עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Avi Meler,

שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by golla,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שמתאים להריץ את -STARCRAFT 2 בתקציב של 300 עד 500 ש"ח אם יש למישהו המלצות אני אודה לו מאוד. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by ORBIT,

מחפש כרטיס מסך שאפשר להקליט דרכו קלטות וידיאו למחשב. כמובן שיהיה בעל יכולת קידוד איכותית.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by witherwings,

היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Forest14,

מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה

7. Started by נמשל,

שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by eliil1,

האם כרטיס כמו 4850 או 9800GTX+ מתאים למסך SAMSUNG T240 ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. אז כרטיס המסך הזקן שלי (HD6850) התחיל למות... במאמץ מראה גווני ירוק-סגול על המסך המפרט שלי הוא: i3 6300 8GB DDR3L ספק EarthWatts 550W לוח אם Gigabyte B150m-HD3 המחשב בעיקר משמש לסרטים, heroes of the storm, קצת אמולטורים של PS2 ו-Wii, כלומר, לא גיימינג מסיבי. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (600-500 ש"ח) וגם לא צריך כרטיס חזק במיוחד. גם משהו יד שניה פה מהטריידזון יהיה מעולה (ראיתי שמוכרים GX770 ב-650 ש"ח - זה ממש אוברקיל? ) תודה!

10. Started by eggr,

היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  11. Started by raanann,

שלום. יש לי מחשב חדש יחסית אני מצליח להריץ עליו משחקים כמו assassin's creed ו- Watch Dogs אבל כרטיס המסך שלי מתחמם דיי מהר ואז המשחק מתחיל קצת להיתקע. אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך או למצוא פתרון אחר לקירור הכרטיס? אם יש ממליצים על לקנות כרטיס חדש, אשמח לשמוע על הצעה עד 1000 ש"ח. להלן המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 454] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce GTX750 Ti 2GB-5 GIGABYTE[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i5-4460B Haswell Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קירור מעבד[/TD] [TD]Cooler Master Seidon 120V[/…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס המסך (נראה לי). במשחקים מסוימים פתאום נעלמת התמונה - אני ממשיך לשמוע קולות ולכאורה המחשב עובד, אבל לא רואים כלום. כאשר אני מקרר את הסביבה (מפעיל מזגן על קירור ו/או שם מאוורר צמוד למחשב) זה מוריד את התדירות. שימו לב - זה לא קורה בכל משחק - או שזה הרבה יותר נדיר. כאשר אני משחק witcher 3 זה כמעט ולא קורה (אבל כאשר זה קורה זה קורה ברצף). כאשר אני משחק Might and Magic Heroes VII זה קורה הרבה מאוד (למרות שהמשחק הרבה הרבה פחות דורש מבחינה גרפית). שוב - אם אני שומר על סביבה קרה אז זה לא קורה כמעט בכלל. קראתי קצת והבנתי שזה קשור להתחממות של כרטיס המסך. התקנתי איזו תוכנה ושמתי לב שהוא …

13. Started by muam,

שלום, בזמן האחרון כרטיס המסך שלי מתחמם יותר מדי, הוא מגיע לטמפ' של 110 מעלות בערך ואז המחשב עושה ריסט. זה קורה רק בזמן שהמחשב מתאמץ (משחק), אבל פעם זה לא היה קורה עם אותם משחקים. ניקיתי את האבק מתוך המחשב עם ספריי לחץ אויר וכל מה שצריך והבעיה לא נפתרה. בזמן משחק הטמפ' עולה ל110 מעלות בערך וכשהמחשב לא מתאמץ הכרטיס מגיע ל75 מעלות. חשוב לציין שרק הכטיס מתחמם יותר מדי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  14. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, ולא עושה LOG ON לאחד היוזרים שלי, תוכנת הMSI AFTERBURNER לא רצה. (היא רצה בSTARTUP). היום בבוקר שמתי לב שכנראה אתמול בלילה הדלקתי את המחשב ולא עשיתי LOG ON, והטמפ של כרטיס המסך הגיעה ל70 מעלות!! איך אפשר לגרום לתוכנה לרוץ עוד לפני הLOG ON, או לחילופין שהמאוורר בשלב הזה יכוון את עצמו אוטומטית? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by the-edge,

הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. איזה כרטיס מסך כדאי לבחור לאדם שמבקש להריץ (כרגע!) 3 מסכי מחשב בו זמנית, כאשר אלה ישמשו למעקב אחרי מניות (הבחור "סטוקר")? אני מניח שהתשובה תהיה פתרון כלשהו של AMD - שהרי אלה תומכים ב EYFINITY. אבל - איזה מהם? יתרה מכך, הבחור חוזה שיתכן (זאת היא אופציה בלבד) שיעבור לקונפיגרציה גדולה יותר, ויוסיף עוד מסך (או אפילו עוד 3?) למערך. אבל לא בשלב הזה! אם כן - אשמח לשמוע את המלצתכם! וזכרו - לא מדובר בגיימר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Lotar_88,

תראו איזה בעייה יש לי וזה בכל משחק מדובר ב 6800gs agp PALIT

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by ohadk123,

שלשום, כאשר הדלקתי את המחשב שלי, היה לו קווים לבנים ופשוט עשה ריסטרט וזה ועוד פעם קווים לבנים ועשה ריסטרט, לפעמים כאשר הדלקתי אותו (כיביי אותו והדלקתי אותו הרבה פעמים) הוא עבד ואחרי חמש דקות הוא התמלא בנקודות ריבועיות אדומות וקרס, ששלחנו אותו לתיקון אמרנו שכרטיס המסך שלו נהרס, אז מישהו יכול להמליץ לי כרטיס מסך מעולה? אחד שמריץ סרטים בHD 1080. תודה! אוהד

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, הכרטיס מסך הנוכחי שלי (Radeon HD4890 1GB) גוסס, נראה שנדפק לו הזיכרון. לכן אני מחפש כרטיס מסך באזור ה-400,500 שקל, למשחקים. מדובר במחשב בן 4 שנים, לכן אני לא רוצה בשדרוג רציני. מפרט: ספק hec ace 580W מעבד - AMD Phenom II X4 955 Processor, 3200 Mhz, 4 Core לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 (חיבור PCI-e) זכרונות DDR2 4GB RAM מסך Dell 2209WA תודה רבה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by erezash,

שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RonCohen,

אני לעבודה צריך שתי מסכים (לא משהו מחייב פשוט נוחות ויעילות) עכשיו כשאני משחק גם על המחשב עם הכרטיס מסך GTX670 המסך השני לא נכבה או משהו וזה גורם לירידה של הFPS באופן יחסית משעמותי. עכשיו חשבתי האם אפשר לחבר כרטיס מסך נוסף לא אותו דבר אלה חלש יותר בכיוון של GTX260 או אפילו 8500GT רק למסך השני ככה שהמסך השני לא יעמיס על הכרטיס הראשי בזמן שאני משחק?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by LeftRight,

חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לעבוד וקרא לי שאבוא לבדוק למה כשחיברתי את המסך ללוח אם המחשב עבד והכל היה תקין אך כאשר החלפתי וחיברתי את המסך לכרטיס מסך לא ראו כלום על המסך. פתחתי את המחשב ונגעתי בגוגף קירור של הכרטיס והוא היה חם ובנוסף ניסיתי לאפס את ההגדרות בBIOS אך כל ניסיונותי לא הביאו תוצאות.. האם יכול להיות שהכרטיס נשרף? מדובר על geforce 7300

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

היה לי כרטיס 7800 ג'י טי .. הוא היה מגיע לטמפרטורות גבוהות של 80 + מעלות.. לכן החלטתי שאני רוצה לשים עליו קירור של אקסלרו x1.. הלכתי לחנות ksp ואחד מהטכנאים שם לי את הקירור הנ"ל.. שחחזרתי לבייתי גיליתי שאין צג במחשב , המחשב נדלק אך ללא צג , ולא רואים כלום במסך.. למחרת הלכתי אל הטכנאי שהוסיף לי את המאוור ואמרתי לו את הבעיה , המחשב כבר אצלהם חודש +- והיה לי איתם הרבה וויכוחים ובעיות , הייתי ממש עצבני , עד שהשתגעתי כבר ולא התקשרתי אליהם איזה שבוע , היום הוא התקשר אלי ואמר לי שהוא שם לי כרטיס חדש של 7900 gt של אסוס .. הוא הרבה יותר חזק מהכרטיס שהיה לי 7800 או +- אותו הדבר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.