עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bono_71,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי עליו פרטים,האם הנתונים שלו טובים יחסית למחיר. תודה לעונים. http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003020&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקי ספורט כגון FIFA 12 , NBA ומשחקים בסגנון. מפרט המחשב שלי CPU Type Intel Core 2 Duo E6600, 2.4ghz Intel Westchester DG965WH לוח אם NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כרטיס מסך נוכחי 2GB RAM ספק 500W אני מעוניין שהמשחקים ירוצו על מסך 32FHD תקציב עד 700 אפשר חריגה קטנה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  3. לשימוש עם יס + מדיה סנטר

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש לקנות לחבר כרטיס מסך וזיכרון של 2GB על הכטיס מסך יש הגבלה של תקציב 1000 ש"ח לגבי הזיכרון אין ממש הגבלה(אבל רק שיהיה 2GB) לא רציתי לפתוח שני טרדים אז העדפתי לפתוח רק כאן למרות מדובר גם בזיכרון. אנחנו מאזור המרכז זה הלוח שלו INTEL RADIO SPRINGS D945PLRNL כאן יש פירוט עליו http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2673 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעביר הרבה וידאו מ-DVDים וממצלמות וידאו דיגיטליות למחשב, לשם כך אני משתמש ב-FireWire וזה נעשה חלק ובקלות. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בימים הקרובים, ומאחר שבקרוב אאלץ להתחיל להעביר גם סרטי VHS למחשב החלטתי להתייעץ כאן. קודם כל, האם יש צורך בקניית כרטיס ייעודי ללכידת וידאו ? אם כן, מה בדיוק צריך להיות בכרטיס כזה ? ברור לי שזה שאלות של מתחיל, אני פשוט לא מבין בזה כל-כך... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by eliXir,

יש בפורום הזה מדריך שמפרט את כל המאפיינים של הכרטיסים של ראדון ו-FX, אך לא רשום שם כלום על ה-9800 לא פרו. מישהו יכול לתת לי אותם מאפיינים של ה-9800 לא פרו בבקשה? (שיהיו מדוייקים כי אני עושה השוואה בין ה-9700 לא פרו ל-9800 לא פרו, מן הסתם שה-9800 יותר טוב אך אני רוצה לדעת בכמה).

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by dodger,

שניהם עכשיו באותו מחיר כמעט (1300-1400). הבדלים עיקריים: 1024MB זיכרון ב-TOXIC מול 896MB ב-OCX שעונים של 960/1050 ב-TOXIC מול 709/1566 ב-OCX GDDR5 ב-TOXIC מול GDDR3 ב-OCX המאוורר של ה-TOXIC יכול כנראה להחזיר יותר טוב אוברקלוק נוסף מאשר ה-OCX.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by 3gh,

בשעה טובה קניתי מחשב חדש : AMD 3200 64 BIT GEFORCE 6800 GT 256 MB 1 GB RAM הרצתי את ה3DMARK 2005 וקיבלתי 3823 רציתי לדעת האם זאת תוצאה טובה? אם לא תוכלו לתת לי טיפים לשיפור הביצועים ואיזה תוצאה אני בערך הייתי אמור לקבל עם מחשב כזה? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by rtr,

גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by RocknRolla,

כרגע אני נמצא במוסקבה ויש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר יותר נמוף מבישראל. אני מתלבט בין RADEON 5770 5830 ו-NVIDIA 260 GTX. המחיר של ה-260 ו 5830 הוא בסביבות ה-230 דולר והמחיר של ה-5770 בסביבות ה-200 דולר. בעיקרון אני מתלבט בין ה-5830 וה-260. ה-260 עם 896 זכרון לעומת ה-1GB של ה-5830. זאת השאלה הראשונה שלי. זה משנה? ובכללי מי מהכרטיסים יותר חזק? השאלה השנייה שלי היא האם משתלם בשבילי לקנות את הכרטיסים האלו כי יש לי מסך בסך הכל בגודל של 19 אינץ' אז אני משחק על רזולוציה 1280X1024. והשאלה האחרונה שלי היא האם כל הכרטיסים יתאימו ללוח האם שלי שהוא:GA-P35-S3L של GYGABYTE. ובכללי אני ישמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by havoc-x,

הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by danstr,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב ולמה? 1. Gigabyte GeForce 8600GT 256ddr3 2. Gigabyte HD 3650 512ddr2 3. Sapphire Radeon HD 3650 512 ddr2 או שיש כרטיס מסך אחר שעדיף על ה8600gt עד 400 שח בערך.... ולמה אומרים שati יותר טובים מnvidia?? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  16. נתקלתי במספר כרטיסי 8800GS מדור קודם, 384MB במחירים מצחיקים (109, 119, 129 דולר). האם שילוב של זוג יהיה מוצלח יותר מכרטיס 9600GT בודד חדיש במחיר זהה (או סתם 8800GS חדש יותר באותו המחיר) ? האם זוג יאפשרו משחקים על FullHD ברמת רענון גבוהה ומקסימום פרטים ? להלן הקישור : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/search.asp?keywords=8800+GS+video&image12.x=20&image12.y=17 מישהו עדיף מהרבעייה הזו ? חן חן

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  18. היי חבר'ה, כרגע אני על ביוס של TOXIC ויש לי לפעמים בעיות כאלה ואחרות איתו אודה לכם אם תעלו או תביאו לינק לביוס מקורי של HD4850 מבית סאפיר. ברוב טיפשוטי אני חייב לציין שלא שמרתי עותק מקורי של הביוס לפני שצרבתי. אבל! של הPCB הכחול בלבד, כל גרסא אחרת לא תתאים ולכן אני לא זקוק לה, הכרטיס שלי: תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. איזה באסה לפני שבוע החלפתי כרטיס מסך X700 בכרטיס מסך 6600GT של חברת "inno3D" ושיחקתי במשחק רשת Battlefield 2 ופיתאום נכבה לי המחשב באמצע המשחק וכשניסיתי להדליק את המחשב שוב הוא היה נדלק רק בלי המסך רק כשהייתי מעביר אותו לכרטיס מסך של הלוח P5GD2 הוא היה עובד משהו נתקל בבעיה ???????דרך אגב הכרטיס נראה בסדר גמור והמאוורר שעליו ממשיך לעבוד רגיל יש לי את המחשב שבועים וכבר.......הבעיות תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by אה אה אה,

היי, זקוקה להמלצה של כרטיס מסך טוב לצורכי גרפיקה, שימוש בתוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס דרימוויבר ובעתיד גם תלת מימד. התקציב עד 2000 ש"ח, כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. החלפתי לוח אם, למיקרו בעל כ.מסך מובנה... ושמתי לב למרות שאני לא משתמש בכ.מסך המובנה הוא לוקח לי כמה MB מהזיכרון הפנימי. יש דרך "לבטל" אותו? ככה שהוא לא יעבוד ולא יקח לי כמה MB?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  25. אז ככה , יש לי מסך vga וכרטיס מסך שמשדר בvga (דגמים : ASUS ge-force 5700 כרטיס מסך , והמסך הוא viewsonic g75f ) , עכשיו , עוד חודשיים , אחריי שאני אעבוד בחופשת הקיץ , אני אקנה מחשב חדש ,עם כרטיס מסך חדש, שסביר להניח שישדר למסך בצורת dvi , השאלה שלי היא עם לקנות מסך חדש , או אם לי כסף למסך חדש , מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים