עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal,

ובכן ברשותי כרטיס מסך ATI 9700 NON PRO רציתי לדעת האם כדאי להחליף אותו בכרטיס מהחדשים שיצאו למרות שהתקציב שלי הוא עד 600 ש"ח.האם יש כרטיס שהוא יותר טוב ממנו ומגיע עד תקציב כזה? כמובן מדובר על כרטיס AGP והשימושים שלי הם בעיקר גלישה וקצת משחקים.מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  2. השאלה היא האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלה הוא גדול כלומר hd4870 הרבה יותר טוב מה-hd4850?? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by Avivo,

חיברתי את המחשב הישן בסלון ויש שם פלזמה 42" של fujitsu יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx הבעיה היא שאני לא מצליח לראות מעל 600*800 זה לא הכרטיס מסך- כי כשהוא עבד עם מסך רגיל הוא כן הראה רזולוציות אחרות מישו יודע איך אני מתקן את זה? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד סכום של 1500 שקל, אם יש משהו עדיף משמעותית בתוספת קטנה אז אפשר לחרוג... לא אכפת לי אם הוא יהיה של חברת ATI או NVIDIA, הכל הולך... עדיף שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב בשביל הכיף שבעיניין ראיתי שיצאה סידרה חדשה של NVIDIA, 200 ?! עדיפה ? שווה להשקיע ? תנו רעיונות תודה.

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by K_D,

אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

6. בוקר טוב חברים, רציתי להתייעץ איתכם, איזה מבין שני כרטיסי מסך אלו הייתם ממליצים לקנות? התקציב כאמור בכותרת עד 700 ש"ח כי פשוט נראה לי מיותר להשקיע יותר. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28633&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הצרכים הם בעיקר למשחקים קלים, כגון WOW ו-WORLD IN CONFLICT וכל מיני אסטרטגיות שונות ומשונות מפרט המחשב שלי הוא מעבד : 6600 INTEL זכרון : 2GB ספק כח : TT 500W ולוח אם דיי חדיש של ASUS אני פשוט לא על המחשב שלי כרגע ולא זוכר את הדגם. (SORRY). מסך 19" רחב. (זולוציה 1440*900) תודה מראש !!

7. גיסי נוסע עוד מעט לניו יורק ואני רוצה שהוא יביא לי משם איזה כרטיס מסך חדש חשבתי משו בכיוון של 4870x2 , יש לי מסך asus mw221c 22inch וספק כוח enermax liberty 500w מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by ^-Stinger-^,

התלבטתי קשות אם לפתוח את הדיון הזה, כי יש כבר התייחסויות לנושא בפורום, אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית ולכן: אני מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP למפרט הבא: Pentium 4 2.8 GHz with 1024 MB cache 2x256 MB RAM ספק 400W גנרי אני מתלבט בין שני כרטיסים, למטרת משחקים כמו NFS, PES5 ודומיהם לאו דווקא בהגדרות הגבוהות ביותר: 1) Leadtek A7600GT 256 MB 2) Xpertvision X850XT 256 MB אני מניח שכולם מכירים את הכרטיסים. ממה שלמדתי פה בפורומים, (1) הוא כרטיס שקט יותר, תומך בטכנולוגיות מתקדמות יותר, דורש פחות מהספק, הוא מאוד מומלץ לפי המדריכים פה וגם זול יותר (לפי מה שאני מצאתי, ביותר מ- 250 ש"ח). (2) לעומת זאת, מנצח ברוב הבאנצ'ים שאני מצאתי (בעיקר אצל Tom's Hardware) והוא יעיל יותר ב- OC. ה…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  9. מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by sos!!!!!,

בסוף קניתי את hd 4850 שהמלצתם לי היזמתי אותו והוא אמור להגיעה בסוף השבוע בינתיים אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן בישבילו והאתר של ati מבולבל לגמרה ואין לי מושג מה מתאים ומה לא(אני רגיל לשל ניווידיה הרבה יותר נוח) ה ווינוס שלי הוא xp home edition זה הכרטיס שלי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400

11. מדריך overclocking למתחיל, איך בעצם עושים זאת יעיל - טיוטא א' רובכם וודאי שמעתם על השיטה המפורסמת לביצוע overclock, בכך שמתחילים מתדר ברירת המחדל בו הכרטיס נמצא, ועולים אט אט במדרגות תוך כדי משחק עם העלאת המתח, עד למציאת התדר המקסימלי והמתח שבהם הכרטיס מסוגל לרוץ. הבעיה בשיטה זו טמונה בכמות איטרציות בלתי סבירה שנדרשת עד למציאת תדר היעד. שיטה זו למעשה גוזלת הרבה מאד זמן, לעיתים עשויה להיערך משך מספר שעות רב עד כדי למעלה מיום בדיקות שלם (תלוי כמה זמן גוזל כל סבב בדיקות). אם נתבונן על סקלת תדרים אפשרית, נומר בין 800mhz לבין 1300mhz, ואם נבקש לבצע גרעון במדרגות של 20mhz בכל פעם (מה שמכונה איכות הגרעון) הרי שאנו עשויים לבצע עבודה בחסם זמן חיפוש של N אטרציות במקרה הקיצוני, כ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. הכותרת אומרת הכל. כאשר המחיר זהה (!), ולוח האם מציע תמיכה מלאה במערך SLI, מי מבין האפשרויות הללו עדיפה? תודה

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by meninred,

שלום שלום...ויום שמח! אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!! חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים! התקנתי אותו עם חבר שמבין... חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6 התקנתי פאר קריי! ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!) ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו) ניסיתי לשנות דברים... בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה) וזה עדיין לא עובד... אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון... חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס... הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4 מהירות ליבה: 380 מהירות זיכרון:337 וחצי האם להוריד יעזור לי במשהוא? או שזה סתם יהרוס? תודה על …

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by K0sTa,

שלום לכולם, מה המצב? במחשב שלי כרגע (שהוזנח בעקבות השירות הצבאי) מותקן כ.מסך ישן יחסית (אני מניח כי אני ממש לא מעודכן), Geforce 7600GT. עכשיו גלשתי בזאפ וראיתי במקרה את הSapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP שעולה משהו כמו 350 שקל, שזה שדרוג שאני יכול לאפשר לעצמי. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן והוא AGP, כך שגם אם יש כרטיסים שעולים עוד 200 שקל וטובים בהרבה יותר אני לא יכול להרשום אותם לעצמי בגלל שאצטרך להחליף את הלוח אם והמעבד. השאלה שלי היא כזאת: האם השדרוג בין Geforce 7600GT ל Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP הוא משמעותי? איפה מדורג הכרטיס HD3650 512MB AGP בשוק בימים אלו? האם ישנו כרטיס נוסף אשר מתאים לAGP שמציע ביצועים טובים יותר במחיר דומה? (או בחריגה של עד 200…

16. Started by ozwrx,

אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by arbily,

יש לי שני כרטיסים ורציתי לשאול אם ניא רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש, לעשות זאת עם שני כרטיסים או לנתק אחד ?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by OOP,

ViewSonic G75f איזה שפורפרת יש למסך הזה? אני אולי קונה את המסך הזה יש מסך יותר טוב מי זה?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?

20. Started by shlomibandit,

אני רוצה עכשיו לקנות מחשב הציעו לי מפרט בפורום מפרטי מחשב אחלה מפרט , הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0 במפרט הציעו לי קצת מסך יקר מדיי למרות שאני מקבל אותו במתנה ניראה לי הוא יקר יחסית עדיין: 19" Viewsonic G90F+B Black Flat Monitor 1 1650 ¤ גם לא שמעתי על המסך הזה.. אז חיפשתי מסכים אחרים, איך המסך הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=661 של מאג 19 אינג' שטוח ב1000.. אני רוצה מסך טוב עם איכות שיהיה לי טוב למשחקים ולהכל.. תגובות בבקשה..

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by T3,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ה 5870 יעלה לי 937 ש"ח ו 6870 בסכום של 1038 ש"ח . 2 כרטיסים בגירסאות הרגילות שלהם ל Vapor-X וכו' . ה 5870 בה אם DIRT 2 ה 6870 מגיע אם HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable וכמובן תמיכה ב HDMI 1.4a מה שאין ב 5870 ראיתי שבביצועים ה 5870 עדיף אז השאלה שלי כזאת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים ולמה עדיף את האחד על האחר. ה 5870 במבצע בגלל זה המחיר שרשמתי המחיר שרשום באתר הוא 1147 תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kobi63,

עם Q9450 על 3.2GHZ? כמה אחוז בערך? או שבכלל לא מורגש.

23. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by alop,

היי , יש לי AMD3200 עם 1GB זכרון (תקלה... נוסיף לו בקרוב עוד 1GB). וכ. מסך 6600GT. רוב המשחקים ה"ישנים" עובדים חלק בגרפיקה טובה בלי בעיות (לדוגמא WOW). שמתי לב שמשחקים חדשים לא סוחבים טוב , כגון two worlds. במשחק אחד אפילו קבלתי הודעה שהכרטיס מסך לא תומך High Rendering אלא רק LOW. (המשחק Fury Challange , זה משחק MMO ב BETA עכשיו). האם יש טעם לשדרג ל 8600 עכשיו (אין לי יותר מידי כסף להשקיע בכרטיס) או לסחוב עם ה 6600 עוד ולקוות שעוד 1GB זכרון למחשב ישפר משהו... תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 12:44:53 דרך אגב , אני משחק ב wide screen 1680x1050 .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.