עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום. יש לי 6 מסכים בעסק (שמחוברים למפצל של 8) ומסך מחשב אחד. אני הולך לקנות מחשב עם i5. אני צריך כרטיס מסך חזק שיישדר ל2 היציאות ושיהיה לפחות 2GB. אני הולך לשדר דרך VIRTUAL DJ והיא עושה מיקסים בין 2 סרטוני HD 1080 נון סטופ (כולל אפקטים במעבר ביניהם) במחשב עם 2 מעבדים עם כרטיס קול מובנה בלוח אם הווידאו נתקע במעברים. אני רוצה להפעיל גם תוך כדי עוד תוכרנות,, לכן אני מעדיף חוזק מהכרטיס מסך גם. מה הייתם ממליצים לקנות? אני כרגע רק מרכיב את המחשב לבנתיים: (לא בטוח שהכל בכלל מתאים, הרכבתי מפחות או יותר ממה שהמליצו לי בKSP) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך באינטרנט עבד 4 חודשיים מצויין לאחר 4 חודשים התחיל לעשות לי ריסטים פירקתי לו את הגוף קירור ושמתי משחה טרמית חדשה מאז כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך אני רואה מסך ירוק מטושטש כזה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. משהו מוכן להסביר לי איך הכטיס הלא מוכר הזה שאף אחד לא מדבר כאן עליו עולה כל כך הרבה מה מיוחד בוא? תכנסו ללינק ותראו http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Videocard&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=Quadro&OrderBy=Prod&x=20&y=9

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by amitey,

מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by UV1,

קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שלום, קניתי היום מחשב HTPC לחבר מ RSM הבעייה היחידה היא הכרטיס מסך GT430 שעושה הרבה רעש יחסית למחשב עצמו המחשב עצמו ממש ממש שקט (אפשר להגיד שלא שומעים אותו) דיברתי עם RSM והם אמרו שאין בעיה להחזיר אותו ולקבל אחד אחר המפרט הוא: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box Scythe Shuriken Rev B Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit-חרא כרטיס רועש כמו טרקטור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by goniak,

מחפש כרטיס מסך ללא מאורר עבור 2 מסכי U2312HM בתקציב 400-500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by MOFRA,

נכון להיום יש לי GFORCE 9500GT עם קרור פאסיבי. מחפש לשדרג למשהו יותר טוב דגשים: חיבור 1.1 PCI-E קרור פאסיבי מומלץ(בכל מקרה שיהיה שקט- חובה) זול(עד 300 שקל) מפרט: לוח אם של GIGABYTE GAG31M-S2C מעבד E5200 4GB זכרון כרטיס מסך נוכחי 9500GT עם 1GB זכרון ספק כוח של 400W גנרי המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  11. מתלבט אם ההשקעה כדאית בין כמה דגמים למחשב סלוני להרצת סרטים, משחקים לא כבדים ומוזיקה. 1. Asus GeForece EN8600GT Silent/HDTP 256MB (קירור פסיבי) http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 יציאות DVI או GAINWARD Bliss 8600 GT 256MB HDMI SilentFx NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, DVI-VGA-HDMI http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 גם קירור פסיבי אך עם יציאות DVI ו-HDMI - יקר יותר בכ-200 ש"ח. או ללא קירור פסיבי - יותר זול אך עדיין עם יציאות HDMI ו-DVI. leadtek GEforce PX8600 GT HDMI 256MB TDH קישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=380&lineid=1&act=1 אשמח להמלצה ע…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by matanaskar,

מפרט של המחשב : AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4800+ Enermax Liberty 400W 2 גיגה זיכרון RAM אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 400 ש"ח עד 450 , כרטיס שקט במצב מנוחה (במשחקים לא מפריע לי שירעיש) . עוד פרט קטן זה שלפני חצי שנה חיברתי לא נכון בחיבור מולוקס(או איך שקוראים לזה) פאנל המחשב נכבה והספק הוציא ריח שרוף, אבל הדלקתי אותו שוב ומאז לא הראה שום בעיות כלשהם כנראה שאיזה נגד נשרף שמה. עכשיו אני לא רוצה לקחת סיכון ,ולכן לקחת כרטיס שלא יהווה מעמסה על הספק.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by רונאלדו,

חשוב שיהיה שקט,AGP.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ofirm,

היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח. אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת ) בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי? אופיר

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by zag_zag,

בגלל תקלה אני צריך להחליף את ה-R9500Pro שלי. הבעיה שאני בספק אם היבואן מחזיק עדיין את הכרטיס הזה במלאי מה הכרטיס הקרוב ביותר ברמתו לכרטיס הזה? אני יודע שה9600 פחות טוב ממנו, וה9800 יותר טוב ממנו. יש radeon שנמכר בארץ עם נתוני ביניים (בין ה9600 ל9800) ? אולי גרסה משופרת של ה9600 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by F430,

אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by Fertilizer,

ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by latismu,

היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Nadav1,

האם כרטיס המסך On-Board בלוחות הבאים תומכים ב- ב-FIFA ו- SIMS ? Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset ASROCK H67M-GE B3 H67 Chipset אם לא מה הכרטיס עלות תועלת הכי טוב שעלי לקחת בלי להתפרע ? אמור להתאים לילדים בגילאים 7-10 ל 3-4 השנים הקרובות

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by baby123,

שלום, ברשותי מסך MAG AI937W (דגם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=590766) ממה שראיתי הרזולוציה הכי טובה למסך היא 1680x1050. איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי עבור מסך זה ועומד ב: - רזולוציה מתאימה למסך שהיא: 1680x1050. - בסכום הנמוך ביותר (עד 200-300 ש"ח) - מערכת הפעלה Microsoft Win Server 2003, standart edition, SP2 - מחשב: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (כולל 2 גיגה זיכרון - לא חושב שרלוונטי) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yosi199,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך מדגם HD4870 וכאשר אני מחבר אותו עם ממיר DVI ל HDMI הוא כמובן לא מעביר לי גם קול אלה רק תמינה. השאלה שלי האם קיים כרטיס מסך ( לא מובנה ) שמעביר גם קול פרט לוידאו .. ? תודה .

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.