כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה: intel d946gzs . לפי ה"מנואל" קראתי שהוא תומך dvi 1.0 (או משהוא כזה) השאלה שלי האם אפשר\יש בכלל מתאם כזה לכרטיס המובנה ואם יורגש הבדל במקום חיבור d-sub תודה ובוקר טוב
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלך לי כרטיס מסך (מופיע במיפרט בצד). הכרטיס עוד באחריות והספק שלח אותו ליבואן להחלפה. בנתיים קיבלתי כרטיס זמני - Gigabyte radeon X300 . לאחר הסרה של הדרייבר של נבידייה היתקנתי דרייבר של רדון 6.7ccc עכשיו יש לי בעייה שעוד לא הצלחתי לעלות על מקורה. בהצגת סרטים בפורמט - wmv או בווידאו זורם באינטרנט אני מקבל תצוגה של נגטיב עם צבעים כחולים ירוקים. בפורמטים אחרים של ווידאו אין בעייה כלל. למישהו יש רעיון כיצד אני פותר בעייה זו. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נראה לי פעם אמרו פה שזה משמש להורדת באנדל של משחקים מהאתר שלהם במקום שהמשחקים יגיעו עם הכרטיס זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי יציאה שנראת כמו S-VIDEO אבל קיבתי כבל כזה שמחברים אותו לשם וומנו יוצאים ארבע פינים צהוב,ירוק,כחול ואדום מזה בדיוק ואיך אני מחבר את זה לטלוויזיה http://img152.imageshack.us/img152/1636/smj3.jpg
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק סגור על מה עדיף לקנות.. 2 כרטיסים לא כלכך חזקים ולהקים מערך SLI או אחד ממש חזק לבד. מה עדיף? ועוד שאלה, מה עדיף? קרוס פייר או SLI?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אין לכם מושג איזה סיפור זה למצוא כרטיס טוב במחיר טוב בארה"ב.. כל פעם שמצאתי איזה 6800 ב-100 דולר או פחות הייתי עם הראש בעננים אבל אחרי כל השמחה מסתבר שזה מוצר פגום שהחברה תיקנה ומי שקונה את המוצר הזה כל האחראיות עליו.. כמעט קניתי 6800 אולטרה ב-130 דולר אבל כנראה זה היה בשיא של המבצע וכשחברה של אחי הגיעה לחנות המוכר אמר לה שהכרטיס אזל בכל הרשת.. אז בסופו של דבר קניתי: XFX GEFORCE 6800 XTREME 256MB GDDR3 AGP DUAL DVI/TV-OUT ב-120 דולר. אני יודע שכמה פה אמרו לי שהביצועים של ה-XT כמעט כמו של ה-6800 הרגיל וזה בזבוז כסף.. אבל אין מה לעשות זה מה יש.
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
המחירים יוצאים לי ממש קרוב בתשלומים... ה 1900GT יוצא פחות 70 שקל ככה, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלם אני מרכיב את המחשב הנ"ל איזה כ. מסך תייעצו לי לקנות עד 800 ש"ח מעבד e6600 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות מחשב במארז דק(compucase v30 שמתאים רק לכרטיסי LOW PROFILE) המחשב אמור לשמש בעיקר לסרטים ואינטרנט ורק לפעמים למשחקים. יהיה למחשב כרטיס מסך מובנה (6150). אני מתלבט בין 7300gs ל7600gs השאלה היא האם זה מעשי להכניס את הכרטיס מסך (7600gs) רק כשמשחקים. יהיה צריך כל פעם להתקין מחדש דרייברים והגדרות וכו' או פשוט לפתוח את המחשב, להכניס את הכרטיס ולחבר למסך? (כמובן הכל כשהמחשב כבוי). עוד שאלות, הכרטיס המובנה (6150) יוכל להריץ משחקים לא כבדים (כמו nfs:mw או gta:sa) בהגדרות בינוניות? כרטיס low profile 7300gs יוכל להריץ משחקים חדשים יחסית בהגדרות בינוניות? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
תגידו אני משחק על רזולוציה של 1280@1024 ולעיתים על קצת פחות. אינ עכשיו קונה מחשב חדש ויהי לי E6300 לוח אם של אסרוק 2 GB DDR 2 667 וHD 250 GB עכשיו אינ מתלבט בכרטיס מסך האם לקחת 1900GT או 1800XT בגירסאת 512 או 256. עקרונית לא תהיה בעייה של תקציב לכל אחד מן הכרטיסים אך האם אני יראה שיפורים שמצדיקים את ההשקעה? 2)האם לקנות עכשיו 1900XT לא יהיה בזבוז כי בכול מקרה בוא נגיד 4 חודישם אחרי שיצא DX10 אני יקנה כ. מסך חדש? לסיכום מה אתם ממליצים לקחת? נגיד ואני יעשה OC קטן האם ל 1900 GT יש יותר או פחות פוטנציאל מ - 7900GT ?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-