כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חברה אל תיקנו יותר nvidia כי היא הוציא את כל האופציות של חיבור לטלויזיה והודיעה על כך רישמית ואנחנו נדפקנו למה כי לכל מי שיש geforce 8 ומעלה לא יוכל לראות יותר וידיאו כאשר הוא מחבר לטלויזיה ויותר מזה גם את האופציות הרגילות של גודל המסך המישני הם הורידו הם ממש מניאקים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הנ"ל לצורכי העברת קלטות וידאו לDVD וקצת צפפיה והקלטה מהטלוויזיה , רציתי דעות חיוביות ושליליות עליו , קראתי עליו המון ביקורות ורציתי לשמוע את דעתכם אם למישהו יש אותו אז זה יעזור מאוד אם הוא יכתוב את דעתו עליו... נ.ב: איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לוידאו? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הזה ואני מחפש עליו ביקורות!1 תראו מה מצאתי ! בכל מקום יש תמונה שונה שלו!!! מה זה אמור להיות??? גרסאות שונות???? http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte9700pro/ http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gb_tyan_9700(2).shtml שלא נדבר על זה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1686&p=2 מה זה אמור להיות,ואת איזה מבין הכרטיסים האלה אני אקבל???? הזמנתי מפנדה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים ממוצעים אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה). כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 יהיה טוב או שיקרטע ?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בסרטים במחשב שלי... התמונה נראית בהירה מדי או שזה קונסטרקט דפוק זה התחיל ממתי שהתקנתי את הדרייברים החדשים של נבידיה אבל התקנתי את הדריבר הקודם (ROLL BACK) וזה עדיין דפוק יש לי 6800NU מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני יודע שכבר דובר הרבה בנושא וגם חיפשתי בפורום וקראתי הרבה אבל אני רוצה תשובה אחת ברורה האם כרטיס 6600 ( לא GT) של ג'גהבייט שווה לקנות או שווה להוסיף עוד כ-400-500 ש"ח ל-6600GT גם של ג'גהבייט על לוח אסוס P5GDC DELUXE אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המסך הזה טוב.. אני ראיתי אותו ולפי דעתי הוא מסך טוב ורציתי שתביעו את דעותיכם על המסך הזה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם MSI Geforce 7300 עדיף על פני Gigabyte Geforce 6800GS? תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כ5100 שקלים חדשים שקיבלתי היום אבל אני לא הולך להשקיע 1619 שקל בכרטיס מסך אני יוסיף עוד 256 ddr 333 ל256 שיש לי זה משתלם יותר מכרטיס מסך חברות כרטיסי המסך לא מבינות את זה כניראה אם המחיר היה יותר נמוך אז הכרטיס היה נפוצ כמו geforce 4 mx אבל לא שווה להשקיע כסף וכול כך הרבה בכרטיס מסך יש למישהיו מושג מתי המחירים של radeon 9800 ירדו מתחת ל1000 שקל?????
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
לאח שלי התקלקל המחשב. היה לו במחשב כרטיס מסך NVIDIA 8800GT. יש לי את המפרט שבחתימה וחשבתי להוסיף את ה8800GT ככרטיס מסך נוסף לGTX470. האם כדאי לעשות את זה? האם זה יהיה טוב וישפר את הביצועים של המחשב? האם הלוח אם והספק כוח מתאימים?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה-9800 שלי המפרט הוא: מעבד אינטל 6750 2 ג'יגה זיכרון DDR2 800MHZ מסך 21.5 ברזולוצייה 1920X1080 הספק הוא http://tms.co.il/product/5126 תודה ושבת מהנה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם, למיקרו בעל כ.מסך מובנה... ושמתי לב למרות שאני לא משתמש בכ.מסך המובנה הוא לוקח לי כמה MB מהזיכרון הפנימי. יש דרך "לבטל" אותו? ככה שהוא לא יעבוד ולא יקח לי כמה MB?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים רכשתי מחשב די טוב (AMD 5200, 2 GB DDR2, לוח אם-MVA-VM HDMI, מארז ANTEC HTPC ) וקניתי בנוסף את הכרטיס טיוי הנ"ל. לאחר ההתקנה בעזרת הדיסק המצורף, גיליתי שאין בעצם תמונה משום מקור, לא מסרטים מהמחשב ולא משידורי טלויזיה... לכן אני פונה אליכם אולי מישהו כבר התמודד עם הבעיה או שיש למישהו הצעה לפתרון הבעיה :s05: דרך המדיה סנטר יש סירוב מוחלט להראות תמונת וידאו ודרך התוכנה -WINTV 2000 יש רק קול (ובשניהם נמצאו ערוצי טלויזיה). אם אני מקליט את השידור אז הוא כן מראה לי את ההקלטה עם התמונה... בקיצור איני יודע בדיוק איזה שאלות לשאול אך נראה לי שתיארתי את רוב הסיטואציות הבעיתיות... אז שוב תודה מראש למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-