עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מעבד Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray כנראה יעבור OC לא ידוע עדיין לכמה זיכרון Corsair DDR3-1600 2X4GB ספק Seasonic x-560 מסך dell 2209waf ללא חריגה בבקשה הכרטיס מסך מיועד לגיימינג כמה שיותר כבד שיתאפשר בתקציב חנויות לקניה: Ivory TMS KSP עדיפות לTMS הבקשה אומנם מוזרה אבל עדיפות לכרטיס מסך שלוקח שני סלוטים תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  3. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שקלים למטרת משחקים כמו פיפא 15 ועוד משחקים חדשים. אני צריך כרטיס עם קירור מובנה איכותי ושלא וגם חסכוני בחשמל כדי שלא אצטרך לשדרג גם את הספק. אין לי חברה מועדפת, פשוט מחפש כרטיס אמין וטוב שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. תודה, נועם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Al3x_g,

צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Spyrokun,

היי לכולם, אני מנסה כבר הרבה זמן לבחור כרטיס מסך ולא מצליח. אני רוצה כרטיס מסך שיסחוב משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות על הגדרות גבוהות. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1250 שקל. מפרט: מעבד: i5-4460 זיכרון: Kingston 8GB מארז: Antec GX300 ספק: Antec VP600P 600W קשיח: WD 1TB Caviar Blue אשמח לקבל המלצה לכרטיס טוב שיתאים לספק כוח, ובנוסף לדגם אשמח גם להמלצה לגרסת קירור מתאימה. (אני יכול לקנות מהרבה מקומות כמו: TMS, startpc, ksp, ivory אני גר באיזור נתניה) תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by spider272,

כרטיס מסך טוב ואיכותי לגיימינג רוזולוצייה:1440X900 ספק:enermax naxn 550 מישחקים:כל מה שיצא על הגרפיקה הכי גבוהה..black ops2//gta//farcry 3//batllefiled 3 חשבתי על 6970 או 7950..שיש הבדל של כ800 שקל במחיר וכימעט אותם ביצועים..אך אני חושש מהספק כוח.. המיפרט: E7500 EP45 UD3LR 3HDD 1CD 6GB

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Opptical,

שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology ‎4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, כרטיס המסך הנוכחי שלי כבר מאד ישן ולא מספיק כדי להריץ משחקים חדשים אפילו ברמת בסיס. בנוסף החלפתי מסך מ 1080 ל 1440 , כי המסך משמש גם לעבודה. (IPS , קצב רענון 60 HZ). אני רוצה לנצל את מבצעי הבלק פרידיי כדי לקנות כרטיס בארצות הברית. עיקר המשחקים שלי הם לרוב משחקי 4X כמו CIV6 או RPG כמו BALDURS GATE 3 אבל מדי פעם אני נהנה לשחק קצת גם משחקי יריות/עולם פתוח ( נניח ZERO DAWN). הדרישה העקרית זה כרטיס שיוכל להריץ משחקים במשך בערך 5+ שנים, אבל ההגדרות ממש לא חייבות להיות גבוהות (ובטח לא אולטרא). מחפש עלות תועלת טובה ולא להתפרע בתקציב. כרטיסים סביב 200-300 דולר. (אם חריגה קלה תתן תמורה משמעותית מאד אז אפשר) אין לי כוונה להפעיל RAY TRACING אז נראה לי שכרטיסים ש…

10. אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? התקציב הוא לא עקרוני בדיוק אבל שלא יעלה על 1300 שקל.. אנלא ממש מבין בזה ואשמח לקבל עזרה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by KababHalol,

כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1050 לגיימינג המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rv1cefa2 לא סגור על הכרטיס מסך אלא רק בתור אפשרות כרטיס מסך מהחנויות TMS עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ אפשרויות : http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/13266 http://www.tms.co.il/product/12328

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  12. שלום רב, אני מתכנן בעזרת השם לקנות מחשב חדש בעוד כשבועיים. לאחר התייעצויות בפורום זה ועם עוד אנשים אחרים ולאחר שיקולים ממושכים החלטתי בכל זאת ללכת על מערך CF או SLI, מכיוון שלפי מה שראיתי בפורום לאחר יציאת הדרייבירים החדשים של AMD לפחות יש פחות ופחות את הבעיה של MICROSTUTTERING. שאלתי היא על איזה מערך של כרטיסים עדיף לי ללכת, אני יודע שעד לא מזמן הרבה המליצו ללכת על 6950CF אבל עכשיו שיצאו גרסאות חדשות ל560 (גרסת הSOC למשל) אומרים שחלקם עוברים את הביצועים של 6950 אבל השאלה היא במערך כרטיסים על איזה מערך כדאי ללכת? אולי אפילו שווה להשקיע קצת יותר וללכת על הGTX570 SLI? מבחינת המחיר אין לי שעיה ללכת גם על ה570GTX... השאלה היא מה טוב יותר? תודה רבה לכולם!

• 78 תגובות
    • 8.1k צפיות
  13. Started by garuffy,

למישהו יש המלצה על כרטיס : Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCIE

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Satlan,

אהלן קראתי בפורום שממליצים על 8800GT, אז קודם כל - האם הוא המומלץ ביותר, אם כן, של איזו חברה הייתם אומרים שהכי אמינה? והאם המעבד D920 לא יהווה צוואר בקבוק? דבר שני, מה עם ATI? אין שום כרטיס שיתחרה ב-8800GT? בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by etis10,

אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים תקציב עד 1800 שקל אבל רק לגיימרים רציניים שמריץ הכל חלק על מקסימום איכות

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by mano4now,

בוקר טוב, בהנחה שאני רוצה לשחק את המשחקים כיום ואת המשחקים שכבר הוכרזו כמו the witcher 3 לדוגמה, על מסך בודד עם רזולוציות 1920X1200 על הגדרות גבוהות ככל הניתן, על מחשב עם מעבד i7-2600 ו16 ג'יגה זכרון. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 ש"ח ? לא רצה לחרוג ואפילו מעדיף לרדת במחיר. כיום אני עם כרטיס GTX580 שעשה לי בעיות עם far cry 4 . כרגע אני משחק assasin creed unity וזה נראה בסדר אבל אני מכין את הקרקע. מה דעתכם ? מעדיף nvidia על פני amd . תודה מראש מנו

• 12 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by yotam360,

תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by madror,

מבולבל מהיצע הכרטיסים, מבקש את המלצת הפורום לכרטיס מסך (בעדיפות ל AMD) שיתאים לגימינג סביב תקציב של 600 -700 שקל. לא הבנתי לדוגמא איזה כרטיס "חזק יותר" 5770 לעומת 5830 (שניהם נמכרים סביב אותו המחיר , אני מניח שה 57XX ישן יותר ,אבל ה 5X30 חלש יותר מה 5X70 ? ). אשמח לסדר בנושא, תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  20. לצרכי גרפיקה (תוכנות אדובי) ותלת (מאיה ואפטר) יש לי מעבד i7 4770 לוח הGA-H87-D3H של ג'יגהבייט ו 16GB זיכרון (הפרו של קינגסטון) נ.ב. הסביבה שמה בצבעי כחול שחור ויש לי חלון... אם תמצאו גם משהו יפה ומתאים בנוסף לאיכות המעולה שלו אוסיף על זה איזה 100 ש"ח הסתכלתי על Gigabyte AMD Radeon R9 270X OC 2GB ועל Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB רק אציין למי שלא ברור (מהמעבד שלי והלוח)שאיני מאנשי האוברקלוק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by tigerex,

איזה כרטיס מסך הכי מתאים לגרפיקאי שמשתמש ב- photoshop ו- 3ds max ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Inter,

שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו קצת יותר טוב כי הכרטיס הקודם כבר לא משרת אותו כמו שצריך, הוא מעוניין בכרטיס שיתמוך בצורה סבירה עבודה על פוטושופ וממש קצת משחקים עם 3D וכמובן וסרטים וכאלה שהוא צופה בהם, מישהו יכול לעזור לי בהכוונה לכרטיס שיכול להתאים לו ?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  24. מחפש המלצה לכרטיס מסך למחשב שמיועד לעבודה ורנדור בתוכנות: מאיה After effects cs6, cc פרמייר cs6, cc Indesign cs6, cc Illustrater cs6, cc FreeHand cs6, cc AutoCAD 3D Max Studio (לא מיועד למשחקים) ההתלבטות שלי היא מה יהיה עדיף, כרטיס QUARDU שמכיל פחות זכרון ומעבדי CUDA אבל עם אופטימיזציה בדרייברים או כרטיס GTX שהרבה יותר חזק חומרתית . תודה.

25. Started by dvido,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לגרפיקאים, לעבודות תלת מימד. לא את ההכי יקר אבל משהו טוב. אשמח להמלצות. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.