כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך למשחקים כמו wow , diablo 3 , prototype2 , gta IV . כרטיס מסך טוב מבחינת עלות / תועלת מחיר הכי נמוך לרמת המשחקים האלה ברזולוציה 1920x1200 למסך עד "24 כולל (הרזולוציה המקסימלית שאפשר להשיג במסך "24)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי את עזרתכם בבחירה של כרטיס מסך שיתן בראש לכל המשחקים הקיימים וגם (וזו נקודה חשובה) שאפשר יהיה לחבר אותו עם HDMI לLCD בסלון ולהנות מתכני HD (גם FULLHD בעתיד) שאני מוריד ושיעלה עד 1200 שקל. ברור שה 8800GT הוא הבחירה הטובה בכל מה שנוגע למשחקים אבל איך הוא יעבוד לי עם הטלויזיה בסלון?, יש לו HDMI? האם ה HDMI שלו כולל אודיו? האם יש אופציה טובה יותר אם העניין של הוידיאו ממש חשוב לי? תודה שמוליק
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים.. מתכוון לשדרג את המחשב הישן שלי במינימום כסף כדי להריץ משחקים עדכניים כשהמטרה היא לנסות להריץ באטלפילד 2042 בלפחות 50-60 FPS, קניתי את המשחק ולא רוצה להשקיע יותר מדי. כרגע עם מעבד i5 4670K באוברקלוק וכרטיס 7970GHZ שלא ממש סוחבים, כנראה שאחליף את המעבד ל-i7 4790k תמורה 200 שקלים(המעבד יעבור OC). זכרונות 4X4gb cl9 1333 לוח אם msi z97m gaming, האם כרטיס מסך כגון RTX 3060/3070 יעשה את העבודה או שחבל על ההשקעה ויהיה פה איזה שהו צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP עם אפשרות לשחק במשחקים מתקדמים ובנוסף לא פחות חשוב לחבר את המסך LCD שלי בחיבור HDMI או לחילופין חיבור DVI HDMI יש לי כרגע X1600 PRO וזה לא עובד לי ....
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני כמה שנים שמעתי על פרויקט מצד נוידיה של כרטיסי מסך חיצוניים במחירים שפויים (לא 1000 דולר פלוס איזה כרטיס מסך שתרצה לשים כמו שעולה היום) מישהו יודע מה הולך עם הדבר הזה? איך קראו לפרויקט או למוצר עצמו? יש סיכוי בכלל שזה יעבוד עם יציאות סטנדרטיות כמו USB3 (מבחינת רוחב פס שיספיק למשחקים)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , יש לי לפטופ asus n750jk , בגדול מאוד מרוצה ממנו , הוא נותן עבודה ומספיק לשימושים שלי. השימושים: תיכנות , עבודה משרדית , ומשחקים! מפרט הלפטופ: i7 4700hq , 16gb ram , ssd 840 evo 250gb, 1tb 7200 כרטיס מסך שכרגע מוטבע : 850 gtx , שעד כה עבד לא רע וכרגע מתחיל לקרטע. לא בא לי לקנות מחשב חדש נייד עם 1070 כי זה מגיע למחיר אסטרונומי , ונייח יותר זול וחזק אבל עדיין השקעה של איזור ה5000 + ועדיין נייח. לכן היות ואני מרוצה מביצועי המחשב חוץ ממשחקים , חשבתי על האופציה אם זה אפשרי לכרטיס מסך חיצוני, ראיתי את: GIGABYTE AORUS GeForce GTX 1080 Gaming Box https://www.ebay.com/itm/GIGABYTE-AORUS-GeForce-GTX-1080-Gaming-Box-eGPU-Graphics…
-
- 6 תגובות
- 8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. ברצוני לחבר למחשב נייד שלי כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל ממה שראיתי גם לא ביג דיל. לחבר את הכרטיס דרך ה"סלוט" של הכרטיס WI FI הזמנתי את הציוד הדרוש עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות. |המחשב הנייד שלי בן שש. מעבד I7 האם כרטיס מסך חדש שאני אקנה תהייה לו בעיית תאימות? או שאין את הסכנה הזאת. סה"כ אני לא צריך איזה מפלצת. רוצה להריץ כמה משחקים שהייתי משחק עד לא מזמן. ה GFORCE של המחשב הלך. המחשב הוא i7559-2512BLK מעבד דור חמש? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1151458 לדוגמא משהו כזה? יכולה להיות בעייה. בכל מקרה אשמח להמלצה. אם יש משהו עכשיו בבלאק פריידי על אחת כמה וכמה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וערב טוב. ברשותי המחשב הזה: intel core duo t5900 2.2ghz 4gb ram ati mobility hd 3400 series אני מעוניין בהחלפת כרטיס מסך כדי שמשחקים נורמלים (לא הכי מטורפים) יעבדו לי על המחשב. אין לי מה להשקיע ולקנות מחשב חדש... חבל לי על הכסף. זה רק כדאי למלא לי זמן פנוי פה ושם. האם ניתן להחליף? ומה הטווח מחירים ? תודה והמשך יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד X40 IBM ואני רוצה לקחת אותו למסיבות רשת העיניין הוא שכימעט שום מישחק לא עולה עליו בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש בו למרות שיש לו זיכרון 512MB ומעבד 1.4M שאמור לא להוות בעיה למשחקים אולי רק עיניין הזיכרון שאפשר בקלות לשדרגו. רציתי לדעת אם קיימת בכלל אפשרות שידרוג הכרטיס מסך או שיש דבר כזה שניקרה כרטיס מסך חיצוני. למרות שעשיתי חיפוש שמעתי שקיים אך לא ראיתי שום דגם למכירה בארץ או בEBAY אם מישהו יכול ליעץ לי או לתת לי עזרה בנושא אני אשמח כמו כן קישורים לקניית כרטיס כזה בארץ או EBAY כל עזרה או הצעה תתקבל בברכה... (לא מתכוון להחליף אך כל המחשב באחר שיש לו כרטיס מסך יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לקוח מעצבן מחפש משהו כזה, הוא טוען שקוראים לזה fusion graphics או משהו כזה אבל אין לו שום מידע על הדבר הזה. הדברים היחידים שמצאתי הם ה Asus XG Station שלמיטב ידיעתי, אינו נמכר ו- http://www.villagetronic.com/vidock/techspecs.html שעליו אני לא יודע הרבה. מישהו שמע על מוצר נוסף? התנסה/יודע איך אחד מהשנים הנ"ל עובדים? בקיצור, כל עזרה מתקבלת
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני רואה שחיבור הUSB טייפ C מתחיל להכנס כמעט בכל לפטופ, גם באולטרה בוקים. השאלה שלי היא האם מבחינה טכנית יצרן מסויים יכול לחסום את השימוש ב"מגבירים גראפים (כמו אלו של רייזר ודל) העושים שימוש בחיבור הזה? האם כל לפטופ עם החיבור הזה יוכל לעשות שימוש בהם?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן חברה, נשרף לי כ.מסך מסוג GEFORCE 8800GT. המפרט שלי הוא: q6600 2.44ghz Ga-P35-DS3L gigabyte 4GB ddr300 השאלה אם כדי לי לקנות אותו שוב או יש המלצה למשהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך למחשב הישן שלי, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו. המעבד הוא E6400, עם 4 ג'יגה זיכרון (DDR2). הכרטיס מסך שהיה לי שם הוא 8800GTS (הגירסא של ה-640MB ). כאמור, אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח של כ-500 ש"ח, למטרות משחקים (לא Very High - שיריץ כמו שצריך על Medium/High ואני אהיה מרוצה), ובעיקר סרטים 720p (יחד עם זה אני קונה גם מסך חדש, 22 אינצ', 1920x1080). ניתן בהחלט לחרוג אם זה שווה את זה, אבל לא לחרוג לאלפים. עדיפות ל-ASUS מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקלות שונות במחשב, לקחתי את המחשב לחנות שממנה רכשתי אותו כיוון שהחלקים עדיין באחריות. הם אמרו שכרטיס המסך הנ"ל התחמם מאוד במארז ונהרס (הגיע לטמפ' של 96 מעלות), וכי יבדקו מול היבואן איזה כרטיס חלופי ניתן לתת לי, שכן את ה390 כבר לא מייצרים. השאלה היא, אילו כרטיסים יש באותן יכולות גרפיות, באותו טווח מחירים (תאורטי, שכן אינו נמכר, כ 1500 ש"ח), שפחות נוטים להתחמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן אבל מספק אותי ואני מחליף בקרוב. יש לי 9600XT256M 128B עכשיו יש נקודה מעל הכרטיס מסך שאני יכול לשים את האצבע פחות משניה עליה וזה חם יותר מ 70 מעלות. 1)הכרטיס לא עבר OC 2)הוא עובד תקין לגמרה. 3)האם כדאי לשים קירור טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי לאחרונה הכרטיס מסך שלי התחיל להתחממם מאוד, המעלות של כל רכיבי החומרה במחשב נמוכים מאוד 35-40* כרטיס מסך במנוחה 65* כשאני משחק משחק 72* ושבדקתי ארטיפקטים בATI TOOL אחרי דקה 75*, נקיתי את המחשב כמה פעמים כמו שצריך, אתמול ממש נסיתי לקרר את הכרטיס מסך ישבתי שעה עם פן על כולו וגם נקיתי טוב את המאוורר שלי ואת הקירור למעבד, בהתחלה הכרטיס מסך היה 55* אבל לעט לעט הוא עלה למצב הקודם שלו ככה שזה לא עזר לי, כעת אני אפילו לא יכול לשחק במשחקים פשוטים בגלל שיש לי תקיעות ודרופים בFPS ... לצערי האחריות שלי נגמרה על הכרטיס מסך,המוצר נקנה לפני כשנתיים וחצי והייתה רק לשנה , על הכרטיס אין מאוורר,אלה קירור פאסיבי - צלעות קירור בלבד . תמונות: מאוורר: http://img18.imageshack.us/i…
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איך קוראים לזה אבל אני מחפש מידע על כרטיס מסך נמוכי פרופיל.כלומר PSB חצי ממה שיש לכרטיס רגיל על מנת שיתאים למארז HTPC. הבנתי שחלק מכרטיסי 8700 8600 יבואו ככה.אני יודע שיש לזה מושג אבל אני לא יודע איך קוראים לזה. אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה. אם הייתי יודע איך קוראים לזה הייתי מחפש את זה בפורום.... :
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX9800. הוא רומז לי (בעדינות בינתיים) שהוא עומד למות. איזה כרטיס מסך חדש אפשר לקנות (לא מחפש יד שנייה) ? בסביבות 300-350 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שמי רועי! ברוב הפורומים המוקרים של המחשבים אני שואל על כרטיסי מסך ובעניי זו השאלה המכריע שלי בקניית כרטיס מסך. קיבלתי המון הצעות עד עכשיו,ואני רוצה ליראות איזה כרטיס מבין כל התוצאות טוב. אני אכתוב לכם כמה סוגים של כרטיסי מסך אנה דרגו לי אותם לפני הטוב ביותר עד לגרוע, שהראשון יהיה הכי טוב וכל אלה שאחריו לא טובים עד שהאחרון הוא הגרוע ביותר והינה הרשימה: 1) GIGABYTE 9550 128MB/128BIT BULK 2) ABIT ATI® Radeon 9550 128MB 64BIT 3)GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 64bit bulk 4)INNO3D G-FX5500 128MB אלה הם כרטיסי המסך שהציעו לי עד עכשיו,אנה תעשו לי טובה דרגו לי אותם כפי שהסברתי, לכם למעלה מהטוב ועד הגרוע ביותר. בתודה!
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-