עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shayzaguri,

שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by uzibu,

לאחר שבירת הראש ונסיון ללכידת וידאו, אך ללא הצלחה ישבתי היום שוב ועברתי על כל הדברים שעשיתי : דרייברים, תוכנות שונות ללכידה, WIN UPDATE, נסיון ללכידה בכל אחד מהכרטיסים (כולל שינוי מיקום כל כרטיס) נסיון לכידה בכרטיס טלויזיה, ובסוף גם ביטול בהגדרות את ה-SLI כך שהמערכת תזהה כרטיס אחד. (ידוע שלא ניתן לבצע ריבוי צגים רק לאחר ביטול SLI בהגדרות) אך כל זה לא עזר... בסוף החלטתי לעשות דבר שעוד לא עשיתי למרות שהוא היה נראה הכי לא הגיוני ומטומטם וזה להוציא כרטיס מסך אחד באופן פיזי ולהשאיר אחד. ואז הצלחתי ללכוד. מה יהיה? טוב נו, השלמתי עם זה שאני נכנס למשחק אני מפעיל SLI וכשאני יוצא ורוצה ריבוי צגים אני מבטל SLI אבל בין זה לבין להוציא כרטיס אחד באופן פיזי בכדי ללכוד.....…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by kugi,

כשהמעבדים החדשים יגיעו לארץ אני מתכנן לקנות מחשב חדש חשבתי ללכת על ה-SLI עם שני כרטיסי 7900 עם 256 DDR של לידטק מישהו התנסה עם הSLI? שווה לעשות את זה?

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. ראיתי בכרטיסי המסך המומלצים שהכרטיס הזה הכי משתלם בתקציב של 600-700 ש"ח. בעקרון אני רוצה לקנות את המחשב מ KSP, אבל ראיתי שאין שם את הכרטיס של Leadtek שעולה בערך 620 ש"ח האם יש הבדל גדול בין החברות השונות בכרטיס המסך הזה? ומאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס? (ב KSP המחירים של הכרטיס טיפה יותר גבוהים) האם יש כרטיס מסך אחר באותה רמה שנמכר ב KSP? האם שווה לקנות את כל הרכיבים של המחשב ב KSP ורק את הכרטיס מסך הזה בחנות אחרת? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by asaf199,

יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://www.planetnana.co.il/wallacomputers/index.html נשמע נורא מעניין והולך לחסוך לאנשים הרבה מאוד כסף.

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום, קניתי ג'יפורס 5 5500 וקבל לחבור בין מחשב לטלויזיה הבעיה שלי שאני רואה את המסך בטלויזיה של הדסקטופ בשחור לבן... ונקודות כאלו... ומותקן אצלי הדריבר.. איך אני יכול לסדר שאני יראה את המחשב דרך הטלויזיה בצורה מקסימלית?? וכמובן שיהיה צבעוני.. תודה..

9. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by ophir555,

מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by ofeky1,

^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by ophir555,

רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by penny1,

שלום לכולם, הזמנתי היום 7600GT, אך פתאום יש לי מחשבות של התחרטות עקב הסיפור סביב DX10. אני גיימר ממוצע\קל למדי ואני לא מחליף מחשב\כרטיס מסך לעיתים תכופות (עד עכשיו יש לי NVIDIA GEFORCE MX 2) ופתאום חשבתי אולי כדי לשנות את ההזמנה ל 7600GS ובשנה הבאה לקנות כרטיס שתומך DX10 בסכום שדומה ל 7600GS כפי שהוא היום או שמא אני אצליח להסתדר עם 7600GT במשך שנה\שנתיים ואולי אף יותר ....(כלומר עדיין תהיה תמיכה בDX9) יש לציין שרק לפני חודש...נתקלתי במשחק שלא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי...אני חושב שאתם יכולים ללמוד מזה על אופיי השימוש שלי במחשב. מעצבן אותי המחשב שאני קונה כרטיס מסך יחסית חדש ותוך יומיים הוא לא יהיה שמיש יותר לחלוטין .... מקווה להתייחסות מהירה!!! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by snop,

כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה... ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר... הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yotamavi,

אז ככה, רציתי לדעת אם אני קונה את האקסטרים אני יכול לעשות לו אוברקלוק או שהוא 7900GT עם מקסימום אוברקלוק? והאקסטרים מגיע עם אותו קירור נכון? אז אני צריך קירור נוסף בשבילו? ועוד שאלה בלי קשר, איזה מתאם הכי כדאי לקנות מממיר רגיל של יס לכניסת VGA במסך? אה ואגב, למה הכרטיסים של לדטק הכי זולים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by roes,

1. א. הקרור של ה 7600 טוב? ב. ^^^ הוא שקט? 2. ה 7600 יריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על המקסימום נכון? (f.e.a.r ...) 3. א. בכמה אחוז בערך ה 7900GT יותר טוב מה 7600GT ? ב. ה 7900GT הרבה יותר טוב בצורה ממש מורגש מה 7600 ? 4. יש לי עוד שאלה שלא קשורה רק לכרטיס הזה: 256MB לכרטיס מסך זה הרבה להיום ועד עכשיו עדיין לא יצא משחק שמנצל את כל ה256MB (ומן הסתם לא יצא משחק שצריך יותר מ 256) כמו שכולם יודעים יצאו כרטיסים של 512 MB שזה ממש המון למשחקים , כמו 1900 ו 1800 של ATI אז עכשיו השאלה שלי אם אתם חושבים שמשחקים עתידיים כמו CRYSIS ו UT 07 יספקו ב 256 או שהם יכולים לנצל יותר מ 256 (אולי לא את כל ה512 אבל בהחלט יותר מ 256 -> משהו ביניהם: 400+, 300+ ) תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by Adirz0,

שלום חברי הפורום . יש לי את הכרטיס מסך הבא: C3D Radeon X1800XT 512MB עכשיו רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים מהמחשב לטלוזיה . סבבה , קניתי כבל RCA ל- RCA כמו שאמרו לי , וכבל של סאונד , חיברתי הכל עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך , ומצאתי את הערוץ בטלוזיה . הבעיה היא , ששומעים , אבל לא רואים . אני מתכוון , שאם אני שם שיר במחשב , אני שומע אותו בטלויזיה , אבל לא רואה כלום (כי לא הגדרתי כלום!) ואני לא יודע איך להגיר את זה . הלכתי ל- CATALYST Control Center , ושם הלכתי ל- Displays Manager . ואני רואה שזה מזהה טלויזיה , אבל הבעיה היא , כשאני רוצה "להזיז" את האייקון של הטלויזיה , אי אפשר! וכשאני עושה Enable למסך 2 , זה עושה מן ריענון למסך , אבל זה בעצם לא עושה כלום! הנה תמ…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Idanbs,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שסדרת הX1950 שתוכננה לצאת החודש(11 באוגוסט), תדחה בחודש ו RD600 חודש אחריה. כנראה שלATI נאשר הרבה כרטיסי X1900 במלאי וכאשר היא תשיק את X1950 חיסול המלאי ישתבש.. לינק: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33677 כנראה גם ירידת מחירי X1900 תתעכב :-\

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ychamp,

אני משדרג את הברטיס מסך במחשב הישן שלי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווך המחירים האלו המחשב בשימוש לגיימינג קל מאוד זה ברובו לאחים שלי שלא משחקים בשום דבר כבד

21. שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים של המשפחה עם שדרוג של הATHLON2000 שלהם מטרה - שיפור בביצועי משחקים אני מאמין כי בסכום שהם ציינו שהוא 1000+- עדיף לשדרג את המחשב הנוכחי שהוא כמו שציינתי ATHLON2000 (תדר של 1666 או משו בסגנון נראה לי - לא שזה משנה) לוח CHAINTECH עם GF440MX און בורד אז חשבתי להוסף להם 512 מגה זכרון בכ300 שקל וגם כרטיס מסך בסדר גודל של 700-800 שקל שיכולים לקנות: GF6600 (רגיל - לא GT) או X1600XT 256 או X1600PRO 512 לשני הרדאונים מחיר זהה הגבוהה ב-100 שקל מהג'יפורס, באופן כללי הכי נראה לי הX1600XT השאלה אם יהיה הבדל בינו לGF על כזה מחשב. ואולי עדיף בכלל את הX1600PRO 512? קו המחשבה שלי היה שאם משחק דורש כרטיס מסך עם זכרון של 512 מגה גם ככה לא יעלה על המחשב הזה...…

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by yotamavi,

אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA? ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  23. הכרטיס מסך X1900XT האם הוא יחזיק משחקים כבדים שקיימים ושיצאו ברזולוציה 1680 על 1050?? אני לא יכול להוריד את הרזולוציה הזאת.. האם למשך שנה זה יספיק הכרטיס מסך בשביל רזולוציה כזאת? האם יספיק ליותר זמן? אם לא אז לכמה בערך זה יספיק? האם אני יוכל גם להפעיל פילטרים? אם כע 2 פילטרים או 1? לכמה זמן זה יחזיק עם פילטרים לכמה בלי.. מקווה שתענו זה ממש חשוב מקווה לכמה שיותר דיעות..

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה. נ.ב. שמתי קודם את ההודעה הזו בפורום חומרה אחרת. מצטער, לא ראיתי שיש את הפורום הזה וזה יותר מתאים לכאן.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by ofir667,

בתקציב של 1200 איזה כרטיס מסך הכי כדאי (למשחקים)?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.