עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cold fire,

יוצאים עוד מעט כרטיסי המסך (של שני החברות) אם תמיכה בdx10 לפי מה שהבנתי מהפרומים השונים הם יהיו יקרים יותר וטובים יותר אך עדיין האם הם שווים את המחיר? האם הכרטיסים כמוx1800xt או אפילו x1900xt לא יתמכו בdx10 אלא רק בdx9? כעת לשאלה האמיתית שני הכטיסים פחות או יותר באותו מחיר בnewegg sappire x1800xt 512mb (אם כל היציאות hdtv,dvi...) או להסתפק בx1900xt 256mb (גם של חברת sappire ואם אותם יציאות) או שעדיף להשקיע את הכסף בnvidia (התקציב שלי הוא 200-250$) ועוד שאלה קטנה האם יש ספקים אחרים חוץ מliberty 400W שיכול להיות תואם למערכת(מעבד קונרו,2GB , כרטיס מסך מעל לגבי הלוח אם עדיין לא סגור) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !

3. Started by SpidiMan,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה, של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2181 ביחס לחברות אחרות שמיצרות את אותו כרטיס (MSI, ASUS, וכו') הוא מציג ביצועים טובים יותר ? פחות טובים ? שווה ללכת עליו או עדיף חברה אחרת ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amit_amit,

שלום כולם רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי? כי המחירים שלהם כבר פחות או יותר אותו דבר אז השאלה היא לאיזה יש ביצועים יותר טובים בסטוק ולאיזה אפשר לעשות OC? עמית

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by blueman1,

אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  6. יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  7. כשיצאו כרטיסים התומכים ב DX10 הכרטיסים התומכים ב DX9 ירדו במחיר?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Zod,

שלום, המחשב שלי הוא כזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| יש לי 50fps במצבי אקשן.... זה משהו חומרתי.? אני מקבל במארק 5.5K תודה

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  9. יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by ranuch,

נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by alon15,

מה אני אמור לעשות לדעתכם? לקנות עכשיו מחשב או לקנות מחשב כאשר רוב הכרטיסים יתמכו בDX10 ?? ומה יהיה השינוי? (כרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by ndv,

אני צריך כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה במחשב (זה תומך בכבלים- HOT , נכון?) שיהיה טוב וזול, אני לא מתכוון להקליט הרבה (פעם ב...) אז אני לא צריך משהו יקר, יש משהו שעונה על הדרישות שלי? ועוד שאלה, איזה חיבור יש לכרטיס USB או PCI? (עדיפות לPCI) ד"א תקציב בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים. מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl מישהו ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by mistaarvim,

איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by SharonSx,

שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by the ultimate,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by royban,

היי אני מעוניין לרכוש כ.מסך עם יציאת dvi הלוח שלי תומך AGP גרסה 2 כלומר *2 *4 האם אני יכול להתקין כ.מסך שתומך רק ב- agp*8 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  18. איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zod,

צריך בנצים לכרטיס הנ"ל... וכמה הוא צריך להוציא בערך ב 3DMARK05. תודה :-)

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by taimor,

סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by liranss,

יש ברשותי 400 500 שקל לקניית כרטיס מסך כעת אני עובד עם geforce FX 5200 עם 128 ram האם הכרטיס מספיק טוב או לשדרג אותו לחדש?

22. Started by Evyatar,

חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  23. מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by NIR36,

האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.