כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנו את אחד מהם !!!!!!!!!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה קניתי טלוויזיה גדולה פנסוניק ISF 4K http://www.trustedreviews.com/opinions/thx-and-isf-calibration-is-it-worth-it אני מחפש כרטיס מסך שיש בו את כל הפקדים לכיון וכיול כמו קונטראס , בהירות, צבעים , חדות ועוד.... משהו שמתאים לכיול מקצועי לא משנה יצרן יכול להיות 480/1080/1070 ועוד .... היום יש לי AMD שהוציאה את כל פקודות לכיול , לא יודע אם החזירה בכרטיסים החדשים לעונים נא לצרף תמונה שאני יראה אם באמת יש פקודות כיול כי לא ניתן להחזיר כרטיס לאחר שניפתח
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני יותר מחצי שנה כולם אמרו שיש להם פילטרים ממש גרועים (ראו ערך PowerColor) ;D אבל בחודשים האחרונים אני שמעתי עליהם דברים טובים... אז מישהו שיודע יכול להגיד מה הרמה שלהם כרגע?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך במחיר שפוי מומלץ לחויית משחק טובה בFLIGHT SIMULATOR עם עדיפות לATI. המפרט המדובר הוא מעבד E5200 ו2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את ההרקולס 8500le ואני משחק בו ב1024x1280 16bit driver 7.70 ועובד לא כל כך טוב!!! יש אולי איזה פיקס או משהו??? תודה ואתם....
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://vr-zone.com/index.php?i=5092 זהו כנראה 8600GTS המשודרג שכולם דיברו עליו בזמן האחרון שיפורים שונים שהכרטיס יביא איתו: מעבר לבקר 256BIT תמיכה באפיק PCI-E 2.0 תהליך ייצור 65NM וזהו בעקרון מה שכן, הביצועים עדיין יהיו נמוכים מ8800GTS. קצת מבאס אבל מובן (NV לא רוצה לירות לעצמה ברגל)
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס ואני מאוד מרוצה מהביצועיים שלו...חוץ מהמאורר הרועש(לא ממש מזיז לי) יש בעיה מוזרה מאוד... כשאני ניכנס לאיזה משחק או משהו תלת מימדי שמאמץ את הכרטיס אני שומע מן קול סטטי חשמלי כזה מהכרטיס...מאוד מוזר.... כל פעם שהכרטיס ניכנס למאמץ יש את הקול הזה...קשה להסביר...כאילו זרם חשמלי זורם כזה...זה מגיע מהכרטיס בטוח וזה לא הקול של המאורר.. מישהו מוכר עם הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני פחות ופחות רואה שמוכרים אותו בארץ מישהו יודע למה ?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן: פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1 זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ לוח אם של אפוקס - 4GEA+ כרטיס מסך הרקולס 9800NP ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים. בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF). תוצאות ב AQUAMRK3: 2046 3335 15565 מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך אפילו משומש שהמחשב הישן והחלש (ראו מפרט) ינצל או לפחות שינוצל מספיק טוב, עד שאני אקנה מחשב קומפלט עוד איזה שנה או יותר. התקציב הוא עד 350-400 שח למשומש, ולחדש 450-500... כרגע אין לי יותר מידי כסף למשהו רציני רק שיריץ סביר על 1042 הגדרות בינוניות משחקים... תודה מראש, אור.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חוויה רעה של מימוש אחריות על כרטיס של ASUS שנקנה באמאזון, השרות של ASUS גרוע והישועה באה מאמזון שהסכימו לזכות אותי. אני צריך כרטיס 1080 חדש והפעם ארצה לקנות בארץ, יש המלצות לחנויות, מבצעים מיוחדים או הכוונה, המחירים משמעותית יותר יקרים מבחול...2200 ש"ח עלה לי GTX1080 לפני כמעט שנה. בכלל המחירים באמאזון עלו ועכשיו 2500-2600 לכרטיס כזה.... אם המלצה על חנות בחול מחיר מאוד זול כולל שילוח ומיסים, אשמח לשקול שוב רכישה בחול. אין לי רצון במשומש. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המפרט הבסיסי של המחשב הנוכחי שלי מופיע בתמונה המצורפת. אני משחק על מסך 28" ברזולוציה של 1920x1200. נכון להיום יש לי 2 כרטיסי HD4850 שעובדים ב-CrossFire עם קירור של AC. אני שוקל להחליף לכרטיס אחד של HD6950, ולפתוח אותו ל-HD6970... כאשר אולי בעתיד אוסיף לו כרטיס נוסף ל-CF. 1. האם כדאי לבצע שינוי שכזה עם המערכת הנוכחית שלי? 2. האם המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס שכזה? 3. האם עלי לדאוג בעקבות עלייה בצריכת החשמל? 4. האם ישנה עדיפות לחברה X או Y במידה ואזמין כרטיס מסך HD6950? ושאלה נוספת, שאשמח אם תוכלו לחוות דעה אישית היא בכמה מוערכים 2 כרטיסי 4850 היום עם קירור של AC ביד שנייה במידה וארצה למכור אותם. תודה, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טרי מהיום: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-rtx-3070-ti-graphics-cards-tackle-amd-radeon-rx-6000-big-navi-lineup/ תקציר מנהלים: על רקע הבנתה של נוידיאה כי הסבב הזה ביצועיו של RDNA2 קרובים מתמיד לאלו של ספינות הדגל שלה, מה שמעמיד את בכירותה במצב מסוכן, היא נחלצת לשולחן השרטוט בבהילות שיא על מנת להשיק כרטיסים חדשים שישפרו את הביצועים של 3070/3080 הנוכחיים. 3080ti הוא כרטיס ביניים שבין 3080 הרגיל ל- 3090. למען האמת אין שם הרבה מקום לתמרן מלכלחילה, הביצועים של שני אלו קרובים. בכל אופן, 3080ti יחזיק 15% יותר ליבות מ- 3080 הרגיל (שהם רק 5% פחות מ- 3090 אגב) ויעלה את רוחב פס הזכרון מ- 320bit ל- 384bit בשידוכם ש…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.
-
- 59 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-