עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב,אז הכרטיס מסך "מת" יש שיבושים בתצוגה כבר מהבוט ומהבדיקות שעשיתי כל הסימנים מראים על כשל בחומרה,הוא היה 8800GTS 320MB של BFG, והאמת לא הראה ביצועים מרשימים כבר מההתחלה.כך שלשם שינוי אני אקנה ATI אז אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בלבד של ATI עד 1000 ש"ח (אם משהו מוכר יד שניה(במצב תקין מין הסתם) אז אני גם אשקול את זה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום, לפני מספר ימים המחשב שלי התחיל להשתגע, מפה לשם אחרי פירמוט והחלפת הארד דיסק (שבוודאות היה תקול) התקנתי ווינדוס 10, יש לי את הבעיה (משוטטות בפורומים הבנתי שהיא דיי מוכרת) שהמסך מדי פעם מהבהב ולאחר כמה דקות פשוט נכבה לגמרי, והמחשב עדיין עובד. (אם תחפשו בגוגל Black screen and PC still on - מתאר בדיוק את הבעיה) הבנתי מכמה פורומים שכדאי לנסות להיכנס ל-SAFE MODE ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך לחלוטין ולהתקין מחדש אח"כ, ניסיתי ולא עזר. למישהו יש פתרון אחר אולי? במידה ולא, אני מניח שאין מנוס מהחלפת כרטיס מסך. המחשב שלי כרגע: לוח אם - Gigabyte GA-Z68AP-D3 מעבד - Intel I5 2500k 3.3GHz זיכרון - 8Gb והכרטיס מסך (שלא ברור כרגע אם הבעיה היא בו או לא) - Sapphire Radeon HD 7850 …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  5. האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  7. אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא X800GTO CONNECT3D בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  8. אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by igal_nazar,

יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by goldmaster,

הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה. הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by sbtgn1,

אני לתומי חשבתי שכל הרעיון בסדרה של ATI HD זה ש הGPU מריץ את ההמרה ובכך חוסך מהמעבד אבל כשראיתי סרט HD אתמול ה GPU לא הראה איזשהו מעמס ולעומת זאת המעבד היה ב 35 % האם יש מקום שבו אני צריך להגדיר משהו או שאני בכלל טועה בהנחה?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Verti,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס גרפי חדש, המסך הישן נשאר (LCD nu 711v). במחשב הישן עם Geforce2 MX ראיתי חד ומאוד ברור את הטקסט . Cleartype מכוון לOFF כי אני לא אוהב את האפקט. עם הכרטיס החדש, Geforce 5200, הטקסט נראה פחות חד וזה משגע אותי. ההגדרות אותן הגדרות. אני לא יכול להתקין את הישן. אני לא חושב שזו בעיה בכרטיס אלא בDAC שהיצרנית Club 3D חיפפה בתכנונו. יש כרטיסים/חברות שידועים יותר באיכות הדו מימד שלהם?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by HairyAss,

עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by simonsix,

מישהו יודע אם קיימת אפשרות לקחת כרטיס מסך 1950XTX ואיכשהו לחבר אותו למחשב נייד חדש ? חיבור חיצוני אני מתכוון באמצעות איזה מתאם אם קיים. ואם כן צריך גם ספק כח חיצוני שיתן לו מתח? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by bronco,

האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי מסך 24 אינץ (במקום 17 CRT) וכמובן שכרטיס המסך Onboard שלי לא מספיק חזק עבור מסך מסוג זה. איזה כרטיס מסך מתאים למסך מסוג זה - ברזולוציה של 1900*1200 ? יש לכם גם המלצות לכרטיס TV טוב ? נ.ב אני סטודנט, כך שהתקציב שלי לא גדול, ואני לא גיימר (משחק מדי פעם לפעם), סתם רוצה לראות סרטים על המחשב ולנצל את הרזולוצייה הגבוהה שלו. תודה.

21. Started by Zeev86,

היי. נשרף לי כרטיס מסך בפעם השניה (מאותו סוג) ואני הולך להחזיר אותו לחנות. בינתיים, אני רוצה למצוא כרטיס מסך חלופי. השאלה שלי, האם כרטיס מסך Radeon 9800 SE יתאים? אם לא, איזה כרטיס מסך הכי זול שיש אפשר למצוא בחנויות? כי עד שיחליפו לי, וזה קורה כבר בפעם השניה ובטח יקח עוד שבועים, אני רוצה לקנות כרטיס הכי חלש שאפשר רק כדי שיריץ לי חלונות ושאפשר יהיה לגלוש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by kfirkb,

אם אני קונה מחשב עם לוח אם של ASUS או ג'יגבייט וכרטיס מסך מהסדרה החדשה של G92 GT/GTS, האם עדיף שהכרטיס מסך מסך יהיה מאותו יצרן? למשל, לוח אם וכרטיס של ASUS. יש שיפור בתאום בניהם? או אפילו שיפור בממשק או פיצ'רים כלשהם? או שאין אפילו קמצוץ של יתרון בהתאמה שכזאת?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…

24. Started by o0ORO0o,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ומעבד חדש בכדי להריץ משחקים איכותיים. התקציב הוא עד 1300 לשתיהם יחד. תודה מראש. DDR 2 2G ראם ספק:ATX 500W MAX (400W TRUE)24pin

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.