עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avishi,

היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב ללימודים ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. אולי תוכלו לעזור לי לגבי מחשב לפוסט פרוקשיין(עבודה עם maya ,3dmax וכו') וכבר הישתגעתי אני צריך עזרה עם הכרטיס מסך אני רוצה להשקיע עד 3000 ש"ח בכרטיס הגרפי אני מיתלבט בין ati לnavidia אבל אני לא יודע איזה כרטיס ודגם יכולים להתאים המיפרט הטכני של המחשב הוא: p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata בבקשה אם תוכל לעזור לי אודה היתי בחניות מחשבים והם לא בדיוק "עזרו" לגבי הכרטיס הגרפי ???

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by or21664,

היי, אני רוצה להשוות בין 2 כרטיסי מסך (2 לפטופים שבדקתי, לדעתי לא רלוונטי איזה לפטופים וכיו"ב אבל אם תבקשו אתן גם אותם). אני לא ממש מצליח להבין משהו מההשוואות היות ואני לא מבין בכרטיסי מסך, אבל מצאתי ב-notebookcheck.net את שניהם, ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים, מה יותר טוב וכו'. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html השימוש הכי גבוה שאצטרך לדעתי הוא לגיימינג, גם הוא לא כבד מדי אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ דברים בכיף ולא להיות מוגבל בגלל כ. מסך. תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by eldad_elyashiv,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד

6. Started by liores12,

שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה: מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphicsדיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB צורב DVD דו שכבתי X22 SATA איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..) ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by Lord Richard,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by חן מ,

שלום המחשב שלי מת,ואבי החליט שצריך להחליף את המעבד ואת הלוח אם... אז הוא יקנה לי i5\7,ולוח אם בהתאם לכך אני צריך רק את ההמלצה לכרטיס מסך יש לי מסך 22 אינץ'.....ואני מנסה לשכנע אותו שיקנה לי 550\60\70...מה כדאי? מבחינת התקציב,2000 שח זה סבבה בשבילי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב הזה: מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 לוח אם: ASUS P5KPL-CM זיכרון: 2 GB DDR2 800 ספק: מארז ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU התקציב הוא עד 600 ₪ אני מעוניין שתהיה גם יציאת VGA אשמח להצעות תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by gofmarat,

שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by JaIgor,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך עד 200 שקל,מוכן גם מיד 2 טוב אז ככה,יש לי מחשב ממש ישן אינטל פנטיום 4,3.0GHZ 775 הכי ראשונים שיצאו+1 ג'גה רם+ ATI X300 128. אני משתמש לרוב במחשב הנייד אז אין לי טעם לשדרג או תלקנות מחשב חדש. אך אני מחפש למחשב הזה כרטיס מסך שיריץ משהו לפחות. באתר של TMS עד 200 שקל יש כמה כרטיסי מסך שאני זוכר כשהם יצאו עברות את ה700+.הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף למשחקים מכל הכרטיסים ששם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב בנוי בעבודה, כלומר מורכב מראש של HP. זה דגם מחשב / לוח אם: Hewlett-Packard HP Compaq 8000 Elite CMT PC מצאתי את זה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01926344〈=en&cc=us&taskId=&prodSeriesId=4065894&prodTypeId=12454 כתוב שם לגבי כרטיסי מסך אבל נראה לי שזה יחסית ישן. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך ניתן להתקין עליו? יש לו X16. אני חייב שהוא יהיה אחד מהנתמכים ברשימה הבאה: במחיר סביר עד 500 שקל לדעתי זה יהיה בסדר. זה לא למשחקים אלא להחזיק את המסך שנפתח עליו דיון בפורום מסכי מחשב (27", רזולוציה 2560X1440). הוא לעבודה בלבד, לא משחקים. כרגע עובד עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. נתוני מחש…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by avrahams1,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by romogen,

מה קורה אנשנושים חחח.. כמו שאתם רואים אני אמור לקנות מחשב גימינג למשחקים כבדים ולכרטיס שלי יש תקציב של 1300 ש"ח גג!! קיצר אני צריך הצעות לכרטיסי מסך של ATI או של עוד חברות מוכרת עם מעבד כפול של הכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by LRa,

יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by meirgarin,

לידידי המלומדים שלום ! אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי. המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה. לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI . כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by ozba77,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. אחרי הרבה שנים עם amd phenom, הגיע זמן להחליף מחשב. יש כרגע מסך 23 אינצ' עם 1080P שאני לא מתכנן להחליף אותו בקרוב. כשהתחלתי לבדוק מפרטים של חומרה עכשווית, הופתעתי לראות ש7870XT לפי מבחני השוואות עדיין נותן תמורה לא רעה (קרוב ל1050GTX). האם הדבר נכון וכרטיס שהוא די עתיק עדיין רלוונטי וכדאי להעביר אותו למחשב החדש? כרטיס כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ברזולוזיה 1920X1080? תודה,

20. Started by tisan4us,

אהלן, קניתי רכיבים למחשב החדש שלי עכשיו נשאר לבחור רק את הכרטיס מסך, לגבי הכרטיסי מסך המליצו לי על ה Radeon HD3650, מה שעוד בא כאופציה הוא : GeForce 8800GS/T אני לא יריץ משחקים כבדים, לכן אני לא צריך כרטיס מסך כ"כ חזק. מוכן להשקיע עד 700 אפילו אפשר טיפה לחרוג, אבל את הרכיבים אני קונה רק מגולדטופ כרטיסי מסך באתר גולדטופ http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה לכולם, עידו.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני זקוקה לכרטיס מסך שיוכל להתחבר ל-4 מסכים לצורך עבודה בבורסה, כאשר מינימום 20 חלונות פתוחים בוזמנית עם גרפים שמתעדכנים בנתונים ובתוצאות חישובים. בנוסף אצטרך להפעיל עריכת וידיאו ביתי וארצה גם לשמור את האופציה למשחקים בעתיד. המפרט שנבנה עד עכשיו כולל: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 660 : "SLBLV" - BOX ₪988 או לחילופין מעבד ללא ליבה גרפית במידה ואני זקוקה ממילא לכרטיס מסך טוב. לוח אם: GIGABYTE GA-H57M-USB3 ₪729 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪271 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: ANTEC P183 w/o PSU ₪715 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪202 מערכות הפעלה: XP יש רשיון ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ₪432 וידאו וטלוויזיה: HAU…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. היי, אני קונה מחשב חדש (E8400 וכו וכו..) ככה שהמחשב לא מהווה צוואר בקבוק. הבעיה היחידה שלי היא שהמחשב לא אמור לשמש בתור מחשב משחקים אז חבל להשקיע בכרטיס מסך רציני. בגלל שיש תקציב לזה אני רוצה שתמליצו לי על הכרטיס הכי כדאי ביחס של תקציב-ביצועים (עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך) כרגע ראיתי שניים אפשריים: 1. 9600GT שעולה 811 שח 2. 8600GTS שעולה 650 שח. הייתי מעדיף משהו זול יחסית כי הכרטיס הולך להיות מוחלף עוד כשנה בכרטיס קוואדרו לפיתוח גרפי. תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. שלום אני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן ויש לי מלא התלבטויות בין כרטיסי מסך יש המלצות לכרטיס עד 700~900 שקל בערך? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by --Adidas,

יש לי פנטיום 4 רגיל 3.0 ג'יגה זיכרון לוח אם של ג'יגהבייט 915p הכרטיס מסך חלש ומעפן 7300gs רציתי קצת לשחק במשחקים החדשים שיצו אני לא חייב הגדרות מקסימליות או משהו מספיק לי הגדרות בינוניות התקציב הוא 1000 שקל

• 6 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.