עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, ומסך של פיליפס 24 אינץ' FHD. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי 720P. AMD ATH 64 BIT 512 MB DDR1 6600GT אני לא צריך שימוש של משחקים כבדים, פה ושם אולי וורמס. השאלה אם המחשב מספיק כדי להריץ FHD אוו שצריך לשדרג משו בנוסף לכ.מ?? מצטער על החפירה, אבל אני מחפש כ.מ שיכול לעבוד גם עם מסכים של 32' + תודה ניב

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. היי חבר'ה, כרגע אני על ביוס של TOXIC ויש לי לפעמים בעיות כאלה ואחרות איתו אודה לכם אם תעלו או תביאו לינק לביוס מקורי של HD4850 מבית סאפיר. ברוב טיפשוטי אני חייב לציין שלא שמרתי עותק מקורי של הביוס לפני שצרבתי. אבל! של הPCB הכחול בלבד, כל גרסא אחרת לא תתאים ולכן אני לא זקוק לה, הכרטיס שלי: תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by amits1995,

יש לי HD5850 וממש מתחתיו יש לי 9800GT (לפיזיקס) הלוח הוא: GA-X58A-UD7 השאלה שלי היא כזו, יש לי עוד PCI EXPRESS למטה, אני יכול להעביר את ה 9800GT ל PCI EXPRESS האחרון בלי לאבד ביצועים (נ.ב: הסיבה שאני רוצה להרחיק אותו היא מכיוון שהוא גורם לHD5850 להתחמם) מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי כרגע 31 טאבים פתוחים ב FF ובמקרה שמתי לב שמתוך ה 1GB שלי תפוס 630 מגה הטאבים אוכלים את הזיכרון של ה GPU כל כך הרבה ? בחיים לא האמנתי שאינטרנט יכול לקחת כל כך הרבה מהזיכרון של הכרטיס מסך . מה קורה אם הכרטיס מסך מנצל את כל הזיכרון ואני מעמיס עוד ? המחשב יכול להיתקע לעשות RESET לעצמו ?

7. שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by puGs,

בזמן שהATY TRAY TOOLS פתוחה אי אפשר להפעיל שום משחק... אני פשוט פותח את המשחק ותוך רגע הוא לא מגיב. איך שאני סוגר את התוכנה המשחקים עולים רגיל=\ (HD5770)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. היי, יש ברשותי כרטיס מסך Asus Geforce 8600 Gt על Vista 32 bit. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה כך שאני אוכל לראות את המסך גם על הטלויזיה. יש לציין שיש ברשותי טלויזית Crt רגילה ולא Lcd, וכמו כן אין לה חיבור של S-VIDEO אלה רק של RCA (צהוב) חיברתי את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור של S-video ל- RCA (כבל אחד, לא שלושה COMPONENT), אבל כאשר אני דרך הגדרת המסכים (גם דרך לוח הבקרה של Nvidia, וגם דרך הגדרות התצוגה של Windows) מגדיר את הטלויזיה, אני לא רואה כלום בשני המסכים, שניהם מושחרים, והדרך היחידה שלי להחזיר את התצוגה למסך של המחשב היא להכנס ב-SAFEMOD או ברזולוציה נמוכה ולהתקין מחדש את ה-DRIVER. (גם ניתוק הכבל מהטלויזיה לא עוזר) ראיתי שניתן בלוח הבקרה של Nvidia לשנות את סוג הח…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. הינה המפרט+תמונות: http://www.viperlair.com/reviews/video/ati/r4xx/x800p/ אני קונה אותו ב-850 עם אחריות של שנה וחצי תגידו אם זה שווה -כמה עולה חדש -האם הוא כרטיס חזק עם ביצועים גבוהים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Shadow64,

עבור מחשב חדש שאני שוקל לקנות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371767.0) מה ההבדל? מה מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

קיצר לפני 7 חודשים בערך קניתי מחשב חדש מKSP עם 7900GT כבר אחרי כמה חודשים הוא עשה מל בעיות ובאגים במשחקים ועיווטים בגראפיקה,נקודות צבעוניות על המסך אז הלכתי אליהם והם שמו לי 7900GT חדש של EVGA ועכשיו בערך 4 חודשים אחרי שקיבלתי מהם את הEVGA אז הבעיות חזרו,משחיקם מסויימים קורסים למסך כחול,יש נקודות צבעוניות לא קשורות על המסך זה התחיל מלפני איזה חודש ממש בקטנה,אבל מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש של ה94 זה ממש התחזק אז מחקתי אותו ושמתי את הישן 93.71,וזה לא עזר עדיין הבעיות קיימות,יש באגים בגרפיקה ודברים כאלה ללכת אז שוב לקיאספי לבקש מהם כרטיס חדש או שזה בעיה בדרייבר? ומה הם יתנו לי היום כש7900GT כבר לא במלאי שלהם?

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  13. היי לכולם אני זקוק לכרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-5200 ל-9200<האם עדיין מוכרים אותו או שיש רק 9250>.אני יודע שה-9550 עדיף עליהם בהוספה של כמה עשרות שקלים אבל בינתיים אני מתלבט בין שני אלו.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6. אז ככה,רציתי לשאול: 1.איזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה-5200 או ה-9200<או ה-9250 בהנחה שהוא יותר טוב מה-9200 או שפשוט לא מוכרים עוד את ה-9200>? 2.כמו שהבנתי כולם ממליצים לקחת את ה-128MB.עכשיו אני רואה שהכרטיסים האלה באים עם גירסה של 128BIT ו-64BIT ,מה זה בדיוק והאם זה משמעותי ? 3.פה אני הכי מסתבך..אני רואה כתוב:5200 רגיל.ואני רואה כתוב 5200.TV,VIVO ,DVI עם הפרש של כמה עשרות שקלים.מה זה בדיוק הדברים האלה ואת מה כדאי או צריך לקחת 4-של א…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  14. יש לי ספק 300w hec (זה שבא עם המארז - compucase cI-6a19 ) וכרטיס מסך 6800gt יכול ליהיות שהספק היחסית חלש פוגם בביצועים של הכטיס מסך??

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by piti,

הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by solo53,

Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by FeraRi,

מה נשמע חברים? אני חדשדש. אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב? כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ). אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. אני אשמח לקבל כל מידע!! מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. תודה לעוזרים. נ.ב כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה. מקווה שתעזרו לי. :-*

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Black Knight,

שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?

21. היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה

• 14 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by bennnn,

שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey

23. היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by or,

היי, לצערי נשבר לי המסך שלי וגם ככה הגיע הזמן לשדרג ל-LCD אז עשיתי כמה בירורים והגעתי להתלבטות ביין 3 מסכים (כולם של LG כי אותם אני יכול להשיג במחיר מיוחד...) לכל מסך יש את היתרון שלי, בלי קשר לגודל... אז יש מישהוא שמבין בכל הדברים האלה ויכול להגיד לי לאיזה מסך יש תמונה טובה יותר? (בבקשה להתעלם המגודל של המסך... רק איכות התמונה חשובה...) יש את הדגם הזה L2010P: (לפי הנתונים היתרון שלו הוא הגודל נקודה והזיות צפייה) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=47# יש את הדגם הז…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.