עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swpro,

מי מכיר כרטיס מסך ל PCI כולל תלת מימד טוב 100-200 שקל דגם ומפרט בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by marik,

ביעקר חמשחקים

3. Started by blueman1,

יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. יש את ה7300GS ואת הGT ויש את 7600GS שהוא כבר חורג מהתקציב אני צריך שהכרטיס מסך יספק אותי עד תחילת החופש הגדול ברזולוציה 1280X1024 (בלי פילטרים) אז איזה כרטיס עדיף לי משלושתם.. האם ה7300GT הרבה יותר טוב מהGS ושווה להשקיע בו או בכלל הכי משתלם את הLE בקיצור איזה כרטיס הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר.. בסביבות התקציב הזה..

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nemesis,

הי, אני עומד לשדרג את המערכת הנוכחית שלי, ובודק אופציות קנייה לכרטיס מסך. האם יש אופציה טובה יותר באזור ה 1400 ש"ח לכרטיס מסך מה Gigabyte X800 128MB? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by darkie,

אני מתלבט בין ה6600GT לבין ה7600GS... יש אפשרויות יותר טובות ואם לא אז מי מהם עדיף? תודה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by sby333,

מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים).

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by m83b4,

שלום חברים! לחבר שלי אין חיבור AGP, ולאחרונה נשרף לו ה Geforce 3 ואין לו אחריות. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא כרטיס מסך PCI שיעבוד טוב עם המשחקים של היום (הוא לא ישחק ברמת פירוט גבוהה אז אין צורך בכרטיס יותר מדיי חזק) אבל לא במחיר מוגזם.. אשמח אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים מישהו יודע קיים כרטיס מסך PCI עם יציאת TV-Out ?? (הכי זול שיש ) או אפילו כרטיס tv-out בלבד (כמו כרטיס USB2 ל-PCI ) תודה?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  12. צריך המלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטים בלבד לא למשחקים מדובר בסרטי HD למיניהם (עד 1080p)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי לוח אם עם חיבור PCI-EXPRESS 1.0 לכרטיס מסך אם אני אקנה כרטיס מסך שבא עם חיבור PCI-EXPRESS 2.0 או PCI-EXPRESS 3.0, האם אני אוכל להרכיב אותו בלוח האם שלי וזה יעבוד? תודה

14. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אוקיי קודם כל המיפרט AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 512X2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 7300GS HEC 6C11 HEC 300W ART לגבי המטרות של הכרטיס אז ככה אני לא גיימר כבד , לרוב אני משחק פיפא קצת ניד פור ספיד ומדי פעם איזה משחק פעולה ולא אכפת לי שמשחקים יעבדו לי על LOW אבל בצורה חלקה ועל רזולוציה של 1024X768. בנתיים ממה שמצאתי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 http://skypc.co.il/pl_product~GV262~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV154~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV264~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~28491~8~0.htm אני מזכיר , תתחשבו בספק שהוא לא משהו וגם מעניין אותי יכולת הOC של כל אחד מהכרטיסים כי גם זה בתכנון.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by cold fire,

אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Bruce,

אני מקוה שהכותרת שלי תואמת לתקנון. קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא לוח GigaByte 965P s3 מעבד e6600 2.4 זכרון 1G וכל השאר. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך 6600GT של MSI האם החלפה שלו ל7600GT תיתן לי שיפור רציני? אני משחק בעיקר בflight Sim החדש וב BF2 ןBF2142 אולי כרטיס אחר בטווח שלך ה1000+ ש"ח אחר מומלץ. תודה מראש

18. איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  19. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

20. Started by IceBox,

שלום שמי שי ואני נמצא בהיתבלטות מאוד קשה לגבי קניית כרטיס מסך...אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים האלה כדי לי לקנות : 1.ATI Radeon HD3850 2.Nvidia GeForce 8800GT 3.Nvidia GeForce 9600GT אני רוצה שתמליצו לי רק איזה אחד משלושת אלה כדי לי לקנות... המפרט שלי הוא : 2GB DDR2 RAM Intel Core 2 Dou E6750 Enermax Liberty 400W תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by yaadhadar,

היי חברים, מה המצב? אני רוצה לקנות למחשב שלי כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיריץ משחקים בסיסיים כמו Settlers, GTA, FIFA, NFS ועוד. הסתכלתי באתרים וזה מה שמצאתי: Asus ‏7300GS 256MB 395NIS Gigabyte ‏7300GS 256MB 345NIS sapphire ‏X1050 256MB 305NIS sapphire ‏X1300XT 256MB,405NIS Sapphire ATI Radeon X300Se 128Mb 260NIS Leadtek GeForce 7100GS 256MB 310NIS אולי אחד אחר? הוא ירוץ על מחשב AMD Athlon 3400+ עם ג'יגה של זיכרון. תודה רבה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Yosi199,

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ZenMaster,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח שיכול להריץ משחקים ברמה טובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

צריך כרטיס מסך לpci-e עד 550 ש''ח (תוסיפו גם קישור לחנות). המטרה היא משחקים.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by asmon,

מחר בבוקר אני הולך לקנות כרטיס מסך. צריך לדעת דחוף מה לקנות, תודה. (כרטיס שלא ידרוש ספק כוח חזק מזה שדורש 7900GT)

• 8 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.