כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לVIEW SONIC משהו לא ממש חדש אבל זה 170 מעלות, מה זה בתכלס אומר?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, הנושא כבר בטח נטחן בפורום, אז אני אשמח להמלצה קצרה: 6600GT NVIDIA או ATI X800GT ???? תודה!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס רק רציתי לדעת בערך באחוזים כמה אחוז מהכרטיס אני לא ישתמש עם פנטיום D 930 ?תודה ואם כבר אני שואל איזה ספק ב300 שקל יחזיק את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לחצי שנה ואז אני מקבל מחשב חדש הכרטיס צריך להיות AGP לא אכפת לי לקנות יד שניה מי שמכיר
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הקרוב ככול הנראה ארכוש לעצמי מערכת חדשה, בשעה טובה. המערכת תיהיה מבוססת AMD, ככה שהאופציה ל-SLI אינה בנמצא, לצערי. אני כרגע בשלב שבו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, עד כה תיכננתי על ה-5850, אך לפי התוצאות האחרונות ב-Tom's Hardware ה-GTX 470 מראה תוצאות עדיפות קצת יותר, בעיקר כשמפעילים פילטרים, משהו שמאוד חשוב לי. כמו כן ישנה התמיכה בפיזיקס וקודה. אבל הבעיה היא שבעתיד אם אבחר ב-GTX470, לא תיהיה אפשרות לשדרוג קל, רק להחליף כרטיס. נכון שמערכת מרובת כרטיסי מסך לא שווה את הכסף, אבל לעתיד זה שדרוג לא רע, כשירדו המחירים של הכרטיסים הללו, והמשחקים יתחילו לרוץ לאט יותר. 5850 ב-CF מראה תוצאות נחמדות, כמעט פי 1.7 מעל כרטיס בודד, שזה לא רע בכלל בכלל. אבל שוב.. בעתיד, השיפו…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עברתי על שאלותיך במשך השנים ושמתי לב שרבה הייתה שאלתך האם ה-8800 שלך יהיה חזק גם בעוד שנתיים מאחר ועברו שנתיים אני מחזיר לך את השאלה | האם ה-8800 שלך מחזיק משחקים גם היום?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין בכ.מסך בתקציב נמוך , ברשותי מעבד AMD 6*3.2GHZ ולוח אם M4A89GTD PRO/USB3 כרגע אני רץ על onboard שבא עם לוח האם, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לסרטי fullHD ומשחקים לייט כמו פיפא וכו'
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם תיקחו PS3 ותריצו אותו משחק על מחשב VISTA עם DX10-מה יהיה עם יותר פונקציות גרפיות מתקדמות? כמו CRYSIS לדוגמא, האם יהיה הבדל בין גרסאת הקונסולות לגרסאת ה DX10 של המחשבים?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מסך LG מדגם 795FT PLUS ויש איתו בעיה מוזרה... הוא תמיד עבד לי ברזולוציה של 800*600 ולא היו איתו בעיות, אני ניסיתי להעביר אותו לרזולוציה של 1024*768 וכשאני מעביר אותו לרזולוציה הזאת הוא משמיע מן צליל בתדר מאוד גבוה וממש מעצבן... והוא לא מפסיק... למישהו יש מושג מה זה? יש לציין שהצליל הזה כבר הופיע פעם אחת ברזולוציה של 800*600 אבל כשאני כיתי את המסך והפעלתי אותו הצליל כבר נעלם, והפעם זה לא קורה... עריכה: שכחתי לציין עוד משהו... כשאני משחק במשחקים ואני מעביר במשחק את הרזולוציה ל1024*768 אז המשך עובד בצורה טובה מאוד, הצליל המעצבן מופיע רק כשאני מעביר את המסך לרזולוציה הזאת בהגדרות של הווינדוס.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את הדמו למישחק הנ"ל והפריימים נמוכים מאוד 12-20 הכל מוגדר ל -HIGH +AAX4 אני משחק ברזולוציה של 1680X1050 ב GRID למשל בכל על HIGH ואני מקבל 80-90 FPS מה לא בסדר כאן?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD 7850. לצערי לא מצאתי כרטיס רפרנס, אבל ממה שכן מצאתי, אני יכול להשיג כרטיס של Sapphire או של MSI בערך באותו המחיר. הנה הלינקים: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1&leg=0 http://www.msi.com/product/vga/R7850-Twin-Frozr-2GD5-OC.html#?div=Specification אז השאלה שלי - איזה מהם עדיף, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822&aff=Zap עוד טעות בפרסום או ירידה מבורכת במחירים?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1.התנועה של העכבר קצת איטית ומעופפת והוא לא עוצר ומתחיל בדיוק שאני זז וזה משפיע על התנועה של המבט במשחק וזה קצת עושה כאב ראש לשחק ולא משנה כמה אני מכוון את הרגישות של העכבר בהגדרות של המשחק זה עדיין ממשיך וזה קורה רק במשחק , האם ככה זה המשחק או שיש לי בעיה בכרטיס המסך (FX 5200) ? 2. האם יש מסך שאפשר לחבר אליו גם מחשב וגם פלייסטיישן (לא בו-זמנית)? תודה לכל העונים והעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm06/15487489 sapphire 6850HD CROSSFIRE X2 amd x6 1075t
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך זה התוצאה ב 3DMARK עלתה ל 7766 ומשחקים שעבדו לי באיטיות עובדים טוב יותר לשאלות: 1. האם עדיף להשתמש ב DIRECTX9 שמותקן על המחשב שלי או להשתמש ב DIRECTX 8.1 , גם אם כן וגם אם לא אבקש הסבר איך להסיר את ה DX 9 ולחזור לגירסאת ה DX 8 2. במשחק UNREAL TOURNAMENT אני מקבל 60 FPS בכל מפה כמעט שאני משחק ואם אני מקבל יותר זה על חשבון זה שהמשחק לא עובד חלק... אך לרב ה FPS נתקעים על 60, עוד דבר מוזר ששמתי לב שקורה במשחק הוא כאשר אני משנה את הרזולוציה והאיכות ליותר גבוהים ה FPS עדיין נשארים 60 לא משנה אם אני פותח את זה ב OPEN GL או ב DIRECT3D . בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מדבר על פרוייקטים קטנים של מוצרים והדמיות פנים של בתים לא אנימציה מתקדמת של פיקסר או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שממש עוזר לי. אני רוצה לקנות היום את המסך של LG ה - F700P ואני מעוניין לדעת איך הוא לפי דעתכם? איך הצבעים נראים, אם התפריטים נוחים ובכלל איך המסך.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הפרט שלי הוא: ועשיתי מבחן למחשב שלי בתוכנה 3dmark2003 וקיבלתי את הניקוד: 7258. זה טוב ? אני ממש לא מבין בזה :[ תמונת מסך: http://myth.egoz.info/Webstuff/3dmark.JPG הפרטים באתר שלהם: http://service.futuremark.com/compare?2k3=3605308
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-