עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by assaf990,

החלפתי לכרטיס מסך יד שניה: powercolor hd 2400 pro 256mb gddr2 dx10 AGP hd tv dvi הורדתי דרייברים מאתר powercolor לאחר ההתקנה הוא אמנם מזהה את הכרטיס אך מזהה גם 2 מסכי מחשב משום מה. ובעייה נוספת היא הריצוד ברקע לבן בלבד גם על MHZ גבוה(בכרטיס מסך קודם בעייה כזו לא הייתה) יש מה לעשות? אולי הורדתי דרייבר לא נוכן?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. אהלן, יש לי כרטיס מסך GF4MX440 עם 64 MB זכרון DDR, ומסך LG 19"-F900B . הכרטיס מסך מחובר כל הזמן גם למסך שלי וגם לטלוויזיה - כאשר רואים וידאו רק בראשי (טלוויזיה) (אני עושה זאת כמובן כדי לראות סרטים וכיוב' בטלוויזיה שלי) לא מזמן שמתי לב, שכאשר הטלוויזיה מחוברת (שזה כל הזמן) - אז ה REFRESH RATE של המסך שלי הוא 60 ולמרות שאני יכול לשנות את זה בהגדרות שלו ל-100, כשאני משנה ובודק מייד אחרי השינוי - זה נשאר 60. כאשר ניתקתי את הטלוויזיה - זה חזר ל-100 ובאמת היה לי יותר נוח בעיניים להסתכל על המסך (ואפילו משום מה תנועת העכבר הפכה חלקה יותר, לא יודע איך זה קשור) שאלתי היא - איך אפשר לשמור על החיבור הקיים, כלומר שתהיה טלוויזיה שמוגדרת כתצוגה ראשית (זו שזרם הוידאו תמיד הולך אליה) וגם …

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by oren,

ברצוני לדעת כיצד להסיר WDM של כרטיס מסך ישן (GEFORCE2) ע"מ שהתקנת ה-WDM של הכרטיס החדש (RADEON 8500) לא תתקע ותתן את ההודעה המצורפת מטה... תודה.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by avihneo,

היה איזה אתר בו יכולים להשוות כרטיסי מסך שונים ! אתם יכולים להביא לי אותו [ ברח לי מהראש ] תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. היי. התקנתי את הכרטיס מסך עם ה-DRIVER שלו ואני רואה אותו מופיע בתור: ATI RADEON HD 4800 SERIES הכל טוב ויפה. אבל המערכת שלי מזהה בנוסף עכשיו חומרה חדשה כלשהי ומבקשת דרייבר כלשהו ואין לי מושג מה זה. הוא מופיע כרגע כ- Unknown Device. זה קשור לכרטיס מסך? אם כן מה זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by slimshady21,

בדיוק כרגע אני קורא על הכ.מסך החדש של NVIDIA- י 6800XT שאמור להתחרות בX800GT של ATI. עכשיו אם הוא באמת יהיה כמצופה, NVIDIA תשתלט גם על השוק הבינוני , לא פתחו כבר נושא על זה , נכון?. קבלו: http://www.theinquirer.net/?article=26165

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  10. שלום, אני נמצא בתהליכים של הרכבת מפרט למחשב חדש שאני ארכוש בקרוב, רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לי לקחת: 1) Radeon X800XL Video Card, PCI Express, 256MB DDR ב1590 ש"ח (מארה"ב) או : 2) xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב1040 ש"ח מישראל. האם ההפרש במחיר שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. מתלבט בין : Pine XFX nVidia GeForce Fatal1ty 8600GT 256MB PCIe לבין CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 אודה לעזרתכם הדחופה: והאם תוספת של 90 ש"ח שווה את זה: CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by liortaib,

תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by ttwow,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by tembo,

שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שלום רב, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים וכמו רבים אחרים אני נעמד בפני הדילמה של הכרטיס מסך. על פי היגיון פשוט, אני לא רואה סיבה שחברה תשחרר משחק בשנים הקרובות שלא תהיה לו תאימות לאחור כלומר גם לDX9. אך בכדי לאשש את ההיגיון הזה (שוב עד כמה שאפשר בהתחשב בזה שהנבואה ניתנה לשוטים) אני פונה אליכם חבריי הגיימרים, היות ואתם אלו שמתעדכנים תדיר בתחום המשחק. האם לדוגמא יכול להיווצר מצב שEa תשחרר משחק בעוד שנתיים שלא יתמוך בDX9? ובכלל, האם כל ההבדל יהיה מבחינה גרפית? בכבוד רב, אורי

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by נועם123,

MB NVIDIA GeForce 8800 GTX או geforce240GT 1G צריך עזרה אני לא מבין בזה כל כך זה בשביל מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

18. אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  19. יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. היי מישהו פה משתמש ב- virtu MVP? התקנתי מחשב חדש עם core i7 3770k ולוח אם asus p8z77-v-deluxe - שניהם תומכים בטכנולוגיה של lucid. אני מאמין שהכרטיס הגרפי גם תומך. בכל אופן, ה- virtu mvp מאד לא יציבה. מתרסקת המון פעמים. נגיד כשמשנים בה הגדרות, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה והיא מתרסקת. אני משחק BF3 ולפעמים המשחק עף החוצה. רציתי לדעת אם מישהו חווה עם התוכנה הזאת בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by Zinger777,

מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי כאמור אני מחפש כרטיס מסך והמלצתם לי על RADEON 9550. הבעיה שלי שאני מחפש כרטיס מחברה טובה ובאריזת יצרן מלאה לא BULK. בדקתי לגבי GIGABYTE ואין אריזה מלאה. אבל ראיתי כרטיס מסך של MSI באריזה מקורית והנה הוא: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=475&CatCode=31 חברת MSI מוכרת לי מהעבר כיצרנית לוחות אם אך לגבי כרטיסי מסך לא יודע. אז האם יש להם כרטיסי מסך טובים כי 420 שקל לאריזה מלאה זה מחיר טוב לא? תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

לאילו מבין החברות יש את נתך השוק הכי גדול בכרטיסי מסך לשוק הגבוה? ל-Piont of Veiw ל-nVIDIA או ל-ATI

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. מחפש כרטיס טלוזייה שאיכות ההקלטה שלו תהיה גבוהה אני יחבר אותו לממיר הדיגטלי אני רוצה שאיכות ההקלטה תהיה גבוהה מאוד! עד 1000 שקל יש לי עכשיו כרטיס פלאיי וידאו 2000 .. סתם כרטיס מעפן

• 9 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים