כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה? איך מורידים את זה , האם להחזיר את המסך לחברה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש ישן 8800 gts tdh 640 mb - אני לא יודע כיצד לבדוק האם הוא עובד כמו שצריך והדרייברים עובדים כמו שצריך בהתקנות כל מה שכתובעליו 3d vision אומר לי שהכרטיס לא נתמך ואני לא יודע אי לבדוק אם הכרטיס תקין ועובד איך אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך, צריך כרטיס הכי טוב עד 300 ש"ח (קצת גמיש), מחשב בן 4, אין לי מפרט ספיציפי, PCI-Express, זה בטוח, תודה רבה חשבתי בכיוון 9400GT, או 9500GT, צריך חוות דעת אליהם, משחק קצת משחקים גם
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה לבדוק כשקונים כרטיס מסך יד שניה? האם האחריות נשארת? כמה אחוז מהמחיר חדש בחנות נהוג לשלם? ומה אתם אומרים באופן כללי, על קנית כ מסך יד שניה?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלון יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך של גיגה ייט מסוג 9800 GTXּ דגם GV-N98XPZL-1GH ני צריך לעדכן לו ביוס ל f12 ואיני יודע אייך עושעם את זה עם מישהוא יכול לעזור לי במדריך או משהוא כזה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יוצאים בקרוב כמה משחקים טובים למחשב ואולי ה 4870 שלי לא יהיה מספיק טוב. הקצבתי למשימה 500-600 ש"ח , כרגע יש אותו , מעבד AMD PEHNOM 720 BE - 2.8X4 ו4 גיגה זיכרון RAM DDR2. לא מתיימר לקבל ביצועים טובים יותר מדיי , רק שיעבוד חלק בBF3 ו MW3 על רזולציה 1680X1200, הגדרות בינוניות .
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך ללא מאורר עבור 2 מסכי U2312HM בתקציב 400-500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. AMD Radeon HD 6570 2GB2.Nvidia GeForce GT420 1GBומה משמעות המספרים 6570 , 420 האם יש טבלה של כרטיסי מסך וההקבלות שלהם לחברה המתחרה : לגומא GT420 הוא כמו Redon hd xx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ראויה מקצועית ורצינית לגביי כרטיס מסך של NVIDIA עבור שימוש בתוכנות כגון פוטושופ / פוטושופ לייטרום ואיי סי די סי מבחינתי כרטיס בינוני ומעלה שייעשה עבודה מהירה רצופה / שיכול לעבוד עם שלושת התוכנות שצייני יחד במקביל אשמח לקבל קישור / הסבר / מפרט / מחיר וכל דבר שיוכל לקדם ולעזור לי תודה מראש יוסף
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
פרסמתי פה לפני שבוע בעיה בכרטיס מסך ומסתבר שבסוף הגענו למצב שאין בעיה בכרטיס ויש בעיה במעבד ישלי מעד amd 1075t 6x קיבלתי ב3DMARK PhysicsTest 14.03 FPS ואמרו לי שזה לא טוב ישלי שתי כרטיסי מסך SHAPPIRE 6850 HD CROSSFIREX מצפה לעזרה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ערכתי את הכותרת החלטתי לא לקחת סיכון ופשוט להחליף את הכרטיס מסך הכמעט מת שלי 4870... אני צריך כרטיס דומה בביצועים לא משנה אם זה nvidia o ati המעבד e6750
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לעשות מערך SLI של 460GTX 1GB. אני לא קבלתי עם הלוח אם או עם הכרטיס את הגשר איפה אני יכול למצוא בארץ? האם זה גשר מתאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16054 יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55 UD3 תומך ב SLI. רציתי לשאול איך אני מחבר את המערך בעצם? אני שם את שני הכרטיסים כל אחד בסלוט מחבר את הגשר למעלה והשאלה שלי היא הספק יש לי אנימרקס 620 עכשיו יש לכרטיס את החיבורים האלה של הספק כוח יש להם 2 כאלה כל אחד השאלה שלי אם יש לספק 4 חיבורים ואז אני מחר 2 לפה 2 לשם או שיש לו 2 ואני מחבר אחד ואחד? כי אני זוכר שאצלי כרגע עם כרטיס אחד מחוברים שניהם לכרטיס. תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת המלצה על כרטיס המסך האידאלי (דגם ויצרן) עד כ- 700 ש"ח וכמובן שעדיף פחות אם אפשר- לצרכי אדריכלות. תוכנות: Autocad Sketchup Vray for Sketchup (לרינדור) Photoshop רזולוציית המסך תהיה 1920X1080 תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI Chieftec 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) הכנסתי את הGTX460 לחריץ , חיברתי את שני חיבורי החשמל שקבלתי, אבל אין תמונה אני בטוח שזה בגלל חיבורי החשמל. גם יש מקום לשני חיבורים ובקופסא היה רק כבל אחדץ אז אולי אני צריך לקנות עוד אחד? הנה תראו בקופסא היה רק אחד כזה: ובכרטיס יש מקום ל שני חיבורי 6 פינים: אז אני צריך לקנות עוד אחד כמו הכבל הזה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עד 500 שקל. כרגע יש בפני שתי אופציות: Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail או Gigabyte Geforce 9600 GT, 512MB 256Bit GDDR3, DUAL DVI, HDMI, PCI Express 2.0, GV-N96TSL-512I, Retail שניהם באזור ה-400 שקל. השאלה היא האם יש משהו עדיף עד 500 שקל, או מה מהם עדיף לקחת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-