עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by נוי27,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by zuk666,

יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!

• 16 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by NerVo,

יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?

4. Started by avi1231231900,

שלום, קניתי היום מחשב לאחי שלא מיועד למשחקים. המחשב נקנה עם כרטיס מסך Geforce 9300gs 512mb ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולציה גבוהה HD , בגודל 22" או 24" האם הכרטיס מסך יעמוד ברזולציה זו?לגלישה באינטרנט אופיס ומשחקי FLASH באינטרנט. תודה, אבי

5. Started by gaf,

שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by orensh69,

יש מלא יצרנים ל geforce 9500gt ואני מתלבט, כמו Gigabyte Sparkle Gainward איזה יצרן הכי עדיף? ואיזה הכי יחסית למחיר?????? מפה מה הכי כדאי? http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB112601=1042203

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DanielHatuka,

שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…

8. אהלן, ברשותי geforce 9600 gt עם מאוור של Zalman. במאוורר יש חיבור של שלושה ועל הכרטיס יש חיבור של 2. ברצוני לשלוט על המהירות מכוון שהוא עובד במהירות גבוהה כל הזמן ועושה רעש שלא ניתן לישון עם מחשב דולק. כיצד אוכל לשלוט? ניסיתי עם rivatuner ללא הצלחה מצורף תמונות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה

11. לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה

12. לקחנו לביקורת את כרטיס המסך החדש של NVIDIA - ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה הזמן לשדרג?לכתבה

13. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות לכרטיס מסך אוברקלוקינג עד כמה אני יכוול להגיע איתו אם בכלל אני יכול להגיע איתו למשהו

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. אהלן, עברתי על כמה חניות מחשבים ורשמתי כמה סוגים שונים של חברות המייצרות את הGFORCE 6600 GT הבדל הברור הוא במחיר אבל מה ההבדל באיכות. הסוגים הם: זיגזג - PointOfView Gforce 6600 Gt AGB 128 Mb - במחיר 1481 ש"ח. קיי אס פי -XfX Gforce 6600 GT AGP במחיר 1350 ש"ח. לוג'יק פי סי - Albatron Gforce 6600 GT AGP במחיר 1550 ש"ח עכשיו ראיתי גם בחלק מהחניות שרשום FX6600GT AGP מה הFX אומר? אשמח עם תענו לי בהקדם מה כדאי יותר לקנות ומאיפה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mahican,

קניתי כרטיס מסך חדש Gforce 9800GTX+ Twintech http://www.wikio.com/product/twintech-geforce-9800-gtx-accelero-twinturbo-179621.html יכול להיות שהספק כוח שלי לא מחזיק? יש לי ספק לא משהו Gpro p-4 500Watx12v

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. שלום, קניתי חלקים למחשב חדש (מKSP) והרכבתי בעצמי. להלן המפרט ובסוף אפרט את הבעיה: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL Channel 1066 Mhz CL5 ‏500GB 7200RPM, 16MB, Sata II ‎ ‏HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular‎ לאחר ההתקנה של כל החלקים, התקנתי וינדוס והמחשב עבד לפחות כשעתיים. לאחר מכן בלי שנגעתי בכלום, המסך הפסיק לקבל INPUT מכרטיס המסך, ונורית החיווי של המסך הפכה מצהוב לכתום (כאילו שהוא לא מחובר לכרטיס מסך). בדקתי עם כרטיס מסך נוסף (ישן יותר) ושם המסך כן עבד. החלפתי את הכרטיס מסך בKSP לאותו דגם בדיוק בלי …

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by erezBox,

איך נחשב הכרטיס מסך הזה GIGABYTE ATI RADEON HD 3850 של גיגבייט ראיתי שלרוב ממליצים על SAPHIRE מאותו הדגם? מה ההבדל ביניהם? האם בכלל יש הבדל חוץ מהמחיר? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. או ביקורות יתקבלו בברכה... שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל ( GIGABYTE ATI Radeon HD5770 1GB DDR5 ) . האם ישנו איזה סיקור לגביו או המלצות לכרטיסים שונים במחירו (800 - 900 ) ? ביקורות או המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. לאחר שנתיים וחצי של שליטת GTX 1070 בקטגוריית מחירים של 350 דולר מגיע ה-RTX 2060 בתג מחיר דומה - בביקורת זו תגלו האם הוא אכן עומד בציפיות לכתבה

22. כרטיס המסך החדש של NVIDIA לשוק שמתחת לרף אלף השקלים הוא מוביל ברמת העיצוב, אך מגיע בתג מחיר מעט אכזרי לכתבה

23. שלום מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה? http://ksp.co.il/?uin=21923 שווה 1100 שקל? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. לקחנו לביקורת את ה-RTX 2060 SUPER המתקדם של Gigabyte בשביל לגלות כיצד עומד כיצד הוא מתמקם בין שלל המתחרים הקשוחים בקטגוריה לכתבה

25. בביקורת זו נבחן לעומק את ביצועי כרטיס המסך החדש ביותר של NVIDIA לעת זו, ה-GeForce RTX 3070 Ti, במטרה להבין איזה שיפור ביצועים הוא מעניק על פני גרסת הבסיס המוכרתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים