כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי, מה הכרטיס מסך הכי טוב באזור 800 שקל ? אני מעדיף של NVIDIA. האם ניתן לשחק עם כרטיס כזה או שחבל על הזמן וחייבים להוציא 1500 שקל (שזה ממש מייקר את המחשב ולא תכננתי להגיע לשם) ? אני מתכוון לקנות גם כרטיס TV נפרד בגג עד 500 שקל. האם כדאי לי כבר לקנות משהו משולב ? תודה גו
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כרטיס מסך הכי טוב ב500 עם חריגה ל600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, מישהו פעם בדק הבדלים באכות תצוגה על מסך הטלויזיה (LCD של Hitachi) בין ATI לNVIDIA ? האפשרות היא 8800GTS640 או HD2900XT. תודה!
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש ב 800-1000 שח ( חשוב שיריץ משחקים טוב ) תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק 400 וואט מה הכרטיס הכי טוב בתקציב זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב,אז הכרטיס מסך "מת" יש שיבושים בתצוגה כבר מהבוט ומהבדיקות שעשיתי כל הסימנים מראים על כשל בחומרה,הוא היה 8800GTS 320MB של BFG, והאמת לא הראה ביצועים מרשימים כבר מההתחלה.כך שלשם שינוי אני אקנה ATI אז אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בלבד של ATI עד 1000 ש"ח (אם משהו מוכר יד שניה(במצב תקין מין הסתם) אז אני גם אשקול את זה תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב שלי התחיל להשתגע, מפה לשם אחרי פירמוט והחלפת הארד דיסק (שבוודאות היה תקול) התקנתי ווינדוס 10, יש לי את הבעיה (משוטטות בפורומים הבנתי שהיא דיי מוכרת) שהמסך מדי פעם מהבהב ולאחר כמה דקות פשוט נכבה לגמרי, והמחשב עדיין עובד. (אם תחפשו בגוגל Black screen and PC still on - מתאר בדיוק את הבעיה) הבנתי מכמה פורומים שכדאי לנסות להיכנס ל-SAFE MODE ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך לחלוטין ולהתקין מחדש אח"כ, ניסיתי ולא עזר. למישהו יש פתרון אחר אולי? במידה ולא, אני מניח שאין מנוס מהחלפת כרטיס מסך. המחשב שלי כרגע: לוח אם - Gigabyte GA-Z68AP-D3 מעבד - Intel I5 2500k 3.3GHz זיכרון - 8Gb והכרטיס מסך (שלא ברור כרגע אם הבעיה היא בו או לא) - Sapphire Radeon HD 7850 …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא X800GTO CONNECT3D בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה. הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-