עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by galigola,

:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce. - nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו. - nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ! לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום …

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך אפילו משומש שהמחשב הישן והחלש (ראו מפרט) ינצל או לפחות שינוצל מספיק טוב, עד שאני אקנה מחשב קומפלט עוד איזה שנה או יותר. התקציב הוא עד 350-400 שח למשומש, ולחדש 450-500... כרגע אין לי יותר מידי כסף למשהו רציני רק שיריץ סביר על 1042 הגדרות בינוניות משחקים... תודה מראש, אור.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by yonigrin,

שלום ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB. זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ? אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי. ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. AMD מדווחת על הביצועים הכספיים שלה לסוף שנת 2016, וחושפת את תאריכי היעד להשקת דור חדש של כרטיסי מסך מתקדמים לכתבה

6. Started by raanann,

שלום. יש לי מחשב חדש יחסית אני מצליח להריץ עליו משחקים כמו assassin's creed ו- Watch Dogs אבל כרטיס המסך שלי מתחמם דיי מהר ואז המשחק מתחיל קצת להיתקע. אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך או למצוא פתרון אחר לקירור הכרטיס? אם יש ממליצים על לקנות כרטיס חדש, אשמח לשמוע על הצעה עד 1000 ש"ח. להלן המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 454] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce GTX750 Ti 2GB-5 GIGABYTE[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i5-4460B Haswell Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קירור מעבד[/TD] [TD]Cooler Master Seidon 120V[/…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Demagh,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, למחשב עם i3 6300 ו-8 ג'יגה DDR3L. הספק הוא Antec Earthwatts 500w AE-500, ויש לו רק זוג חיבורי PCIe עם 6 פינים. אז, כרטיסים כדוגמת ה-280x לא באים בחשבון בכלל? אפשר לחבר זוג חיבורים עם 6 פינים ולקוות לטוב או לחפש רק כרטיסים עם זוג חיבורי חשמל עם 6 פינים? תודה. עריכה: אני רוצה להשקיע עד 500 ש"ח בכרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום רב, אני עומד בפני קניית מחשב חדש עם מעבד E6750,לוח אינטל P35, מארז EZCOOL MODERN BLACK עם ספק 400 וואט ומתלבט על איזה כרטיס מסך לקחת. האופציות: GIGABYTE 8600GT 512MB DDR2 ASUS HD3650 512MB DDR3 מה דעתכם? אני נוטה ל ATI...

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by eLi7aN,

תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by avram,

שבוע הבא אני בארה"ב ותיכננתי לקנות 6600GT (היום ראיתי ב150-160 דולר) פתאום יוצא לו הX800GT ועכשיו אני עובד עיצות על הנייר ההחלטה ברורה - הX800GT (ובעתיד בטוח ימצאו את הדרך לפתוח עוד כמה צינורות עיבוד ואז. ..) השאלה המתבקשת האם אני צודק , והאם הוא כבר יהיה על המדפים בארה"ב ? (משום מה לא מצאתי אותו בהשוואות מחירים שם) אם בארץ מציאים אותו כבר למכירה אז הוא בטוח על המדפים שם, נכון ? עוד משהו למישהו יצא לקנות בחו"ל כרטיס מסך ? יש אחריות גלובלית ? מה קורה אם נדפק הכרטיס? נדפקתי ? ואיזו חברה עדיף (אם תהיה לי האופציה לבחור ) -sapphire, GeCube , HIS or power color ??

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם, עקב התפרצות מחלת השדרגת אני מתכנן להחליף את ה- HD6850 המזדקן שלי, שעמד בגבורה וסיפק אותי למשך שלוש השנים האחרונות. ראשית לפני כל, אני צריך להבין לאיזה רמה של כרטיסי מסך אני צריך לכוון בשביל שלא אצטרך להחליף גם את הספק כוח שברשותי. מדובר בסיסוניק SS500ET בן כ-3.5 שנים. האם הוא יחזיק כרטיס כמו R9 280X? או שאני חולם ואצטרך להחליף גם אותו? מבחינת הדרישות - אני לא משחק הרבה אבל אני כן מנסה לא לפספס את הכותרים הגדולים והחדשים שיוצאים מדי פעם, ולאחרונה שדרגתי מסך ל-FHD ככה ש6850 כבר ממש מגביל. מה גם שיש עכשיו גם את ה- GTA5 על הכוונת... מזל שעם ה-BF3 שחילקו בחינם לאחרונה הוא מסתדר מעולה, אז אני מבסוט בינתיים למרות שגם המעבד מועמד לשידרוג (2120 i3) אני צריך …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Boomer,

אני זוכר שלפני יותר מחצי שנה כולם אמרו שיש להם פילטרים ממש גרועים (ראו ערך PowerColor) ;D אבל בחודשים האחרונים אני שמעתי עליהם דברים טובים... אז מישהו שיודע יכול להגיד מה הרמה שלהם כרגע?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. יש לי את ההרקולס 8500le ואני משחק בו ב1024x1280 16bit driver 7.70 ועובד לא כל כך טוב!!! יש אולי איזה פיקס או משהו??? תודה ואתם....

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אני רוצה לקנו את אחד מהם !!!!!!!!!!!!!!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by yoel12,

אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה

17. היי! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך במחיר שפוי מומלץ לחויית משחק טובה בFLIGHT SIMULATOR עם עדיפות לATI. המפרט המדובר הוא מעבד E5200 ו2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by itayze,

טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני יודע שאפיק הזיכרון משתנה מ128 ל256 ... אבל האם תדברי השעון גם משתנים ?? (זה אמור להיות ככה אבל זה קרוה כאשר מתקינים את האומגה?)

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למקסימום FPS אבל רשום בקופסאות שהכרטיסים תומכים בפוגרסיב עד 60FPS 1080P/60 720P/60 המסך שלי גדול 42" HDMI 1.3

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. היי, אני לפני שדרוג כרטיס מסך, בודק המון ולא מצליח לבחור, מבין כל הגרסאות - Strix של אסוס, G1 Gaming של גיגהבייט, ועוד של MSI ו-EVGA, איזה גרסא הכי מומלצת בהתחשב לביצועים בלבד, מכיוון שכל הגרסאות של הכרטיסים הם 100 ש"ח לפה ולשם אז זה פחות מעניין אותי כרגע, רוצה באמת לדעת איזה גרסא הכי שקטה, מקוררת, ומומהרת וכל מה שבעצם עושה גרסא אחת עדיפה על פני האחרות.. תודה מראש

22. Started by romaero22,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Seaninho10,

מה עדיף?? נמקו בחירתכם. אם מישהו יודע על קיומו של HIS X1950XT 512MB אשמח אם ייתן לינק למקום הקנייה ומחירו.. ובנוסף, מישהו יכול להמליץ של על X1950XT של SAPPHIRE או שהוא רועש מדי כמו שקראתי...

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. טרי מהיום: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-rtx-3070-ti-graphics-cards-tackle-amd-radeon-rx-6000-big-navi-lineup/ תקציר מנהלים: על רקע הבנתה של נוידיאה כי הסבב הזה ביצועיו של RDNA2 קרובים מתמיד לאלו של ספינות הדגל שלה, מה שמעמיד את בכירותה במצב מסוכן, היא נחלצת לשולחן השרטוט בבהילות שיא על מנת להשיק כרטיסים חדשים שישפרו את הביצועים של 3070/3080 הנוכחיים. 3080ti הוא כרטיס ביניים שבין 3080 הרגיל ל- 3090. למען האמת אין שם הרבה מקום לתמרן מלכלחילה, הביצועים של שני אלו קרובים. בכל אופן, 3080ti יחזיק 15% יותר ליבות מ- 3080 הרגיל (שהם רק 5% פחות מ- 3090 אגב) ויעלה את רוחב פס הזכרון מ- 320bit ל- 384bit בשידוכם ש…

25. Started by itay e,

בדקתי בפורום קודם והכרטיסים האלו מתאימים לי לכן אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת מחיר איכות אורך חיים וכאלה.. עיקר המטרה שלי זה להיות מסוגל לשחק באיכות טובה יותר על fps גבוה כרגע אין לי כרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים