כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה שאלות על החלקים של כרטיסי המסך 1. מה זה טרנזיסטורים ומה תפקידם? 2. לכרטיס מסויים יש 50 טרנזיסטורים, לאחר כמה טרנזיסטורים נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? 3. מה זה מעבדי Unified Shader ומה תפקידם? 4. לכרטיס מסויים יש 50 מעבדי Unified Shader לאחר כמה מעבדי Unified Shader נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? *R.S
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם הספק שלי יחזיק 4870 ללא בעיה? המפרט שלי רשום בצד. כמו כן הספק שלי הוא HEC ACE480 480W תודה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס בתקציב של 500 בערך לא יותר מ600 בטוח אז מה הכי כדאי? ואם אתם מכירים גם יותר זול מזאפ אז יהיה גם טוב תנו לי הצעות לכרטיסים עם הסברים אם אפשר ועוד משו אני מוכן לחכות איזה שבועיים שלש מקסימום האם יהיה הורדת מחירים רצינית עקב ההכרזה של החדשים או שעד יהיה הורדמה ממשית במחירים יקח כבר מעל לחודש ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך (AGP).. ואני רוצה לדעת אם הדבר היחיד שמשפיע על התאימות שלו למחשב זה החיבור...(AGP/PCI-E) אני מפחד לקנות את הכרטיס ואז בסוף, הוא לא יעבוד לי על המחשב מסיבה כלשהי... בכל מקרה אני רוצה לקנות את הכרטיס X800GTO הזה- http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3491 ויש לי את הלוח אם הזה: קישור לאתר של היצרן:http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SG800.htm השאלה שלי היא אם הכרטיס יעבוד כמו שצריך<? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו ככה: 350W GENERIC FX 5200 P4 2.8 GHZ 2 DVD DRIVES MSI NEO-2 865P ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך: יש לי רק 2 אפשרויות שהן 6800NU וX1600PRO אבל אני לא רוצה להחליף ספק כוח (דרך אגב החברה של הספק כוח היא EVERPOWER אבל אני כמעט בטוח שזה ג'נרי) אז איזה כרטיס יהיה האפשרות הכי טובה בלי להחליף ספר כוח? כי אני לא רוצה להוציא על זה כסף
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי עליו פרטים,האם הנתונים שלו טובים יחסית למחיר. תודה לעונים. http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003020&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות את ה5770 מבחינת ביצועים המחשב הוא מחשב למשחקים, יש לי מסך 17" LCD ומעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8GHz Quad בנוסף אני צריך ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך ולמעבד.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3878
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: http://www.ktl.co.il/UploadProductFiles/מפרט%20טכני%20מפורט.doc המסך בעיקר למשחקים וסרטים..!!.. מי שלא יכול לקרוא או משהו כזה.. repasovaný monitor Dell D1626HT Trinitron 21" Color Monitor Specifications General Model number D1626HT Marketing series name UltraScan 1600HS Series Part number 55347 (North American) NOTES: Damper wires are visible on Trinitron monitor displays. You may notice one or more fine horizontal lines on your monitor display, particularly on screens with white backgrounds. Larger monitors have two lines; smaller monitors have one line in the bottom third of the screen. These lines are normal and part of the monitor technology. The d…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
האם קיים מתאם בין PCIXל AGP כך שאוכל להריץ את ה9700 שלי על לוחות חדשים? ואם כן האם אפשר להציגו בארץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום , אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך : - PINE 6600GT 128MB PCIe , מחיר 1,050 ש"ח . או שאולי כדאי להשקיע עוד 115 ש"ח ולקנות את ה - ATI Radeon X800GT 256MB PCIe , מחיר 1,165 ש"ח . אז מה עדיף , 6600GT או X800GT
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הנ"ל לצורכי העברת קלטות וידאו לDVD וקצת צפפיה והקלטה מהטלוויזיה , רציתי דעות חיוביות ושליליות עליו , קראתי עליו המון ביקורות ורציתי לשמוע את דעתכם אם למישהו יש אותו אז זה יעזור מאוד אם הוא יכתוב את דעתו עליו... נ.ב: איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לוידאו? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה AVERVT ואיתו אני מצליח ללכוד וידאו באיכות נאה ביותר ממיר הכבלים ללא בעיות מאוחדות של וידאו ואודיו . לאחרונה ראיתי מספר המלצות על WinTV pvr-250 . השאלה היא אם כדאי לי להשקיע בכרטיס כרטיס הזה או פשוט להשאר עם AVERTV ??? האם איכות מ - WINTV תהיה גבוה מזו של AVERTV ??? ??? ??? bman
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו קצת יותר טוב כי הכרטיס הקודם כבר לא משרת אותו כמו שצריך, הוא מעוניין בכרטיס שיתמוך בצורה סבירה עבודה על פוטושופ וממש קצת משחקים עם 3D וכמובן וסרטים וכאלה שהוא צופה בהם, מישהו יכול לעזור לי בהכוונה לכרטיס שיכול להתאים לו ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-