כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על כרטיסי המסך של powermagic תודה.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תגידו אם אני קונה 4850 cf ולוח ga-ex38-ds4 שיש בו שני חיבורים של pciex16 אני צריך רק לחבר אותם וזהוא?או שצריך לעשות עוד משהוא??
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ומישהו יודע במקרה את ההבדל בפיצ'רים של DX10 ו10.1?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 24" ואני מעוניין לקנות כ.מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות..מה אתם ממליצים? תקציב עד 4K תודה..
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כ…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לחברים אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2135 לבין http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1698 המחיר די דומה, ואני מבין שכך גם בנושא הביצועים והתמיכה ב DX11 . השאלה אם לכמות הזכרון המבדילה בין שני הכרטיסים, יש משקל משמעותי בהחלטה? כמו כן התרשמתי ממה שקראתי בפורום שאין לייחס חשיבות גדולה לפירמה של הכרטיס, אך מסקירות ברשת בין אותו כרטיס מחברות שונות, עולה כי ישנם הבדלים ברמת הרעש, הקרור ואף מעט בביצועים.אני שואל מאחר וישנו GTX460 מחברה שונה עם חריגה של עוד כמה עשרות ש"ח - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1975 הכרטיס מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים, לצפייה בסרטי בלוריי בחיבור למסך טלויזיה גדול וכן למעט עבודה…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב יש לי צורב רגיל ואני רוצה לצרוב עליו סרט שאני אוכל לראות אותו ב-DVD איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, אחי מזמין מפרט למשחקים/סרטים, נותר רק לבחור כרטיס מסך , ההתלבטות שנותרה היא בין Zotac 8800GTS 320MB ל - Sapphire HD3870 512MB איזה מבין שניהם עדיף לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחרתיים חבר טס לגרמניה וחשבתי שהוא יביא לי אותו, רק חבל שאין לי מושג איפה אני מברר כמה הוא עולה שם (ביורו כמובן), אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד.
-
מחר אני בונה לחבר מחשב סלוני להרצת סרטים בלבד במחיר נמוך. דרישות : המחשב יריץ רק סרטים. חובה שיהיו כמה שפחות כבלים, שזה אומר מבחינה מעשית לחבר את המחשב לחיבור HDMI שנמצא כבר בטלביזיה. לכן הפתרון המשתלם ביותר כיום הוא ( תקנו אותי אם אני טועה) HD2400 PRO מכיוון שהמחשב יריץ רק סרטים והמחיר הוא זול וזה ועוד בלי להתחשב ב UVD. אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8326 הבעיה : הכרטיס לא מגיע עם מתאם DVI - HDMI כמו בשאר הכרטיסים היותר יקרים בסדרה. האם שווה לי לקנות HD2600 בעוד כ 500 שקלים רק בשביל המתאם ? איפה ניתן היום לקנות מתאם DVI - HDMI בנפרד, כזה שמעביר גם אודיו וגם וידאו ? האם כל מתאם DVI to HDMI מעביר תמיד גם אודיו וגם …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יתאים לספק גנרי 500W? (מסילות 12V של 15A,16A) רשום על הספק MONO MODE אבל לא הצלחתי למצוא בגוגל שום חברת ספקים כזאת. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם GA-G31M-S2L. יש לי מסך 20, ואני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס Nvidia מסדרה 5XX החדשה. המחיר לא משנה. אם צריך להחליף ספק אני מוכן. השאלה היא האם המערכת בת ה-3+ (למעט הכ.מסך) לא תגרום לצוואר בקבוק. Intel Q6600 2.40@3.00 Gigabyte P35-ds3 4GB Ram DDR2 800mhz Corsair 520Hx Inno3d Gtx260 1680*1050 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תראו מה מצאתי: http://www.d-cross.com/show_article.asp?article_id=46 זה אומנם בסינית/יפנית/קוריאנית או מה שזה לא יהיה, אבל לפחות אפשר לראות את התמונות! זה נראה ממש טוב! מעניין מה יהיו הדרישות של זה ומה תהיה החומרה שהתוכנה תשמש... ובעצם השאלה החשובה מכל: מתי זה יוצא?