כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
כמו שראינו כבר היום, ATI מתכננת להוציא את ה X1950Pro אשר יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 7900GT ויתומחר במחיר אטרקטיבי של 199-249$. מהמהלך הזה היה אפשר לחשוב ש ATi עשו צעד לא נכון כי הכרטיס לא יהיה משתלם, בגלל שהוא יוצא ממש לפני ה R600 שרבים יעדיפו לחכות לו. אך זה לא היה מספיק, ATi מתכוונת להוציא גם את משפחת ה X1650 כתשובה ל G73 של NVIDIA, וכפרידה מה DX9. את הידיעה הביא האתר HKE PC, שגם פרסם חלק מהנתונים הטכניים של הליבות. אז ככה, ATi מכריזה על 3 ליבות חדשות : ה RV560 , ה RV530XT וה RV530Pro. הליבה RV560 תיוצר ב 80nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650XT אשר יחליף את X1800GTO במקומו. הליבה RV530XT תיוצר ב 90nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650Pro אשר יחלף את X1600XT במקומו. ולבס…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיברו פה על hdr הדבר הזה מופעל אוטומטית עם הכרטיס או שאני צריך להפעיל אותו באיזו שהיא דרך? פילטרים איך אני מפעיל אותם דרך הדרייבר(אני לא מבין איך אני נכנס לאפשרויות שם[רגיל לנווידיה]) ו5100 ב06 זאת תוצאה טובה?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה6600GT לבין ה7600GS... יש אפשרויות יותר טובות ואם לא אז מי מהם עדיף? תודה.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הכרטיס יוצא לא יוצא?נמאס לחכות... 6800GT יותר טוב ממנו?או שיש משהו ש7600GT יותר טוב ממנו?
-
- 16 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי 7600GT כרגע. תיאורתית, אם אני קונה איזה קירור מים או משהו כדומה לכרטיס, עד כמה אני יכול להגיע איתו באוברקלוק?... זאת אומרת, האם אני יכול להגיע לכוח של 7800GT או קרוב?.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי ממיר של samsung בחדר, והיו לי איתו אינספור בעיות. עפ"י דבריהם של חברים וטכנאים, ידוע שיש בעיות עם הממיר הזה. אני הולך לצלצל לhot ולהיכנס באם אימם שיחליפו לי לממיר מסוג אחר. יש העדפה לממיר כלשהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עם אפשרי שזה יהיה מSkyPC. אני משדרג לאחי הקטן את המחשב אז אני צריך כרטיס מסך עד 850 שקל למשחקים כמו(Prey,C&C,NFSMW) ודברים בסגנון הזה..
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי קניה של מחשב דרך האינטרנט,להלן המפרט: AMD 3500 AM2 לוח אם GA-M55PLUS - S3G GIGABYTE 1024MB DDR2 667Mhz 250GB SATA II 7200 16MB WD PCX 7300GT 256MB DDR2 וצורב DVD LG .(ומארז כמובן...). (למעונינים לדעת המחיר הוא 3000 ש"ח.) השאלה שלי היא אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס חזק יותר באזור ה1300 ש"ח. בחברה מציעים לי בחירה בין: GIGABYTE GV-RX80L512DE Radeon X800XL 512MB 256-bit קישור מ-Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814125002 או:Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB 128-bit קישור מ-Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122245 צריך את עזרתכם בבחירה בין שני הכרטיסים. נ.ב כפי שניתן להבין מהמ…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
הכרטיס הגיע אליי במקור עם 430\1300 שזה מספיק אבל בשני משחקים עשיתי OC דרך COOLBITS ך 460\1430 המשחקים הם FEAR ן OBLIVION ומוסיף לי עוד קצת איכות אבל מורגשת עם זאת החשב פחות יציב ואחרי 30-60 דקות משחק מאתחל את עצמו לפעמים השאלה היא האם אני גורם נזק בלתי הפיך לכרטיס או שאלה הן פעולות הגנה בסיסיות של כרטיס המסך? דרך אגב יש לי ספק ENERMAX 420W LIBERTY PFC שיכול להיות שהוא חלש קצת
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!
-
- 43 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-