עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ashkenazone,

איזה כרטיס כדאי בתקציב 850 שקל?

• 11 תגובות
    • 575 צפיות
  2. תקציב נמוך יחסית (עד 600-650 שקלים), רצוי מאוד יציאת DVI (כשיילך לי המסך הנוכחי אני קונה LCD), היצרנים האפשריים הינם: - Nvidia Quadro - Albatron - BFG - Asus - Club 3D - Gainward - Gigabyte - Innovision - Matrox - Sapphire הקניה תהיה מ"למיר מחשבים". אשמח להמלצות מאחר וההבנה שלי בנושא די זניחה, אני מתכוון לשחק מעט במשחקים לא כבדים במיוחד כגון פיפ"א ודומיו... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gggilad13,

בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. Started by ORrrr,

שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by niv_lavi,

אהלן, הכרטיס הנוכחי הוא ati radeon hd 4800 אני צופה במחשב בסרטים ומשחק ממש במידה מועטה. כרגע למשל אני משחק במשחק רשת שנקרא blacklight retribution. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה שדרוג לנוכחי ויאפשר לי להתמודד עם משחקים חדשים ברמת החובבן ולא גיימר קיצוני. האם ניתן למצוא משהו ב 500-700₪. שאלה נוספת, האם בדרכ עושים מבצעים לקראת ה Black Friday ומומלץ להמתין? תודה ניב

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. כרטיס מסך בתקציב עד 1300 ש"ח חיבור AGP צריך המלצות בדחיפות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח עבור מחשב חדש המחשב הוא מחשב קומפלט של HP לפי המפרט הבא: model=DC7700 cpu speed = 2.13 cpu model=e-6400 core2duo memory=667-ddr2 memory model=pc2-5300 chipset=965Q FBS=1066 slot=pci expressx16 disk tech=sata2 איזה כרטיס מסך מומלץ (האם כדי ללכת על ה-ultra)? האם המחשב הזה יכול להוות בעיה עם כרטיס מסך מסויים, שכן זה מחשב קומפלט?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by maor1704,

מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 512 rdram אני לא מעוניין לחכות לקנות מחשב חדש (לא בחודשים הקרובים לפחות) אבל כן מעוניין להפעיל את Rome Total War בצורה סבירה ואף טובה, גם את doom3 למשל וbattlefield 2 בגרפיקה נמוכה, למרות שאפשר גם לוותר עליו. האם יש איזשהו כרטיס מסך agp במחיר של עד 650 שקל שיכול לעזור לי? מה לגבי geforce 6600?...האם גרסת הLE תספיק?

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Pika007,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך בתקציב הנ"ל בבקשה להגיב מהר, זה דחוף!

12. Started by dranzer,

הי חבר'ה. יש לי זמן קצוב עד מחר לבחור כרטיס מסך והתקציב שיש לי הוא 950 ש"ח. אני צריך חנות מהמרכז כמו ראשון או תל אביב. יש עדיפות לKSP כי מחר אבא שלי קונה מחשב לאח שלי. בקיצור מה שמצאתי זה hd4870 VAPOR X 1G ב960 ש"ח האם יש כרטיס יותר משתלם שאפשר לקנות? המפרט שלי הוא: AMD 5200 2.8ghz 2G OCZ ספק 450W. תודה.

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Toledo87,

מה עדיף לקנות כרטיס מסך של redon או כרטיס מסך של Gforce ב- 1000 שח (גמיש). או שמה עליי לחכות מעט כדי שירדו המחירים או שבכלל עדיף להזמין כרטיס מסך טוב כמו ה- gforce880 מאה"ב?

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by gggilad13,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM G FORCE 2 כרטיס המסך הוא מגבלה גדולה של המחשב בתחום המשחקים והרבה משחקים לא רוצים לפעול בגלל הכרטיס המיושן. אז אני מחפש כטיס מסך שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בתקציב של 400 ש"ח +-. תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Dolman,

אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by man,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by idobh2,

אהלן לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך זקן שלי ( Radeon8500LE) מת.. עכשיו אני מניח שכבר לא שווה להשקיע בקירור חדש, אלא לקנות כרטיס חדש. ולשאלותי: ככתוב בכותרת - אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך בתקציב של כ-500-600 ש"ח האם כרטיס מסך בתקציב כזה יהיה מספיק? האם יהיה איזה שיפור? אני לא משחק יותר מדי, רק פעם ב.. אם יוצא, אך בכל זאת הייתי רוצה את האפשרות לשחק במידה ויהיה משהו שאני אתלהב ממנו. אני ממש ממש לא דורש ביצועים לא נורמליים - רק שיהיה אפשר לשחק באיכות סבירה. עיקר השימוש שלי במחשב (שלא לצרכי גלישה, אופיס ושכאלה) זה פוטושופ (כתחביב רציני מאוד - אך לא מקצוע) - פוטושופ בכלל מופשע מכרטיס מסך? כמובן מדובר על כרטיס AGP המפרט: Athlon XP 2500+ barton Samsung 512MB ddr400 (מתוכננת תוספת …

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  19. המפרט הוא לוח אם של amd 770 4 GB 1066 phenom 2 630 פתוח לארבע ליבות ספק 400W antec איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות בתקציב הנתון?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by Br33z3R,

שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Merovingian,

אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by orbk,

אני צריך עזרה בכרטיס מסך עד 700 ש"ח עבור מסך 19 אינצ' עבור רזולוציה 1440X900 בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV כיוונתי בהתחלה ליכוון HD4770 שמאוד התלהבתי ממנו מכיוון שהוא קטן כמעט כמחצית מהמידה של סדרות HD48XX ומתחמם הרבה פחות שזה חשוב במיקום של המחשב אצלי וגם לא צורך הרבה הספק. אבל מכיוון שחיפשתי בכל החנויות באיזה שלי (חיפה קריות) ובאף אחת מהן כבר כשבועיים אין את הכרטיס ולא מתכוונים להביא, אני לא יודע מה עדיף לקחת במקום. חשבתי על HD4850 כי הוא זול אבל הוא זולל הספק ומתחמם וזה לא ממש טוב לי אז יהייה טוב אם יש הצעות בצד השני Nvidia שכן אין לי ממש ניסיון איתם בשנים האחרונות ואני לא מכיר את הכרטיסים המקבילים שלהם לעומק. מעבד AMD 5200 X2 2GB זכרון 800MHZ מסך 19' 1440X900

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by ben_shi,

בבקשה תנו לי המלצות ,תודה מראש ;D

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ofir,

היי. אני מחפש כרטיס סטנדרטי עם tvout בכמה שפחות השקעה כלכלית, על מה אתם ממליצים? המחשב שלי הוא: P4 1.6 256mb 60gb עם מסך lcd. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by assafbes,

שלום החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי של ATI ב-GF4 440 X8 משומש (כי היתי צריך את היציעה לטלביזיה). לאחר שאני מחבר את הכרטיס המחשב עולה (עם XP או לינוקס), לאחר כמה זמן הוא קורס (כאילו נחבה). אם אני מעדקן את הדריברים התופעה חוזרת בקצב מהיר יותר. אני משתמש במחשב P4 ישן 256MB RAM 1500 מגהרץ. אם אני מחזיר את הכרטיס הישן הכל בשדר, מה יחולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.