עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yonni,

יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by honore,

אהלן חבר'ה , ;D ;D קחו ביקורת יפה על ה Aopen5900xt http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/1 לדעתי (כמו לדעת רבים) הכרטיס המשתלם ביותר היום שימו לב שהכרטיס מגיע באוברקלוק לרמה של כמעט 5900U . מישהו יודע האם כבר יש אותו בארץ? ;D

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by MonoMan,

ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)

5. Started by KvodHagab,

המסך המדובר הוא MAG 996PF 19 אינצ שטוח.. השאלה שלי היא האם המסך הזה טוב או לא? עושים לי עליו מחיר של 900 שקל..

6. Started by ChaosPower,

שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה

8. Started by stingeR-,

יש לי כרגע אפשרות החלפה בימים הקרובים בין ה8800GT החדש שלי לבין 4850 חדש מבית ספיר, בעיקרון, אני מודע לכך שה4850 טוב יותר אין ספק, השאלה היא איך הוא באוברקלוק לעומת ה8800GT שלי שעובד על 760/1850/2080 יום יום מה גם שראיתי המון בעיות עם הדרייברים ב4850(אפילו שהוא חדש) וגם לא מעט אנשים שמתלוננים על ארטיפקטים... ההחלפה לא כרוכה בתוספת תשלום מצידי.. כמובן שהS1 עובר ל4850...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך: RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת ה-TV-OUT, אבל אני לא יודע איזה כבלים לקנות. תמליצו לי בבקשה על כבלים זולים אבל באיכות טובה שיהיו באורך של 8 מטר, וגם כבל לאודיו, תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Danie,

המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

האם משהו רכש את הכרטיס הנ"ל והצליח לפתוח לו את הצינורות? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136

12. שלום קניתי נייד ולהפתעתי הרבה המסך היה היה כל כך מבריק שבצבע שחור אני יכול לראות את עצמי בצבעים בתוכו, בצבע בהיר זה פחות נורא אבל עדיין... מבירור קל שמעתי שקשה להשיג ניידים בלי מסכים מבריקים. למה יצרנים מעדיפים לייצר מסכים מבריקים? והאם מעכשיו כולם יהיו? נדב

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by ally1989,

אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך בין ה512 ל1000 מגה עם MEMORY INTERFACE של לפחות 128 ושתהייה לו יציאת HDMI + ספק כח? (כי לדעתי מה שיש לי לא מספיק לשום דבר ברמה הזאת) אה כן ועדיף כמה שיותר זול.. יש לי לוח אם MSI-7267 945gcm5 לדעתי הוא קורא גם DDR2 וגם DDR3 יש לי 1G RAM DDR2 ספק כח EZCOOL 350W מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz יש משהו ששכחתי לציין?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by yanosh,

אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by nec_000,

שנון ביותר: the way it was meant to be paid

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by x-dude,

יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  18. אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt

19. Started by sirka,

שלום אני הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה לאפיק AGP או של SAHIPPIRE או GECUBE ויש הבדל של 150 ש"ח בין הPRO לבין הרגיל שניהים 256MB מישהו יודע מה ההבדל?

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by shimon23,

רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת ה pro לבין גירסאת ה Pro lite? והאם מישהו שמע על הכרטיס FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro , זהו כרטיס מאוד זול (900) ש"ח, אך החברה לא מוכרת לי, מישהו מכיר אותה? מה עוד שבדף המוצר רשום core speed : 300/400 , מעט תמוהה השורה הזאת לא?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Dalmedigos,

ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני

22. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!

23. Started by koralo,

איך אני מגדיר בכרטיס מסך שהוא יזהה לי את הS וידיאו שחיברתי חיברתי S וידיאו מהטלויזיה למחשב תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by ilstockman,

אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by netivi,

שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים