עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adirnasri,

מה ההבדל בין FX ל NX?? אני לא מבין את זה ותודה רבה לכם על העזרה..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את הכרטיס 7900GS של Leadtek. רציתי לדעת מה הם פילטרים? למה הם משמשים? איך ניתן להפעיל אותם? איזה מהם אפשר להפעיל? ומה אלה כל האותיות בהשוואות FPS באינטרנט? דוגמה: 4X FSAA/8X AF NO FSAA /4X FA אלה פילטרים? תודה למגיבים

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by gunga_g,

במחשב החדש הולך להיות לי 7600GT.. עכשיו, במחשב הנוכחי יש לי gForce 4000 MX 128MB... האם יהיה שווה לחבר אותם ביחד? יהיה הבדל בביצועים? יכול להיות איזה שהוא נזק? תודה

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by adirnasri,

הראשון זה GT 7600 DDR2 256MB השני זה GS 7600 DDR2 256 MB והשלישי זה ATI Radeon X800 GTO DDR2 256MB אני צריך לדעת עזרה דחוף ותודה מראש אדיר .....

• 16 תגובות
    • 863 צפיות
  5. המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Wheel,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי 7600GT... חשבתי לעצמי האם כדאי לי להביא 2 7300GT... האם ההבדל בביצועים משנה משהו??.. וה7300GT יהיו ביחד 1GB...

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by lipa,

אני מבין ש-HD=High Definition , אבל מה הכוונה CP ? , פורמט חדש ?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by n0stredamus,

אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. Started by esaly,

אנשים! הרגע התקנתי כרטיס מסך חדש - הXFX 7600GT XXX 256MB, ויש לי בעיה די מרגיזה....כל פעם שאני לוחץ עם הלחצן הימני של העכבר על קובץ של סרט יש לי הבזק כזה במסך... המסך הוא LG LCD 1750SQ.....בבקשה עיזרו...

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, אני צריך עזרה ממכם בכמה נושאים חלקם דחופים חלקם להבהרה. המפרט שלי: מעבד - E6600 לוח - ASUS P5B DELUXE כ.מסך - SAPPHIRE X1900XT זכרון - 512*2 667MHE ה.דיסק - W.D 250GB 16M SATA2 צורב - NEC DVD*16 מארז - HEC 6AR6 +ספק HEC 400W 1. כאשר אני נכנס לדריוור של כ. המסך רשום שמהירות ה- Core היא 500M ומהירות הזכרונות הם 594M. מה פשר הדבר? הרי היצרן מצהיר על 625M ל- Core ו- 725M לזכרונות בנרטיס זה. 2. אם מישהוא מחברי הפורום ביצע אובר-קלוק לכרטיס זה אשמח ללמוד מישום שכאשר ביצעתי אובר -קלוק עלה רק ה-Core בלבד מ- 500MHE ל-699MHE ובנוסף השינוי לא נכנס לכרטיס. 3. בצעתי בדיקה בתוכנה 3DMARK05 וקיבלתי את התוצאה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by swisaavi,

ראיתי את זה כאן: http://hwzone.co.il/reviews/7950GX2/14/ ובעוד כמה אתרים עם בדיקות.. אז אני רואה שבלי הדבר הזה התוצאות יותר טובות, מה זה בדיוק ולמה צריך את זה? אהה ואיך מבטלים אם צריך?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by esaly,

אהלן חבר'ה.. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי בהמלצתכם ה7600GT XXX של XFX... שמתי לב שיש קצת הבדלים באיכיות של הצבעים מהכרטיס הקודם שלי הX550 של ATI.. האם בגדול יש הבדלים או שאני רק מדמיין?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sgsg,

קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו. אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה. הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ? עוד לא ניסיתי לגשת לחנות. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  16. בלוחות של HWZONE גם חיפשתי ואין ...חנויות שונות שעוסקות ביד שניה...אין ..פורומים שונים בנוסף לפה גם אין אני אשמח לעזרה אם מישהו שמע יודע ראה שמוכר X1800XT אני אשמח אם תפנו אותי לאותו מוכר תודה.

17. Started by Chura,

איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nadaviz,

הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by avishai1b,

שלוםם לכולםם אני ניתי בנועה מפרט עם x1950pro256MB ב1350 שקל. ועכשיו הם אומרים שATI דחתה את הכרטיס והוא יצא רק ב 15/10 מה כדאי לי לעשות? יש כרטיס ברמה שלו אולי..? ואם זה בטוח נכון.?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.

21. Started by bennnn,

שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. Started by natan805,

מי יכול לדרג לי איזה חלק יותר חזק מימה 6800xt ddr3 256 bit 128mb או 6600gt 128 bit 128 mb או 7600gs ddr3 256 bit 128 mb שלושתם כמעט באותו מחיר

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. יש את ה7300GS ואת הGT ויש את 7600GS שהוא כבר חורג מהתקציב אני צריך שהכרטיס מסך יספק אותי עד תחילת החופש הגדול ברזולוציה 1280X1024 (בלי פילטרים) אז איזה כרטיס עדיף לי משלושתם.. האם ה7300GT הרבה יותר טוב מהGS ושווה להשקיע בו או בכלל הכי משתלם את הLE בקיצור איזה כרטיס הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר.. בסביבות התקציב הזה..

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by manga,

הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. Started by yakir10,

אני קונה מחשב חדש מחנות מקומית והוא אמר לי שהכרטיס הזה הוא חיית ביצועים למחיר שלה האם הכרטיס מסך הזה שווה או שהוא כבר לא משהו מיוחד להיום ? אגב הכרטיס של לידטק תודה מראש

• 12 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים