כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, אני בונה מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן פנטיום 4 3GH שיהיה בלינוקס ויריץ סרטים (עד 1080P ???) יש לי 3 אפשרויות לכרטיס מסך אבל אני לא מבין בזה כלום: 1. מובנה על Chipset : Intel i945G/GZ (אין יציאת DVI) 2. כרטיס מסך (קצת בעייתי בגלל דרייברים בלינוקס) ATI 1600X RADEON PASSIVE 3. PALIT FX5500 GEFORCE 256MB AGP8X NVIDIA (מועדף בגלל דרייברים ללינוקס) מה דעתכם יתאים יותר למערכת ?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:Intel i5-2500K. ספק כוח:Enermax Modu87+ 700W. מסך:SAMSUNG BX2450. זיכרונות:Crossair 8GB DDR3 1600Mhz. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. התחדשתי בכרטיס מסך חדש 6970 מתוצרת ג'יגבייט,לאחר כשבועיים שפעל פיקס - הופיעה ההודעה:"Amd Catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה." - לאחר הופעת הודעה זו,ניסיתי לשנמך דרייבר מ11.12 ל11.11 ואז התצוגה הופיעה באופן תקול לגמרי:מריחות של צבעים שונים:אדום,כחול,לבן,שחור וכו'... האם הסיבה/ות להופעת הודעה זו ומה שקרה אחריה,יכולות להיגרם עקב דרייבר אחד ו/או שניים תקול/ים (11.11 + 11.12),שהורדו מהאתר הרישמי של AMD (היות וכרטיס המסך חדש לגמריי),כי לאחר התקנת הדרייבר 12.1 במצב SAFE MODE,שהיה הכרחי לפעול בו - חזרה התצוגה לפעו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: Inter i5-4670k Gigabyte Z87P-D3 16GB DDR3 AMD Radeon HD6850 אני מעוניין לשדרג כדי לשחק באופן יחסית חלק בGTA V ובבאטמן החדש שיגיע. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרצתי פעמיים וקיבלתי 15700 ו16000 בGPU מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט מחשב: AMD Atlon 64 3000+@2.37 DFI LanParty u Nf3 250gb Adata vista ddr4000 Leadtek 6600GT AGP x8 וכמו שאתם יכולים ליראות התוצאה של היא ממש אבל ממש גרוע ... בבקשה תעזרו לי לימצא את הבעיה והמחשב שלי עדיין באחריות .. תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שקראתי בפורום לגבי המסכים הדקים ובדקתי קצת חשבתי ללכת על האופציה של benq fp767bs שנראית לי סבירה בהחלט. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=1962 אומנם איין לו חיבור dvi אבל בינתיים איין לי כניסה כזו ולפי מה שהבנתי לא יהיה הבדל משמעותי מאד בראיה לעומת מסך עם אותם נתונים וכניסה דיגיטלית, אם יש מסך אחר באזור הזה עם יציאה דיגיטלית אני פתוח להצעות. מה דעתכם, אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע, אני בעקרון גולש באינטרנט ומשחק במשחקים במחשב, סרט לעיתים רחוקות... אני יותר רואה ב די וי די, חשוב לי שלא יהיו מריחות בשימוש במסך בכלל ושהחדות תיהיה טובה לדוגמא המסך שיש לי כרגע סביר mag 786pf2.
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce. - nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו. - nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ! לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום …
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פונה לכל מי שיש מפרט דומה לשלי מבחינת מעבד,זכרון וכרטיס גרפי...(ראה מפרט) UNREAL 2 עובד לכם טוב? כלומר חלק על 1280X1024 על ההגדרות הכי גבוהות לא כולל AA וAF? כי אצלי כשזה מגיע לאויבים זה קצת מקרטע.... : עוד משהו: הלוח שלי כל הזמן על 38 והמעבד על 56...וAUX על 81!!! מה זה AUX?
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך LCD. 1. האם יש איזו תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את איכות המסך? למשל, מציגה PATTERNS שונים, צבעים, GRAYSCALE וכו' ? 2. מישהו יודע היכן ניתן לראות מסכי 19" LCD בתצוגה? סוני, יונדאי, LG וכו'? תודה! מוטי
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב שלי כבר לא צעיר: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 MSI GTX460 2GB 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE SeaSonic S12 II 430W נקנה לפי מספר שנים מ-TMS, מרוצה ממנו מאוד. לא משחק בטירוף אבל לפעמים יש מצב רוח... ויש המון מצב רוח עם הוויצ'ר החדש! מהראשון והשני נהנתי בלי סוף (עבדו מצויין על המחשב הנ''ל), ה-3 נראה לי כבר לא יסחוב היטב אז חשבתי על שדרוג במקסימום PRICE\VALUE. על מה אתם ממליצים? חשבתי על איזור ה600 ש''ח.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סוף סוף בנצ'מרק ל3DMARK שבודק את יכולות הDX12, עניין אותי לדעת איך הGTX970 מתמודד עם DX12, מסתבר שלא משהו בכלל, בכללי NVIDIA עדיין בחיתולים בכל מה שנוגע לDX12, נראה שAMD מרוויחה יותר מהמעבר אליו ולASYNC. הבנצ'מרק מאוד מרשים והסצנה די מעניינת, בחורה (בלשית זמן) עם ראי שמאפשר להסתכל בזמן אמת אל העבר בתוך מוזיאון שנכבש על ידי חייזרים נלחמת על חייה, הגרפיקה מדהימה! זו התוצאה שלי (GPU+CPU סטוק):http://www.3dmark.com/3dm/13213619 כבר יש ברשת כמה דוגמאות מעוד כרטיסים, אותי עניין לראות את ה1080 הירוק ואת הRX480 האדום, מסתבר שהאדומים חזקים במגרש הASYNC: זו דוגמא של 1080 במבחן: וכאן בחנו קבוצה…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את האפשרות לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המפרט: E6750 Intel DP35DP Intel 2GB Ram Kingston 400W TRT HEC מארז ג'נרי הערה חשובה: החנות חייבת להיות TMS. אתר האינטרנט - www.tms.co.il עשיתי קצת שיעורי בית. ירדתי מהאפשרות של NVIDIA כי הם יקרים מאוד. ATI נותנים כרטיסי מסך חזקים באותה מידה במחיר הרבה יותר נמוך. אשמח אם תצדיקו אותי או תתקנו אותי. בכל מקרה, במקרה ואני צודק יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך של ATI: HD4890 ו- HD5770 עכשיו הHD4890 יותר יקר והבנתי שהוא חזק יותר בביצועים מהHD5770. השאלה שלי היא עד כמה יותר חזק. הHD5770 הוא חדש יותר והוא תומך בDX11 וכו' וכו'. השאלה שלי היא כמו שאמרתי: עד כמה הHD4890 יותר חזק? האם הוא חזק בהרבה מהHD5770 שדורש לק…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38292 כל הסדרה של הR600 תיוצר בליטוגרפיה של 65NM אחרי הכל מאחר וב80NM הכרטיס סבל מבעיות ודליפות והליבה שנראו צילומים שלה מוקדם יותר תצא במספר מוגבל של כרטיסים. הסדרה יכולה להגיע עד ל1GHZ ואף יותר ועכשיו לדבר המרעיש בהחלט: הR600 שתקנו במאי יצרוך שליש פחות ממה שתוכנן.
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי בבית כבר שנה X800GTO2 עם 16 צינורות פתוחים ואותן מהירויות כמו הX850XTPE, וסיילנסר5רב2. הכרטיס עד עכשיו לא איכזב ועשה עבודה מטורפת, כמעט כל המשחקים הקיימים הוא הריץ לי על הגדרות הכי גבוהות ופילטרים מופעלים מקסימום (חוץ מFEAR, שהוא הריץ על הגדרות גבוהות אבל לא הכי גבוהות), ועכשיו הנה בא לו SPLINTER CELL. סדרת המשחקים האהובה עליי. סיימתי את הראשון, ההרחבה, השני, השלישי, וחיכיתי לנוכחי המון המון זמן, ועכשיו הוא מגיע, ולא עובד, ועוד על כרטיס מסך כמו שיש לי. כל הזין. בקיצור, אני הולך למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות אחד תומך SM3... יש המלצות? מתי אמורים לצאת כרטיסי DX10 במחירים של עד 1500 ש"ח ?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום בKSP מתאם כזה שהופך מvga לטלויזיה עכשיו יש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro וזה לא עובד לי...חיברתי ככה..יש לי רק DVI אז שמתי מתאם מDVI TO VGA ואז שמתי את הVGA TO RCA כיביכול הדרייבר מזהה לי כאילו עו מסך ועשה לא CLONE אבל בפועל לא ראים תמונה בטלויזיה עכשיו למה אני שואל את כל זה כל מעשה כרטיס שלי מוציא כבר מובנה SVIDEOו2 יציאות DVI והוא תמיד היה מחובר ככה אבל קניתי את המתאם כדי לבדוק עם זה תומך אצלי בגלל שאני שוקל להחליף לכרטיס חדש (ושם מין הסתם לא יהיה יותר יציאת SVIDEO) אז למה זה לא מזהה לי? בגלל שיש על הכרטיס כבר SVIDEO ? בכרטיס החדש שאני יביא זה יתמוך? או שגם לא בטוח? תודה על העזרה אלי.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שיצאו (או אם יש עכשיו) משחקים שהדרישות שלהם יהיו ג'יגה זיכרון לכרטיס מסך הGTX 260 CORE 216 לא יהיה טוב בשבילם? כי יש לו 896 מגה בית (והוא הרי זה שמשווים אותו לh4870 שלו כן יש ג'יגה)? השאלה אם עכשיו (בתקציב נגיד של 1500+- אפשר לחרוג) לקחת את ה260 שאין לו ג'יגה או את ה4870 שיש לו ג'יגה ואז אם זה ישפיע במשחקים שדורשים ג'יגה ועוד שאלה אם אני לוקח כרגע כרטיס מסך אחד מאלה...לרזולוציה 1280 על 1024 מסך 19... אז עכשיו הם לא ינוצלו אבל בעתיד משחק שכבר יהיה קשה למחשב להריץ זה כן ינוצל? תודה על העזרה ואם לא הייתי ברור אני ינסה להסביר את עצמי יותר.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-