כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! קניתי לא מזמן מחשב חדש ועמו כרטיס של gigabyte radeon 9800pro 128MB. הרצתי עליו משחקים כבדים כמו FARCRY ו UT 2004 בגרפיקה גבוהה, והם רצו מצויין. פתאום היום, שאני מפעיל את המחשקים הללו, יש המון שיבושים בגרפיקה כמו נקודות וקווים, וכל מיני שיבושים של חלקים מהטקסטורה במשחק. התקנתי מחדש את ה CATALYST 4.5, אך זה לא עזר. מה אפשר לעשות ?!?!
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היתחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB 256BIT GDDR5 עכשיו אני רוצה לדעת אני אני מעלה את המהירות של המאוורר כי הטמפ' במצב מנוחה היא 80 מעלות..! תודה מראש יניב...
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס מסך Sapphire HD4850 512MB GDDR3. באיזה מחיר כדאי למכור את הכרטיס? קניתי אותו לפני שנה ב650 שקל בערך.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי gf 6600 ועד עכשיו הוא עבד מעולה. לאחר התקנת XP, directx 9.0c ודרייברים עדכניים, התצוגה במשחקים מתחילה להראות כל מיני הפרעות, פסים מוזרים על המסך וכו'. במשחק כבד זה קורה מייד, במשחקים דביליים זה קורה לאחר חצי שעה בערך. האם יש דרך לעשות דיאגנוזה לכרטיס מסך עם תוכנה כלשהי? האם יתכן שהמאוורר דפוק? מוזר לי שזה קרה יחד עם התקנת הווינדוס... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני שנה אולי מחשב כמובן שהוא לא התייעץ איתי ודחפו לו באייבורי אינטל פנטיום D כלשהוא בכל מקרה הוא התלהב לראות אצלי NBA2k9 ורצה לשחק גם אצלו יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה וחשבתי שאפשר להציל את המצב עם איזה כרטיס מסך שיאפשר לו לשחק מה מומלץ במסגרת תקציב מצומצם ומגבלות החומרה הקיימת ? (כרטיס pci express כמובן)
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז מתוך מחשבה לעתיד, ובהתחשב בכך שב280GTX יש דברים כמו 240 יחידות עיבוד, עיבוד פיסקלי וכו'. האם זה ישנה הרבה בעתיד? האם לומרות שאולי כרגע מבחינת ביצועים ATI עדיפים, ברגע שיצאו מוצרים מתאימים (משחקים) וגם אם אתה משתמש בכרטיס לדברים אחרים כמו עיבוד וידיאו וכו', האם 280GTX עדיף? מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, עם כרטיס מסך ישן עוד יותר... מפרט- פנטיום 4 חד ליבתי 2.4 גיגה זיכרון וכרטיס רדיון 9600 XT ישן. (AGP) אני לא ממש מעודכן בכרטיסי מסך... מהו הכרטיס האופטימלי שיכול להחליף בכבוד את 9600XT שלי בלי ליצור יותר מדי צוואר בקבוק? ראיתי ביד שניה ג'יפרוס 7600GS AGP ב200 שח מומלץ? אשמח לתגובות ועצות, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צחקתי ;D הסיפור הוא ככה לקראת סוף החודש אני קונה מחשב חדש משהו משהו אז כדי לקבל קנה מידה (ולהראות לאבא שלי שההשקעה לא לשווא ) כמה המחשב החדש חזק יותר הרצתי 3Dmark03 על המחשב הנוכחי שלי: P4 1.4Ghz 512MB RD-RAM800 Gefa4 Ti4200 64MB והתוצאה היא:...... 1241 ;D אני יעדכן אותכם בסוף החודש שאני יריץ את זה על AMD 2500+ 512 DDR3200 MSI 9800pro (כן, זה שהופך לXT בלילות ירח מלא)
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה כך כך מבלבל כי יש Dvi-D ויש Dvi-I ועוד כמה סוגים. ויש גם זכר ונקבה וכדומה. אשמח להמלצה או אפילו ללינק ישיר. יש לי מסך של lg עם כניסות של VGA ו DVI. וקניתי עכשיו כרטיס 6450 1gig עם תמיכה בכל היציאות. עריכה: Dvi d של דאול באמת יראה לי שיפור?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בקיצור איך אני עושה את זה הורדתי ה ati את הדריורים והכול
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש מוניטור נחמד שמגיע עד 80-85Hz ב 1280x1024 שהיה 17" ושנע בסביבות ה 1300-1400 שקל,מישהו יכול לעזור לי? רק לא LG אני פשוט שונא אותם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
amdkmdap קורס בזמן נגינת סרטים הכרטיס הוא HD5850 ומדי פעם באופן אקראי הוא קורס ,בזמן נגינת סרט(DXVA) אז החלפתי דרייברים וזה לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? משחקים עובדים וזה לא מראה שום סימנים שמשהו לא תקין ובכל זאת קורס כל כמה זמן.. הדייבר הנוכחי אצלי 10.10E
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
שמתי לב שאחרי כמה דקות של UNREAL T3 -יכול להיות חצי שעה, המחשב פשוט עושה BOOT...האם יש דרך לגלות את זה דרך מאמץ של כרטיס מסך בלבד, או שיש איזה תוכנה שמאתרת תקלות מסוג זה? אני מכיר SANDRA SIS אבל היא רק מאבחנת ונותנת סטטיסטיקות -לא מאתרת תקלות ממש.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס מסך עדיף משלושת אלה על מסף 22 אינץ אני רוצהה שהכרטיס ינצל את כול העוצמה שלו על רצולוציה 1680x1050 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-