עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by comablack,

למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

אז ככה: יש לי FX5900XTV של Albatron מיום שלישי. בהתחלה אחרי שהתקנתי אותו (מחשב מפורמט) אז הכל עבד בסדר. היום משהו קרה... אני מדליק את המחשב, הווינדוס עולה, ואחרי 5 דקות הכל מתמלא צבעים פסיכודליים (ירוק ואדום בעיקר...) והמחשב נתקע. אחרי שמאתחלים, גם ה-BIOS RUN מהבהב ומלא פסים... זה רושם מתחת לבדיקת זכרון בהתחלה Timer Error ואז כל מיני "בעיות אפשריות" כמו CMOS Battery Low או כל מיני דברים שקשורים בעיקר ל-CMOS, ויש לי הרגשה ששום דבר מאלה זה לא ממש הבעיה, כי אחרי שאני מוציא את הכרטיס ומעביר לכרטיס אחר, אז הכל פועל בסדר. גם כשמחזירים את ה-FX אחרי שמחליפים כרטיס, פתאום הכל עובד טוב עד אחרי בערך 10 דקות + -. פסלתי את האפשרות שזה קצר כיוון שהבעיות לא קורות מיד והן לא רצופות כמו …

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by saturn,

יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by Trin1ty,

שלום כפרות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק +ספק כוח שיתאים לו בתקציב של 1600-1800ש''ח ( למשחקים כבדים כמובן) חריגה: 100 ש''ח .. מה הכי מומלץ למפרט הבא: INTEL CORE2Q 6600 לוח אם של אינטל p35/g33/g31 SamSung 1024 mb 800 mhz SamSung 1024 mb 800 mhz מארז : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383 מסך : LG WIDE 19 INCH 2MS לא זוכר דגם מדיוק גם לא חשוב המסך מעולה לצערי רק 19 אינץ(הייתי צריך לחשוב על זה שקניתי את המחשב בזמנו).. ספק כוח כרגע 300W עם כרטיס 8600... ד''א יש לי ויסטה אז אם אתם ממליצים להוסיף גם זיכרון אז דברו.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  5. יש לי ספק 300w hec (זה שבא עם המארז - compucase cI-6a19 ) וכרטיס מסך 6800gt יכול ליהיות שהספק היחסית חלש פוגם בביצועים של הכטיס מסך??

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Salwaby,

איזה מבין השתיים שווה יותר לקנות ; http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5682 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 אני יודע שבראשון יש מערכת קירור ושתיהם אותו מחיר ולכן הוא יותר מושך אבל השאלה היא אם עדיף Sapphire על Connect3D (שלא שמעתי עליהם עד עכשיו) תודה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by amisha,

אני צריך שהכרטיס יספיק עד לטווח של שנה וחצי במשחקים כבדים ברמה בינונית זהו

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by INON,

מה ההבדל בין המסך VP171s שעולה יותר יקר מגירסת הB ב 10 $ לשניהם בתכלס יש אותם הביצועים VP171s http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171s/ vp171b http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by oded15,

אני צריך עזרה אני בונה לי מחשב חדש מישהו יכול לתת לי קישור למסך טוב אבל לא יקר מתחת ל 700 שקל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by kupervas,

אני מעוניין לרכוש מסך של יונדאי 17Q, קראתי עליו ביקורות מצוינות, אך הבנתי שלאחרונה חל בו שינוי כל שהוא. קיימת דיסאינפורמציה רבה בשוק בכל הנוגע למסך זה ולשינוי, שכביכול התרחש ברכיביו (שינוי בשפורפרת מ HYDIS ל SAMSUNG, שינוי פאנל שלא משפיע לטובה וכד' ) דיברתי עם אחד האתרים שמוכר את המסך, והוא אמר שישנם בשוק מספר גירסאות של המסך, חלקן עם הרכיבים הטובים יותר וחלקן עם רכיבים טובים פחות. לדבריו, לא ניתן להזמין גירסה ספציפית (לפי הרכיבים). מספר שאלות בנושא: 1. האם המסך עדין נחשב מומלץ ? אילו אלטרנטיבות באיכות קימות בסדר גודל של מחיר זה (2,600 ש"ח) 2. האם הוחלפו רכיבים המשפיעים לרעה על ביצועי המסך ? 3. האם אכן קיימות בשוק מספר גירסאות למסך כאשר כל גירסה עם מפרט שונה ? מה ההמלצה ש…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by picolo,

שלום, אני לא יודע מה לשים בהגדרות ביצועי המערכת...- -ביצועים גבוהים -ביצועים -איכות -איכות גבוהה מה ההבדל בין כל סעיף? אני בעיקר משחק במשחקים כבדים(אם זה משנה)....והכרטיס מסך שלי זה-6000 gt albarton

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by liortaib,

תגידו אם אני קונה 4850 cf ולוח ga-ex38-ds4 שיש בו שני חיבורים של pciex16 אני צריך רק לחבר אותם וזהוא?או שצריך לעשות עוד משהוא??

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי פורום תצוגה וגרפיקה יש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mg ומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכבים וכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיס אז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mg אז שיגיד לי ואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעת תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. היי יש לי מחשב ישן עם AGP8 מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך ATI9600XT , האם הכרטיס Sapphire Radeon HD3650 512MB AGP ישפר את הביצועים למשחקים?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  16. טוב אז אני מחפש מחליף ל7600GT שלי שלא סוחב לי סרטי HD. המטרה של הכרטיס מסך היא אך ורק סרטי HD, משחקים אני משחק אך ורק בפלייסטישן לא נוגע במחשב, המטרה של המחשב היא HTPC למטרת סרטי בלו-ריי בעיקר. חשוב מאוד שיהיה שקט ושיהיה בדיוק לצרכים שלי, לא צריך איזה כרטיס מפוצץ שיריץ משחקים הכי טובים ללא תקיעות כמו שהסברתי יש את הפלייסטישן בשביל זה. חשבתי על 2600XT אבל ראיתי שהמחליף כבר בדרך, יש רעיונות? מפרט נוכחי- D920-כן כן זבל של מעבד, אבל אוברקלוקר לא רע ומחזיק מצויין את הצרכים שלי P5WD2-P- של אסוס 975X 2GIGA 800MHZ- יש לי 4 סטיקים של 512. וכמובן ה7600GT הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום, יש לי כרטיס GEFORCE8500GT 512MB שאני מסתכל באתר של NVIDIA רשום שבCORECLOCK שלו יש 450 , ובSHADER 900, אצלי יש 600 ב CORE ובSHADER 1570 , איך זה הגיוני? ההגדרות האלה של הכ.מסך שלי עוברות את הG8600 , בדקתי אצלי בBIOS ואיפה שעושים OC למעבד בתדר PCI-E רשום 115 , כאשר המכפלה שם נעולה על 7 ידוע לי שעדיף 100 אבל הברירת מחדל אצלי זה 115 וכשאני מוריד את זה המחשב לא עולה.. האם יש קשר? והאם זה אמיתי ובאמת יש OVERCLOCK? תודה מראש הנה תמונת GPUZ http://img27.imageshack.us/img27/8036/93544063.jpg הגרסא הכי חדשה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed:

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by moshiko211,

האם ב6600gt של לידטק(אקסטרים)אי אפשר לראות את המחשב על גבי הטלויזיה? כי לפי מה שהבנתי צריך vivo כמו שיש ל6600gt של גיגה ביט!!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by vasser,

i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום. מחר אני טס לדורם אמריקה לשבועיים ואח"כ אני יהיה 5 ימים בניו יורק. מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש מספר ימים אחרי חזרתי לארץ,תכננתי לקנות כרטיס מסך בארה"ב,משום שהמחירים נמוכים בהרבה. אולם אני צריך את עזרתכם. אני רוצה כרטיס Geforce6800GT 256MB 256Bit והייתי רוצה לדעת מאילו חנויות מומלץ לקנות בניו יורק והאם יש סיכוי למצוא חנות שתמכור את הכרטיס במחיר קרוב ל350 דולר? איני רוצה לחרוג הרבה מקו ה350 דולר,ואם אין להשיג את הכרטיס במחיר קרוב למחיר הזה,הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס אחר מומלץ לקחת? חשבתי ללכת על Radeon9800XT 256MB 256Bit שאמור לעלות 350 דולר,אולם יחס ביצועים\מחיר שלו לא משתלם לפי מיטב הבנתי. תודה לעוזרים. זה מאוד דחוף,מכיוון שמחר אני טס חשוב לציין:הכרטיס נועד למש…

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by arbel-ru,

שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. מישהו מוכן להסביר לי למה אנוידיה לא עדכנו דריברים כבר 3 חודשים בערך? (4 אפילו!) אני לא מבין את זה... כל הזמן טוענים שאנוידיה טובים בדריברים.. אבל בשטח ATI דיי שולטים בתחום הזה

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by tenana,

יש המלצות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. Started by Danie,

המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים