כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אחריי שקיבלתי כרטיס פגום (X1800GTO) וחם, ואחריי שנסעתי למקום שרחוק ממקום מגורי הרבה פעמים וכבר נמאס לי החלפתי במקומו את 7900GS שהוספתי 200 שקל, ואני מאוד מרוצה ;D ( הראשון בזון עם 7900GS או שיש משהו לפני?) באנצים של 3DMARK05,06 בקרוב, פשוט רק הגעתי . תמונה: http://img126.imageshack.us/img126/9262/dsc00216gl7.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי כרגע יש לי FX5200 128 מגה. בביוס יש לי אפשרות לבחירת 256 מגה לכ. מסך השאלה היא האם כ. מסך 256 מגה 256 ביט DDR 3 לא יעשה בעיות על הלוח הזה AGP*8! תודה Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-5400-001169-00101111-040201-I865G$1I865XXXA6788IMS V5.4 070204 Motherboard Name MSI 848P Neo-S (MS-6788) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 202 MHz (QDR) Effective Clock 809 MHz Bandwidth 6470 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 202 MHz (DDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3235 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ולאחר מכן את הדרייברים העדכניים ביותר עבור ויסטה מהאתר (אלו של חודש יוני...) הבעייה עכשיו היא שהוא נשאר תקוע על הגדרות 3D כלומר 500MHZ במקום 621MHZ למעבד ולזכרון 594MHZ במקום 900MHZ ניסיתי להתקין AtiTool שזה מה שפתר לי את הבעייה ב-XP אבל זה לא עוזר (גם שם הוא לא מצליח לעלות) חשבתי שאולי אני אריץ משחק וזה יעלה מעצמו בעקבות הפעלת המשחק. לא ניסיתי את זה אבל זה גם נראה לי קצת לא סביר. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לרוכשים של הכרטיס המדהים הזה האם ידוע לכם על רעש שמגיע מהכרטיס? ניתן לבדוק זאת ע"י הפעולות הבאות: לגלגל את הגלגלת בעכבר ולהקשיב לכרטיס. לכתוב משהו תוך כדי ולנסות לשמוע. משומה בכרטיס שלי יש את הרעש המדובר מן רעש סטטי רציתי לבדוק גם אם אצל אחרים הרעש נמצא
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
גרסאת ה256 מבית ספיר מגה נמכרת כבר 1250 שח http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3957
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד Core i3, שכידוע כולל GPU בתוכו. מהסיבה הזו אין לי כרטיס מסך במחשב (אני לא משחק במשחקים, לכן לא טרחתי לקנות). בזמנו כשקניתי את הלוח אם והמעבד, עברתי על כל ההגדרות ב-BIOS, והיום נזכרתי שיש הגדרה אחת שלא שיחקתי איתה, והיא ההגדרה הבאה: זה נשאר מכוון עוד מההתחלה על 128MB, שאותם הוא לוקח מזכרון ה-RAM של המחשב. כשנכנסים ל-Setting הזה, האפשרויות הן עד 1GB: השאלה שלי: באיזה פעולות גרפיות יורגש הבדל, כשמשנים את גודל הזכרון המוקצה ל-GPU? ובאיזה פעולות גרפיות לא יורגש הבדל, בין אם נהיה על 128MB ובין עם על 1GB? אני מניח שבצפייה בסרט …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14995
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו כאן יודע כמה 8800GT 512MB אמור להוציא ב3DMARK06? קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 האם זה נורמלי לדעתכם? או שיש עם הכרטיס בעיה כלשהי שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 4GB זיכרון 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN 7 64 BIT עם Radeon 6450 HD (ללא Eyefinity - לא גירסת הFLEX) יש לי שני מסכים זהים לחלוטין שמחוברים דרך DVI ועובדים מצוין (EXTENDED DESKTOP). והמסך השלישי שלי הוא LCD ישן (LOW RES) בעל חיבור VGA. אני יכול להחליף בין שלושת המסכים, אבל לא יכול לעבוד עם 3 במקביל, רק 2 כל פעם. מה שאני מעונין הוא שהמסך השלישי יציג את מה שמציג המסך הראשון (MIRROR),לא שירחיב את שולחן העבודה, חשבתי שהMIRROING יעבוד, אבל לצערי זה לא כך. על המחשב מותקנת תוכנת UltraMon, וכאשר אני מנסה להשתמש בפונקציה של MIRROING שנמצאת בה הVGA מסומן באפור והיא מציגה שגיאה שלא ניתן להשתמש בו. האם ישנה דרך כלשהי לגרום לזה לעבוד? אם לא תוכנתית אז חומרתית (מפצל או משהו כזה?) או שאני חייב לרכוש את גיר…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא asus blitz exteme q9450 2 gb ddr 3 crosier יש לי תקציב לכרטיס של 1300 שקל 1500 גג ההתלבטות זה hd4870 9800gtx 260 gtx ה 260 זה עם חריגה אשמח לעזרה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז החלטתי לעבור לכרטיס של NVIDIA ולכן אני צריך תעזרה שלכם מה יצא לי טוב יותר מבחינת ביצועים,עלות,קירור יש דגש לקירור ביגלל שאצלי די חם בחדר לכן קירור זה דיי חשוב לי אז ככה רק כרטיסי NVIDIA כמה שיותר מתאימים למערכת שלי ושיתנו לי כמה שיותר ביצועים ברמות פירוט גבווה וברזולוציות גבוהות אולי גם פילטרים. תודה לכולם המיפרט שלי E8500 3.0GHZ 6MB GA-P45-DS3 G-SKILL DDR2 2X2GB 1000MHZ HD4850 VAPOR-X 512MB HUNTKEY 620W ספק לא ג'נרי Samsung SyncMaster 2053bw 2ms 1:8000DC 1680X1050 max חשבתי על 2 דגמים מה דעתכם ? http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט נוידה עשו מצווה אני לא יודע איפה לחפשש
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי מת לי היום ה7950 vapor x ששירת אותי נאמנה.. כנראה בעיה בVRM, אבל אחרי 5 שנים אני חושב שמגיע לי להשתדרג המפרט שלי הוא I5 2500 8GB של ראם מסך ברזולוציה 1080P וספק של seasonic 650W. את הדגם של הלוח אם אני יכול לחפש עוד מעט, אבל מניח שזה לא כזה חשוב.. השימושים שלי הם רק מיינקראפט וTF2 (ילדותי מאוד, אני יודע, אבל משהו במשחקים האלה מאוד כיפי), ואולי אני ארצה לשחק משחק כבד פה ושם.. אני לא נמצא במחשב לעתים קרובות ואני משחק בו בעיקר רק בסופשים, לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך זול? אבל בגלל שאני מתכנן להשאיר את הכרטיס מסך להרבה זמן חשבתי שאולי עדיף לקנות משהו חזק כמו כן יש לי כמה שאלות: 1. …
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-