כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לכם איזה תוכנה ממולצת ללכדית ווידיאו ולעריכה . עריכה עם אפקטים וכל מיני דברים כאלו.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום! המליצו לי מאוד כאן על הLEADTEK 7600GS EXTREME אבל הבנתי שהוא מכיל זיכרון DDR2...יש כרטיס דומה עם DDR3? דבר נוסף...הכרטיס הזה מספיק חזק? איך הוא עם משחקים כמו PES5 וHEROES5 למשל? אני חייב לדעת משום שאני ממש רוצה להחליף את הX550 שיש לי עכשיו שהוא לא כזה גרוע... יהיה הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? יש לכם הצעה לכרטיס אחר בתקציב של עד 700 ש"ח? אולי חבררה אחרת ל7600GS? תודה מראש על התגובות
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מי לוקחת באיכות של LCD 42 אינטצ ומעלה LG או סוני?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי 3 כרטיסי מסך , אני צריך עזרה לדעת איזה יותר טוב או עדיף מבין שלושתם . קודם כול 3 הכרטיסים הם לאפיק AGP . הכרטיסים הם: 1. ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? : הוא עולה 790 שקל?של חברת Powercolor 2. 256MB TV, DVI, AGP 6600? של חברת EVGA עולה 690 שקל 3.?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? של חברת ATI הוא עולה 690 שקל כול הכרטיסים הם מחנות KSP . מה עדיף לקנות משלושתם או מה יותר טוב ? תודה רבה על העזרה.......
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחשב של ילד בן 8 ,שמשחק משחקים "של גדולים", שדורשים גרפיקה טובה. המחשב חדש יחסית, פנטיום 4 , מהירות 3.0, זיכרון כרגע 256 מגה, אבל איטי- 200MHZ. הכרטיס מסך הוא ON BORD. משחקים חדישים לא עולים בכלל בגלל הכרטיס מסך החלש. רוצה להוסיף כרטיס מסך סביב 400 שקלים, חיבור AGP. חשבתי על 9550 של ATI,של גיגהבייט שעולה 380, אבל אולי ב 20-30 שקל יש יותר טוב מעט. בגדול- מה עדיף ATI או גיפורס? אשמח לקבל דגם. דבר שני: האם כדאי להוסיף עוד סטיק של 256 מגה, שיעבוד במהירות האיטית יותר של השני (200 MHZ), או להוציא את זה שקיים ולקנות אחד חדש של 512 מהיר? יש לציין הציוד יקנה מחנות LOGICPC (כי איתם אני עובד קבוע). זה דיי דחוף להיום לשם הזמנה. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יעזור לי מאוד אם תסבירו לי איזה כרטיס מסך עדיף, 7800GTX או X1900GT בתקציב של 1300 ש"ח. ברוב הבאנצ'מרקים שראיתי, ה-7800GTX מנצח ואתם לעומת זאת ממליצים על X1900GT, לכן יעזור לי מאוד אם תסבירו לי למה ה-X1900GT עדיף? (ערכתי חיפוש, לא מצאתי תשובה)
-
- 75 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP עד 300 ככה, אולי 350 אבל זה המקסימום. יש לי עכשיו Geforce 4 MX אז כל דבר טוב יותר יתקבל בברכה המליצו פעם בסכום כזה את 6200LE אבל לא ממש מצאתי אתרים שמוכרים אותו... תודה
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אם אפשר להמליץ לי בבקשה על מערכת קירור עד 400 שקל למעבד של הכרטיס מסך שלי שתאפשר לי לעשות יותר אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הוא יריץ לי משחקים טוב? כמו פרואבלושן, פאר קריי, ודברים דומים???
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שח שמתאים לממשק AGP וכרטיס מבוסס Nvidia למשחקים כמובן ראיתי בזאפ את הכרטיסים הבאים: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gainward ב837 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 256MB Gainward ב860 שח nVIDIA GeForce PX6600GT 128Mb Leadtek ב603 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte ב742 שח איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם ( או שפספסתי אפשרות אחרת )..... מפרט מחשב מעבד Prescott 3G 478 לוח אם של ASUS P4P800SE זיכרונות 256x2 Mosel
-
- 18 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14910
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום... אחרי שקניתי את המחשב אני רוצה המלצה לכ. מסך עד $150 (איזור ה650 ש"ח) המחשב זה E6300 על לוח אם של ASROCK עם ג'יגה זכרון DUAL CHANNEL DDR667 ראיתי את ה 7600GT ב143$ ו7600GTS ב$130 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואם לכם יש המלצות אחרות לכרטיס מסך בתקציב הזה (כמובן שגם RADEON יתקבל)
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, מתי יגיע ה Connect3D Radeon X1950 Pro לנועה מחשבים? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המפרט בצד מחפש כרטיס יותר יזק ממנו ואיכותי ל AGP אם יש צורך להחליף חלק אחר מהמפרט לטובת ביצועים תציינו. אין הגבלת תקציב רק שיהיה איכותי והגיוני משחקים : BF2 , AA , FEAR תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מצטער שאני לא מריץ חיפוש שאולי אפילו בדפים הראשונים של הפורום יכל לפתור לי את הבעיה, אני פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש ממהר וצריך להזמין את הכרטיס כבר מחר... הכרטיס הוא למחשב שאני לא בטוח אם יש בו AGP או PCI-E אז תציעו בבקשה כרטיס לכל אחת מהאופציות בתקציב של 600-650 ש"ח ואם השיפור בביצועים מצדיק להוסיף, אז אפשר לחרוג ל700... הכרטיס מיועד למשחקים.. אני יודע שבתקציב הזה הוא לא יהיה הכי "סוס" שאפשר אבל אני צריך את המקסימום לתקציב... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים כמה מחשבים ואני צריך מסך בתקציב של 700 שקל בערך, אז אני צריך המלצות למסך בתקציב הנ"ל ועוד שאלה קטנה...אני קונה כרטיס מסך Ge-Force 7600gt של איזה חברה כדאי לי? [מבחינת קירור,באנדל,אמינות,מחיר...] תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-