כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב לאחי הצעיר ובסוף יצא שיש שם מפרט סביר יחסית, רק ללא כרטיס מסך. AMD Phenom לתושבת AM2+ (לא זוכר את הדגם) לוח אם Gigabyte MA790FX-DS5 יש ספק כוח של HEC 450TD-TF לא חדש 2GB DDR2 כעיקרון המחשב לא למשחקים אלא הוא עובד עליו בלימודים. אולי יהיה צורך באוטוקאד קל שנה הבאה, אני לא יודע עד כמה זה כבד בגרפיקה. לראות סרטים ברזולוציה טובה גם יחסית חשוב, אבל נראה לי כל כרטיס היום עושה את זה בקלות. צריך כרטיס של PCI-Express ורצוי כמה שיותר לחסוך בתקציב. האם הכרטיסי מסך ב200-300 שקלים מהחנויות יספיקו לדרישות כאלה? האם עדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי בשביל לחסוך מהספק בהתאמצות? אולי עדיף לחפש דגם ספיציפ בלוחות של יד שנייה? אם כן, איזה דגמים?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי 5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק....... לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל ....... אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו COD2 או NFS MW ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות עריכה : מה אתם אומרים על זה ? כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700 הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה על כרטיס זול יחסית למשחקים בסיסיים sims ו-roller coaster ואחרים. לא מעוניין להשקיע כרגע הרבה כסף (עד 800) בהנחה שממילא עוד שנה, שנה וחצי אני אצטרך לשדרג. רצוי שקט. ממשק PCI-e אני מתלבט בין Leadtek FX6600 PX66128TD AGP 128Mb 128Bit Retail שעולה 800 Albatron Geforce 6600Q PCI-e 256Mb 128Bit Video Card שעולה 710 ל-Albatron Geforce 6600U PCI-e 128Mb 128Bit Video Card שעולה 800 או משהו אחר ....?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך זול שידע רק להעביר רזולוציית 4K למסך (להציג שולחן עבודה), לא צריך משהו למשחקים. יכול להיות גם דגם משנים קודמות, האם יש לכם המלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל שם שיחקתי תקופה את המשחק ועכשיו חזרתי למחשב תקציבי עם כ.מסך מובנה (GF7100) יש לי 4GB ראם ומעבד E5300. לפי בדיקה שעשיתי רק הכרטיס מסך מונע ממני לשחק את המשחק על הגדרות מינימום. אשמח לשמוע מה מומלץ לרכוש בתקציב מינימלי... תודה, אופיר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את המחשב של אחותי לטלוויזיה כדי שתוכל לצפות בסרטים. כרגע יש לה כ. מסך OnBoard ללא חיבור S-VHS. אני מתלבט בין X1300 ל- 7300GS אבל אשמח לקבל המלצות אחרות (ובעיקר זולות יותר!)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהשמשתי לצורך מחשב שני בבית רוב הזמן אמנם הוא יריץ את תוכנות האופיס הרגילות וישמש לגלישה באינטרנט וכדומה... המעבד שלו זה AMD1800 XP וזיכרון יש לו 756 MB הוא מריץ XP SP3 סה"כ הוא בסדר גמור מהבחינות האלה אבל, בזמנו הכרטיס מסך שלו נשרף והוצאתי מהבויידם (תאמינו או לא..) כרטיס מסך RIVA TNT2 MX-400 ישן ישן, אבל עבד סה"כ בסדר... אפילו שיחקתי בו קצת פה ושם מה שכן, רציתי עכשיו לשדרג קצת את יכולות המשחק שלו, כך כשגם שאישתי תעבוד על המחשב החדש יותר אני אוכל להנעים את זמני בכמה שמני הקפה ב PROJECT TORQUE או משחק כזה או אחר של מכוניות או FPS... איזה כרטיס מסך בסיסי אני אוכל לקנות שיהיה מבוסס על AGP אם אני לא טועה, אין לי בעיה לקנות גם כרטיס מסך מיד שנייה אם יהיה יותר טו…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר התבוננות חפיפה מצאתי את כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4550, 512mb DDR3, up to 1Gb with HM, 64Bit, HDMI, Low profile, PCI Express 2.0, Passive, Retail ב260 שקלים מומלץ? או שניתן להשיג משהו עדיף במחיר זהה, או להוסיף קצת ולקבל יותר? יש לי מסך 24" FULL HD יש לי מעבד 3000+ 64 BIT הכרטיס מסך הנוכחי הוא X800GT כפי שאתם רואים המחשב בגיל 5-6 בערך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60. יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450. התקציב עד 500, עדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש כרטיס מסך זול לחיבור למסך מחשב וטלביזיה החיבור לטלביזיה יהיה דרך HDMI הלוח האם תומך ב PCIe*16 אין צורך בתמיכה במשחקים מהירים האם כרטיסים המבוססים על 5450 מתאימים- למשל Sapphire 5450 512MB GDDR3? האם זיכרון של 512 מספיק?, האם המאורר שלו שקט? האם יש הצעות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול עד 250₪ הכרטיס מסך יחובר ללוח אם של Abit מדגם IP43, עם מעבד Intel duo2core e6400. עד עכשיו היה כרטיס מסך של ATI מדגם 1950xtx (קצת ישן). הכרטיס מיועד לצפייה בסרטים ברזולוציה של 1920x1080, וקצת פוטושופ בסיסי וציור עם לוח ציור (טאבלט ציור). לא מיועד למשחקים. יש לי מחשב אחר למשחקים. ראיתי כמה כרטיסים בסיסיים כגון 610gt ו5450hd אבל אני לא יודע מה יותר טוב. אזור קנייה: ksp,ivory או tms - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף הספק כוח הוא של hec מדגם cougar 500w בן 8 שנים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core Duo F7200 עבר OC ל3.2 DFI BloodIron P35 DDR2 2048MB (1024MBx2) 9800GT 512MB 400W ספק קניתי את המחשב לפני3 שנים לערך, לפני כחודשיים נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין בלקנות חלופי יותר טוב המשחקים שהוא צריך להריץ זה DODS, Battlefield 3 and 2, ושאר המשחקים כבר ישנים יותר וקלילים כמו QUAKE וUNREAL בבקשה זקוק לעזרה מכיוון שאין לי כבר מושג מה טוב ומה לא.. תודה מראש פתוח גם להמלצות לשיפורים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך זול ה8800 שהיה לי נשרף :\ בגדול אני צריך כרטיס שיחזיר את המשחק הירוס 6 החדש. לא בשיא הרזולוציות אבל שלא יהיה איטי מידי. המעבד הוא AMD 5200+ וזיכרון 2G יש משהו נחמד במחיר הזה או שאני מדמיין? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מערכת מחשב ישנה וברצוני לתת לה 'חיים' כמחשב גיבוי וכסוג של פרויקט מודינג. מה שחסר לי זה כרטיס טוב. הקריטריונים הם: צריכת חשמל אפשרית בתנאים (יש ספק 200 וואט גולד סרוויס והמפרט כולל מעבד Q9550, קשיח אחד של ניידיים זיכרון ddr2 2X2 ומאוורר.. ) ביצועים סבירים על מסך 1600X1200 (לשימוש רגיל - לא למשחקים) דק (כלומר בעובי של ערוץ 1). עדיפות לכרטיס מעוצב חיצונית (יפה זו לא מילה גסה) תקציב : עד 250-300 ש"ח אם תוכלו גם להסביר על הבדלים כי אין לי מושג על שוק ה low-end
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, חבר שלי מחפש כרטיס מסך זול(עד 250 ש"ח) בחיבור AGP כחלופה לFX 5200 הזבל שלו(הגיע הזמן, לא?). מחיפוש קצר בKSP מצאתי את הדגמים הבאים: Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP 8X ב220 ש"ח Sapphire Radeon 9250 128Bit 256MB ב210 ש"ח Sapphire HD 2400 Pro 256MB GDDR 2 DX 10 HDTV DVI AGP ב270 ש"ח השאלה היא - האם הם באמת טובים יותר מה5200, או שפשוט מדובר בכרטיסים החלשים ביותר בסדרות החדשות, כך שההבדל קטן?(כמו ההבדל בין הFX 5200 לMX 440) או שמא הם שווים את ההשקעה? המטרה היא משחקים קלים יחסית(PES, פיפ"א וכד') ופשוט... לשדרג מהFX 5200 הזוועתי. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-