עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש.. יש לו 500 שקל בערך.. 600 גג.. הוא משחק הרבה (על XP), והמשחקים פשוט לא פועלים לו עם הכרטיס OB הנוכחי שלו. איזה כרטיס מומלץ? ומאיפה כדאי להזמין? אנחנו ירושלמים.. ושאלה לגבי התקנה- האם זה מסובך להתקין כרטיס מסך PCIE? צריך לדעת משהו מיוחד? להגדיר משהו מיוחד? תודה רבה על ההתייחסות! סליחה.. מפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 IDE Controller Intel® 82801FB Ultra ATA Storage Controllers - 2651 IDE Controller Intel® 82801FB/FBM Ultra ATA Storage Controllers - 266F Disk Drive SAMSUNG SP0812C (80 GB, 7200 RPM, SATA) CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mot…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by simonsix,

We would like to announce the availability of a hotfix for Catalyst 7.9. This hotfix addresses the following issues: * Enemy Territory Quake Wars: Crossfire flickering issues are resolved. Performance is improved * Bioshock: Resolved intermittent hangs for the Radeon HD 2400 and Radeon HD 2600 * Call of Juarez: Texture corruption is fixed * World In Conflict: Performance is improved * Team Fortress 2: Facial morphing corruption is fixed * Time Shift: Resolved random crashes for Radeon 9xxx and Radeon X8xx series of products http://game.amd.com/us-en/latest_news.aspx?id=AMD000000003

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by pincher77,

צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by KiDi,

בעיה קצת מוזרה.. אם אני מדליק את המסך אחרי שכיביתי אותו ל10 דק' בערך, אני לא מצליח לקבל תמונה בחזרה.. לא בDVI ולא בVGA.. כאילו הכרטיס מסך הפסיק לשדר.. אני יודע שזה הכרטיס כי ניסיתי לחבר אותו למסך אחר תוך כדי התקלה וזה עדיין קרה... מישו מכיר \ שמע \ יודע מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by rjjb7,

יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. שמתי לב שאחרי כמה דקות של UNREAL T3 -יכול להיות חצי שעה, המחשב פשוט עושה BOOT...האם יש דרך לגלות את זה דרך מאמץ של כרטיס מסך בלבד, או שיש איזה תוכנה שמאתרת תקלות מסוג זה? אני מכיר SANDRA SIS אבל היא רק מאבחנת ונותנת סטטיסטיקות -לא מאתרת תקלות ממש.

7. Started by approx,

אני צריך שתעזרו לי למצוא את ה7600gs במחיר הכי זול שיש לא משנה איזה חברה הוא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  9. או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by rubib,

שלום חברים, אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה. NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי. אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה. תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  12. זה אף פעם לא קורה, הכל תמיד פועל כשורה, רק כשאני מוציא ממצב שינה למצב של המערכת הפעלה אז רואים הכל מטושטוש ואי אפשר לראות כלום אז אני צריך לכבות את המחשב ולההדליק מחדש. עשיתי בדיקה ב 3DMARK ולפי מה שאני רואה התוצאות סבירות , אלו התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm11/5096651 ולגביי הזכרונות רשום לי שם שיש לי 667MHZ , ואני יודע שקניתי 1600MHZ , אז איך זה הגיוני? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by *R,

איך הקירור של ה8800GTX וה8800GTS י?? 1.טוב? 2.שקט? 3. ל 8800GTX יש קרור מים... אז צריך לקנות/להחליף כל פעם מים? צריך את החורים האלה במארז (לא בכל מארז יש אותם) בשביל הקרור מים (כאלה חורים מיוחדים שצריך בשביל קרור מים) ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Snufkin,

which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

18. אני הייתי בחנו מחשבים לפני כמה ימים והייתה שם כתבה ששמו אותב בתוך תמונה והיה כתוב שם שעשו מחקרים וצריך להחליף את הצג כל 3 שנים כי יש שינויים שאנחנו לא שמים לב אליהם כגון שהבהירות של המסך יורדת ואנחנו מתעייפים אחרי שיהיה במחשב ועוד כל מיני.. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  19. יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by Zinger777,

מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב ....??? (אני לא בטוח שזה שייח לפורם הזה אבל הוא טוב לאובר-קלוקינג?) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by shahaf14,

פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by Holy,

קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by ronen1704,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים