כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, ראיתי בכמה אתרים שהכרטיס הזה גבוה הוא צריך 2 סלוטים דהיינו 2 חריצי הרחבה במארז. אבל לפי התמונה שראיתי כאן, אני רוצה וזאת השאלה שלי האם צריך את הפס הזה של המתכת במארז שיפריד בין שניהם, האם צריך להוציא את זה? איך אני כול לעשות את זה או שלא צריך. תודה רבה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA עבור קהל השוק הבינוני-גבוה, ה-GeForce RTX 4070 אשר מבוסס על ארכיטקטורת Ada המודרנית, במהדורה מבית אסוס. האם תג המחיר הנגיש משל אחיו יסייע להפוך אותו ללהיט במכירות?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI RADEON 3400. הרצתי משחק די כבד (דום 3) עליו ונתתי לו לבחור את הרזולוציה וההגדרות תצוגה באופן אוטומטי. אני מתחיל לשחק ולאחר כמה שניות התצוגה קופאת וזהו. האם זו בעיות חומרה (כי אם כן יש לי אחריות) או זו בעיה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI איכותי, הגדרתי את יציאת ה-HDMI כהתקן ברירת מחדל של שמע אך הוא נותן לי שגיאה כזאת כאילו תהליך אחר משתמש ביציאה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הוא בא ביחד עם המחשב הזה אם זה משנה... http://www.getit.co.il/Prod/52313/ נחשב טוב או לא? האם יש לו מגבלות?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תראו השגתי את הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שהיה לי GeForce4 mx440 128 Mb הוא עובד הרבה יותר טוב במשחקים והכל... אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא באמת שווה וכמה זמן הוא יוכל להחזיק מעמד....
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו שמע/קנה ויודע לכתוב כמה מילים על כרטיס מסך ATI Radeon VE 64MB DDR ? אני משוטט במספר מקומות ומוצא חומר על ATI LE ועל כל השאר אבל לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין הדגם הזה לבין השאר. אני אשמח מאוד לקרוא דיעה בנושא... 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
1) אני הולך לקנות כרטיס מסך ati sappire x1800xt הוא זולל כ450W-400W הכרטיס עולה 200$ אני כנראה אצטרך ספק מפלצתי כדי שהמערכת תיהיה יציבה (המעבד הוא intel duo core e6300) על איזה ספק אתם ממליצים 2)אם שווה לעבור connect3D Radeon X1900GT 3058 Video Card - Retail במקום ה1800xt sappire הכרטיס x1900gt עולה 300$ תקציב:200-300$ לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, כמעט וקניתי כרטיס מסך GFORCE 6600 של LEADTEK, עד שראיתי את הכרטיס הזה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6784&CatCode=122 כרטיס מסך RADEON X700 256MB PRO PCI EXPRESS . האם זה כרטיס עדיף ושווה את המחיר. פשוט לי הוא נראה זול כאשר ה 6600 עולה 640 ש"ח וזה 687ש"ח. מה דעתכם? דרך אגב זה גבול התקציב שלי - עד 700 ש"ח - לא יותר - ואני לא גיימר מושבע. תודה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך חדש (כזה שיריץ HL2 וFARCRY ברמה סבירה) בשביל הבן שלו. מאיזשהי סיבה עלומה, הוא רוצה דווקא כרטיס של ATI - והוא חשב על הX1300. למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון יותר מוצלח מה אפשר לקנות במחיר הזה (אפשר לחרוג מהמחיר אבל באמת בלא הרבה)? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט של המחשב שלי הוא: ספק כח- a/pfc 450w fwan12 power man inwin לוח אם - g41tm-p33 1glan msi מעבד- 2.9ghz 3mb core 2 duo e7500 זכרון- ceon 2gb ddr2 800mhz כ.מסך- nvidia geforce 220gt 1g leadtek המשחק battlefield 3 לא מצלחי לעלות במחשב, האם הבעיה רק בכרטיס מסך? איזה כרטיס מסך יתאים, וכמה הוא צריך לעלות? תודה מראש לכל העונים.
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך BFG 8800 ULTRA, לאחרונה אני חווה תופעות כמו קווים ירוקים או ריבועים בשלל צבעים על גבי המסך ( יש לי מסך של DELL 30 INCH )במיוחד כאשר אני מפעיל משחק עד כדי קריסת המחשב (העברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר ויש אותם תופעות ), שמעתי שאפשר לעשות פלאש לביוס של הכרטיס או אפילו משהו מוזר כמו להכניס אותו לתנור אפייה ב250 מעלות למשך 15 דקות. האם למישהו יש פיתרון חוץ מללמד אותי לאפות ??? אשמח לעזרה תודה גלעד
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך של חברת CLUB3D, 9600GT OC - http://www.club3d.nl/index.php/download/pdf/CGNX_G962DDO.pdf ויש לי כרגע מסך 20" LCD ברזולוציה 1600X1200 טבעית שמחובר לאחד מחיבורי ה-DVI. האם אוכל לחבר מסך שני 24" LCD ברזולוציה 1920X1200 לחיבור DVI השני, או שהכרטיס לא יעמוד בזה? יש לי ספק כוח של 620W של קרוסייר. המסכים לא לשימוש למשחקים עתירי גרפיקה, אלא לחיבור לעבודה שוטפת באינטרנט, בתוכנות האופיס, ופוטושופ ומשחקים קטנים שאפשר להוריד מאתרים כמו REFLEXIVE ו-BIGFISH או פאזלים.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של עד 800 ש"ח. יש לי בחדר שני מסכי LCD - אחד למחשב (19 אינץ') וכמובן שאחד לטלויזיה (32 אינץ') ואני רוצה לחבר אותם בחיבור DVI לכן חשוב לי מאוד שבכרטיס יהיה DUAL DVI. אני לא גיימר מטורף אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס שלא יחזיק לפחות את הזמן הקרוב. אשמח לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מהו הכרטיס Dual DVI (רצוי עם TV Out) בעל קירור פסיבי הכי זול שניתן לקנות בארץ בממשק PCI-E? בנתיים הכי זול שמצאתי זה זה: Gigabyte GeForce 6600GT ב-930 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66T256D-OEM&affiliate=zap עם קירור אקטיבי יש את: XFX GeForce 6600 ב-666 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2116 אבל אני לא רוצה מאוורר על הכרטיס... (כיום יש לי Matrox P650 Dual DVI AGP פסיבי שעלה לי מלא כסף, אבל אני צריך להחליף ל-PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-