כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז בדקתי טמפ' במנוחה : 50C בדקתי ארטאפקטים עם ATI Tool 0.25 Beta 15 : במשך 6 דק' - No Errors תוצאה ב3DMARK03 : בערך 16450, לא זוכר בע"פ :-) מה עוד צריך לבדוק כדי לדעת שהוא תקין בוודאות ?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך יתאים לי שיגיע לרמות של 7600GT בערך? אם זה מעל 700 שקל אז אני מעדיפה כרטיס מסך ברמה של 7600GS
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום, אבל יצא לי להכנס לאתר לא מעט בחצי שנה האחרונה, רק עכשיו היה לי כוח להרשם... אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בטווח המחירים 700-800 ש"ח, לחריץ AGP, הבנתי שפחות מזה לא מומלץ. כמובן שהמטרה של כרטיס המסך היא למשחקי מחשב, לא מפלצתיים מדי, ולא על הגדרות מירביות, אבל שאני אוכל לשחק, נגיד, אובליביון בהגדרות סבירות ושירוץ חלק. עכשיו, אני רוצה לדעת אם זה בכלל כדאי להשקיע כמות כזו, ואם המחשב שלי יחזיק מעמד. זה המפרט שלי: SiSoftware Sandra Processor Model : mobile AMD Athlon XP-M 2800+ Speed : 2.13GHz Model Number : 2800 (estimated) Performance Rating : PR3093 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile Internal D…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך שיש לו חיבור גם pci express וגם AGP שעולה 500 גג ומטה יש..? עדיף כמה שיותר קרוב ל500 שיהיה הכי טוב בתקציב הזה אבל לא משהו מעל 500 אני פשוט קונה מחשב חדש ובינתיים ישים בו את הכרטיס מסך הזה ובחופש הבא יקנה כרטיס DX10 ואז יעביר את הכרטיס הזה למשחב הישן שיש בו AGP אז איזה כרטיס אתם ממליצים..?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך עד 300 שקל AGP עם DVI בשביל סרטים בעיקר! מה כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר? Asus PCX Extreme N5900 128MB ליבת FX5900 או GeCube ATI GC-RX550GU2-D3 ליבת X550
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום שאלתי האם משתלם לרכוש לאי גי פי 6800 אולטרה של לדטק?משומש ב 750 שח...... הכרטיס הנוכחי fx 5200 האם ההבדל ממש ממש גדול? והאם המחיר שווה....אני מזכיר שזה לאיי גי פי כי ברור שלפי סי אי אקפרס זה בהרבה יותר זול הבעייה שה משומש וזה מפחיד אותי.....
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס טלויזיה - WinTV-PVR-150 Hauppauge. קודם כל, מה דעתכם עליו? עכשיו, מה שאני צריך, זה הסבר איך לחבר אותו לממיר קיים של YES. אני יודע שאפשר יהיה לצפות רק באותו הדבר, אבל זה רק עד שאני יקבל ממיר בנפרד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-