עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by PsyDream,

שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by yo0924,

תגידו אני משחק על רזולוציה של 1280@1024 ולעיתים על קצת פחות. אינ עכשיו קונה מחשב חדש ויהי לי E6300 לוח אם של אסרוק 2 GB DDR 2 667 וHD 250 GB עכשיו אינ מתלבט בכרטיס מסך האם לקחת 1900GT או 1800XT בגירסאת 512 או 256. עקרונית לא תהיה בעייה של תקציב לכל אחד מן הכרטיסים אך האם אני יראה שיפורים שמצדיקים את ההשקעה? 2)האם לקנות עכשיו 1900XT לא יהיה בזבוז כי בכול מקרה בוא נגיד 4 חודישם אחרי שיצא DX10 אני יקנה כ. מסך חדש? לסיכום מה אתם ממליצים לקחת? נגיד ואני יעשה OC קטן האם ל 1900 GT יש יותר או פחות פוטנציאל מ - 7900GT ?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by see4,

שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aviran17,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'

6. המחשב שלי עכשיו ככה: 350W GENERIC FX 5200 P4 2.8 GHZ 2 DVD DRIVES MSI NEO-2 865P ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך: יש לי רק 2 אפשרויות שהן 6800NU וX1600PRO אבל אני לא רוצה להחליף ספק כוח (דרך אגב החברה של הספק כוח היא EVERPOWER אבל אני כמעט בטוח שזה ג'נרי) אז איזה כרטיס יהיה האפשרות הכי טובה בלי להחליף ספר כוח? כי אני לא רוצה להוציא על זה כסף

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  7. הציעו לי בפורום מפרטים את כ. המסך הבא: LEADTEK PCI-EX WINFAST GEFORCE PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O -RETAIL האם לפי נתונים האלו זה כרטיס האקסטרים או שיש מס' כרטיסים עם השם שנתתי ? האם הכרטיס X1800GTO עדיף על הנ"ל? על הכרטיס לתמוך ב CF שאולי יבוצע בעתיד וכך גם לגבי OC עתידי. הכרטיס אם יהיה DFI INFINITY 975X/G או ASUS PSW DH DELUXE. המחשב מיעד בנוסף לעבודה כללית לעיבודי תמונות של 8MB ולעבודה מזדמנת בCAD למינהם. האם יש צורך להוסיף קירור לכרטיסים ואיזה מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by TooKy,

הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  9. היי אני עומד לפני קניית כרטיס מסך למחשב של אחי הנתונים שלו הם: pentium 4-2.0 mhz מעבד asus p4s333-m לוח האם 512 ddr זכרון והארדיסק WD 120 GIGA התקציב עומד על 800+- והתלבטות העיקרית היא בין 2 כרטסים http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2334 הכרטיס של חברה אמינה שמנסיון לא אכזבה ,שקט -למעשה ללא מאוור , ופחות או יותר זה ללכת על בטוח הכטיס השני http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html הוא מחברה שקצת נראית לי חשודה ומעולם לא נתקלתי בה האמת שאני לא מבין בנתונים יותר וקשה לי להשוות ביניהם הבנתי שה6800 טוב יותר מ7600GS אבל האם זה תקף גם לגבי 6800GS לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים (GT,GS,ULTRA וכו') ובשורה התחתונה מה עדיף ? האם יש…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. חברים יקרים ומלומדים! יודע שהכרטיס הזה הוא לא המילה האחרונה = קניתי אותו לפני שנה אבל בכל זאת ....למה אני לא מצליח לרוץ עם מישחק היטמן חלק? הורדתי את כל הפרמטרים של איכות הגרפיקה במשחק למינימום! עידכנתי את הדרייברים אני סוגר את כל התוכנות ואת האינטרנט = הכל והמשחק ממש ממש מקרטע....כאילו בהילוך איטי אגב יש לי מחשב P4 1.7G ....עם 512 זיכרון לפי כל הקריטריונים של המשחק זה צריך לעבוד....אז מה קורה כאן? יש תוכנות שיכולות להאיץ את הכרטיס או אולי משהוא לא מוגדר אצלי טוב? תודה מראש! לעוזרים

11. Started by Guarding angel,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=3551

12. Started by חן וייסמן,

אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום. אני עומד לקנות מחשב חדש ובנוגע לכרטיס מסך חשבתי על ה Gigabyte Geforce 7600GT Silent Pipe 2. האם שווה להוסיף 119 ש"ח ולקחת את הConnect3D Radeon X1800GTO? או ששווה לי להוסיף 174 ש"ח ולקחת את הPowerColor X1900GT? אני חושב שלא שווה לי להוסיף ולקנות את הGTO אלא אם כבר אני מוסיף אז שווה כבר להוסיף עוד קצת ולקחת את הX1900GT לא? או שבכלל לא שווה לי להוסיף כלום? ושאלה בנוגע לX1900GT. הוא מרעיש? הוא מרעיש מאד, או שהוא נסבל? תודה

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  14. לפי מה שהבנתי הרזולוציה המקסימלית ברוב הכרטיסים האלו היא 720x576. ז"א שאם אני רואה על מסך שמכוון על נניח 1024X768 אז אי אפשר לראות על מסך מלא? ואם כן אז זה בעצם "נמתח" שמוריד מהאיכות? האם קיים כרטיס שמאפשר לראות ברזולוציה של 1024X768? תודה רבה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. Started by VortexD,

הכרטיס מסך החדש של ati שמבוסס על הR600 כמה הוא יעלה בערך וגם כמה יעלה ספק טוב שיהיה מסוגל להריץ אותו ומערכת מבוססת קונרו מבקש השערות אם אתם לא יודעים אין צורך להגיב

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by gania23,

אז ככה קנתי לא מזמן את הכרטיס ויש לי תחושה שהוא לא מנצל את כל היכולת שלו ... המחשב שלי זה ככה... intel pentium 4 2.8 ghz (טכנולוגית ht עם זה עוזר ... עם dual cpu ) 512 ram ddr 80 gb וספק טוב.. עכשיו עם אני יעלה את הזיכרון ל 1500 ram (אני יוסיף עוד גיגה) אז אני ירגיש שיפור משמעותי לגבי הביצועים של הכרטיס מסך..??

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by pavel19,

חברה כנסו שניה לאתר של קספ, מוכרים שם 1900gt ב1190 שקל , זה בגלל הורדת מחירים או שהם טעו במחיר? תודה

• 66 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by bezadon,

אז ככה - כבר ביום ראשון הקרוב תכננתי להוציא הזמנה למחשב חדש. התיכנון היה לקנות כ. מסך 7600GT שעולה 916 ש"ח (של לידטאק) : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 בעקבות הכתבה באתר: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/ התחלתי לחשוב שאולי כדאי לחכות עד לאמצע ספטמבר בשביל לקנות את הכרטיס מסך החדש הזה של ATI. עובד עם DDR4 ! נתונים מאוד גבוהים ! ומחיר בסדר (1400 ש"ח). עד כמה הכרטיסים הנ"ל (ה-7600 וה-1900 החדש) שונים זה מזה ? מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  19. שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by Lahad,

שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by alons,

הי, אני עומד לרכוש כרטיס מסך 7900GT וקצת מפחידים אותי עם בעית הHDR והAA של NVIDIA (לא עובדים ביחד). האם זו באמת בעיה והאם כגיימר כבד עדיף לי ללכת על המקבילה של ATI ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by cold fire,

אני לא כזה גיימר כבד אבל כעקרון אני משחק בoblivion,titan quest,splinter cell,fear (לא doom3 ולא quake4) האם הכרטיס המסך הזה יספיק לי או ששווה לי להשקיע יותר? התקציב שלי 100-150$ ואני אקנה אותו בחו"ל ראיתי את המפרט של 7600GS ויש לו זכרונות של ddr2 ויש את x1600xt שיש לו ddr3 וגם יותר זול ממנו ראיתי אותו ב112$ או ששווה להשקיע ל7600GT שעולה 170$ או שיש עוד אפשרויות בתקציב עדיף בלי הגדלת התקציב. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by eliXir,

הכרטיס הזה מוצע ב-150 דולר = 656 ש"ח (www.compusa.com) כנ"ל יש גם את הכרטיס הזה אשר באותו מחיר בדיוק: PNY Verto GeForce 6800 Ultra Video Card, 8x AGP, 256MB DDR3 (בעיקרון רציתי לקנות את ה-6800NU מ-newegg אבל הוא כבר לא נמצא באתר..) מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.