדאי לקחת כרטיס זול יותר שתומך ב-SM3?) האם יש כרטיס יותר משתלם לתקציב הזה ? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום האם יש משמעות להיכן ממוקם ספק הכח במסך LCD ? יש כאלה שהספק חיצוני ויש כאלה שהספק פנימי ותהיתי מה עדיף .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים, יש לי שאלה קצת אחרת מהרגיל רקע: יש לי 2 מחשבים (אחד בב"ש פה אני לומד) אחד במרכז (אצל ההורים) במחשב א' (בב"ש) יש לי : amd 3700+@2860mhz 1gb 400mhz x800xl@stock dell 2407wfp-hc@1920*1200 במחשב ב' יש לי כרטיס מסך 7600gs ללא מאוורר במחשב ב' אני לא משחק ואין שם שום צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה במחשב א' אני משחק בעיקר (90%) בcompany of heroes במחשב א' יש לי לינוקס (אם מישהו לא יודע אז כרגע ati לא תומכים משהו משהו בלינוקס) מה שאני רוצה זה שיהיה כרטיס של nvidia במחשב א' שיעשה לי את החיים ה-ר-ב-ה יותר קלים אבל אני לא יודע אם 7600gs יחזיק במשחקים כמו הx800xl במיוחד ברזולוציה של המסך המדהים הזה אז השאלה שלי היא: כמה ביצועים אני יפסיד אם אני עובד ל7600gs …
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת אז אני חושב לקנות כרטיס אחר, חשבתי על הGeforce 6600 שאפשר להשיג אותו די בזול אבל האם מישהו יודע אם הכרטיס תומך ברזולציה 1680x1050? חיפשתי שעות באינטרנט ולא מצאתי שום איזכור אני יודע שהGeforce 6800 תומך ברזולוציה אבל הוא יקר מדי....
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 8800GT אבל שאני משחק CS 1.6 הוא ממש פדיחה קראתי הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 והוא לא עזר לי הבעיה היא שיש לי FPS טוב מאד והמשחק רץ כמו ממתק אבל לעיתים קרובות הוא כזה נתקע פחות משנייה וחוזר כרגיל בבקשה לעזור זה נורא מוזר אלה שיש להם את הכרטיס הזה בטח יודעים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה הסתכלתי קצת על כרטיסי מסך וראיתי כרטים שעולה 27K!!! אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה עולה ככה מה מיוחד בזה אז תודה. http://tms.co.il/product/2464
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי ספק לא ממש מוכר (או לפחות ככה אני חושב...) של סנשיין (האם החברה הזאת מוכרת?) 480 וואט רציתי לשאול שני שאלות.. 1) האם הספק הוא ג'נרי? ואיך אפשר לבדוק? 2) האם הספק יתאים לכרטיס מסך X800XL?? לAGP... תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדאיג אותי שאין איזכור ל HD4850 TWINTURBO בדף המוצר של החברה http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm או ברחבי גוגל מה שכן יש מוצר זהה מבית FORCE3D http://www.force3d.com/downloads/images/4850_twinturbo.jpg תמוהה לי מעט ואם כבר, מה משתלם יותר? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1) כשמגיעים לדף של ההורדות באתר של ati (של הדרייברים) יש שם חוץ מהdriver וה control panel יש גם archived drivers מה זה אומר? 2)למה לא מוציאים יותר דרייברים לwin98 או שאני אמור להוריד את הדרייבר של הwinme ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את הדרייברים החדשים של DNA 3.6.5.1 ואין לי שום סמל בTaskbar של ATi וגם כאשר אני נכנס להגדרות > מתקדם אין לי שם כלום זאת אומרת רק הלשוניות שיש גם בלי הדרייברים (Genral, Adapter, Monitor , Truobleshoot) נסיתי להתקין את ה5.1 של ATI והבעיה חזרה על עצמה כאילו שהדרייברים בכלל לא הותקנו, רק כשחזרתי לדרייברים הקודמים הבעיה נפתרה (4.12), עכשיו השאלה שלי האם זה צריך להיות ככה? או שזו רק בעיה אצלי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המטרה פה היא לחסוך את מליון השאלה שיצוצו החל מהשבוע הקרוב בסגנון ה-"יש לי 1400 שקל בדיוק, האם שווה לי לקנות את ה-4890 החדש?" לאחרי בדיקת כמעט כל הביקורות שנעשו ברשת על הכרטיס החדש של AMD, אפשר להגיד חד וחלק, שהיתרון היחיד שלו היה הורדת מחירי GTX260 לרצפה, ועל ידי כך הפיכת ה-4890 לכמעט לא רלבנטי (לפחות במחירים בארץ) מה הכוונה? הפרש הביצועים בין GTX260 216SP ל-4890 נע בין 5 אחוז ל-10 אחוז ברזולוציות הגבוהות. כאשר מדובר פה על הפרש של 5-8fps לרוב. חשוב לשים לב, שהפעלת פילטרים פועלת לרוב לטובת הכרטיסים של נוידיה. הפרש המחירים נכון להיום בארץ הוא מעל 400 שח - מה שאומר שה-4890 יקר ב-40 אחוז יותר. צריך להבין שגם במסכי 24 אינצ', GTX260 ממצא את מלוא הפוטנציאל. ולכן 4890 קצת מיותר ב…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מה טוב יותר? אני יכול לבחור אחד מהם..
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-