עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אחד עם 980ti אחד עם 1060, שניהם עם windows 10. על המחשב עם ה980ti באופציה של הסינכרון אנכי יש לי רק אופציה להשתמש בהגדרות היישום, הפעל השבת ומהיר, במחשב עם ה1060 יש לי בנוסף ניתן להתאמה, וניתן להתאמה עם מחצית קצב הריענון... המחשב עם ה980ti מחובר למסך gsync, המחשב עם ה1060 צחובר למסך רגיל... רציתי להפעיל סינכרון אדפטיבי על ה980ti בגלל הgsync ושברתי את הראש למה אין לי את האופציה בלוח הבקרה... למה בעצם אין? תודה לעונים (שני המחשבים עדכניים לדרייבר האחרון של nividia 372.70)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך בגבול ה400 ש"ח ליום הולדת של בן דוד שלי וראיתי את הכרטיס החדש הזה בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1043&catcode=148 איך הוא בהשוואה לFX5200? Radeon 9100 בגירסת ה64MB או 9200 לא מתאימים לי כי הכרטיס צריך להספיק לשנה-שנתיים הבאות, עד שהוא יקנה מחשב חדש (כרגע יש לו פנטיום 3). אם מישהו מכיר חנות שמוכרת Radeon 9100 עם 128MB בגבול ה400 אני אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by hlv,

אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  6. פוסט מעניין בבלוג נחמד על מחשבים ושאר ירקות: קודם כל לינק למי שרוצה לקרוא במקור + תמונות: http://www.kfr.co.il/?p=917 אופים ביחד, והיום בתפריט – כרטיסי מסךאו: איך לתקן כרטיס מסך מת בעזרת אפיה בתנור היה לנו פעם כרטיס מסך טוב, מצויין לזמנו ועדיין מריץ משחקים חדשים, NVIDIA GeForce 8800GT. הבעיה היחידה שאולי היתה לו היא שלפעמים ב-Starcarft II וב-Battlefield היו נקודות וצבעים מוזרים במסך ובסוף ה-Windows היה קורס, אבל שום דבר חוץ מזה. למה "היה" לנו? כי יום אחד כשהדלקנו את המחשב, עוד בשלב ה-BIOS ראינו את זה: ואז את זה: וכש-Windows 7 ניסה לעלות זה הדבר האחרון שראינו לפני מסך שחור אינסופי: מה זה יכול להיות? מהר מאוד הבנו שהבעיה היא בכרטיס המסך והחלפתי את הכרטיס באחד ישן שהגיע ע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by XpHunTeR,

ה HD4850 נחשב לכרטיס מסך הכי משתלם כרגע מבחינת ביצועים/מחיר. אני מתכנן לקנות היום מחשב, וה HD4850 יהיה במפרט, אבל יש משהו שאני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. בבנצ'מרקים, אפילו הכ.מ הזה הגיע רק לאיזה 16 FPS ב CRYSIS - משחק שיצא כבר לפני הרבה זמן. זה דיי מאכזב לקנות כ.מ חדש ב 1,000 ש''ח ולדעת שקיים משחק שהוא מגיע בסה''כ ל 16FPS... אני קונה את הכ.מ מ FOXPC. יש להם את CONNECTED3D ואת GECUBE. המחירים זהים בשניהם. (950 ש''ח) איזו חברה יותר טובה? ועוד משהו - האם יש כ.מ יותר טוב בתקציב של עד 1,000 ש''ח ? תודה!

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by shayw,

4770 של sapphire עם 3 שנות אחריות (תיקון בלבד?) ב 600 ש"ח 4850 של palit עם שנתיים אחריות ב 650 ש"ח עיזרו לי להחליט :-\ E2180 4GB Enermax pro 425

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום, לאחי יש מחשב עם הנתונים הבאים: : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ +AC Freezer7Pro, Gigabyte P35-DS3, Corsair 2GB 800MHZ X2 (Dual Channel), Albatron 8800 GTS 320MB, WD 2500AAKS (250GB), WD 500GB, Enermax Liberty 400W, Enermax Chakra 3052 + 2 x glacialTech120 fan (front+back), samsung`22 מריץ ווינדוס 7 64ביט יש לו יום הולדת וחשבתי לפנק אותו בכרטיס מסך חדש, כי כל המשחקים העדכניים כבר לא זזים אצלו. השאלה אם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך במערכת כזאת? או שאולי צריך כבר לשדרג עוד דברים? התקציב הוא איזור ה600 שקלים, עם אופציה לחריגות. ואם כן, אילו חלקים כדאי? תודה רבה מראש! מקס

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by love-its-my-name,

מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by BarM,

היי, אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן: מTMS- כרטיס מסך של SPARKE . מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC. מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, יש ברשותי לפטופ שיש עליו 2 כרטיסי מסך. לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להגדרות לוח בקרה של NVIDIA התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין לא מצליח. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם geforce gt 750m שאותו אני רוצה להגדיר כברירת המחדל. מה הסיבה שאני לוחץ על הגדרות לוח הבקרה של NVIDIA לא קורה כלום פשוט לא נפתח כלום. חייב לציין שבמנהל ההתקנים אני רואה את 2 הכרטיסי מסך מותקנים (ללא סימן קריאה על אחד מהם כפי שזה מראה כשאין דרייבר). אשמח מאוד לקבל עזרה בעניין. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה

14. Started by zoharsim,

שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK06 על 7600gs AGP 256ddr2 128-bit חדש וקיבלתי תוצאה של 1915 נק' ללא פילטרים... זה נמוך מאד לא?? המחשב שלי: AMD3000+ 1Gb זכרון

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by eli33,

איזה כרטיס מסך עדיף X700 או 6600 רגיל אני מדבר על שתיהם עם יציאות pci-x ?? ומה ההבדל בניהם במחיר אני לא ממש גיימר מושבע אז ירדתי מה 6600GT שחשבתי עליו בהתחלה בגלל המחיר שלו .. ודרך אגב אמרו לי שה X700 בא עם קירור גז האם זה נכון??? ומה עדיף 6600 או X700 ...??? זה קצת דחוף כי כבר סיימתי עם כל המפרט רק בזה אני מתלבט תודה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחר מחשב ולגבי כרטיס המסך אני לא בטוח. יש את ה Sapphire X1900GT שעולה 1400, והוא כמובן נכנס לתקציב שלי (בערך), ויש את ה Connect3D X1900XT שעולה 1650 ובשבילו אני צריך למתוח את התקציב. (שינהם בגרסת ה 256MB) עכשיו השאלות הם: 1. האם ל GT באמת יש בעית התחממות? 2. בכמה הXT טוב יותר מה GT (באחוזים)? 3. כמה כל אחד יחזיק לי משחקים על Mid-High ללא OC? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. אם אפשר לקבל כרטיס טלויזה באיכות טובה.. על וינדוס xp שעובד טוב אם התוכנה שבא איתו

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. היי בעיית הלאגים וקריאות התמונה במשחקים שונים עם כרטיס 7950 כבר עוברת כל גבול , זה לא יכול להיות שחברה גדולה AMD תשווק כרטיסים ושגם לאחר כמעט שנה מרגע שיווקם עדיין הבעיה לא תוקנה עם דרייבר מתאים, אני מאמין שהם לא רוצים להודות בפשלה שלהם לגביי כישלון הטופגרפיה החדשה שלהם , אני כבר שוקל להחזיר לחנות את הכרטיס שעדיין לא יצא לו דרייבר מתאים , שממש כבר מפריעה לי, זה לא מעניין אותי דרייברים וכל מיניי תירוצים שונים , ברגע שקונים כרטיס מסך בכמעת אלפיים ש"ח אני מצפה לאיכות משחקיות זורמת , לכן לפי דעתי קונים חדשים שיקראו את השירשור הזה שיחשבו פעמיים אם כדאי לקנות היום את סידרת ה7000 , עד שחברת AMD לא תוציא דרייבר שבאמת יתקן זאת לחלוטין .

• 78 תגובות
    • 7.3k צפיות
  19. Started by sagigi21,

היי.. כרגע יש ברשותי 9800GT 1GB ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס. מבחינת התקציב זה לא משהו משמעותי מכיוון שהמחירים של הכרטיסים הם די זהים +-. אז ככה: ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E - GIGABYTE(1060( ‏GTX470 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ - GIGABYTE (1740( ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - GIGABYE (1290( ‎HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - SAPPHIRE(1590( אוקיי אלו הכרטיסים ומה שבסוגריים אלו המחירים. אז ככה. הכיוון שלי הוא לAMD מכיוון שהכרטיסים שלהם חזקים יותר בכל המבחני ביצועים אבל בגלל שהבנתי שהדרייברים שלהם מסובכים ותהיה בעייה בהסרת כל הדרייברים של הכרטיס הנוכחי שלי זה די מרתיע אותי. אני באמת רוצה לדעת איזה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ציפינו לכך כבר לפני מספר חודשים והתאכזבנו, אבל הפעם נראה שסוף סוף נזכה להיכרות עם מלך חדש בשוק העיבוד הגראפי הביתי לכתבה

21. ברזולוציה 1024 DPI ותוכנת ההעיבוד התמונה היא ADOBE PHOTOSHOP והמסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 PIXELS אז אם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים.... ומסך מתאים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by bilbo,

http://www.driverheaven.net/articles/dx10/ לא הצלחתי להבין מתי נכתבה. מקווה שזה לא חומר ישן. תהנו.

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by White Shepherd,

שלום, הזמנתי מחשב מבוסס 6870 ו-core i5 760 לפני כמה ימים. לאור החדשות, ישתלם לי לבטל את ההזמנה ובמקומה להזמין מחשב חדש מבוסס על 6950 ולהחליף לו ביוס? מה צריך להיות ההבדל, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום. נכנסתי לתוכנה של NVIDIA ושם יש אופציה של ביצועים...והתדר של הגרפיקה והזיכרון ניתנים לשינוי. שיניתי את המהירות של הגרפיקה מ-732 ל-800. עכשיו השאלה שלי אם עליי להתעסק בעוד משהו לפני שאני משנה והאם זה עושה נזק לכרטיס? אם יש דרכים אחרות אשמח לשמוע ולדעת איך עושים אותם. בתודה, שגיא.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.