עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ??? כלומר באיזה גירסה אני יקבל את הביצועים הכי טובים מהכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  2. איזה כרטיס משתווה ל X1950 אותם ביצועים רק GEFORCE ואותו מחיר ! 1200 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by RT-PRO,

על איזה מסכים אתם ממליצים התקציב הוא סביבות ה 700 מסך "17 שטוח.....

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by pumbatal,

כהמשך לנושא שלי (חייב כרטיס חדש...) שווה לקנות http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6856 נשמע מוזר ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by llime,

האם יש הבדל בין הכרטיסים המתחילים ב HD או ב X? לדוגמא האם הצ'יפ Radeon X2400PRO זהה ל Radeon HD2400PRO ? בזאפ הם מופיעים בקטגוריות נפרדות. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. שלום, אני נמצא בתהליכים של הרכבת מפרט למחשב חדש שאני ארכוש בקרוב, רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לי לקחת: 1) Radeon X800XL Video Card, PCI Express, 256MB DDR ב1590 ש"ח (מארה"ב) או : 2) xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב1040 ש"ח מישראל. האם ההפרש במחיר שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by Blackend,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים וודיאו אני מעדיף אל סי די.יש לי מספר שאלות 1. האם באמת כדאי לעבור לאל סי די? 2.המסך שמצוין האן הוא שווה משהו? 3.איזה מסכי 17 אל סי די בטווח המחיר הזה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..

11. Started by dani86,

שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by bad-sector,

אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לקנות את הכרטיס שלעיל וזאפ לא האתר מאוד ידידותי. מישהו מכיר חנות מהימנה שמוכרים בה את הכרטיס במחיר זול? ראיתי בזיגזג שהכרטיס מאוד זול(613 ש"ח), אבל אפשרות המשלוח היחידה מייקרת את הכרטיס בעשרה אחוז. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by 1stcowgirl,

בוקר טוב, ברשותי GTX460 ומסך LG21.5 FULLHD אני חסידה של NVIDIA , ושמתי לב שNVIDIA מציעה SETTINGS בWINDOWS TRAY. זה ה NVIDIA CONTROL PANELL. האם אני צריכה להשתמש בזה או שההגדרות נעשות באופן אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקופה הקרובה בשבוע שבועיים הקרובים ושמתי לב שכולם אומרים לחכות שה 6800gs יצא ל AGP אבל זה יכול לקחת הרבה זמן אז מישהו יכול להגיד לי תחליף ראוי ל AGP ומתי יצא כבר ה 6800gs ל agp בארץ??? :-\

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. השאלה איך החברה הזאת דיברתי עם המוכר בראשון לציון הכרטיס יגיע רק שבוע הבא משהו מוזר באתר של החברה Twintech לא מצאתי את הכרטיס

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by tembo,

שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. אני צריך עזרה במה הבדל בין גרסת OEM ל Retail ומזה VIVO ועל איזה כרטיס מסך כדי לי לבזבז 1300 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by zohar517,

היי אני קונה מחשב מבוסס I5 שמטרתו למשחקים, יש לי מסך 22 ובעתיד אולי אני אקנה מסך 24 או 26. התקציב שאני מייעד לכרטיס מסך בעיקרון הוא בין 800 ל1500 ש"ח, עכשיו יש GTX275 ב1300, GTX260 ב1000 וHD5850 ב1300 גם בקרוב. מה אתם אומרים עדיף ושגם ישמש אותי כרגע בצורה טובה וגם לעתיד. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. ואם ניתן אז תפרטו טמפ' ומהירות OC אם קיים תודה מראש .....הגולש .....

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  21. יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Denton,

שלום לכולם התחדשתי לי בXFX4890 והשאלה שלי היא כזאת: האם אני פשוט מחליף בין הכרטיס הישן(4850) לחדש, מדליק את המחשב והדריוור כבר יזהה את השינוי לבד או שאני צריך להתקין את הדריוורים מחדש?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!

25. Started by adam12345,

היי, אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש כרגע אני עם 8800 GTS 640MB , Q6600 2048-1066MHZ Dell 24 יש כמה משחקים בודדים שקצת מקרטעים ב1900X1200 אני שוקל אולי להחליף 4850 או משהו ברמה הזאת כמה שינוי בביצועים אני אראה ? מה דעתכם ? כדי לשדרג או להמתין ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.