כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו, ואני מתלבט בין זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402225 לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402658 או כל דבר שתוכלו להציע במסגרת המחירים האלו... תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי, הורדתי והתקנתי את התוכנה ATI TRAY TOOL. כבר כמה חודשים שאני מנסה לחבר את המחשב לTV, וסוף סוף בעזרת התוכנה הזו החיים ניהיו יותר קלים! אך שוב, יש לי בעייה קטנה והיא מסך TV שמראה שחור לבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הTV (NTFS/PAL) וכו'...אך ללא הועיל. ניסיתי גם דרך התוכנה להעביר שיטות שידור, PAL B/G/H וכו' וכו', וגם זה לא עזר, האם ישנו פיתרון? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה אתם כולם מקצוענים פה, אני אין לי מוסג במחשבים אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך שאלתי היא : איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? שיהיה מהיר, חדיש, איכותי ומבית טוב. הצרכים שלי הם: לא גיימר בכללת לא משחק במשחקים, רואה סרטים, קליפים, תמונות ... תרשומו בקשה שם החברה, שם הדגם המלא, נתונים טכניים עיקריים ואיזה נפח עדיף מקוה להרבה תגובות תודה לכולם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם VIVO ואני רוצה לדעת אם הוא מחליף כרטיס עריכה או כרטיס טלויזיה?? ואם לא אז מה אפשר לעשות איתו בבקשר העברת וידיאו??
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי, קניתי עכשיו כרטיס מסך his ati radeon 9250, חיברתי אותו למחשב, וכשאני מפעיל את המחשב לא מתקבלת תמונה על המסך. אין תמונה כבר מרגע העלייה של המחשב, הרבה לפני הגעה למערכת ההפעלה, כך שנראה לי שאפשר לפסול בעיות בדרייברים ל windows ל 9250 יש 128MB זכרון ו 64bit המחשב שלי (טיפה ישן): לוח אם p4s533 asus, תומך ב AGPx4. מעבד Pentium 4 2GHz. לפני השדרוג היה לי GeForce4 MX440 שעבד (ועובד) מצוין. אגב, למי שתוהה, הסיבה היחידה שקניתי כרטיס מסך היא בשביל חיבור DVI שהיה חסר לי, משחקים לא מעניינים אותי כרגע וחיפשתי משהו שיתמוך ב AGPx4 מה כבר ניסיתי: * ניסיתי חיבור אנלוגי וחיבור דיגיטלי, אין הבדל (המסך מזהה את סוג החיבור אבל לא מקבל תמונה...) * ניסיתי לחבר מחדש את ה GeForce4 MX440, ואז…
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטש עד 1200 ש"ח פלוס מינוס.. המליצו לי על המסך ViewSonic 17 LCD VA712 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 שווה? כדאי? אשמח להצעות נוספות אם צריך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. ד"א, המעבד הוא 2.6 אם מישהו צריך לדעת..
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אני לא מתכוון לקנות משהו כל כך יקר אבל אני רוצה לקנות משהו טוב שיהיה אפשר להנות ממנו. אני חשבתי על 3 אופציות אשמח אם גם אתם תוכלו אולי להציע כרטיסים בסדר גודל שלהם. AGP RX1600Pro 256Mb Sapphire, 256bit, HDTV, DVI, TV out 152$ AGP 6600GT 256Mb GigaByte, 128bit, DVI, TV out no price yet. AGP RX800GTO 256Mb Sapphire, 256bit, DVI, TV out 112$ איזה אחד מבין שלושתיהם יהיה הכי טוב למשחקים וכדומה? והאם המחירים של שני הכרטיסים שכרגע יש לי מחיר לגביהם משתלמים? אשמח לתשובה של מישהו שמבין. תודה
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה english -US וזה מופיע לי בעברית.. ואני רוצה אנגלית, ניסיתי לחפש בהגדרות/אפשרויות שמה ולמה מצאתי... אה יש לי גרסה 91.31
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום ראיתי שNVIDIA הוצאו דרייבר חדש ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין אותו הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT. לא ראיתי איפו הם רושמים באיזה כרטיסים הוא תומך.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחתימה שלי מופיע המפרט מחשב שלי. האם במצב הזה 1900XT 512 יחזיק? אם לא, איזה ספק כח מומלץ והכי זול כדאי לקנות ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש והתלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל מה המלצתכם? ואם למישהו יש בנצמרק אז אשמח ללינק תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 592 צפיות
-