עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by computer_freak,

כשאני נכנס למשחקים שמשתמשים ב Opengl רואים מטושטש עם קווים אדומים על המסך וכשאני נכנס למשחקים שלא משתמשים ב opengl רואים בסדר geforce 4 mx440 windows xp home

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. הבנתי השGF8500 ו8400 הם כרטיסי וידאו ממש טובים, אבל אז אמרו לי שה ATI 2600 יותר טובים ושיש בהם גם כרטיס אודיו משולב.. מה עדיף? אולי גם ישמש למשחקים לא כבדים, אבל הכי חשוב שינגן עד1080P חלק לגמרי.

3. אני מתלבט אם לקנות עוד HD4850 ולעשות SLI או לקנות כבר 4870 חדש של ג'יגה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by Oranili,

תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  7. האם כדי לחכות לכרטיסים האלה ולהשתמש בשאר הכסף לטובת רכיב אחר במערכת, משום שההבדלי ביצועים יהיו מינוריין או שההבדלים יהיו משמעותיים ובמקרה כזה אני רוצה לחסוך. תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by nadav1379,

יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by qpalzm,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822&aff=Zap עוד טעות בפרסום או ירידה מבורכת במחירים?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by idanaz,

שלום לכולם לאחרונה מדגדג לי לקנות כרטיס מסך חדש האם ATI 2900 עדין קיים במלאי בחנויות , מבחינת ביצועים האם הוא נופל בהרבה מ ATI 3850 ? א מ 8600 GTS או שהוא עולה עליהם ?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  11. טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [

12. Started by dids22,

הוא נראה ככה http://www.xfxforce.com/media/product_configuration_large_icon/4d56cbb008d43db70108d539e4540002/webbig.jpg הקיצר יש למשהו אותו? יש מצב שתצלמו את הצד האחורי (בגדול) תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  13. היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

צהריים טובים לכולם, אני בקרוב הולך להפטר ממסך ה CRT המעפן הזה שיש לי פה, ולהביא מסך LCD במקום. גודל עדיין לא סגור עלזה, אולי 15", או 17"... עכשיו אני לא באתי להמלצה בעבור מסך ספציפי, כי אני אבצע את הקנייה כנראה באזור מגוריי או משהו בסגנון ולא דרך האינטרנט. ברצוני לדעת מהם הקריטריונים לבחירה..על סמך-מה בוחרים מסך LCD? בינתיים, כל מה שידוע לי שרצוי שהזמן תגובה ירד מה-16ms, נכון? מה עוד עלי לברר לפני שאני רוכש מסך? גם הבנתי להתרחק מחברות כמו mag וכדומה, ויותר להתמקד ב viewsonic, lg, samsung... אשמח לקבל תשובות מעמיקות, תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by uzana2004,

שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Jook,

אז ככה , יש לי כרטיס רדאון 9700 פרו של ג'יגהבייט . עכשיו הבעייה היא כזאת , עם הכרטיס קיבלתי כבל לחיבור לטלויזיה שעבד בזמנו... כיום איבדתי את הכבל ואני משתמש בכבל אחר שיש לי שעבד לי עם הגרטיס GEFORCE הישן שהיה לי. אני מחבר את הכל , החיבורים טובים אך זה לא הכבל שקיבלתי עם הכרטיס. אני פעיל את ה- TV OUT דרך ההגדרות ככה: http://planet.nana.co.il/kk123/TV.jpg עכשיו הבעיה היא שחיברתי הכל וגם הפעלתי מחדש את המחשב ועדיין הוא מראה (תסתכלו בתמונה) שהטלויזיה לא מחוברת ובגלל זה אני לא יכול להפעיל את ה- TV OUT. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? מישהו התנסה בבעיה כזאת ? תודה מראש, JOOK . נ.ב. כאשר אני מחבר את החוטים הטלויזיה עושה כאלו רישרושים שהיא תמיד עשתה כשזה עבד , זאת אומרת שהיא קולטת …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. מחר אני בונה לחבר מחשב סלוני להרצת סרטים בלבד במחיר נמוך. דרישות : המחשב יריץ רק סרטים. חובה שיהיו כמה שפחות כבלים, שזה אומר מבחינה מעשית לחבר את המחשב לחיבור HDMI שנמצא כבר בטלביזיה. לכן הפתרון המשתלם ביותר כיום הוא ( תקנו אותי אם אני טועה) HD2400 PRO מכיוון שהמחשב יריץ רק סרטים והמחיר הוא זול וזה ועוד בלי להתחשב ב UVD. אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8326 הבעיה : הכרטיס לא מגיע עם מתאם DVI - HDMI כמו בשאר הכרטיסים היותר יקרים בסדרה. האם שווה לי לקנות HD2600 בעוד כ 500 שקלים רק בשביל המתאם ? איפה ניתן היום לקנות מתאם DVI - HDMI בנפרד, כזה שמעביר גם אודיו וגם וידאו ? האם כל מתאם DVI to HDMI מעביר תמיד גם אודיו וגם …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. בעקרון ב19 או 21 CRT - יש הבדל נראה לעין בין 85 הרץ ל90 או 100?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Pika007,

משהו מוזר ביותר קרה לי הורדתי ATI tool כמו שרבים פה המליצו נכנסתי לפרטים של הכרטיס מסך, והוא הראה לי ליבת R423, מה שלגמרי לא נכון. התקשרתי לחנות, שאמרו לי שהכרטיס הוא עם ליבת R480 (כרטיס Powercolor X800GT) הלכתי אל החנות, חשפו את הליבה (בלי להוריד את האחריות) והפלא ופלא- יושבת לה שם ליבת R480. מישהו יכול להגיד לי מה הולך עם ATI tool???

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by blue wings,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר שיכול למכור לי את nVidia GeForce 9600GT במחיר טוב! (550 ש"ח) עכשיו החברת יצור של הכרטיס אני אישית לא שמעתי עליה אף פעם אז אם מישהו מכיר או יודע אני ישמח לקבל חוות דעת. מדובר בחברה Manli והנה קישור לאתר שלהם ולמוצר שאני מעוניין בו: http://www.manli.com/productsDetail.asp?nID=7&categorys=34&id=362〈=en הכרטיס הוא 512MB אז איך המחיר,איך החברה ואיך הכרטיס..?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by yoss100,

שלום חברים מחפש כרטיס מסך לא יקר לצפייה בסרטים 4K אני עם לוח אסוס P7P55D וכרטיס מסך ATI 5800HD . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by id3232,

שלום יש לי תקציב של כ700 שקלים בלי חריגות! (רק קטנות) ורציתי לקנות כרטיס שיפעיל לי משחקים בצורה טובה ויפה. אפשר המלצות בבקשה?והאם כרטיס DX 10 שווה כמו ה8600 GT או ה2600 XT(מה יותר טוב מביניהם)? מערכת: P4 3GHZ 1G RAM לוח אם: Motherboard Name ASRock 775Dual-915GL ספק 400W HEC תודה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Fontana,

אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שלום קניתי כרטיס 4870 512 MB אצל KSP http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 הכרטיס עובד עם DVI רק ורק HDMI 1.3 לא פועל טוב ויש בעיות צבעים או רשתות , נצנוצים של אדום או כחול שהורסים את החוויה חוץ מהכבל המיוחד שיש לי גם טלוויזיה שתומכת ב- 1.3 xvYCC הלכתי לידיד שיש לו גם טלוויזיה דומה וכבל HDMI 1.3 וגם שם אותם בעיות כך שהבעיה בכרטיס 4870 אצל KSP הבדיקה שלהם בדיחה הם מחברים DVI TO HDMI ( שזה אומר בדיקה DVI ) ללא 1.3 ולא xvYCC במסך פשוט שלא תומך אפילו ב 720P כי אין להם כלים אחרים ואני תקוע , מה לעשות למי לפנות מה הזכויות שלי המוצר פגום ולמרות שהמוכר הצהיר ש- KSP יבואן של המוצר בשירות לקוחות אומרים לא יודעים מי היבואן המוצר בין 5 …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים