כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הRadeon® X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 הRadeon X1800 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 אני ירגיש את ההבדלים במשחקים ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ללא שום OC מתוכנן ואיך הקירור שמגיע עם הכרטיסים האלו
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות eVGA GeForce 7600GT CO 256MB שעולה 1,250 ש"ח , האם שווה לי להוסיף 130 ש"ח כדי לקנות, XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition ? ההבדל בין שני כרטיסי המסך: XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition Clock rate:590 MHz Memory Clock:1.6 GHz eVGA GeForce 7600GT CO 256MB Clock rate:580 MHz Memory Clock:1.5 GHz
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפי ati X1800GTO... עם יציאת SVIDEO.... איך לחבר אותו לטלווזייה?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5700fx 256mb הכרטיס עבד מצויין עד שחיברתי את הביג טייפון למחשב..שיקרר ת'מעבד... ואז הכרטיס הפסיק ליפעול...המאוור לא היסתובב פשוט...לקחתי את הכרטיס של אחותי ה 5200 והוא עבד...שמתי לה את הכרטיס שלי ואצלה הוא עבד מצויין...!! ניסייתי לשים אותו אצלי חזרה..כלום....לא עובד...עכשיוו אני עם ה5200 מה זה יכול להיות.?! אני משאר שזה הספק..שאיין לו מספיק כוח..להפעיל את כל המערכת.!(אני לא יודע איך ליבדוק כמה וואט הספק שלי)! תודה!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
-
איזה מרחק צפייה מומלץ לשבת ממסך בגודל שכזה? הרחקתי אותו כמה שאפשר לכיוון הקיר.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב קורא לי לפעמים שבזמן משחקים מסויימים המשחק פשוט נתקע ל10 שניות ואז פתאום חוזר כאילו שהוא מרענן את עצמו או משהו.. ובמשחקי רשת זה מעצבן כי בגלל שזה רשת אז מי שאני נלחם נגדו ממשיך לפגוע בי ואני מת ככה וזה משגע אותי אז נראה לכם שזה בעיה בכרטיס מסך? יש לי NVIDIA GeForce FX 5500..
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם לפי התמונה ולפי הנתונים שרואים בטבלה, הכרטיס שלי מוגדר נכון?? http://www.pictor.co.il/Content/picture.asp?Picture=5776687&ext=jpg&Album=185052 כן , לא ...?!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש בתקציב של 8K וחשבתי לשים רדאון X1900XT ואז פתאום עלה לי הראיון למה לא לעשות סלי של 2 נוידיה GT7900 או CF של 2 1600 (אם יש דבר כזה) אז שאלתי היא מה עדיף מערך של שני כרטיסים או כרטיס אחד ממש חזק? עמית
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אנשים. כבר הרבה זמן יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליח להבין מה התשובה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7600gt או X1800GTO. עכשיו כל פעם מישהוא אומר דבר אחר, אז אני רוצה שכבר יגידו לי חד וחלק מי יותר חזק. (דרך אגב הקשבתי להמלצות של אנשים בפורום וקניתי 7600gs ואני מרוצה ממנו)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
באתר של ATI הגירסא הכי עדכנית היא 6.6. לי יש את הדרייבר של 6.4 מהדיסק שקיבלתי עם ה1900XT שלי. האם זו הגירסא הכי מומלצת כרגע (6.4) ? תודה רבה נ.ב: האם מישהו יוכל לומר לי איזה הגדרות של 3D מומלצות לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם :s05: אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7600GT יד שניה איך אני יכול לבדוק שהוא עובד טוב ולא הרוס או משהו???? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, כולל ציוד היקפי. המסך שעליו אני בטוח הולך הוא L1970HR של LG שהבנתי שהוא בין הטובים ביותר בקטגורית 19 אינץ'. עכשיו אני צריך גם כרטיס מסך. חשוב לי לציין כי מטרת המחשב היא תיכנות ובין היתר גם משחקים. המחשב לא הולך להיות מכונת משחקים אבל אני כן רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים כדי שאני אוכל להינות מהם. כרגע לדוגמא אני משחק ב PES 5 ו WOW, והייתי ויש לי RADEON 9800 PRO. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים שיצאו בצורה נורמאלית אני לא גיימר מטורף ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך המון. אם כן התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ 900 שקלים עם חריגה קטנה אבל עדיף שלא. כמובן שהכרטיס מסך יתמוך במסך החדש ואם תוכלו להסביר לי איך יכ…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי יש לי radeon 9800series 256mb 128bit Palit עכשיו, הכרטיס מסך הזה מגיע עם חיבור אחד של DVI, שלשם נכנס DVI הכוונה. וכניסה אחת של VGA רגיל. (ובנוסף S-VIDEO בשביל טלויזיה) ברצוני לחבר שתי מסכים לכרטיס מסך הנ''ל. אחד מסך CRT 19" של AOC מדגם 9K+ אשר מגיע עם חיבור VGA. ועוד מסך דק 19" LCD של סמסונג דגם 940BW שהזמנתי היום. (שהוא בא בכניסה של DVI) עכשיו, השאלה האם אני יכול לחבר את שניהם כאשר אין לי שתי כניסות לDVI בכרטיס מסך הנ''ל ? האם יש איזשהו מפצל שמכניסים להכניסה של הDVI, והוא נותן שתי יציאות של DVI, כלומר לחבר שתי מסכים של DVI לשם? ועוד מפצל, שמכניסים את הכבל VGA של המסך CRT 19" שיש לי, וממנו יוצא כבל DVI, שנכנס לDVI. (בשביל שאני אכנס לכניסה השניה של המפצל בDVI…
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-