עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000&GTX500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. היי רציתי לשאול איזה מסך LCD הכי כדאי לקנות באמריקה עד 350 דולר.... לא משנה לי אם המסך יהיה 17 או 19 אינץ' העיקר שיביא את האיכות תמונה הכי טובה שאפשר ואם זה 19 שהתמונה לא תראה מתוחה... הבנתי שמסכי 19 לפעמים מציגים בעצם תמונה של מסך 17 רק מתוחה ואז מאבדים איכות.... אני לא צריך רמקולים מובנים וחשוב לי שיהיה בצע כסף או שחור וכסף.... PIVOT יהיה נחמד גם.... זאת אחלה חנות ואני חשוב שאני אקנה משם- www.newegg.com אז אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך משם זה היהי טובמאוד... תודה רבה מראש.... ניר.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. התקלקל לי הLG FLATRON 776FM לפני כמה שבועות עכשיו ההצעת מחיר שלהם לתיקון היתה 400 שקל ~ השאלה שלי אם כדאי לתקן אותו שכן זה מסך מעולה או שאני יכול לקנות תחליף באותה רמה בפחות מ1K ???

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by L1ron,

מה ההבדל בין DVI ל VGA ל HDMI? ומה היתרון בכבל HDMI שמחברים אותו מהכרטיס מסך למחשב? והכבל הכחול שאני מכניס מהמסך שלי לכרטיס מסך נקרא VGA?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by stropic,

אני עם ווינדוס 7 64BIT והורדתי את הדרייברים המתאימים התחלתי את ההתקנה וזה נתקע על Enumerating source media for installable packages אחרי איזה 10 דקות יצאתי מההתקנה מחקתי את הדרייבר עם DRIVER SWEEPER ואז השארתי את ההתקנה דלוקה כל הלילה וזה עדיין היה תקוע על אותו הדבר עריכה: הצלחתי לסדר את הבעיה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by eliranl,

בוא נגיד ש7600GS לא שווה לAGP כי 6800GT\ULTRA אוכלים אותו בלי מלח! יוצא 7600GT לAGP כי זה יהיה שינוי משמעותי אני מקווה:\???

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by PrefaceAlumni,

אשמח לדעתכם על השוואה בין 3 הכרטיסים הנ"ל - לכל אחד צרפתי את היתרונות והחסרונות לפי דעתי, ולינק לסקירה רלוונטית. 1) Palit GeForce 8800GT Sonic - שימו לב שהוא לא בא עם הקירור הרגיל - הנה לינק לסקירה: http://www.tweaktown.com/reviews/1255/3/page_3_the_card/index.html (2 Palit GeForce 8800GT Super+1GB - הבעיה שלי איתו הוא שלפי המבחני ביצועים הביצועים שלו אפילו פחותים מה512MB, אבל בכל זאת, הוא 1 GB!! לינק לסקירה: http://www.firingsquad.com/hardware/palit_geforce_8800_gt_super+_1gb_review/ (3 Gigabyte_GeForce_8800_GT_GVNX88T512HP - היתרון שלו הוא שיש לו קירור של זלמן אבל במבחני ביצועים הוא הוציא פחות מהPALIT... לינק לסקירה: http://hothardware.com/Articles/Gigabyte_GeForce_880…

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by nirtaz,

מישהו מכיר את העניין של המרת כרטיסי מסך של NVIDIA או ATI לגרסת הPRO לעורכי וידאו ו3D? קראתי שאפשר לעשות את זה אבל זה לא ממש מובן (GURU3D) האם גם לגרסאות חדשות אפשר? האם גרסה ישנה של NVIDIA נגיד 6600 שעברה המרה לQUADRO תיתן יותר ביצועים מכרטיס מודרני שלא עבר הסבה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by FastJack,

שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by mich4el,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בשביל אבא שלי. הסיבה היחידה שבשבילה אנחנו מחפשים כרטיס מסך זה בשביל שנוכל לעבוד עם מסך 24" חדש שקנינו על רזולוציה של 1920x1200. הדברים היחידים שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולפתח תוכנות בסביבת עבודה, והתקציב שהוא נותן לכרטיס הוא 200 ש"ח. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בקריטריונים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. יש לי מחשב Amd athlon xp 2600 1.9GHz 512 ראם, וכרטיס מסך רדאון 9200... על הפנים, אני יודע... עכשיו, יש לי איזה 1200 - 1400 שקל... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ולעלות לראם של ג'יגה... מה הכרטיס מסך הכי טוב ( שיהיה רלוונטי הכי הרבה זמן) אני יכול לקנות בתקציב הזה (כשלוקחים בחשבון גם את שידרוג הראם)? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by itayizra,

יש הבדל בין הכרטיסי ואיזה כרטיס יותר טוב.. וההבדל משמעותי? PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB PCIe ATI HD 4350 512MB

15. אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  16. טוב אני צריך כרטיס חדש, שיהיה יותר טוב מהנוכחי [ gefoce 6600 gt] אבל גם שאני לא אצטרך לשדרג דברים במערכת בשבילו סהכ הוא צריך להריץ משחקים חדשים סביר לא חייב להיות סופר משוכלל, העיקר שיהיה איכותי ויכול להריץ דברים חלק. אני ממש לא מבין בדברים האלה איך לבחור וזה, אז הנה המערכת שלי- מעבד AMD Athlon +3000 1.8Ghz זיכרון 2x512 mb 400mhz Patriot לוח אם 939 Asus A8N SLI כ. מסך GeForce 6600 GT שיהיה עד 800 שקל וטוב כמה שאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by bmw5,

יש לי בעיה קטנה בקשר לכרטיס מסך רציתי להיתיעץ איתכם מה ליקנות הינה הכרטיסים... CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 ההבדל הוא 300 שקלים בכסף ו 25MHZ תוספת לזיכרון ולמעבד לטובת X1900XT . מי יותר מישתלם ליקנות? :

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by none,

האם אפשר להשיג כזה בארץ? אשמח לקבל קישור או לחלופין דגם שניתן להשיג בארץ. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by Kukishin,

קיבלתי אותו היום. אין עליו זכר לחברה המייצרת כביכול רק NVIDIA. בסוף מצאתי מדבקה מסכנה של POINT OF VIEW. כמו כן בכל החברות הכרטיסים נראים ברואפן מדוייק אותו דבר... ייתכן ש NVIDIA שומרת לעצמה את הזכות לייצר את הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. רציתי לשאול אם יש אפשרות בכרטיס טלוויזיה lifeview fly video'98 להקליט את מה שרואים ואם כן אז איך עושים את זה בגלל שניסיתי ולא הצלחתי

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. היי אני מחפש כרטיס פרופיל נמוך רצוי עכשיו מבוסס ציפסט חזק (למחשב מבוסס אתלון XP 2200 פלוס) ראיתי שיש X1600 אבל זה כבר כרטיס שאינו זמין כל כך בשוק. האם יש אותו גם בסדרות החדשות של ATI כלומר האם הם יוצאים גם בגרסת פרופיל נמוך או שאני צריך להסתפק בכרטיסי זבל כמו 8500 7300 5200 הכי טוב שראיתי עד עכשיו היה X1600 וגם מקישור שנתנו פה ולא לחנות והוא היה PCI X ואני מחפש AGP.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. יש לי 7600GS זה יספיק לי לרזולוציה הכי גבוהה בNFSC ? המעבד שלי הוא C2D

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by liortaib,

תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by ranc80,

אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים