כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אחרי קנייה של כונן ssd חדש אני כרגע רוצה גם לשדרג את הכרטיס מסך. דרך העבודה שלי יש לי אפשרות לרכוש את הEVGA GTX780 בגרסת רפרנס באזור ה1500₪. הספק שלי הוא של Seasonic s12 520w כבן שנה, עד עכשיו הוא החזיק כרטיס מסך יחסית חלש EVGA GTX 650. עיקר השימוש הוא למשחקים כגון titanfall וbattlefield4. אני משחק על רזולוציה של 1920x1080. שאר המפרט שלי הוא: Intel 2600k Gigabyte z68 Gskill DDR3 16gb 1600mhz 2x corsair ssd 128gb Crucial m500 240gb 3x Seagate 2tb זהו בינתיים, אם צריך עוד פרטים אשמח לספק. תודה אנשים
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי GTX460 ומסך LG21.5 FULLHD אני חסידה של NVIDIA , ושמתי לב שNVIDIA מציעה SETTINGS בWINDOWS TRAY. זה ה NVIDIA CONTROL PANELL. האם אני צריכה להשתמש בזה או שההגדרות נעשות באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב היה לי משעמם אז הרצתי בדיקת GPU ב OCCT הנה התוצאה.. http://img213.imageshack.us/i/2010092821h28gpu1.png/ הכרטיס בסטוק כרגע... http://gpuz.techpowerup.com/10/09/28/98s.png ראיונות מאיפו השגיעות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי, זקוקה להמלצה של כרטיס מסך טוב לצורכי גרפיקה, שימוש בתוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס דרימוויבר ובעתיד גם תלת מימד. התקציב עד 2000 ש"ח, כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי hd4870 ואני רוצה לשדרג אותו המפרט של המחשב שלי זה Q9550 12 זיכרון קאש 4 גיגה זיכרון p5q לוח אם ספק corsair 550 vx w מסך 19 אינ'ץ אני לא מעוניין להשקיע הרבה בכרטיס מסך כי עוד שנה וחצי שנה אפילו אני הולך להשקיע על מחשב חדש לגמרי עם מפרט מטורף אני כן מעוניין להריץ על אולטרא המסך שלי הוא יחסית קטן אם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב בשבילי כרגע הכרטיס מסך הנוכחי שלי מריץ על מדיום
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בקרוב מאוד, אני מתכוון להחליף את המחשב. לגבי כרטיס מסך החלטתי ללכת על ה- hd 4850 (עדיין לא החלטתי האם ללכת על ה- 524 או ה-1024). בכל מקרה, מישהו אמר לי שאולי כדאי לי לחכות עוד קצת כי כנראה אמורים לצאת כרטיסים חדשים ואז אוכל להשיג כרטיס יותר טוב במחיר הזה או את הכרטיס הזה במחיר יותר טוב (: . כרטיס זה עולה באייבורי 693 ש"ח (ה- 1024) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=531 דעתכם? (אני קצת מתלבט, היות שאין לי מושג מה הולך להיות ויתכן שאותו אדם צדק, ומצד שני, אין לדבר סוף....)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם ה-9500GT ואני לא מרוצה ממנו הכי בעולם וחשבתי לקנות כרטיס חדש. יש לי מעבד E7200 2.53 GHz ספק: 400W EZCOOL תקציב: לא יותר מ-600 שקל. אני רוצה כרטיס שיתאים למעבד ולספק(שלא יהיה צוואר בקבוק רציני),כרטיס שיתאים למשחקים(אין לי אפשרות לשדרג מעבד או ספק) חנות מועדפת: KSP Ivory. תודה.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לחברים אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2135 לבין http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1698 המחיר די דומה, ואני מבין שכך גם בנושא הביצועים והתמיכה ב DX11 . השאלה אם לכמות הזכרון המבדילה בין שני הכרטיסים, יש משקל משמעותי בהחלטה? כמו כן התרשמתי ממה שקראתי בפורום שאין לייחס חשיבות גדולה לפירמה של הכרטיס, אך מסקירות ברשת בין אותו כרטיס מחברות שונות, עולה כי ישנם הבדלים ברמת הרעש, הקרור ואף מעט בביצועים.אני שואל מאחר וישנו GTX460 מחברה שונה עם חריגה של עוד כמה עשרות ש"ח - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1975 הכרטיס מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים, לצפייה בסרטי בלוריי בחיבור למסך טלויזיה גדול וכן למעט עבודה…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מסך דל 2209WA חדש, התקנתי כרטיס גיפורס 5500FX חדש , מחובר הדל אל יציאת הDVI, מחובר מסך שני 17" BENQ אל הVGA. על הדל בחרתי 1680X1050 ועל הBENQ 1280X1024. התקנתי דרייברים לכרטיס ולמסכים. במסך הדל הרחב, התצוגה יותר גדולה (וירטואלית) מגודל המסך, כנראה שהמסך מראה רק בגובה 1024 וברוחב פחות מ 1680. כשאני מזיז את העכבר לשולי המסך השמאלי והלאה, הוא מגולל את התוכן לימין וגם להיפך. המסך גם מרחיב את התוכן. כבר כמה שעות מנסה לפתור את הבעיה המציקה, חיפשתי בהגדרות הכרטיס וניסיתי אבל אין לי מושג מה לשנות. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים וגם לנתק ולחבר את המסכים. נאדה! כרטיס המסך הקודם הראה בדיוק את המסך לגודל החלון בלי הזזות חלון. בדיוק ברוחב 1680 ללא שוליים נסתרים. למי פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קראתי שSapphire הוציאה כרטיס של HD6950 2GB עם ביוס אחד שלא ניתן להפוך אותו לHD6970. איך אפשר לדעת אם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/9006 הוא הכרטיס עם הביוס או עם שני הביוסים?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
SAPPHIRE, מישהוא שמע על החברה הזאת? ואיך הכרטיסים שלה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 775FT 17 אינץ' כרגע אני מרוצה ממנו מאוד. רציתי לשאול אם המסך הזה נחשב עדיין למסך טוב או שכדאי לי לקנות מסך חדש שיתן ביצועים טובים יותר (פשוט רוב המסכים שראיתי עד היום היו הLG FLATRON) או: האם כדאי לקנות מסך 15 LCD במקומו?(שימוש בעיקר למשחקים ובעתיד לצפייה בDVD)
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-