כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נאלץ לפרסם את השאלה כאן, מאחר וכל הפדלעות ב-IRC לא ידעו לענות לי. <it4chi> בנות <it4chi> יש לי שאלה <it4chi> בכרטיס <it4chi> 7300GS <it4chi> יש TurboCache <it4chi> שמאפשר לכרטיס לקחת זכרון מה-RAM <it4chi> אפשר לבטל את זה? <it4chi> קראתי את זה ב- AnandTech: <it4chi> but our EVGA 7300 GS has a larger memory size of 256 MB verses 16-64 MB of the 6200TC. <it4chi> זה אומר שיש לכרטיס 256MB על הכרטיס? <it4chi> או שהוא יכול לקחת עד 256 מהזכרון? <it4chi> up up <it4chi> =) <it4chi> אני אאלץ לפרסם את זה בפורום... תודה.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
PCISIG הוציאה טיוטה לתקן של כרטיסי PCIexpress בעלי דרישות הספק של 300 ו225W http://www.pcisig.com/specifications/pciexpress/review_zone#gce This specification is a PCI Express 225W/300W Card Electromechanical document that addresses graphics power and thermals greater than those supported by PCI Express CEM 1.1 and PCI Express 150W 1.0. Its purpose is to provide additional capabilities for PCI Express graphics within the existing framework of an evolutionary strategy that is based on existing motherboard form factors. This specification is primarily designed to deliver additional electrical power to a PCI Express graphics add-in card and provide increased card volume fo…
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: 1.איך הכרטיס חזק יחזיק משחקים חזקים וכבדים? 2. למה היציאות של הכרטיס שונות משל המסך הדק שלי?
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה עד 250 שח והיעוד העיקרי הוא בשביל העברת קלטות לdvd
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, היתה לי עווית נוסטלגיה לפני כמה חודשים ומאז אני קורא, אוסף ומשפצר כרטיסי וודוו. אין בעיה כלכך להשיג וודוויים מהגרסאות 4 ומטה, אבל וודוו 5 זה כבר יותר נדיר, ולכן לקחתי החלטה אסטרטגית כבדת משקל והחלטתי לפרסם כאן בקשה צנועה ליידע אותי במקרה ומישהו מוכן לזרוק כרטיס וודוו 5 לכיווני. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס יושב על לוח האם: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard האם אוכל לחבר אליו מסך "ישן" ללא כניסה דיגיטלית? אגב, איך נקראת היציאה הסטנדרטית הזאת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכים- שאלתי בפורום מפרטים והם הפנו אתי לפה: אז הנה: פעם ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? שאלה נוספת היא: האם התצוגה של המשחק תהיה טובה כמו שהכרטיס מסך עושה? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מי שעוקב אחרי חדשות החומרה וחדשות המחשבים בכלל, בוודאי כבר שם לב שהדלפת מידע מחברה אחת לא תשאר ללא הדלפה נוספת מהחברה המתחרה. זה ככל הנראה בשביל לשמור על הלקוחות ועל בעלי המניות של אותה החברה מרוצים. גם הפעם אנחנו רואים את זה, לא עבר הרבה זמן מהדליפה של המידע על ה G84 וה G86 וכבר אנו רואים רמיזות על המתחרים שלהם מצד ATi. G84 וה G86 הם הליבות שעליהן יהיו מבוססים כרטיסי ה Mid העתידיים של Nvidia. מה שמייחד את כרטיסי הדור הבא, זה התמיכה ב DX10 ATi לא נשארה ללא תגובה והחליטה כנראה לידע אותנו על המתחרים של אותם הליבות החדשות של Nvidia. הידיעה הופיע באתר The Inquirer. האתר טוען כי הליבות החדשות של ATi (ה R6X0) יבואו כבר ברבעון הראישון-שני של השנה הבאה. כמובן שליבות אלו יביאו אי…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כבר לא מעט זמן אנו עדים לדיבורים ורעש גדול בעקבות המידע על יציאת של כרטיסי הדור הבא (שיביאו את התמיכה ב API החדש, ה DX10), ועל ה DX10 בכלל. רוב הציבור היום מייחס למעבר ל API חדש יותר מדי צומת לב, וחושבים שהשדרוג היום לא משתלם בגלל יציאתם הקרובה של כרטיסי הדור הבא. עד היום היינו מודעים ל-2 ליבות גראפיות מהדור הבא מהחברות המבילות - ATI ו Nvidia, שהם R600 וה G80 בהתאמה. אלו הן ספינות הדגל של שני החברות, כלומר הטוב ביותר שיש לשני החברות להציע. אך גם המחיר של שני ליבות אלה יהיה גבוה, מה שלא יאפשר להמונים לקנות את הכרטיסים המבוססים ליבות האלו. היום באתר VR-Zone הופיע מידע אודות הליבות בטווח ה Mid-End, אלו הן ליבות הביינים של Nvidia, ה G86 וה G84. שני הליבות הללו יהוו פיתרון לשו…
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6168 אני אישית הזמנתי היום מחר אמור לקבל ואתן לכם דיווח אגב אמרו לי שהקירור המקורי שלו הוא גם מעולה אבל אם יש מתנה למה לא
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםם לכולםם אני ניתי בנועה מפרט עם x1950pro256MB ב1350 שקל. ועכשיו הם אומרים שATI דחתה את הכרטיס והוא יצא רק ב 15/10 מה כדאי לי לעשות? יש כרטיס ברמה שלו אולי..? ואם זה בטוח נכון.?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
למישהו יש איזה קישור שאני יכול לראות שם בכרטיס מסך על 1280X1024 מה הFPS ביחד עם פילטרים וגם לראות על הרזולוציה 1600X1200 את הFPS אבל בלי פילטרים
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את הכרטיס 7900GS של Leadtek. רציתי לדעת מה הם פילטרים? למה הם משמשים? איך ניתן להפעיל אותם? איזה מהם אפשר להפעיל? ומה אלה כל האותיות בהשוואות FPS באינטרנט? דוגמה: 4X FSAA/8X AF NO FSAA /4X FA אלה פילטרים? תודה למגיבים
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV עד 300 ש"ח, אז תציעו את הכי טוב ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכ.מסך שלי 6600 GT בכ.מסך יותר טוב עד 600 ש"ח ( לבינתיים עד שה DX10 יצא ) ומצאתי את ה X800XL הוא יותר טוב ?!? ואם למישהו יש הצעות למשהו אחר שיציע לי בבקשה!!??
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עם כ. מסך מובנה על הלוח אם בגלל העלות הנמוכה. המחשב מיועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים בסגנון Civilazation 4 השאלה האם כ. מסך מובנה עם לוח אם ב550 שח יספיקו למשחקים מסוג זה או לקנות כ. מסך בנפרד והאם באמת שווה לקנות 1 ג'יגה זיכרון היום או שמספיק 512. תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-