עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladsgv,

חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש ב 800-1000 שח ( חשוב שיריץ משחקים טוב ) תודה לעוזרים

3. קראתי את שתי הביקורות כאן באתר. אני מבין מהן שה-GTX780 לוקח. מה שלא ברור לי זה איך הוא לוקח אם מבחינת הנתונים היבשים על הנייר ה-280X הוא מהיר יותר? ז"א, מהירות הליבה שלו גבוהה יותר. לא ראיתי בשתי הביקורות שהמפרט הטכני של ה-789GTX עדיף על פני ה-280X בצורה כלשהי. מה אני מפספס פה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי לכולם, במסגרת האחריות החליפו לי כ.מסך שנהרס הכרטיס שהיה לי הוא Radeon HD 6950 2GB והכרטיס מסך שהחליפו לי אותו הוא Geforce GTX 470 1.25GB רציתי לדעת מי מהם יותר טוב והאם זה משהו רציני וזה הוגן שזה מה שהם הביאו לי? הם אמרו לי שהכרטיס הוחלף לכרטיס מסך "חדש" אני באמת לא מבין למה זה של NVIDIA כשהיה לי בכלל ATI ואני לא מבין למה דווקא 470 ולא משהו יותר חזק. * החנות שהחליפו לי זה KSP בהרצליה תודה מראש, דני.

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by udist,

מתכוון לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין הבאים EVGA GTX 780 Ti Gigabyte GTX 780 Ti 1. יש לי סלידה קלה מAMD ולכן מעדיף nVidia. 2. מתכוון לקנות באילת ומוכן להשקיע עד 3000 ש"ח 3. בהתחלה הכרטיס יחובר למסך 1920X1080 אבל בהמשך ירכשו מסך/מסכים אחר/ים. 4. מעדיף אורח חיים ואמינות. לא יבוצע OC. (שקט זה גם נחמד, אבל לא כל כך משנה) 5. מטרות - גיימינג כבד ושיחזיק לאורך זמן (כנראה הכרטיס האחרון שאני אקנה אשקיע בו ככה אז שיחזיק כמה שנים טובות) אז איזה מבין הכרטיסים עדיף? (אני שם לב שEVGA קירור סטוק וגיגבייט עם קירור יותר טוב (?) ) אולי עדיפה חברה אחרת בכלל? (כזו שאפשר לקנות באילת) וגם - האם בכלל עדיף לי לחסוך ולקנות 780 רגיל או גרסת Ghz?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום לכולם נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה ואני מעוניין לרכוש כרטיס חדש. אני משחק במשחקי מחשב וחשוב לי להריץ אותם על האיכות הכי טובה שאפשר. יש לי מעבד i7 4770 . אני מוכן להשקיע באזור ה-800 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות ? ואם בכלל יש טעם לקנות משהו בסכום כזה? המון תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. היי בשבוע האחרונה צצה לי בעיה מוזרה מאוד יש לי לאגים מעצבנים כל כמה שניות בבאטלפילד 4 ואני לא יודע למה הסרתי דרייברים כמה פעמים והתקנתי מחדש וזה לא עזר ראיתי תאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/545113-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D#.U2unlFcRenU ואני חושב שיש לי בעיה דומה הנה תמונה מהAFTERBURNER http://www.siz.co.il/my.php?i=wfmmjv2ymewd.jpg עריכה: דבר נוסף ששמתי לב עכשיו השימוש בCPU בזמן BF4 הוא 90-100% זה נורמלי?? שום תוכנות משמעותיות אחרות לא היו פתוחות זה המפרט של המחשב i5 4570 …

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by gtrippleg,

שלום, הכרטיס חדש (נקנה לפניי פחות מחודש), הכל עובד בסדר גמור, לא מתחמם במשחקים, אחלה ביצועים. קניתי את הכרטיס הזה בתור תחליף ל- HD7870 TX ושם לא הייתה הבעיה. אבל מידי פעם כשאני מאתחל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהמקלדת דלוקה) ואני צריך לעשות אתחול פיסי... ואז המסך נדלק והכל סבבה. זה קורה באופן קבוע לפניי התקנת הדרייבר, וכשהדרייבר מותקן זה קורה מידי פעם, בעיקר אחריי שינויים בהגדרות או התקנות שדורשות איתחול. המסך: viewsonic VX2370 חדש ואין איתו תקלות.

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כבערך חצי שנה התייעצתי פה בפורום לגבי מפרט לגיימינג לבסוף רכשתי את המפרט הבא מKSP בהרכבה אישית: GPU: GIGABYTE GTX780 OC CPU: INTEL I7-4770 MOTHERBOARD: GIGABYTE Z87 HD-3 RAM: 8GIB G.SKILL (MONITOR: PHILIPS BRILLIANCE 190CW (1440X900 בזמן זה ישנה את מכירת הקיץ של סטים וקניתי את METRO-LAST LIGHT והGFORCE EXP הגדיר לבד את ההגדרות הגרפיות הוא שם את המשחק על VERY HIGH המשחק כל הזמן נתקע מרגיש לאגי (LAG) ומאוד לא מאפשר משחק התאכזבתי מאוד לאחר שהוצאתי כמעט 7000 שקל על המחשב שלי... האם הכרטיס מסך תקול או זקוק לטיפול? תודה לעוזרים (שנישארו עד לפה)

10. Started by itay e,

מפרט: מעבד - QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz ראמ - 8 GB Ram לוח אם - Hewlett-Packard HP Compaq Elite 8300 MT *הבנתי שזה גם המודל של המחשב* כרטיס מסך נוכחי - (non (on-board שימוש - hardcore gaming תקציב - 1000 מוכן להוסיף 500 אם זה עושה הבדל עצום ספק כוח - אני לא בטוח אבל יש לי מחשב HP המחשב רגיל (לא בהזמנה אישית) בא אם הספק כוח משם.. windows 7 professional 64 bit. נ"ב 1. תודה לעוזרים 2. בבקשה לינקים והסברים (אני לא גאון מחשבים בטח שלא בכרטיסי מסך) 3. פחות אכפת לי אם המערכת קירור עושה קצת רעש (קצת!!) 4. אם מישהו יכול לפרט מזה OC נראלי ככה קוראים לזה אם שכחתי משהו בבקשה להגיד. בבקשה לינקים להכל

11. Started by Chumlee,

איך יכול להיות שעם אותו כרטיס מסך אני קיבלתי תוצאה נמוכה מבין כל הארבע ? http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+430&id=53 344 נקודות . משהו פה לא הגיוני תסתכלו על הקטגוריה : Last 5 Baselines for GeForce GT 430

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Xvertigo,

אז ככה - יש לי מסך 27" (2560x1440) ושני הGTX670 שלי שנקנו (בהפרש של שנה) כבר לא הכי סוחבים עם 2 גיגה VRAM ואני שוקל להחליף בשני 280X משומשים. פעם אחרונה שהיה לי CF זה היה 4870X2 ואחריו 5970X2 שהיו די מזוויעים בכל מה שקשור למיקרו סטאטרינג ולתמיכת דרייברים (לא שNVIDIA מושלמים...). האם המצב היום שונה בנושא הזה (SLI/CF לא חדש לי, אני מכיר את המגרעות) עם AMD? האם עדיף לחכות לסדרה 800, אפילו לפני הקטנת תהליך היצור? דעות יתקבלו בברכה! לגבי המפרט: Intel Core i7-4930K @ 4.8Ghz (IVB-E, 6 Cores) Asus X79 Sabertooth Phanteks PH-TC14PE w/3 Fans 16GB G.skill Trident DDR3 2400 CL10 2xGeforce GTX 670 Antec HCP 1300W Intel 520 series 240GB (system) + 2x480GB Raid 0 (games) Silverston Rav…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

האם הכרטיס יכנס במארז SILVERSTONE REDLINE 1 USB 3? והאם ספק 430W איכותי יתאים לו? מעבד I5 3470

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by OhayoNB,

היי, נכנסתי לאתר של פלונטר לבדוק משהו אתמול, וראיתי פרסומת בצד של המבצע של NVIDIA שמקבלים אחד מהמשחקים החדשים של UBISOFT חינם, http://www.plonter.co.il/PickYourPath.tmpl?cart=141720301854306316〈=heb קניתי מהם gtx 970 g1 gaming , שזה כרטיס שכן מופיע במבצע , קניתי אותו לפני בערך שלושה וחצי שבועות , בזמן שקניתי אותו, nvidia פירסמה את המבצע , אבל דיברתי על זה עם פלונטר והם לא ידעו את זה, ועכשיו זה מופיע אצלם באתר, אפילו בתרגום לעברית (השקיעו חחח) אתם חושבים שאפשר לדרוש מהם קוד לאחד מהמשחקים או שנדפקנו ?

15. הכרטיס החדש והמתקדם של Zotac מגיע עם המהרה מרשימה מאוד מהמפעל, ועם פוטנציאל להגיע לתדרים של מעל ל-1.5GHz לליבה בהתבסס על קירור אוויר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-980-ti-amp-extreme-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/

16. שלום לכולם וואו הרבה זמן לא הייתי כאן,שמח לחזור לקהילה הנהדרת הזו! כרגע הגיע תורי אני מחליף את הR9-290 הנוכחי ורוצה לרכוש כרטיס אחר וחשבתי על אחד מהבאים: Sapphire R9-290 TRIXX Gigabyte GTX780 Ti Ghz edition את שניהם יש לי באותו מחיר עכשיו בנוגע למפרט שלי: i5-3750k@4.2 8GB RAM ANTEC 750W Dell 24'' 1920x1200 מה חשוב לי בכרטיס : קירור. שקט. ביצועים. נ.ב. טוב לחזור

17. Started by gtx980sli,

אמרו שהapi החדש ישנה את הכללים אבל הוא יצא וכלום לא השתנה . איפה הפי שניים ביצועים ? איפה השילוב בין amd לnvidia במערכת אחת? איפה השיתוף זיכרון בין כרטיסים ? למה אין על זה שום דבר ביוטיוב ? דיברו כול כך הרבה אז למה פתאום שכחו הכול? למה משחקים לא מוציאים תמיכה ב12 ? למה אין שום תרד על זה בפורום הזה? אמרו שכרטיסי amd יוכלו לרנדר אותה סצינה עם כמה כרטיסים . מה שיכול לשפר מערכי cf . למה אף אחד לא משתמש הפיצרים האלה?

18. Started by k0hav,

מישהו יכול להביא לי תדגם שהכי כדאי לקחת מ TMS ושהוא לא OC

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by elcool,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3. אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ravid,

לא ממש רשמי אבל כנסו לגורו ותורידו אותם ותעתיקו את כל הקבצים החסרים בהתקנה ותגלו שיש לכם 40.80! רשום שזה רק לכרטיסי creative אבל זה פועל על כל ה-geforce אבל אין שום שיפור במהירות אבל רשום שזה תומך ב directx9 מוזר! ???

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ScreameR,

אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by brk2k,

אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.