כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באינטרנט מבחני ביצועים של 1060 ב-SLI והבנתי שאין.. איך זה יכול להיות ? אין איזה קומבינה ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13624&catid=883 זה נראה קצת חשוד במחיר הזה נראה לכם הגיוני?
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי משו כמו 10 דק' בsplit sec המסך הופך ירוק/כחול/שאר צבעים והמחשב נתקע.. אחרי נגיעה קלה בכ. מסך הוא פשוט רותח בקטע מטורף (קיבלתי אשכרה כוויה) הכרטיס לא עבר OC והמשחק הזה הוא היחדי בו זה קורה.. הגדרתי בRIVA TUNER את המאוורר על הכי חזק .. פתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיהנו חברה! https://www.youtube.com/watch?v=7t_SW0k6gmU
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין כרטיס מסך רדיאון 3870 או Nvidia 8800GTS מה אתם ממליצים לי יותר מבחינת ביצועים בסביבות ה1400+-100 תודה רבה. את הכרטיס אני יקנה עם מחשב חדש כמובן. עד היום יש לי כרטיס מסך 5900XT שעד היום הריץ כול מסך שיצא, רק בזמן האחרון עושה בעיות עם משחקים חדשים. ועוד שאלה הסיומות של NVIDIA בסדר העולה ככה: GTX, GT,GTS, GS , ULTRA?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קבלו כבר לאיזה מחיר ירד.. ממליץ לחכות עד יום ראשון הבא ואז לרכוש.. בגלל שיום חמישי הזה 780ti יוצא ואז יכול להיות שתהיה ירידה נוספת.. המלצה שלי לחכות ואז בראשון לרכוש.. לכל מי שיקנה תתחדשו (= - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/12847
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב בן 4 שנים עם המפרט הבא: מעבד:intel core i5 760 לוח: gigabyte ga-h55m-usb3 זיכרון: X2 2GB DDR3 1333 Transcend דיסק קשיח: 1 TB של samsung כרטיס מסך: radeon 5750 512 RAM ספק: seasonic 620WATT מסך: 22 אינצ' רזולוציה 1050X1680 מעוניין להחליף כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח עדיף לא משומש, לצורך גיימינג בינוני (starcraft2,Chivalry Medieval Warfare וכו'). אני שוקל גם האם להוסיף עוד 4 GB זיכרון? יש לי עוד 2 סטייקים פנויים. וחשבתי גם אולי לקנות כונן SSD אבל אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בזה בכלל או כמה הכונן עולה. אני מעדיף שהמוצרים יהיו מ KSP, או איבורי. אשמח לעזרתכם.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce. - nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו. - nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ! לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום …
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס רועש ומפיץ חום ? יש לי חששות לרכוש אותו
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 7670m ולאחרונה עידכנתי את הדרייבים אבל מה שקרה זה שברגע שעידכנתי, פתאום במנהל ההתקנים הדרייבר שונה ל radeon 7600 כאילו חזר אחורה והאפשרות של catalyst גם נעלמה פתאום. התקנתי גירסא 14.12 omega http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064 זה הקישור בכל אופן הכל התחרבש לי. תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p. המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low. הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי HD7850 שקניתי יד2 לא מזמן ויש עליו עדיין אחריות אצל KSP. עכשיו אני רוצה לממש אחריות כי אני חושב שהכרטיס קצת בעייתי אז ארצה לנסות. האם הם יממשו? כי על הקבלה כתוב שם אחר ומאחורי הקבלה כתוב שרק הבעלים יוכל לממש אחריות.. האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP. מה דעתכם?
-
- 52 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן Sapphire R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-