עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YoShow,

מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Nati_The_King,

יש שיפורים משו שווה להתקין? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=mce/aiwradeonx-mce

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתלבט בין מספר דגמים של כרטיסי מסך מסדרת: Geforce 7300GT הדגמים הם: Geforce 7300GT 256 Mb Retail OVERCLOCKED של חברת BFG או Geforce 7300GT 256 Mb של חברת Gigabyte או Geforce 7300GT 512 Mb של חברת:Point Of View כמו כן אשמח לשמוע המלצות לכרטיסי מסך אחרים אם יש סביב המחירים האלה...

4. Started by adamginz,

מישהו נתקל בבעיה? איך מורידים את זה , האם להחזיר את המסך לחברה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by anri,

אני עם שתי 9600GT SLI . Q6600 ו 4 GB אם זה חשוב . וגם בהגדרת ישום ספציפית, לגביי ביושוק איזה הגדרות כדאי להריץ אותו ? עוד משהו אחרון, בזמן משחק.. יש לי מד כזה בצד שמאל בצבע ירוק מד SLI כזה שמפריע בזמן המשחק, איך לעזאזל מוציאים אותו ? אני לא מוצא שום אפשרות בדרייבר . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. Started by icchan841,

הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי.[ATTACH=CONFIG]4175[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by pzk,

ח'ברה שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA עד 2000 ש"ח שיהיה מותאם למשחקים החדשים אני מעוניין לדעת עם החומרה שלי לא תהווה כל בעיה עבורו להלן: לוח -אם MSI K8 NIO4 כולל pci x16 מעבד AMD 64B 3000? זכרון פנימי 2558MB מערכת הפעלה XP ספק כוח 400W -----יוחלף בהתאם לצריכת הכרטיס החדש

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by AltF4,

שלום, יש לי כרטיס XFX6800NU , והתחילה לו בעייה בחיישן של מד הטמפרטורה. החיישן מראה 153C מעלות!!! והטמפרטורה היא לא מציאותית ומראה בבירור שיש לי בעייה בחיישן. ההגדרות של הדריברים של NVIDIA מאיטות אוטומאטית את הכרטיס מרגע שהוא מגיע לטמפרטורה של 127 מעלות. השאלה היא ,איך אני מסדר את החיישן???? אם בכלל או לחילופין איך אני מבטל את CORE SLOWDOWN אחרי שהוא עובר את ה127 מעלות? אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by אוריפ,

למישה ויש מושג מהי מהירות הזכרונות של הכרטיס מסוג Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB? אין לי אפשרות לבדוק ויזואלית כי מודבקים אל הזכרונות היטסינקים, וממש לא בא לי להתחיל להוריד אותם... מישהו יודע? תודה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה

12. Started by avidan28,

http://www.vr-zone.com/?i=4704 האתר הנ"ל מדווח שלא יצאו גרסאות 8XXX ל AGP בעוד שבאתר שלנו יש חדשות על סדרות שלמות על ציפים עדכניים לממשק הוותיק. אשמח לדעת מי צודק ולמי יש מקור יותר אמין ואיפה אפשר קצת להתעמק בנושא. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by bullman,

אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא

14. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ה (ותודה רבה לראול, שעזר לי), אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 1. PowerColor X800XL 2. PowerColor X800XT 3. Inno3D 6800GS כמו כן, אשמח לדעת איך ה-X800GT/X800GTO ביחס ל-X800XL. תודה מראש, אוראל

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  15. מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by miki20008,

מישהו יודע כמה יעשלה כרטיס משהו פצצה ב 2000 שקל בערך ב 1.2.2006 כי יש לי יום הולדת יומים ליפני תגידו לי מה יהיה 2000 שקל בערך

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.

18. Started by Bah_gots_pIII_450,

מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?

19. Started by NIRAN,

אני יודע שהמסכים האלו עדינים מאוד אז אני שואל איך מנקים מסכים כאלו?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  20. קראתי שSapphire הוציאה כרטיס של HD6950 2GB עם ביוס אחד שלא ניתן להפוך אותו לHD6970. איך אפשר לדעת אם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/9006 הוא הכרטיס עם הביוס או עם שני הביוסים?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by bogdant,

?7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? Graphics Engine: NVIDIA 7600 GS GPU Video Memory: 512 MB Core Clock: 400 Mhz Memory Clock: 800 Mhz Memory Speed: 2.5 ns Memory Bus: 128 bit Interface: PCI Express 16x RAMDAC: Dual 400 Mhz D-Sub: Yes DVI-I: Yes TV-Out: Yes - 7 pins Video-In: No HDTV: Yes Pipelines: 12 pixel / 5 vertex או עדיף לקחת את .... ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? Specifications RADEON X1600 core 512MB DDR2 PCI Express x16 CrossFire Support Microsoft® DirectX® 9.0c / OpenGL 2.0 acceleration Avivo Technology 3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max TV-Out Smoothvision HD + Adaptive AA Video acceleration of :MPEG-2, MPEG-4, DivX,…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכולם, שאלה א': בכמה הכרטיס 9800GTX+ יותר חזק מהכרטיס 9600GT (באחוזים) שאלה ב': מה עדיף לעשות לקנות עוד כרטיס 9600GT ולחבר אותם ב - SLI או לקנות 9800GTX+ תודה לכל העונים :~}

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום לכולם מאחר והכרטיס מסך 7900GT נדפק ומציג ארטיפקטים (בלי קשר לטמפרטורה) אני צריך כרטיס חדש בתקציב של 700 עד 1000 שקל. המפרט המלא של המחשב: Pentium D 930 3.0 GHz Corsair DDR-2 667 512 X 2 לוח אם GIGABYTE 8I945P-G ספק 480W גנרי שהגיע עם המארז לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק בעיקר על רזולוציה 1280 על 1024. לא נורא אם יהיה צוואר בקבוק קטן אני חושב. ד"א אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה בעצם יותר חלש מהכרטיס שנדפק לי (אפילו מסדרה חדשה), זה יהיה מפגר לקנות כזה דבר. או באותה רמה או יותר חזק. תודה לעוזרים

25. היי אני צופה בסרטים שיש לי על צג המחשב והם נראים באיכות טובה. אבל כשאני סתם מסתכל על שולחן העבודה ונכנס לתיקיות דרך הטלויזיה אז הפונטים ממש לא ברורים והתמונה לא חדה(במיוחד בצידי המסך). התופעה הזאת קיימת גם עם כרטיס מסך fx5200 וגם עם fx5900xt. הטלויזיה שלי היא "Sony Trinitrin 29. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון, וגם בדקתי מספר רזולוציות וזה קרה בכולן. השאלה שלי היא כזו: האים הבעיה היא בכרטיס המסך, ואז אם אני ארכוש כרטיס יותר טוב זה כן יהיה ברור? ואם לא האם הבעיה היא בטלויזיה (דיי חדשה ואיכותית!)? או שלמעשה הבעיה היא בהעברת השידור מהמחשב לטלויזיה, שאז אין לי מה לעשות בנידון אלא כמובן לרכוש טלוויזית LCD יקרה ...

• 7 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.