כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים קלים (Counter strike) ושיריץ לי סרטי full hd בצורה טובה התקציב: 400 ש"ח במידה וכדאי אז שיהיה עם חריגה קלה (עד 500) מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ Asus m2a-mx Seasonic 430W WD 320G 7200rpm
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי לי בXFX4890 והשאלה שלי היא כזאת: האם אני פשוט מחליף בין הכרטיס הישן(4850) לחדש, מדליק את המחשב והדריוור כבר יזהה את השינוי לבד או שאני צריך להתקין את הדריוורים מחדש?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? http://it.themarker.com/tmit/article/3985
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם הכרטיס 5870 של ג'יגהבייט שנראה כך: המאוורר השמאלי בתמונה משמיע רעש מציק שאם אני מפסיק אותו ע"י נגיעה עם היד יש שקט מפליא. משהו שמע על הבעיה או נתקל בה בעצמו ? אפשר לדרוש מחברת המחשבים החלפה של הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה 32 אינץ' כרטיס מסך 8800 חיברתי DVI-HDMI לטלוויזיה, הגדרתי בכרטיס מסך במערכת הפעלה רואים הכל טוב אבל ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ההגדרות מתאפסות ושוב אני צריכה להגדיר מחדש. אשמח לקבל כל מידע בנושא בשביל למנוע את הבעיה... (דרייבר עדכני לכרטיס מסך מותקן). תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה הכרטיס ואני לא יודע אפילו איזה חברה... אני חושב שזה XFX... ואם מישהו יכול להביא לי דגם מלא שלו בבקשה הכרטיס | /\
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים ממוצעים אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה). כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 יהיה טוב או שיקרטע ?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה א': בכמה הכרטיס 9800GTX+ יותר חזק מהכרטיס 9600GT (באחוזים) שאלה ב': מה עדיף לעשות לקנות עוד כרטיס 9600GT ולחבר אותם ב - SLI או לקנות 9800GTX+ תודה לכל העונים :~}
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור
-
- 14 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עוד משהו ראה תפרסומת שלהם בעיתון?? איך זה כזה זול ?? העיתון לא אצלי עכשיו אבל אני זוכר שהיה כתוב משהו ליד ה 6800 אולי זו הגרסה המוחלשת??
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
http://www.logicsupply.com/products/bcm970012 לא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותו ... תודה .
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-