עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אלעד6,

צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by darkman,

שלום לפני כחצי שנה רכשתי את הכרטיס R9600 PRO עד לפני שבועים לא השתמשתי בוא למשחקים כלל ולפני שבועים הרצתי כמה משחקים "כבדים" ואחרי בערך שעת משחק או קצת יותר המחשב נתקע או שאני משחק ופתאום הדמויות או הרקע מחליפות צבע... האם זה יכול להיות קשור להתחממות כרטיס המסך? האם אפשר "להפעיל" את האחריות? לא בוצע שום OC על הכרטיס מעולם.

3. היי אני מחפש כרטיס פרופיל נמוך רצוי עכשיו מבוסס ציפסט חזק (למחשב מבוסס אתלון XP 2200 פלוס) ראיתי שיש X1600 אבל זה כבר כרטיס שאינו זמין כל כך בשוק. האם יש אותו גם בסדרות החדשות של ATI כלומר האם הם יוצאים גם בגרסת פרופיל נמוך או שאני צריך להסתפק בכרטיסי זבל כמו 8500 7300 5200 הכי טוב שראיתי עד עכשיו היה X1600 וגם מקישור שנתנו פה ולא לחנות והוא היה PCI X ואני מחפש AGP.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל???

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  5. ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by Jenia24,

בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  8. למי יש את הכרטיס מסך הזה CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB בפורום ?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום לאחר שהתייאשתי להמתין ל- R600 אני מחפש כרטיס טוב 8800 ,לא התרשמתי מ- 8800 760 MB לכן אני חושב שאני ילך על 8800 GTS הכרטיס צריך להכיל : 1. תוכנת אוברקלוקינג 2. אמין 3. תומך ב-וויסטה 64BIT 4. חיבור קומפוננט HDTV הצ עות מוסברות התקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by chuby,

שלום : התקלקל לנו מחשב (בן 6 שנים) הכרטיס מסך המשולב בלוח אם התקלקל , (אני אאמת את זה ע"י חיבור כרטיס PCI ישן שיש לי) מצאתי במפרט שהלוח אם תומך ב PCI-E 16 , כתוב כך : Slots PCI Express x16 slot PCI Express x1 slot במחשב מותקן WIN 7 32 BIT . האם זה אומר שהוא תומך גם ב PCI-E 2.0 שיש היום ? אני צריך משהו זול בפחות מ 200 שקל .

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by אמיר קורן,

הצילו עזרה יהודי בצרה... מה עושים..הוא נקנה לפני שנתיים +חודש נגמרה האחריות לטענת בן דודי המוכר תודה שחקן מושבת כל השבת

12. Started by mentalist12,

שלום חברים, אני כמו עוד הרבה אנשים שקנו את הR9 290\X בהתחלה [אולי מהלך קצת פזיז אבל הכרטיס פשוט תענוג] חפשתי פתרון ל"בעיית" ההתחממות של הכרטיס. מצאתי שהפתרון הכי כלכלי יהיה ללכת על הקירור Gelid Icy Vision Rev 2 הקירור עולה 39 דולר באיביי. בשילוב עם קירורי VRM מחברת ENZOTECH שעולים 9 דולר באיביי בערך. יש פה מדריך מעולה איך להתקין את הקירור בצורה מאוד פשוטה על הכרטיס. http://www.overclock.net/t/1437634/installation-guide-tips-of-rev-2-icy-vision-on-r9-290x אני זה פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה לכרטיס מסך והיות והוא עלה 2800 שקל נזהרתי מאוד על הכל. אני עוד מעט אעלה תמונות מההתקנה עם כמה טיפים. סה"כ יצא לי איזה שעתיים עבודה, בגלל שיצאתי לעבודה עוד לא בחנתי את הקירור במאמץ ממושך אב…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by EFSenable,

היי, ובכן, העלתי מעט את תדרי הCPU וה-MEM בהתאמה, הרצתי furmark במשך 4 שעות ועוד 5 סיקלים של הבאנצ' של Metro. ולא קרס והטמפרטורה לא עלתה על 75c ודי חם כאן בחדר. כמו כן, בצוע בדיקה מלאה של memtest32 וכן הרצה של כארבע וחצי שעות של OCCT ל-OC של המעבד. האם ניתן להניח כי הכל תקין ? אודה על תשובותיכם/ן.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  14. צמד כרטיסי מסך לשוק הבינוני-נמוך עתידים לנחות אצלנו במהלך החודש הקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

חיברתי את היציאת VGA למתאם DVI ומשם למסך שקולט DVI-D... זה לא עובד כרגע זה בגלל אנלוגי-דיגיטלי וזה לא יכול לעבוד או שיש איזה שיטה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  16. זה אמיתי? 9800GTX http://www.youtube.com/watch?v=g59QxCW_JaE http://www.youtube.com/watch?v=7Wwh1QdBWC0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=U2Cc_9CUIuQ&feature=related

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי כרטיס מסך 8800GT עם 512MB של Albatron ואני חושב לקנות עוד כרטיס מסך שיהיה SLI - מה שרציתי הוא 9800GTX 512MB של Gigabyte, השאלה שלי היא, האם זה יתאים? [הכרטיס מסך שלי הוא SLI Ready] אז מה אתם אומרים? [לוח אם - P35-DS3L].

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Kirma,

עד שקניתי את ה 9800GTX החלטתי לבטל בשביל לחכות לכרטיסים עם הלבה החדשה. מה אתם אומרים ? עדיף לחכות ? קראתי באיזה אתר ש 9900GT יהיה יותר מהיר מה 9800GTX 9900GTX יהיה יותר מהיא מה 9800GX2 זה נכון ? או שעדיין אי אפשר לדעת וזה רק השערות ומה אתם אומרים עליה, היא תצרוך פחות חשמל, תתחמם פחות ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. השאלה איך החברה הזאת דיברתי עם המוכר בראשון לציון הכרטיס יגיע רק שבוע הבא משהו מוזר באתר של החברה Twintech לא מצאתי את הכרטיס

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by HNR,

קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…

21. מעוניין לקניות כרטיס מסך חדש למחשב שמקרטע כרגע בתכני FHD ברזולוצית מסך של 1920X1080. אני גם משחק משחקים פה ושם כמו NBA Live, אך זה כ"כ נדיר שאינני מחשיב זאת לשיקול. חשבתי בכיוון של הHD3650 או HD3850. האם הHD3850 יותר מדי לשימושי ואפשר לחסוך את הכסף ? יש משהו משתלם של nVidia שהנכם ממליצים ? תקציב 500. תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Boxster,

אהלן. שלשלום קניתי את הHD4850 גרסאת הTOXIC של SAPPHIRE...עלה לי 1070.. עכשיו יש לי ספק LED 12CMF 400W REAL EZCOOL.. אני לפעמים משחק CRYSIS וFARCRY 2 ברזולוציה והכל גבוה עד הסוף...עכשיו אני למשל משחק 5 דקות אז פתאום הכרטיס קורס יעני פתאום על הכרטיס מסך במארז יש נורה אדומה שנדלקת ואני צריך לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. יש איזה פתרון שאפשר לעשות בלי לפגוע ברזולוציה ובגראפיקה עצמה כדי שהכרטיס לא יקרוס...ואני לא רוצה להחליף ספק...יש איזה פתרון או משהו?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by asw3,

שם הכרטיס:7300LE שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 450MHz תדר זכרונות: 350MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך ייצור: 90 ננומטר שם הכרטיס:7300GS שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 550MHz תדר זכרונות: 400MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך י…

24. Started by Zinger777,

מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.