עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shovel_xxx,

איזה אחד מביניהם יותר טוב ( בגירסא של 512 MB של שתיהם ) ?!?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by shay-h,

שלום .. מצאתי בארון שלי כרטיס טלויזיה דיי ישן .. ואין לי מושג איזה דגם , או כל מושג על פרטים על הכרטיס ... חשבתי לחבר אותו במחשב של אחותי הקטנה ! האם תוכלו לעזור לי למצוא לו דרייברים וכדומה ? (ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים אך ללא הצלחה) צילום שלו -- > http://img180.imageshack.us/img180/442/img1760la0.jpg

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by Iron~Chef,

מישו יודע אם יש איפה שהוא השוואות בין ביצועים של דריברים לאותו כרטיס מסך? למשל איזה דריבר נותן ביצועים טובים יותר ל כרטיס מסך 6600GT ? והיכן אפשר למצא דריברים ישנים של nvidia גם של צד שלישי ? תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. כמו שאתם יודעים, עלה לאחרונה מדריך שהקיף את כל כרטיסי המסך הנוכחיים ונועד לעזור לאנשים מתחילים ומתקדמים כאחד. על מנת שהמדריך לא יעלם בים של ספאם, הוחלט להשאיר אותו נעול, וכל הערות/הארות/שאלות/בקשות בדיון הזה. אני אשתדל לעקוב אחרי הדיון ולשפר כל מה שאפשר. שימו לב שהמדריך לא סופי (כמו שגם היה כתוב במדריך עצמו), והוא כבר הספיק להתעדכן 3 פעמים מאז, וזה עדיין לא סופי. טוב, אני לא ארבה במילים, הבמה שלכם, אני אשמח לשמוע משוב.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT ובאתר של NVIDIA יש שתי אפשרויות להורדה: 1. GEFORCE AND TNT2 2. GEFORCE GO 7 SERIES באיזה לבחור?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by ciauai,

רשום לי Geforce 7900 GT\GTO מזה אומר? ובדריבר רשום GT\GTO זה אומר שיש לי GTO? אני קניתי Geforce 7900 GT GTO יותר טוב לא?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by hdbaam,

- איזה קצב מומלץ ? - כמה שיותר גבוה יותר טוב ? - במה מתבטאים ההבדלים ? * יש לי כרטיס ג'יפה 2 לפי מה שאני זוכר הוא תומך בעד 85Hrz : - זה תלוי במסך / כרטיס או שניהם ? * כרגע עומד על 75Hrz זהו תודה מראש חברה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני רק יודע שזה קשור לכניסה או יציאה בכרטיס מסך... :

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by Zod,

שלום, הסרתי והתקנתי דריבר כדי לעדכן אותו. אחרי שהסרתי על DRIVER CLEANER זה עושה לי את זה... http://img144.imageshack.us/my.php?image=adqm7.jpg מה עושים? *הכרטיס זה 7600GT של MSI

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by dennis14,

אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, מבקש את חוות דעתכם על מסך CRT "21 Samsung 1100MB מיועד בעיקר למשחקים. נ.ב. לא מעוניין ב-LCD בגלל הרזולוציות הנמוכות. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by rikus,

במשחקים מסוימים המסך מתעוות שהוא עובד במצבי רזולוציה גבוהים יותר, האם יש אפשרות לנעול את ה REFRESH RATE (בכרטיס של NVIDIA) שזה יעבוד במצב נניח של 75HZ על כל אפליקציה?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by adirnasri,

יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

אני משחק עכשיו בHL2 EPISODE 1, ומשום מה אני יכול להפעיל HDR+AA... איך זה יכול להיות? הרי לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי מבחינה חומרתית לא מסוגל להתמודד עם 2 הפעולות בו זמנית כי יש לו רק בקר אחד או משהו בסגנון שעושה את אחת מהפעולות.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 6800xt ואני רוצה לדעת אם הוא ddr3 השאלה איך אני בודק?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  18. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by THE FOX,

מה תוצאות ה 3DMARK 05? תדרים שאליהם הגעתם ב OC עם הכרטיס? האם מישהו מצא קירור שמתאים לכרטיס? או דרך אחרת?....

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס העריכה הבא: Matrox RT.X100 Extreme (אני לא מתכוון לקנות אותו).. תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

נניח והבאנדל הוא אותו דבר אצל שני הכרטיסים. נניח ששניהם מאותה חברה. אבל הוא 7950GX2 עולה 200 שקל יותר מה-X1950XTX. האם יהיה הבדל מורגש בין שני הכרטיסים. האם ההשקעה של ה-200 שקלים הנוספים האלה שווה, או שלא.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by adirnasri,

יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם

• 12 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by eegg,

מה לדעתכם יותר טוב : 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=8562 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 אני צריך בשביל העברת קלטות לdvd

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. יש לי מחשב כזה -- AMD X2 3800 1 GB זיכרון 6600GT 256 PCI EXPRESS השאלה שלי היא כזאת .. האם שווה לי להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ל7900GT כשאני מוסיף 1200 שקל .. ?

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  25. שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה

• 10 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים