עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by JSK,

כבר הייתי בטוח שאני אקנה בKSP את כרטיס המסך Powercolor X1900GT בKSP ב1250 במזומן בסניף רעננה, אבל עכשיו אני רואה עלה ל1370! ככה כבר כדאי את הSAPPHIRE RADEON X1900GT בנועה לא? או שCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB שעולה בנועה רק 1350 חזק ממנו? ואתם יודעים אם המחיר של הכרטיס של Powercolor אמור לרדת חזרה בקרוב? כי שאלתי לפני שבוע ואמרו שהמחיר שלו לא ירד והנה הוא ירד :'( אה ודרך אגב, מה זה הAA וה HDR שכולם מדברים עליהם? תודה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  2. הי אני מתלבת האם להחליף את הכרטיס מסך לHTPC שבסלון שלי... זה המפרט: P4 2.4 ASRock P4i65G 2GB 400 HZ Ram Dual WD 160GB Sata צורב.עכבר.מקלדת........ועוד! כרגע יש לי ATI 9600 SE http://www.amazon.com/Radeon-9600XT-256MB-TV-out-Support/dp/B0012E1GY2#moreAboutThisProduct רשום שם הכל!! ואני מתלבת בין: ‎7600GS Silent AGP ב480 שח http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=320&l4=0&model=1479&modelmenu=1 או ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI AGP ב540 שח http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 חשוב לציין לפני הכל שאני לא משחק משחקים ממש כבדים... יותר כמו FIFA טומברידר וכל מני …

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לקנות מסך רגיל (CRT) או 17 או 19 אינץ על מה אתם ממליצים שלא יעבור את ה1500 שקל

4. Started by bluemail,

הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. היי נידמה לי שיש קצת ירידת FPS במישחקים כאשר החלפתי ממסך CRT 17 למסך LCD22 , יש לי רק 512 מגה זיכרון בכרטיס מסך 4850 , האם יש צורך ב1 מגה ראם? רוני

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  7. כשאני מנסה להעלות מהירויות לכרטיס מעל 400\1100 אז הכרטיס מתחיל לקרטע, והתוצאה בAquamark3 יורדת ל 50אלף, ולפני האוברקלוק 62,000 , הטמפ' במנוחה עם האוברקלוק 52מעלות במנוחה ובמאמץ בערך 60מעלות, ובלי 48מעלות במנוחה ו55 במאמץ. מה יכולה להיות הסיבה לקירטועים ובירידה בFPS? יכול להיות שהלוח-אם לא מספיק טוב לOC ? (המפרט החתימה) . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by A1eX,

התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by alon15,

מה אני אמור לעשות לדעתכם? לקנות עכשיו מחשב או לקנות מחשב כאשר רוב הכרטיסים יתמכו בDX10 ?? ומה יהיה השינוי? (כרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. רוצה ליקנות מחשב חדש = בשבוע הקרוב....חיכיתי כבר יותר מידי זמן = הלשון בחוץ... וזה הלוח שאני קונה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 אני יודע שליקראת סוף החודש הבא = כבר יהיו כרטיסי מסך עם DX10 השאלה שלי היא האם כדאי ליקנות כרטיס מסך פושטי ( בכל מיקרה שידרוג עבורי כרגע) = 7300GS ב 350 ש"ח ואז בתוך חצי שנה = כשכבר יהיו כאן כל האלופים = להחליט אז על כרטיס ראוי? ובכלל מה שאני לא סגור עליו = זה האם DX10 קשור איכשהו גם ללוח האם ? תודה מראש - לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. טוב אני צריך כרטיס חדש, שיהיה יותר טוב מהנוכחי [ gefoce 6600 gt] אבל גם שאני לא אצטרך לשדרג דברים במערכת בשבילו סהכ הוא צריך להריץ משחקים חדשים סביר לא חייב להיות סופר משוכלל, העיקר שיהיה איכותי ויכול להריץ דברים חלק. אני ממש לא מבין בדברים האלה איך לבחור וזה, אז הנה המערכת שלי- מעבד AMD Athlon +3000 1.8Ghz זיכרון 2x512 mb 400mhz Patriot לוח אם 939 Asus A8N SLI כ. מסך GeForce 6600 GT שיהיה עד 800 שקל וטוב כמה שאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  13. וכן, איך אני יודע איזה ספק כח יש לי במחשב?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by nadaviz,

מהירות העברת הנתונים הוכפלה, אפשר להעביר הרבה יותר חשמל וניתן לעשות Share על ה- Device! http://news.com.com/PCI+Express+2.0+nears+completion/2100-1006_3-6123758.html?tag=nefd.top

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Kukishin,

קיבלתי אותו היום. אין עליו זכר לחברה המייצרת כביכול רק NVIDIA. בסוף מצאתי מדבקה מסכנה של POINT OF VIEW. כמו כן בכל החברות הכרטיסים נראים ברואפן מדוייק אותו דבר... ייתכן ש NVIDIA שומרת לעצמה את הזכות לייצר את הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום לכולם ^^ יש לי בעיה והיא דיי דחופה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי... עכשיו כשאבא שלי טס לאמריקה ביקשתי ממנו לקנות לי משם הארד דיסק חצי טרה וכרטיס מסך טוב, הבעיה היא שעכשיו אני רואה את טכנולוגית הDX10 נכנסת ואני לא רוצה לקנות כרטיס שהולך להתיישן בקרוב כשהמשחקים יתחילו לדרוש את זה. בעיקרון אבא שלי כבר קנה את הכרטיס וההארד דיסק. הכרטיס שביקשתי שיקנה זה GeForce 7900GS, שבהחלט נראה לי ראוי, הבעיה היא שהוא לא בנוי לתמוך בDX10 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להגיד לאבא שלי להחזיר אותו ולחכות ליציאה של כרטיס תומך באותו טווח מחירים (שאגב היה ~190$ לכרטיס הזה אחרי מיסים), את ההארד דיסק לא נראה לי שיש טעם להחזיר אבל הנקודה היא שאני קונה אותם בשביל מחשב חדש ולא לגרוטאה שאני…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Mesatla,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV485&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מחיר התאבדות. (עדיין 4850CF ב1700 חזקים יותר)

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by rbik,

לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  19. אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה. בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.) ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה. גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by kinggil,

פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

במסגרת סידור בחנות, מצאתי כרטיס מסך ישן שאינני יודע נתונים כלשהם לגביו וקויותי שאוכל לקבל פה עזרה. יש לו 3 יציאות : VGA ,SVIDEO ,RCA על המעבד במרכז חתום 6326"SiS" . על הציפ מעליו רשום "butterfly" . יש לו 4 ציפים בצד הפנימי של הכרטיס שחתום עליהם "SEC KOREA" . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  22. איך אני עושה בדיקת מאמץ ל7950? ניסיתי בOCCT את האופציה של GPU אבל זה לא עושה כלום זה כרטיס חדש שהיום קניתי ואני רוצה לראות לאיזה טמפרטורה הוא מגיע בעומס (כדי לראות אם המארז מאוורר מספיק בשבילו..בקושי הוא ניכנס..כרטיס ענק) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

למשל ב 4870, עד כמה באמת שווה להשקיע בגרסאות 1 גיגה? עד כמה זה חשוב היום למשחקים?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  24. יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  25. שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים