כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מישהו ניסה ? עריכה : עודכן, 3DMARK06 עליה של 100 נק' 3DMARK03 עליה של 150 נק' NFSMW ניראה שיש עליה קלה שלאיזה 1-2 FPS אבל זה לא ממש מדויק ...
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מספר דגמים של כרטיסי מסך מסדרת: Geforce 7300GT הדגמים הם: Geforce 7300GT 256 Mb Retail OVERCLOCKED של חברת BFG או Geforce 7300GT 256 Mb של חברת Gigabyte או Geforce 7300GT 512 Mb של חברת:Point Of View כמו כן אשמח לשמוע המלצות לכרטיסי מסך אחרים אם יש סביב המחירים האלה...
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..
-
- 13 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי ה SAMSUNG 793MB על המטליות של DR BYTE כתוב: "לא מתאים למסכים עם ציפוי כרום" לאיזה מסך יש בכלל ציפוי כרום?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
זה יחזיק עם OC למעבד 2500K ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום,כרגע יש לי את ה 5850 ומשום מה הוא מריץ עדיין כל משחק חדש שיוצא על הגדרות מקסימליות ללא בעייה.העניין שצריכים לצאת באטלפילד 3 וקול אוף דיוטי החדש וכו ואני מאמין שכבר יהיה לו קשה עם זה,האם שווה לקנות בהונג קונג כרטיס 6990??אני יודע שבארץ הוא עולה 3300-כמה ההפרש במחיר יהיה משמעותי? והאם כדאי לקנות,או לחכות ל DX 12.? יש צפי מתי הוא אמור לצאת? תודה..
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש וחצי ככה, מישהו יודע עם שווה לחכות לGT300 או שכדאי כבר לקנות 5850?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בשביל אבא שלי. הסיבה היחידה שבשבילה אנחנו מחפשים כרטיס מסך זה בשביל שנוכל לעבוד עם מסך 24" חדש שקנינו על רזולוציה של 1920x1200. הדברים היחידים שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולפתח תוכנות בסביבת עבודה, והתקציב שהוא נותן לכרטיס הוא 200 ש"ח. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בקריטריונים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך אני עושה בדיקת מאמץ ל7950? ניסיתי בOCCT את האופציה של GPU אבל זה לא עושה כלום זה כרטיס חדש שהיום קניתי ואני רוצה לראות לאיזה טמפרטורה הוא מגיע בעומס (כדי לראות אם המארז מאוורר מספיק בשבילו..בקושי הוא ניכנס..כרטיס ענק) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות שבוע הבא כרטיס מסך ואני צריך עזרה.. אני רוצה להשקיע בסביבות 1500 שקל חשבתי על redeon98000 pro 128mb 256bit אני מעוניין לדעת אם אולי עדיף לי משו אחר במחיר כזה ואיפה הכי כדאי לקנות.. או של איזה חברה לקנות רדאון אני לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג או שום דבר דומה.. פשוט את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה.. מקווה שתעזרו לי אפילו שאני רואה שזאת השאלה הכי מאוסה במקום הזה..אבל אתם שולחים את כולם למדריכים לא מעודכנים וזה כבר פסה.. אז תודה לכולם ושיהיה פאננוס..
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי חבר שמוכר לי כרטיס מסך של חברת ATI דגם 9800 pro עם זכרון של 128MB השאלה שלי היא איך ניתן לדעת ממנו איזה סוג כרטיס זה 128 או 256 bit שאלה שניה האם ההבדל הוא כל כך משמעותי ? (יש אולי למישהו לינק המשווה בין השתיים?) ושאלה אחרונה, בכמה כדאי לקנות אותו ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לחבר שלי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 מתוצרת galaxy ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של nvidia אבל המחשב לא קיבל את הדרייבר :-\ ניסיתי למצוא את האתר של היצרן כדי להוריד ממנו דרייבר עדכני אך ללא הצלחה ניסיתי למצוא את היצרן דרך google ודרך תוכנה בשם aida תעזרו לי למצוא דרייבר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איזה מסך LCD הכי כדאי לקנות באמריקה עד 350 דולר.... לא משנה לי אם המסך יהיה 17 או 19 אינץ' העיקר שיביא את האיכות תמונה הכי טובה שאפשר ואם זה 19 שהתמונה לא תראה מתוחה... הבנתי שמסכי 19 לפעמים מציגים בעצם תמונה של מסך 17 רק מתוחה ואז מאבדים איכות.... אני לא צריך רמקולים מובנים וחשוב לי שיהיה בצע כסף או שחור וכסף.... PIVOT יהיה נחמד גם.... זאת אחלה חנות ואני חשוב שאני אקנה משם- www.newegg.com אז אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך משם זה היהי טובמאוד... תודה רבה מראש.... ניר.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מסך דק, במחיר של 1000 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו הם גלישה\צ'יטוט והדפסה. אפשרי למצוא מסך LCD במחיר הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי מתווכחים על משהו. יש לו כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT ULTRA והוא אמר לי שזה הכרטיס הכי טוב כרגע בשוק. אמרתי לו דהוא לא צודק והראתי לו תכרטיס מסך GEFORCE 7800 GT ואמרתי לו שדעתי זה כרטיס יותר טוב. נכנסו לאינטרנט ובאמת ראינו שלפי מה שהיא רשום באתר של איזה חנות ברשת, הפרטים היו אותם פרטים. עכשיו השאלה שלי היא מי צודק, ואם באמת יש כרטיסים יותר מתקדמים, תוכלו להציג לי כמה מהם. בתודה thebestof2005
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוקיי, המחשב הישן שלי (פנט 4 במהירות 2.8GHz, ג'יגה זיכרון בדוואל צ'אנל, לוח אם Asus P4P800-SE) עבר לאחי הקטן, ילד בן 7 שאני מאמין שישחק בפיפא, ניד פור ספיד ועוד שטויות כאלה... משחקים לא כבדים. DX10 לא חשוב לי. עכשיו, ה 5700LE שווק חיים, ואני צריך המלצה לכרטיס מסך באפיק AGP במחיר של עד 400 שקל פחות או יותר. כמובן שעדיף בפחות. ושיהיה מחנויות באיזור ראשון. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm זה כרטיס נחמד, וגם יחסית זול. יש משהו יותר משתלם ממנו במחיר הזה? יד שנייה לא בא בחשבון. תודה. עכשיו ראיתי את ה 2600pro ב 470 שקל... שווה להוסיף? לפי השוואות ראיתי שהוא יותר חזק. ויש למחשב ספק 400W ג'נרי. זה בכלל יספיק לכרטיס הזה? (הוא החזיק X8…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-