עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חבר שלי לא מרוצה מהכרטיס שלו (x600pro)והוא רוצה להחליף אותו בכרטיס עם יותר שרירים!! תנו לו הצעות לכרטיס מסך חזק ורצוי עם אחריות טובה ובנדל שמן בתודה שגיא

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by יוסי106,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by urielka,

איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by edvin22,

i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

צריך כרטיס מסך עד 1400 ש"ח לא תומך DX10 חובה שהוא יהיה כרטיס מסך שיוכל לעלות את המשחקים הכי קשים בעולם לסדרה DX9. שיוכל לעלות משחקים קשיים נגיד ברזולוציה הכי נמוכה של הכרטיס מסך. שיוכל לעלות משחקים חלק חלק. תודה רבה נתנאל קורן

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  6. שלום לכולם, לצערי מת לי היום ה7950 vapor x ששירת אותי נאמנה.. כנראה בעיה בVRM, אבל אחרי 5 שנים אני חושב שמגיע לי להשתדרג המפרט שלי הוא I5 2500 8GB של ראם מסך ברזולוציה 1080P וספק של seasonic 650W. את הדגם של הלוח אם אני יכול לחפש עוד מעט, אבל מניח שזה לא כזה חשוב.. השימושים שלי הם רק מיינקראפט וTF2 (ילדותי מאוד, אני יודע, אבל משהו במשחקים האלה מאוד כיפי), ואולי אני ארצה לשחק משחק כבד פה ושם.. אני לא נמצא במחשב לעתים קרובות ואני משחק בו בעיקר רק בסופשים, לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך זול? אבל בגלל שאני מתכנן להשאיר את הכרטיס מסך להרבה זמן חשבתי שאולי עדיף לקנות משהו חזק כמו כן יש לי כמה שאלות: 1. …

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by dfgiuh435,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בין 1000-1400 שקל (למשחקים) ראיתי לפי אחד הדיונים פה ולפי מאמר של tomshardware על כרטיסי מסך שנותנים תמורה למחיר שכדאי לי את Radeon X1950 XT בסביבות המחיר הזה אני מתלבט עכשיו בין 2 החברות שמצאתי שמוכרות את הכרטיס בארץ: Sapphire http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6581 Gecube http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או שאת הגרסה של ה512 מגה של sapphire אם זה שווה את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 חוץ מזה רציתי לשאול אם המפרט שלי לא יגביל קצת את הכרטיס מסך Processor Model : Intel® Pentium® Dual Core CPU 3.00GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX עם ח…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by mdmdmd,

שלום יש לי מחשב יחסית חזק עם 3.0 GHZ ו 1024 RAM אבל ספק רק של 400W השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס הכי שווה לי לקנות במחיר של עד 1500 ש"ח PCIE אין לי בעיה עם יד שנייה! אולי אפילו עדיף.. האם כדי לקנות בכלל כרטיס מסך יד שנייה? מה הסיכונים? האם אני אצטרך לשדרג את הספק כוח כדי שיוכל להחזיק את הכרטיס (אם שאר המפרט שלי רלוונטי תגידו ואני אפרט) תודה מראש

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by za-david,

מחפש כרטיס מסך עד 1500 בלי עדיפות מסויימת ל ATI או NVIDIA העיקר שיהיה חזק יתמוך ב DX10 ובחיבור של PCIE2

10. Started by camera,

שלום לכולם אני עומד לפני קניית המחשב הזה: Intel Core i5-4570 3.20 6M אינטל מעבד 8GB 1600MHz DDR3 את השאר מסובך להעתיק מההצעת מחיר של הטכנאי, זה העיקר. אני רוצה nvidia בלבד (יודע שזה מוזר). 1.איזה כרטיס יהיה הכי משתלם?, האם עדיף לקנות כרטיס זול יותר על מנת להחליפו בעתיד? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by bluemail,

ואם אני צריך להחליף ספק אז להוסיף

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by ben_amitai,

שלום. החלטתי לקנות כ.מסך חדש בעקבות המשחקים החדשים שיצאו (ויצאו) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי מסך רחב 19". זה כנראה יהיה הכרטיס האחרון שלי לפני שאני יתגייס אז אני רוצא שהוא יחזיק מעמד עד אז. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  13. כמו הכותרת אני מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח או מערך SLI\CF עד 2000 ש"ח אני מעדיף לחסוך כמה שיותר הכרטיס\ים ישמש בעיקר למשחקים תודה רבה וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ThomasB,

מחפש כרטיס מסך שיתאים לגיימינג ושיחזיק גם לעתיד הקרוב לוח אם - GIGABYTE Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5-2500K זיכרון - 8G ספק כח - 600W רזולוציה המקסימאלית - 1920x1080 אם צריך עוד מידע תגידו לי שאני אוסיף, תודה. דרך אגב, הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 6950 האם השידרוג יהיה משמעותי? והאם כדאי לשדרג גם משהו נוסף?

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן נמאס לי מהג'יפה 4 שלי ואני צריך כרטיס מסך יותר נורמלי יש את זה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode=153 6600GT זה יהיה על P4 2.4B לוח הומו X4 של אינטל ו512 RAM זה יריץ לי משחקים בצורה נורמלית? והאם זה יראה חרא בגלל לוח X4?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שתוכלו לימצוא בסכום הזה חשבתי על gforce 6600 gt אבל אני לא יודע איזה ואני לא רוצה פיסיאיי אקספרס תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מחר בבוקר קונה את המחשב ואני כבר שלושה ימים לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך לקחת ,אני המון זמן בלי מחשב אלא רק עם הסוני 4 אז כבר לא עוקב אחרי כלום אז אני גם לא מבין כלום מרוב השפע שיש בשוק ,המפרט שלי בקצרה הוא כזה: I5 4690 B85M PRO3 8G HyperX SSD120G Baracudda 1T Gx500 + 550W Psu נותרו 1400 שקל לכרטיס מסך אבל אפשר לעלות קצת במידה ומשמעותי ,הכרטיס אמור להחזיק לשנה כאשר אני משחק לרוב משחקי רשת וGta וSims 4 לא מעבר לזה. הכי חזק שראיתי שנכנס לי זה Shappire R9 290X 4Gb Tri-x ב1465 עם ה3 מאווררים. אבל אז חלק אמרו שהוא לא שווה ועדיף בכלל ללכת על סדרת ה GTX ופה זה בעיה כי רק 960 נכנס וה970 יקר משמעותית. מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כרטיס מסך עד 1500 שקל לagp ? מה כדאי ? תודה

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO2 של ספייר ב1550 שקל X1800GTO שבא עם הX2 של AC ב1250 שקל 7600GT של לידטק ב997 שקל 7600GT אקסטרים של לידטק ב1074 שקל 7900GT של לידטק ב1531 שקל זה הולך ככה לא? X1800GTO2>7900GT>X1800GTO>7600GT EXTREME>7600GT ההבדלי מחיר שווים? האם יש הבדל גדול בין 128 ביט לבין 256 ביט? מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיסים? איזה כרטיס הכי משתלם? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shoshan01,

המטרה: משחקים. המסך: 24" 1920*1080 המפרט: בצד ימין <---- עדיפות לחנויות KSP ואייבורי תודה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Shoshan01,

נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by azsxazsx,

צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MasterDK,

שבת שלום חברים. אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של 1000ש"ח. המסך שלי הוא LG 17" עם רזולוציה של 1280*1024 (והוא כנראה יתחלף בעתיד הלא רחוק) הספק שלי הוא seasonic 430w שאר המפרט בצד. אני מחפש כרטיס מסך (כנראה של AMD) עד אלף ש"ח עם עדיפות לתמיכה ב DX11 חשבתי על 5850 (כן אני יודע שהוא חורג משמעותית מהתקציב) אם הספק יסחוב אותו והוא באמת שווה אז אין לי בעיה לחרוג. אשמח להצעות. תודה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by talnisim,

שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.