עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by qpalzm,

כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by adu,

לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nesber,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shlomy,

רצוי עם זמן תגובה מהיר תודה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. המפרט שלי הוא ככה: INTEL PENTUM 3 800 256-SDRAM RADON 9000 PRO 128 MB HD 20 GIGA אני לא מבין למה אני לא עובר את ה- 40 פריימים ?!?! זה כרטיס מסך פי שתיים יותר טוב ממה שהיה לי RIVA TNT ועם הריבה גם הייתי מגיע ל40 פריימים בקאונטר סטרייק מה נסגר?? יש לי WINDOWS XP PRO

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

מה משמעות הFAST WRITE והם להפעיל אותה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yonni,

GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by XDude,

אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Alechko88,

טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by amisha,

מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by neil4,

למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by chubaka,

אוקי אז עדכנתי את המפרט שלי סוף סוף,עכשיו לפי ההשוואות שעשיתי ב 3dmark 2001 אני מקבל ציון מאוד נמוך של 8700-8800 בערך לעומת בסביבות 12000-13000 של מערכות דומות לשלי ושמתי לב שה fsb שלי מופיע כ 66MH (ב3dmark) לעומת כולם שהם בערך 180MH-266MH ובכלל כל ההשוואות בכל הפרמטרים יותר נמוכות אני יודע שהלוח תומך בfsb של 266MH,אגב אני ב oc של 138/138 מה שאומר שהמעבד על 1.72MH והכרטיס מסך עובד על 250\520 (oc קטנצ'יק) בסנדרה זה מראה שהמעבד על 133x2 שזה כביכול תקין,השאלה האם זה מה שמשפיע ואם לא אז מה זה יכול להיות ואיך משנים מה שצריך?וסליחה אם השאלה קצת מבולבלת.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by adamginz,

זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RedLion,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ???

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by pooowa,

טוב, אז המאג שלי (XJ810) התחיל להראות סמני זיקנה אחרי 3 שנים שהוא שירת אותי נאמנות, התיקון שלו לא עזר. עכשיו אני מחפש מחליף, ואני די מעדיף LCD גם מעקרנונות נוחות וגם מעקרונות סטייל ( ) מה שיש לי כרגע הוא 19'' ככה שאני לא אהיה רגיל למשהו קטן מ-19 CRT או 17LCD, וזו גם ההעדפה שלי. רציתי לדעת האם בתחום ה-2500 שקל היונדאי Q17 הוא המסך הכי טוב (אני לא יכול שקל יותר, עד ששכנעתי את ההורים שאני צריך מסך ועוד ב2500 שקל יצאה לי הנשמה :-X) למשחקים. חשוב לי שהתופעות הידועות של המסכים הדקים יהיו כמה שפחות משפיעות, האם למישהו שיש את המסך הזה יכולה להיות המלצה עליו למשחקים? לאינטרנט אני יודע שהוא מצוין, זה אין מה לשאול ;D חשבתי גם על 19'' CRT- וויוסוניק P95+ שעולה בערך 1800 שקל. הוא …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by MasterOr,

למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.