כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות כרטיס חדש או יש שנייה. מדובר על ה7850 2GB. האופציות הן: חדש(לפי הצהרת המוכר) ב850 שקל של ASUS עם אחריות בKSP. היה בשימוש 3 חודשים של גיגהבייט-לא יודע אם בא עם אחריות-ב800 שקל. חדש-בערך 1000 שקל של sapphire. תודה לעוזרים. נ.ב.-אם אני קונה כרטיס מסך יד שנייה אני עדיין אוכל לממש את האחריות?החנויות מבקשות ת.ז. או משהו?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה מה קורה? אז כך יש לי שני כרטיסים של ASUS 7800GTX ? אחד ניקנה מנעה.. ואחד ניקנה מחו"ל!.. כמובן שאת כול הניסויים שלי עשיתי על זה שניקנה מחו"ל כי גם כך אין אחריות אליו.. בקיצור אחרי כול הניסוים רציתי לעבוד ב SLI.... אז חיברתי גם את הכרטיס שניקנה מנעה... בקיצור מחבר הכול עובד הוינדוס וכו וכו ניכנס למישחקים או לאקואמארק וכאלה.. איך שהמשחק עולה או איך שהתוכנות של הבנצמארקים עולות ישאר כול המסך פסים משולשים וכו וכו.. מה הולך פה???? ניסתי להפעיל את המשחקים גם עם הכרטיס של נעה בלבד אבל גם איתו יש את כול המשולשים וחירבושים האלה.. מה הולך פה? בוינדוס הכול עובד חלק!!!! רק במחשקים.. נכון שיש אחריות וכו וכו אבל אולי יש פתרון לכול זה לפני האחריות?.. יחיאל
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני עם קרור סטוק ומתכנן OC, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחריי שG80 הושק והדהים רבים מהמבקרים/אוברקלוקרים וגיימרים כבדים עכשיו תורו של G92? אנוידיה תשחרר שני כרטיסים מבוססים ליבת G92ל : 9800GTX ו 9800GTS ספינת הדגל 9800GTX אמורה להציג יותר מכפול ביצועים מ 8800ULTRA במשחקים ותוכנות! הנתונים הרשמיים של 9800GTX בעקבות ייצור של 65NM שמשפר את צריכת החשמל ופליטת החום, צריכת החשמל תהיה פחות משל 8800GTX כן כן! תאריך השקה של G92: נובמבר 2007 המחירים הם: GeForce 9800 GTX $549-$649 GeForce 9800 GTS $399-$449 . (נתונים רשמיים של 9800GTS יתפרסמו בקרוב, בנתיים נזיל ריר על הנתונים של 9800GTX ;D) מקור: http://www.xbitlabs.com/discussion/3953.html (הערה: G92 הוא מבוסס ארכיטקטורת G80, ארכיקטורה חדשה/הדור הבא יהיה G100 ויגיע שנה הבאה)
-
- 113 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מסך חדש רוב השימוש בו הוא למשחקים חשבתי לקנות מסך של AOC LCD אבל אמרו לי שלא כדאי לקנות מסך LCD למשחקים בבקשה תנו לי המלצות מה לקנות ? בין 17 ל 19 אינץ אני פשוט לא סגור על הגודל ! תודה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך טוב ולא יקר עבור מפרט קיים שקצת ישן כבר , אם אפשר לקרוא לו כך . המפרט הוא : (הדברים החשובים) לוח אם - Asus P5E מעבד - Q6600 ספק כוח - Antec 500Watt וזכרון זה לא חשוב , כי אם צריך עוד אז אני כבר אוסיף לבד כמה שצריך . השימושים של הכרטיס : שיריץ משחקים עכשויים ועתידיים כבדים ככל האפשר בתקציב (בהמשך) , שיהיה כרטיס טוב ואמין , רצוי הרצת משחקים על הגדרות גראפיקה גבוהות ככל הניתן . המסך שאיתו עובד המחשב , רץ ברזולוציה מקסימאלית של 1200X1600 . התקציב הוא 500 עד 600 ש''ח , רצוי לא לחרוג אלא אם כן ואין ברירה וחייבים כרטיס יותר חזק שעולה קצת יותר מהתקציב . יש לי העדפה לכרטיסי ה-AMD , אבל , אם באותו המחיר ישנו כרט…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=678406&tp=geforce7900gto-msi&rid=678406 נראה כרטיס משתלם ביותר בעיקר שאפשר לעשות לו OC ל 7900GTX ולקנות אותו ב 250$
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם.. המחשב שלי: מעבד - AMD Athlon64 3000+ 939 venice לוח אם - MSI K8T NEO2 זיכרון - 4* Kingston DDR 256M CL3 400MHz(סה"כ 1 ג'יגה) התקציב שלי הוא באזור ה1000 ש"ח בהתייעצות קודמת שהייתה לי באחד הפורומים באתר המליצו לי על 7600GT, אבל את הכרטיס הזה בAGP מצאתי רק בחנויות אינטרנטיות ולא קרובות לאזור שלי ואני מאוד מעדיף לקנות מחנות ולא מהאינטרנט. בכל מקרה, מסיבוב בין כמה חנויות הציעו לי את ה-7600GS, X1600PRO שניהם בפחות מ1000 ש"ח האם אשר להתפשר עליהם כשהמטרה שלי היא לשחק משחקים באיכות טובה על רזולוציה גבוהה ב19''?? או שכדאי לי להמשיך לחפש את ה7600GT?? בקייאספי הציעו לי ?X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, AGP? ב-970 ש"ח האם זה כרטיס ברמה של 7600GT? או כרטיס טוב בכל מקרה? …
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4462 לכל בעלי הAGP הגוסס, יש משהו שחושב עליכם
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני חדש פה נעים להכיר ויש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600 SERIES 1GB INNO3D איך הוא למשחקים כמו פיפ''א 08 פיפא 09 שייצא NBA CRYSiS תודה
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מחשב לשימוש קולנוע ביתי 1080P ומוזיקה בלבד.המפרט: מעבד E5200 לוח אם ג'יגהבייט 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI ספק או 250W או 350W עוד לא החלטתי. הייתי מעוניין לדעת האם מפרט כזה ללא כרטיס מסך יריץ ללא בעיהה סרטי 1080P. אם לא- חשבתי להוסיף כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4550 512MB DDR3 PCI-E 1G HM HDMI (קירור פאסיבי לשם השקט)0 מחירו 240. http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=285&grp=3 האם כרטיס המסך הזה יהיה מספק לשימושים שלי? והאם לא יווצר ניגוד בינו לבין כרטיס המסך המובנה? שאלה אחרונה- האם ספק של 250W HEC) יחזיק את התצורה כולל כרטיס המסך? אשמח לחווד דעתכם - אני כבר ממש לפני קנייה. תו…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…
-
לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איזה כרטיס גרפי יותר טוב? Sparkle nVidia GeForce 8800GTS 320MB או Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail ומה זה הHD2900XT , אני רוצה את זה D: וגם : האם יש הבדל משמעותי ביניהם? והאם הכרטיס הטוב יותר באמת שווה את המחיר שלו? יש עוד המלצות? תקציב של 2300 ומטה לכרטיס.
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך העתידי והמסקרן של NVIDIA יהיה זה שיתחיל מגמה חדשה ושנויה במחלוקת בשוק? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מסך 19 אניץ איכותי מאוד מאוד בלי רמקולים...... ואמין- שלא יהיו לי איתו בעיות ראיתי בחיפוש המלצות על הviewsonic vp191 מה דעתכם עליו? יש איזשהם אלטרנטיבות? יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-